اگر دسته دارید با دسته امتحان کنید.به راحتی میشه.نقل قول:
[COLOR="Silver"]محتوای مخفی: !
Printable View
اگر دسته دارید با دسته امتحان کنید.به راحتی میشه.نقل قول:
[COLOR="Silver"]محتوای مخفی: !
برای این پچ 1.07.0 کرک سالم و اختصاصی اومده یا نه ؟ چون من خیلی گشت زدم چیزی پیدا نکردم و یا اگه کرکی که با این پچ 1.07.0 سازگار باشه می شناسید؟ لطفا اگه لینکی چیزی در اختیار دارید دریغ نکنید. می خوام برای یه بار هم که شده با پچ نهایی بازی رو امتحان کنم من هر بار با نصب پچ 1.03.0 و کرک اختصاصی 1.03.0 بازی کردم. همیشه هم کمترین فریم رو گرفتم.
راستی من اگه پچ 1.07.0 رو نصب کنم می تونم از کرک اختصاصی 1.04.0 استفاده کنم؟ چون کرک 1.04.0 رو دارم
زدی به هدف.دقیقا پچ 1.7 با کرک 1.4 کار میکنه.نقل قول:
برای 1.7 کرک اختصاصی نیومده.
خوب آخرین پچی که برای بازی عرضه شده پچ 1.0.7.0 هست که یکی از کار هاش از بین بردن سوشل کلاب هست و توی بهبود بازی نقش موثر داره این پچ رو می تونید از این لینک مستقیم دریافت کنید
این هم کرک اختصاصی و بدون مشکل برای این پچ که همون فایل اجرایی هست که برای ورژن 4 بود البته + یک فایل dll که وجودش الزامی هست.کد:http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/title_update_7_EN.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم ترینر 11 کاره متناسب با کرک و پچ 1.0.7.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این پچ 1.07.0 که تو پست بالا معرفی شد رو ریختم و کرک و ترینر هم کار کرد
افت فریم خیلی کم شده با اینکه گرافیک رو آخر آخر گذاشتم
خیلی توپ بود
دسته دارم ولی نتونستم باهاش بازی کنم و به کیبورد عادت کردمنقل قول:
اگه امکانش هست دسته رو نصب کردن یاد بدید مرسی
يه كرك ديگه امتحان كنيد ببنيد درست مي شه؟نقل قول:
من ذكر كردم كه ويندوز من XP sp3 مي باشد ... خواهش مي كنم كمكم كنيد. تمام برنامه ها از جمله FrameWork 3.5 و Nvidia Driver update و Windows Live و بقيه نرم افزار ها رو هم ريختم ولي مشكلم هنوز حل نشدهو اينترنتم هم دايل آپه !
Please Help Meeeeeeeeeee
با چه کارت گرافیک لپ تاپی میشه بازی رو با حداکثر گرافیکش بازی کرد؟ لطفا نام کارت گرافیک رو بگین.
دوستان آخرین نسخه GTA چیه؟!
برای پی سی؟
من خیلی وقت پیش 4ش رو داشتم این 4 همون 4 هستش؟
از یه نفر شنیدم 9 هم اومده...واسه pc هم هست؟
9 ؟نقل قول:
امان از دست این ایرانیها دی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=285956