چجوری میتونم قرار فعلی رو بسوزنم ؟نقل قول:
نه اخه سرعت 2 مگ رو واسه امشب نیاز دارم.نقل قول:
Printable View
چجوری میتونم قرار فعلی رو بسوزنم ؟نقل قول:
نه اخه سرعت 2 مگ رو واسه امشب نیاز دارم.نقل قول:
72 ساعت تخلیه شد. اگه حضوری میرفتم مخابرات درجا تخلیش میکرد. الانم چیزی جاش نگرفتم. شاید صبانت بگیرم چون بقیه یکی از یکی دیگه بدترننقل قول:
Sent from my GT-I9300
کسی تا حالا تونسته با سرویس 2مگ سرعت شبانه 1مگابایت بگیره؟
اینا که میگن یه هفته و نیم طول میکشه تا تخلیه بشه !نقل قول:
دروغ میگن میخوان معطلت کنن اگر همون موقع انجام بدن 10دقیقه ای تخلیسنقل قول:
نه . بستگی به مخابرات داره. اینا فقط درخواست میفرستن مخابراتنقل قول:
Sent from my GT-I9300
تا 2 ماه پیش که طرف 128 هم داشت شبانه با سرعته 1 مگ می گرفت ولی الان بعید بدونم که کسی بتونه با 1 مگ دانلود کنه !نقل قول:
کلا پارس همه چیش دروغ گوییست !
مخابرات هر وقت درخواست بره واسش همون موقع پورتو میکشه مرکز مخابراتی طولش نمیده خود شرکت دیر درخواستو میفرسته که با استفاده ازاسم تنظیم مقررات میتونی بترسونیشوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو صبا نت بگیر عالیهنقل قول:
با من گفتن مرکز علامه بیش از 2مگ ساپورت نمی کنه شانس ندارم کلا:n03::n03::n03:
تا قبل از ماه رمضون با 128 شبانه 1MB میگرفتم ؛ ولی حیف که اون موقع دانلود نداشتم .نقل قول:
الان با 512 حداکثر 200KB .
اگر خطتت میکشه و دان استریمو بتونن حداقل رو 12مگ ببندن چرا نشه؟؟؟!!!!!نقل قول:
حتما نمیخوان 12مگ بدن
به پارس انلاین زنگ بزنگ بگم قرارداد ماه قبل رو بسوزنن تا قرارداد رزرو فعال بشه قبول میکنن ؟
تازه بازم زنگ زدم صبانت میگه فقط مرکز علامه توی اهواز نمی تونه بیش 2مگ بگیره نه روی همون 2 بسته میشه :n03:نقل قول:
فرشاد برو صبا نت رفیق دارم خونه شون پاداد هست سرویس 6 مگ داره شبی 10 الی 15 گیگ دان میکنه:n04:
نمیدونم فکر کنم داره بهت دروغ میگه شاید فکر میکنه خطت نمیکشهنقل قول:
من نمیتونم اگه تخلیه کردم احتمالا مخابرات خطمو pcm میکنه ریسکش بالاست
کسی نیست جواب ما رو بده ؟ :n27:نقل قول:
نه بابا راست گفته میگه تجهیزات مخابرات علامه قدیمی هست یعنی از پول بدشون میاد:n13:نقل قول:
فرشاد مگه کشکه خط شما را پی سی ام کنند برو مخابرات بگو میخام تغییر شرکت بدم مشکلی نیست اگر هم نشد یه خط جدید بگیر 55 هزار تومن میشه:n10:
بچه ها انجمن هر کدام چن تا شرکت تغییر دادن تو هنوز ول بکن مخابرات نیستی:n08:
خط من رو روی 16 مگ بستن ولی هیچ تغییری در سرعت اینترنت مشاهده نمی شه علاوه بر آن کیفیت خط رو هم پایین آورده.
به جای 16 مگ بستن یه اینترنت با کیفیت بدن. این 16 مگ بستن فقط حربه تبلیغاتی هست و رقابت با دیگر سرویس دهنده های اینترنتی.
دوستان تو Command prompt دستور پینگ که میگیرم میزان Request time out زیاد هست و میزان Packet Loss بین 10 تا 15 درصد هست ؟ این طبیعی فلمداد میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین سرعت های اسمس رو با کیفیت بدن ما کلاه مون رو انداختیم رو سرمون به قول معروف تو جیب ما رو نزن بقیه اش پیشکش:n20:نقل قول:
دوستان کف کنید:n10::n10:
درسته دوست عزیز. در مورد Stream کردن جدای صدا و تصویر هم کاملا مطّلعم ولی چون IDM معتبرترین و بهترین و پرطرفدارترین برنامه ی دانلود هست، برای همین می خوام با خود IDM فایل 1080P رو دانلود کنم!نقل قول:
جالبه !
انقدر که این پارس انلاین بد شده هیچ کس نمیاد اینجا حتی یه سر به تاپیک بزنه !
رفیق لینک Youtubeeeee رو که با IDM گرفتی کپی کن و با اکسپرس لیچ مستقیمش کن .........نقل قول:
__________________________________________________ _________________________________________
امروز پینگ واسه من خوب نیست تا دیروز همش روی 116 تا 130 بود
رضا جان یه سوال ؟
اپلود پارس رایگانه ؟؟؟؟
در ضمن میشه زنگ بزنم اپلود رو بالاتر از 1 مگ بزارن ؟؟؟؟
آره آپلودش رایگانه البته توی ستون غیر رایگان ثبت میشه ولی اگه با ماشین حساب جمع و تفریق کنی میبینی که از ترافیک کم نمیکنهنقل قول:
والا به من گفت تا 1مگ حداکثر هست قبلا که مخابرات بودم آپلود خطم خیلی بیشتر میکشید مخابرات هم متقارن میبست مثلا دو مگ که داشتم روی دو مگ میذاشت آپلود رو
ولی از اون موقع که پارس اومدم آپلود خطم تا 1360 Kb بیشتر نمیکشه
چرا پهنای باند رو دارن تا 16 مگ می برن ؟؟؟؟؟نقل قول:
اینا همش مارکتینگ و بازاریابیه وگرنه شما فرض کن یه لوله توش آب نیست چه با انشعاب نیم اینچ چه با لوله قطر 50 اینچ :n10:نقل قول:
میخوان ملت رو گول بزنن بیان ثبت نام کنن بعدش هم کاربرهای قدیمیشون رو بدبخت کنن هم کاربرهای جدید به دام بندازن
واسه من که کلا داغون بود !نقل قول:
پستتو ادیت کن :n02:نقل قول:
خب نمیگن که سرعت که هیچنقل قول:
اقا همه خط ها که کیفیت خوبی ندارن و باعث نویز و هزار کوفت و زهرمار میشه ؟؟؟
نمیگن ؟؟؟ :n02:
نقل قول:
نه بابا اینا فقط فکر سود جیبشون هستن
این الان وضعیت من :n09::n10:
اوووووووفنقل قول:
اخه این چه سرعتیه که بهت دادن ؟؟؟؟؟
اقای جاسوس یکسری چیز ها رو که میای میری لو میدی یکسری چیز ها رو هم برو لو بده دیگه این بنده خدا داره زجر میکشه
چقدر اخه پول حروم ؟؟؟؟
راستی سرور رو چرا کرج زده ؟؟؟؟
خب خودش کرجو انتخاب کرده دیگه:n02:نقل قول:
من که میرم میگه سرعتت ضعیفه !:n02::n02::n02:
ببین کارمون به کجا رسیده
خب چرا تهران نزده ؟؟؟؟نقل قول:
نمیدونم خودش کرج رو انتخاب کردنقل قول:
الان خیلی بدتر شد
یه دیالوگ قدیمی هست که میگه نمیدونم بخندم یا گریه کنم :n02: :n03:
رو کرج کلیک کن از کرج تست میگیره واست رو تهران کلیک کن از تهران تست میگیرهنقل قول:
واقعا چه وعضشه !نقل قول:
اینه واقعا مشتری مداری ؟؟؟؟
اسانلو عوضی هر دفعه به من میگه شرکت پارس انلاین بیشتر دوس داره کاربر های قدیمی رو نگه داره تا کاربر جدید بگیره
چقدر دروغ ؟؟؟؟
تست با کریو قبل از ساعات رایگان ...همین که دو رو رد میشه سرعت میاد رو 70 :n16:نقل قول: