خب امروز ( 96.11.17 ) ساعت 5:13 عصره. امروزم قطع شد و متاسفانه چک کردم دیدم خط رو برگردوندن رو 18مگ و SNR افتضاح شده در حالیکه رو 17 مگ بود و راضی بودم ( SNR شده بود 16.9 و استیبل هم بود )، کدوم احمقی این وسط گند زد بهش که یکی هم به خاطر شکایتم زنگ زد و رو هرچی بست SNR رو همون 10 موند که آخر گفتم رو 12 ببنده که اومد رو 16! خلاصه گفتم من حالیم نیست باید درست بشه و خرابی خط زد! گفت 72ساعت صبر کن!!! از یه طرفم دنبال اینم از دم در به صورت رو کار سیم گرونِ فویل دار بکشم که دیگه هیچ بهونه ای نداشته باشن
خطم چه روی 18 بسته بشه چه 16 و چه 14، متاسفانه SNR روی 10 ثابت رو به پایینه مگراینکه 12 یا پایین تر بسته بشه. ضمنا ماه اول بالا بسته شده بود و کلا در طول 30 روز دوبار قطعی داشتم اونم در حد 30 ثانیه! الان قطع بشه یا مودم رو خودم خاموش کنم، بین 15 تا 20 دیقه طول میکشه اینترنت بده بهم که توپ رو پاس داد تو زمین مودمم!!!!!! در حالی که من 6 سال آسیاتک داشتم و فوقش 30 ثانیه طول میکشید نت بده ( آسیاتک قطعا دزدترین و طمع کار ترین و حروم خورترینه ولی این مثال رو زدم که بگم مودمم هیچ ایرادی نداره )
با آزمون و خطا میتونم بگم روی یه حدی ببندن که SNR بالای 12 بمونه ( مثل الان که بر خلاف میل باطنیم گفتم رو 12 ببندن تو این 72ساعتی که مهلت خواستن ) ولی مشکل اینه بعضی وقتا میاد پایین که زیادی پایین اومدنش باعث قطعی میشه پس مشکل از خودشونه وگرنه من از روز اول باید این مشکل رو پیدا میکردم نه از ماه دوم. خدا رو شکر 4تا خیابونم با مرکز مخابراتیمون فاصله داریم و نمیتونه بندازه گردن فاصله تا مرکز.