البته اگه اینترانت کنار اینترنت باشه و مشکلی برای اینترنت پیش نیاد خیلی خوبه مثلا برای ای پی تی وی
Printable View
البته اگه اینترانت کنار اینترنت باشه و مشکلی برای اینترنت پیش نیاد خیلی خوبه مثلا برای ای پی تی وی
دوستان فیس بوق برای من free هست:n19: برای شما چطور :n13:
Ip رنجش 2.185.105 هست .....
برای من یه ماهه با https بازه چه با شاتل چه مخابراتنقل قول:
بازم خوبه ، من اشتراک قیلبرشکنم تموم شده بود همین جور تست کردم دیدم اوکیه :n19::n02:
بعد از بهتر شدن وظعیت نویز خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1به8 ها درست شدن الان سرعت دانلودم اومد 68, 512 نامحدود
سلام کسی میدونه 1 به 5 512 مخابرات Speed چند میده ؟؟؟
من قبلا 1 مگ 1به 8 میگرفتم 45 تومان 130 سرعت میداد حالا هم همونه یا خراب شده ؟:n16::n13:
1به 5 سرعت 80 .منم قبلا یک مگ یک به هشت داشتم خراب شد.سرعتش از 20 بالاتر نمیرفت الانم فک کنم همونه دیگه باید قید 1به 8 رو زد .نقل قول:
واقعا خیلی سخته من یک سال 1به8 داشتم(یک مگ)سرعتم 160 بود ماهی 45 تومن.الان 512 یک به پنج سرعتم 80 40- هزار تومن.خدا براشون نسازه
نه سرعتا درست نشده چند دقیقه اول که کانکت میشی سرعت بالاست بعد میاد پایین و ثابت میشهنقل قول:
دوستان یه سوال !شاید تو ذهن شما هم باشه :n01:
الان اکثر شهر ها از جمله کرمانشاه خط هاش داره فیبر نوری میشه اینجورم که دارن پیش میرن تا آخر سال آینده نهایتا 2 سال دیگه فکر کنم اکثرش فیبر بشه حالا سوال اینجاس فقط مخابرات میتونه رو فیبر نوری سرویس اینترنت ارائه بده پس این شرکتای خصوصی وضعشون چه میشه:n13: ؟؟؟؟ یعنی در شرکتاشون رو تخته میکنن؟؟؟!!!اگه اینجور باشه خو فقط مخابرات میمونه و کلی مشترک اینترنت :n13:
اگه کسی خطش فیبر شده یه عکس از نویز و ... بزاره لطفا :n16: