تشکر فراوان . دیگه جای هیچ شکی باقی نموند. همون کتابایی که گفتی رو تهیه میکنم...:27:نقل قول:
نوشته شده توسط One Minute [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حسابان : دقیقا به ذهنم رسید شاید بخوای هر 2 تارو بگیری ! واسه همین بهت حجم گاج سفید رو گفتم ! سفارش ویژه میکنم ! یا الگو رو بگیر یا گاج سفید رو ! نکات هردوشون مثل همه ، یه وقت فکر نکن اگه گاج سفید رو نگیری بعضی از نکات رو از دست میدی ... الگو به تنهایی میتونه تورو برای کنکور بسازه
فیزیک 3 : پس خیلی سبز و رمزینه حله ! به شرط اینکه کامل بخونی ! اول رمزینه ، بعد خیلی سبز ! میدونی چرا ؟ خیلی سبز یک روشی داره و اینه که اول مسئله رو میده بعد توی مسئله فرمول تستی رو بهت معرفی میکنه ، اگه تو فرمول رو بلد نباشی نمیتونی مسئله رو حل کنی و کلی اعصابت بهم میریزه ، واسه همین اول رمزینه رو بخون تا یاد بگیری بعد خیلی سبز رو بخون
زبان فارسی : اتفاقا به خاطر همین میگم خیلی سبز ! ما امسال یه معلم زبان فارسی داشتیم سوال میداد در حد تیم ملی ! واسه تکواژ شماری 2-3 تا جمله میداد ، تعداد تکواژ ها میرفت بالای 80-90 تا !!!! خیلی سبز از این تست ها داشت و من کار میکردم و خیلی به نفعم میشد واقعا ...
هندسه 2 : سعی نکن واسه هندسه زیاد تست بزنی، فقط درس نامه های گاج سفید رو مو به مو بخون که واقعا مفهوم رو برات جا میندازه، هدف تو اینه که هندسه نهایی 20 بشی ، همین
عربی : ببین !! دقیقا ببین چی میگم !! عربی ایاد فیلی اصلا به درد تو نمیخوره ، کتابش دور و بر 400-500 صفحه هست و توش پر از نکات کنکوری هست ، درس رو هم خیلی خیلی خلاصه گفته ، یعنی برات موشکافی نکرده ، من امسال عید ( عید سوم ) عربی 1 و 2 رو کامل خوندم ، الان تو عربی 3 واقعا هیچ مشکلی ندارم ، یه گاج سبز و یه گلواژه میتونه عربی نهاییت رو 20 کنه و همه چیز رو بفهمی ، اگه ایاد فیلی رو بخری واقعا نمیتونی ازش استفاده کنی ، تو تنها کاری که باید بکنی اینه که عربی 1 و 2 رو بخونی ، همین
ادبیات : پس بهتر ، آرایه و قرابت رو نخر ، به دردت نمیخوره ! گاج سبز رو هم خریدی خیلی جاهاش رو نخون ! چرت و پرت زیاد توشه !! خریدی میفهمی چی میگم ...
حرف Haj_Amoo صد در صد تایید میشه ، برا نهایی فقط تمرینای کتاب
Haj_Amoo شناختی ؟ یادته رنک یک دوئل آریزونا کی بود ؟ : دی