اگر نمیخواید زیاد هزینه کنید همین مدل هایی که نام بردید عالیند.سری تودوروکی تفاواتشون تو نوع طراحی و یا نوع آمپلی هستش.نقل قول:
پیشنهاد من گزینه شماره 5 هستش اگر حجم صدای زیادی نمیخواید ولی اگر حجم صدای زیادی بخواید سری تودوروکی مناسب شماست.
Printable View
اگر نمیخواید زیاد هزینه کنید همین مدل هایی که نام بردید عالیند.سری تودوروکی تفاواتشون تو نوع طراحی و یا نوع آمپلی هستش.نقل قول:
پیشنهاد من گزینه شماره 5 هستش اگر حجم صدای زیادی نمیخواید ولی اگر حجم صدای زیادی بخواید سری تودوروکی مناسب شماست.
سلام رایان جان لطفا جواب من رو هم که تو صفحه قبلی گزاشتم رو بدین. ممنونم
سلامنقل قول:
فروشنده درست میگه.تو یک سطح هستند و شما تفاوت زیادی تو صداشون نمیشنوی.از طراحی هر کدوم خوشت اومد بخر.
fs52 با چه آمپی و چه قیمتی بهت گفت؟اگر تفاوت قیمت نداشته باشه این بلندگو بخری بهتره.
ممنونم رایان جان از نظرت. fs 52 رو 2/700/000 هزار تومان قیمت داد بهم و چون من خیلی سریش شده بودم بهم گفت حالا که اینقدر سوال میپرسی و نظره من رو میخوای fs52 رو بردار که اصلا تا قبلش بهم معرفی نکرده بودش. و در ضمن نمیدونم با چه امپی بهم قیمت رو داده اما نظره شما چه امپی هستش ؟
البته قیمته بقیه رو مدل es353 با قیمت 2/450/000 و مدل rs753 با قیمت 2/550/000 هستش. یه راهنمایی دیگه هم میخوام ازتون که ضعفه پایونیر رو هم بگید بهم. بسیار ممنونم
منم دیروز تماس گرفتم به فروشگاهشون قیمت rs753 را گرفتم گفت 2250
ازش پرسیدم سینما خانگی های سونی بهتره یا پایونییر
گفت سونی ها بیشتر بیس دارند و نفکیک پایونییر بهتره
حالا نمی دونم حرف فروشنده را باور کنیم چون هیچ فروشنده ای نمی گه جنس من بده
در مورد سینما های جدید سونی مثل m7 ازش سوال کردم گفت 4 میلیون قیمتش هست و بالا هست قیمتش و پلیر نداره و گفت بیشتر روی بیس کار کرده سونی
بپرس ببین با چه آمپی بهت گفته.نقل قول:
تو رده خودش ضعفی ندارند.با توجه به قیمتش امکانات و صدای خوبی به شما میده.
کلا همیشه جزییات تو سیستم های سونی گم میشه مخصوصا رو صدای فیلم که خیلی بیشتر مشهوده.حالا من صدای m7 نشنیدم ولی تا الان صدای هر مدلی از سونی که روی فیلم شنیدم تو پخش جزییات صدا ضعف داشته.نقل قول:
سلام رایان جان، تماس گرفتم باهاشون گفتن فعلا تمامی مدل ها از جمله همون fs52 رو با آمپ 523 میفروشن و بلوری هم مدل 160 رو میدن.
و نظرت اینه که بعده fs هر مدلی رو بگیرم فرقی نداره.
در ضمن از راستین بگیرم یا پایونیران که گارانتی درست یدن.
بله درستهنقل قول:
راستین نمایندگی مرکزی پایونیر هست و تمامی اجناسش با گارانتی پایونیران میفروشه