نکست جن 8 تومن میگره کپی خور میکنه یک ربعی هم طول میشه حجم هر بازی تقریبا 7 گیگ هست:10:نقل قول:
موفق باشید
نکست جن 8 تومن میگره کپی خور میکنه یک ربعی هم طول میشه حجم هر بازی تقریبا 7 گیگ هست:10:نقل قول:
موفق باشید
كلا دسته هاي 360 خوش دست ترين دسته براي بازي هاي شوتر هستن !نقل قول:
[quote=S.Y.K;4222268]دوست عزیز
Elite یه مدله
Halo Edition هم یه مدل
دوتاش که نمیشه
برای کپی خور کردن هم د.و راه دارید
1-می تونید بیاید به این تاپیکی که سعید جان زحمت کشیده و آموزش داده
لینک تاپیک سعید جان
2- می تونید بدید بیرون کپی خور کننکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
------------
فکر میکنم شما متوجه عرض من نشدید...
اتفاقا دقیقا مدل Elite Halo editon هست ، این مدلی از الیت هست که بازی هالو 3 روی اون به صورت اورجینال ارائه میشه + امکانات دیگه مثل مودم وایرلس و هندزفری و ... که به نام هالو ادیشن شناخته میشه.
عرض کردم درایو بنده از نوع فیلیپس و لیت آن هست ، ولی لینکی که شما داده بودید و خودم قبلا هم مطالعه کرده بودم مربوط به این درایو نمیشد.
متشکرم از پاسختون
سلام ... ببخشید یکی از دوست های من به من دموی قابل بازی درت 2 رو برام ریخته رو دی وی دی ... اما نمی دونم چه جوری باهاش بازی کنم ؟؟؟؟ اگه می شه منو راهنمایی کنین ...
خیلی ممنون:11:
برو تو game library اونجا میتونی اجرا کنی.:31:نقل قول:
من خودم اولش وقتی 2 gears of war بازی میکردم داشتم دیوونه میشدم ولی الان انقدر برام راحت شده که انگار دارم با موس بازی میکنم.نقل قول:
نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم اولین باری که یه بازی شوتر رو روی کنسولتون تجربه کردید؛ با هدف گیری مشکلی نداشتید ؟
راحت میشه بازی کرد یا تمرین زیاد می خواد ؟
من از COD4 شروع کردم، اول ها خیلی سخت بود، ولی الان ابدا حاضر نیستم سراغ موس و کیبرد برم! فقط دسته 360!نقل قول:
من خودم اولش وقتی 2 gears of war بازی میکردم داشتم دیوونه میشدم ولی الان انقدر برام راحت شده که انگار دارم با موس بازی میکنم.
دوست عزیز فکر کنم یه اشتباهی پیش اومده و من لازمه یه توضیحی برای شما بدمنقل قول:
ما همچین چیزی به اسم ELITE HALO EDITION نداریم.
XBOX 360 ELITE باندل HALO 3
این اسم صحیحشه و این هم عکس جعبشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین اسمی که شما میگید وجود نداره
اگه وجود داشت روی جعبه ی این کنسول می نوشت Elite Halo Edition
Xbox 360 Halo Edition رنگ سبز داشت به همراه هارد 20 گیگ و بله به این می گفتن Halo Edition
اگر Elite با بازی HALO 3 عرضه بشه دلیل نمیشه ما اسمش رو بذاریم Halo Edition
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حسابی که شما میگید اسم این باندل رو هم باید بذارن Xbox 360 Halo Edition Fable Edition !
درباره ی آموزش هم باید بگم این تنها آموزشیه که در این فروم پیدا میشه
پس شما با توجه به اینکه قبلا مطالعه کردید و ...
باید متوجه شده باشید که آموزشه دیگه ای نیست پس شما دنبال چی می گردید؟
می تونید بدید بیرون در عرض 30 دقیقه و با مبلغ 8 تا 1000 تومان کپی خورش می کنن
در هر حال شما ببخشید اگه من منظورمو بد رسوندم
سلام خوبین ؟
اقا یکی اومده بهم میگه ایک باکس 260 دارم میخوام بفروشم !! این 260 کدوم مدله دیگه ؟؟ کلا با 360 فرق داره ؟ میگه 2005 هم هست و 150 میخواد بفروشه
برد كنسول لانچ بوده روش نشده بگه گفته 260 !نقل قول: