کسی در رابطه با پست بالا راهنمایی نمیکنه!؟
از شرکت شبدیز گرفتم!
Printable View
کسی در رابطه با پست بالا راهنمایی نمیکنه!؟
از شرکت شبدیز گرفتم!
دوست عزیز شبدیز همیشه پینگش افتضاحهنقل قول:
پس دوست عزیز من شرکتمو عوض کنم! اوکی؟!
دیگه حالم داره از این سرعت بهم میخوره!
خوب بود اما چهار روزه که افتضاح شده!
برادر خودم چند ماهی از شبدیز سرویس داشتنقل قول:
ولی هیچ وقت پینگش نرمال نبود
سلام
امیدوارم سوالم رو در محلش پرسیده باشم.
در محل کارم کامپیوترها شبکه هستند و اطلاعاتمون رو به اشتراک میذاریم و برنامه هایی تحت شبکه هم داریم ، یه مودم با اتصال یو اس بی گذاشتم و از ADSL وایمکس استفاده میکنم ولی زمانی که به وایمکس کانکت هستم نمیتونم به شبکه متصل بشم ، نرم افزارهای شبکه هم اجرا نمیشن ! راهی هست که این اتصالات با هم مشکلی نداشته باشند؟
با سلام خدمت دوستان عزیز،
من از مخابرات بروجرد (استان لرستان) اشتراک 512 نامحدود دارم همه چیزش از جمله سرعت دانلود بسیار خوبه و پینگ داخلیش هم در حد معقولیه اما مشکل اصلی وجود پکت لاست تو انتقال داده هست وقتی پینگ ممتد از سایت یا سروری میگیرم از هر 5 تا پینگ یکی به مقصد نمیرسه. این مورد خیلی برام مشکل و دردسر ایجاد کرده بخصوص تو بازی آنلاین MW2 باعث میشه نتونم جلوی دشمن سریع عکس العمل مناسب نشون بدم (برای مثال از هر ده تا تیر هشت تا به طرف نمیخوره!!) و در نهایت باعث لگ میشه علی رقم اینکه پینگ 90 میلی ثانیه هست. نمیدونم چکار کنم ایا راهی هست خودم بتونم این مشکل رو حل کنم؟ از یه ISP دیگه شهرمون مربوط به یکی از آشناها تست گرفتم حتی از هر 50تا پینگ از سرور 4.2.2.4 یکیش هم حتی تایم آوت نمیشه و بالطبع برای بازی هم عالی هست اما اون ترافیک حجمی داره و هزینش بالاست بنابراین برای من مناسب نیست اگه بحث نامحدود بودن و سرعت دانلود عالی مخابرات وسط نبود مستقیم میرفتم سراغ اون شرکت خصوصی به اسم "روشنگران ارتباطات رایانه"
البته این رو هم بگم پینگ چه از سرور داخلی شهرمون برای مثال دانشگاه آزاد و چه 4.2.2.4 باشه پکت لاست هست و هیچ راه حلی براش به ذهنم نمیرسه. آیا همه مخابراتی های ایران پکت لاست دارن؟؟؟؟ میتونم Default Gateway مودم رو تغییر بدم؟؟
اگه ممکنه یه راه حلی بزارید جلوم من چکار کنم. این مشکل رو به مخابرات هم نمیشه گفت چون یک اپراتور بلانسبت بسیار احمق داره چندبار موقع نصب وقتی مودم درست کانفیگ نشده بود میگفت باید ویندوزت رو عوض کنی!! تا این حد بیسواد هستند.
این هم تصویر پینگ از سرور 4.2.2.4 البته الان چندروزی هست 100 میلی ثانیه بیشتر شده قبلا رو 150 بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up98.org/upload/server1/02/i/w4qd08ewsntolpnmbzqg.jpg
سلام. بچه ها میشه روی یه خط همزمان از دوتا شرکت مختلف سرویس گرفت؟؟؟ اگر میشه دوتا شرکت باید خط رو رانژه کنن یا یکیشون که رانژه کنه واسه اون یکی هم استفاده میشه؟؟؟؟
دوستان خواهش میکنم لطفا ما رو رهنمایی کنید این مشکل پکت لاست کلا بازی آنلاین رو مختل میکنه با لگ اصلا نمیشه هیچ کاری کرد. به کجا باید اعتراض کنیم آخه ISPهای دیگه اینطور نیستند. من بدلیل دانلود نامحدود نمیتونم برم سراغ شرکت دیگه وگه نه حتما اینکار رو میکردم. با تریس کردن فهمیدم پکت های ارسالی هم روی مسیریاب یا روتری به شماره 85.185.209.45 گم میشند.
:19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
نقل قول:
چنین چیزی نمیشه دوست عزیز