هارد که سالم است ؟نقل قول:
مشکلات نرم افزاری نداره سیستم مثل ویندوز یا ویروس ؟
هارد رو حتما یک دور دیفرگمنت کنید ببینید نتیجه چی میشه
Printable View
هارد که سالم است ؟نقل قول:
مشکلات نرم افزاری نداره سیستم مثل ویندوز یا ویروس ؟
هارد رو حتما یک دور دیفرگمنت کنید ببینید نتیجه چی میشه
با چه نرم افزاری دیفرگمنت کنم ؟؟؟؟ در دیفرگمنت هم سرعت کم میشه .... هارد هم اصلا ضربه نخورده ............نقل قول:
با خود ویندوز میشه دیفرگمنت کردنقل قول:
سرعت کار با سیستم چطور است ؟ سرعت کارهای ویندوزی هم پایین است ؟
سرعت کا با ویندوز خوبه پخش فیلم ... پخش موزیک ... خوب و عادی هست ....موقع رایت و کپی اتفاق رخ میدهنقل قول:
وقت بخیر
دوستان و بزرگان یه کمکی هم به من بکنن
داستان از این قراره که من دو تا هارد دارم یه 320 و یه 500 که روی 320 ویندوز نصبه
چند وقتی میشد که هارد 320 ارور ریلوکیتد و اسپین ریترای میداد اما چون عددش تغییر نمیکرد منم کاری به کارش نداشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز که داشتم با سی دی هایرن ور میرفتم به یه نرم افزار برخوردم شبیه اچ دی تیون که اطلاعات هارد 320 رو اینطوری نشون میداد
وقتی روی caution کلیک کردم یه پنجره باز شد که میشد سه تا پارامتر هارد رو تغییر داد
و وقتی ریلوکیتد سکتور ها رو تا یه حدودی تغییر میدادم حالت هارد از اخطار به خوب تغییر پیدا میکرد یعنی اینطوری
منم جو گرفتم رفتم هرسه پارامتر رو توی هر دو تا هارد تا اخر بالا بردم و اپلای رو زدم اما این تموم ماجرا نبود
بعد از ظهر بود که با کندی سرعت کامپیوتر مواجه شدم و ویندوز هم تا مرز هنگ شدن پیش رفته بود دوباره نرم افزار رو بالا اوردم و متوجه شدم دمای هارد خیلی بالا رفته
سریعا در کیس رو برداشتم و دما رو پایین اوردم و از ترسم دوباره پارامتر ها رو به حالت دیفالت برگردوندم
حالا سوال اول من اینه که ایا کار هایی که کردم باعث شد یا یه اتفاق بود
و سوال دوم این که اگه این کاری که کردم موثره کدوم پارامتر ها رو و تا چه حدی بالا ببرم تا دیگه هارد روی حالت caution نباشه و روی good بمونه ؟؟؟
لطفا پاسخ من رو بدین
سلام .نقل قول:
تغيير دادن Threshold بطور دستي ، تاثيري و تغييري در SMART هارد ديسك ايجاد نميكند و فقط حد آستانه را بصورت مصنوعي بيشتر و يا كمتر نشان خواهد داد . اينكار باعث افزايش دماي هارد ديسك هم نميشود . اگر دماي هارد ديسك بالا هست حتماً از فن جهت كولينگ آن استفاده كنيد .
مشکلات ویندوزی و ویروس میتونه باعث این موضوع بشه یا درست نصب نشدن درایورها این موارد رو تست کنید درست نشد با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنیدنقل قول:
سلام دوستان من یه هارد وسترن دیجیتال 160 گیگ دارم چند وقت پیش خراب شد هرجا بردمش گفتن بوردش سوخته و با تعویض بورد درست میشه، بخاطر محتویاتش خیلی لازمش دارم. کلی هم گشتم نتونستم بوردش رو پیدا کنم. خواستم ببینم اگه یه هارد دیگه دقیقا با همین مشخصات بخرم میتونم با عوض کردن بورد این هارد سوخته رو احیا کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان عزیز
حدود دو سه روز هست که بعد از چند دقیقه شاید 15 دقیقه روشن بودن لپ تاپ چراغ هارد ثابت میشه و یا هنگ میکنه و تنها راه من خاموش کردن با کلید پاوره یا یهو خودش خاموش میشه. یکی دوبار هم موقع بوت یهو خاموش شده.به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ امیدوارم با کمکتون بتونم قبل از آسیب جدی به سیستم مشکلو حل کنم.
ممنون از همگی
موقع بوت هارد موتورش از کار افتاده یا خود لپ تاب خاموش شده ؟نقل قول:
اگر میتونید یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید اگه هارد ایراد نداشته باشه یا از اتصالات هارد است یا مشکل جدی تر است مثلا از باتری یا برد اصلی لپ تاب