سلام مودمم 3com هستش و مدلش :
3CRWDR200A-75
چه جوري ميتونم روي واير لس پسورد بزارم و همسايه ها نتونن باهاش وصل بشن ؟
Printable View
سلام مودمم 3com هستش و مدلش :
3CRWDR200A-75
چه جوري ميتونم روي واير لس پسورد بزارم و همسايه ها نتونن باهاش وصل بشن ؟
Cd نصب رو بگذارید داخل سیستم و بعد پورت usb رو وصل کنید خود به خود پیغامی ظاهر میشه شما اگر اون رو دنبال کنید فکر کنم بتوانید خودتون بدون کمک نصب کنید . اگر باز هم نتوانستید بگید شاید توانستم راهنمایی گیر بیارم براتون.نقل قول:
دوستان چرا ADSL به جای ارزان شدن گران شد ؟
شما 192.168.1.1 رو بزنید داخل مرورگر بعد یوزر و پس رو admin بزن بعد مطابق شکل زیر وایرلس رو فعال کنید:نقل قول:
بعد برید تو قسمت بقلی یعنی Encryptionکد:http://s2.kimag.es/share/11326837.jpg
اونجا Encryption Type رو بگذارید روی WPA/WPA2/Mixed WPA WPA2 بعد Encryption Method رو بگذارید روی AES و یک پسورد زیرش تایپ کنید انتخاب کنید در انتها روی Save کلیک کنید.
نقل قول:نقل قول:
کسی دیگه ای نیست که مشکل ما را داشته باشی یا بتونه منو راهنمایی کنه فقط بشه از usb اش استفاده کنم کافیه :13:
كاش براي هر برند مودم يه تاپيك وجود داشت،يا حداقل مشكلات دسته بندي ميشد يا... سرت و مي جنبوني ،تاپيك سه صفحه اومده روش.كسي كه سوال مي پرسه ،سوالش به كل گم ميشه،اگه بخواي يه چيزي از تاپيك هم ياد بگيري كه رواني ميشي :41:نقل قول:
دوستان من مودم LINKSYS WAG120N گرفتم هنوز خط رانژه (اگه اشتباه ننوشته باشم) نشده میخواستم CDشو نصب کنم وسط نصب میگه LAN وصل نیست و ادامه نمیده مشکل خاصیه؟؟
در ضمن برای من زده Annex-A توی صفحه ی این مدل که رفتم برای آپدیت فریم ورش Annex-B هم بود میشه عوض کرد؟ این 2تا با هم چه فرقی داره؟ چجوری میتونم آپگریتش کنم
Annex-B تو ایران کاربرد نداره واسه کشورهای اروپایی هست که خطتشون دیجیتاله.نقل قول:
شما کابل شبکه رو درست به مودم وصل کردید؟
سلام
من یک مودم ADsl Wirless خریدم.
اما حالا بلد نیستم از وایر لسش استفاده کنم.
میگن یاید مود PPOE رو تنظیمات رادیویش فعال کنم تا بتونم ازش استفاده کنم.
در کل من این رو برای این خریدم تا بتونم با گوشیهام به اینترنت وصل بشم.
چون تعمیر کار موبایلم.
ممنون میشم دوستان یک راهنمایی کلی بکنند.
متشکرم.
بله درست وصله جفت چراغ LAN روشن میشه چراغ شماره پورتی که به مودم هم روشن میشه و چشمک میزنه