24 ماه، بدون هیچگونه کسری و همچنین نداشتن معافیت از رزمنقل قول:
Printable View
24 ماه، بدون هیچگونه کسری و همچنین نداشتن معافیت از رزمنقل قول:
نه معاف از رزم بودن مهم نیست.(شاید برا تعدادی از ارگان ها باشه ولی نه برای همه)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
معمولا حداقل حقوق ماهیانه که برای امریه میدن چقدره ؟ مدرک کارشناسی
تقريبا ميشه گفت اداره به اداره متفاوت هست.مثلا من خودم اداره كار هستم اينجا همون حقوق خدمت رو ميدن كه سربازاي عادي ميگيرن(من با فوق 142 ميگيرم ليسانس فكر كنم 130 باشه) ولي شنيدم ادارات ديگه بيشتر هم ميدن.نقل قول:
نبود 80 روز :45:
دوستان برای ثبت نام حتما مدرک تحصیلی یا گواهی موقت باید باشه؟ جایگزینش نمیشه چیز دیگه ای داد؟ اگر خودمون تاریخ فارغ التحصیلی رو بگیم قبول نمیکنن؟
شما نه مدرک تحصیلی نه گواهی موقت رو قبل از دریافت برگه اعزام بدون غیبت بهت نمیدن.نقل قول:
میری دانشگاه میگی نامه لغو معافیت تحصیلیم رو بدین .غیر از اون هم هیچ راه دیگه ای نداره.
سلام
دوستان من یه سوال داشتم، من اعزامی 1 تیر بودم که تمدید کردم به 1 شهریور، برای پذیرش اقدام کردم و دنبالش هستم، حالا سوالم اینه که میتونم پذیرش بگیرم ؟ با توجه به اینکه کد خورده بودم و تمدید کردم ؟
با تشکر.
همبن افکار نا امیدانه هست که الان ۱۰۰ ساله سربازی ی شکلهنقل قول:
شما و هم فکرات با امید واهیتون برید جلو ببینم تا 200 سالگی میتونید شکل سربازی رو تغییر بدید یا نهنقل قول:
احتمالا یا سنت کمه یا تازه اومدی ایران واسه ادامه زندگی و خبر نداری از اوضاع ... یه زمانی ما هم از این امیدهای بی اساس و بی پایه و دلخوش کننده زیاد داشتیم بعدش فهمیدیم چقدر دلمون خوش بوده
اولا ياد بگيريم با احترام با يكديگر صحبت كنيمنقل قول:
بنده ٢٥ ساله دارم و از شرايط خبر دارم
هيچ وفت يك نفر نميتونه كاري انجام بده
اگر همه با هم اعتراض را بگوش مراجعي مانند نمايندگان برسانيم قطعا شرايط تغيير ميكنه
اگر فعاليت هاي كمپين بهبود سربازي را ديده باشي متوجه ميشي كه خيلي از بزرگان علمي و جايگاهي كشور بشدت با اين نوع خدمت مخالفن و هر هفته مقاله اي چيزي ميدن بيرون
سالي حدود ٤٠٠ هزار نفر ميرين سربازي فقط و فقط اگر نصفشون ي نامه به دفتر نمايده شهرشون مبني بر اعتراض نسبت به اين شرايط تحويل دهند قطعا شرايط تغيير ميكنه
اين كار فقط ١ ساعت كار داره
شما هيچ كاري نميكني توقع داري شرايط هموار بشه و بدتر از اون كسي هم بخواد كاري بكنه با مسخره كردن نا اميدش ميكني
حتي اگر شرايط هم تغيير نكنه بازم من ناراحت نميشم چون تلاش خودمو كردم و بي تفاوت زير باز انچه ب زور برام اماده كردن نميرم
Sent from my iPhone using Tapatalk
من 10-20 باری متنی که تایپ کردم خوندم بی احترامی توش ندیدم . حالا اگر کسی رک صحبت میکنه و تو جملاتش از کلماتی مثه عزیزم و فدات شم و قربونت برم استفاده نمیکنه دلیل بر توهین نیستنقل قول:
چون میدونم این بحث ها جز خسته کردن خودمون نتیجه ای نداره زیاد کشش نمیدم .
فقط همین و میگم که 400 هزار نفر که سهله 40 میلیون هم بشید نامه بدید پشیزی تو نظر مسئولان یا بهتره بگم مسئولش تاثیر نداره
اگر قرار بود این اعتراض ها جواب بده تو صد جای دیگه مملکت جواب میداد . حالا شاید شما دوست داری تلاش الکی کنی و اخرش هم به نتیجه نرسیدی خودتو دلداری بدی که اشکال نداره من که تلاش خودمو کردم ولی خوب من چون یکی دو جا تو موارد دیگه به همچین مقصدی رسیدم دیگه قبل انجام هر کاری یه دو دو تا چهار تا میکنم و وقتی به این نتیجه رسیدم که تلاشم بالای 90 درصد به نتیجه ای منجر نمیشه دیگه خودمو بیخودی خسته نمیکنم و وقتمو بیش از اینی که داره تلف میشه تلف نمیکنم .
من شما را باور كردم حتما شما چرند نميگي و٤٠ ميليون نفر واسه ي مشكل جمع كردي و اعتراض قانوني كردي و ونتيجه نگرفتي !!!!نقل قول:
اعتراض از نگاه ما ايراني ها اينه كه مثلا ي ماشين نو بخريم خراب بشه ميريم ب مسعول نمايدگيش فحش ميديم اين ميشه اعتراض !!!
اما اعتراض اصلي يعني كمپين پارسال كه ايرانخودرو را تا مرز برشكستگي برد و اگر حماقت بعضيا افراد نبود الان شرايط خيلي بهتر بود
شب خوش موفق باشي بحث تمام
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
اعزامی های دی 95 پست بذارن ببینیم چه ماهی درخواست اعزام دادن و کجا کد خوردن
ممنونم. همون نامه ای منظورته که از طرف دانشگاه خطاب به نظام وظیفه نوشته میشه و توش تاریخ فراغت از تحصیل نوشته شده؟ این رو خودم میتونم بعد از تسویه حساب از آموزش دانشگاه بگیرم؟نقل قول:
بله همونه. معمولا یکی دوهفته بعد از تسویه آماده میشه این نامه از امور دانشجویی بپرسی میگه کی آماده میشه.نقل قول:
سلام دوست گرامی رشته من مهندسی نفت هستش هر اورگانی میتونم امریه بگیرم یا نه؟!نقل قول:
سلام , من سرباز معلم قبول شدم و کارت تکمیلی دارم ..51 روز
سوالم اینه ک روزی ک رفتم وسایل ببرم یا ترخیص میشم همون روز ؟
خواهش میکنم جواب بدین ..
همون روز ترخیص نمیشی. برای ده روز پونزده روز وسیله همرات ببر.نقل قول:
سلام
دوستان بعد از اینکه دفترچه فرستاده شد ، چه زمان هایی و چه برگی هایی به خونه پست میشوند و حاوی چه اطلاعاتی درباره اعزام هستند ؟
اگه دو هفته طول بکشه که غیبت میخورم! :n27: فقط امیدوارم خودشون دستی نامه رو بهم بدننقل قول:
دوستان یک نفر بهم گفته که بعد از آموزشی و تقسیم بعضی سرباز هایی رو که تخصصی دارن مثلا در کارهای عمرانی و یا خدماتی و میشه ازشون استفاده کرد رو جدا میکنن و درحیطه ی تخصصیشون ازشون استفاده میکنن. و دیگه لباس نظامی هم نمیپوشن و حقوقی هم بیشتر از یک سرباز عادی میدن. تقریبا شرایطی مثل امریه ولی مدت زمان 21 ماه خدمت .
آیا همچین چیزی صحت داره یا نه ؟
با سلام اعزامی ۱۹ تیر پایگاه چهارم شکاری دزفول نیروی هوایی ارتش. کسی میدونه چطور جاییه واینکه اموزشی و خدمت نیروی هوایی به چه صورته وممکنه دوره کد داشته باشه ؟
دوستان من رفتم تو سایت وزارت نفت برای امریه ثبت نام کردم و معدل رو یک نمره بالاتر دادم .الان چیکارم میکنن؟!
نه بايد سازمان هايي برين كه رشته شما به اونا بخوره و نياز داشته باشن.مثلا الان رشته شما رو اداره كار نميگيره چون اصلا مرتبط با كارش نيست.نقل قول:
دوستان لطفا جواب منو بدیننقل قول:
یکی دو هفته آینده دفترچه بفرستیم تاریخ اعزام کی میشه ؟
مدرک تاثیر داره ؟ کارشناسی
مدرک کارشناسی بهتر از دیپلم است و اینکه یک یا دو هفته دیگر بفرستی احتمالا دی ماه یا اسفند ماه اعزام خواهی شد
اگه فرستادی و تاریخ اعزام مشخص شد اطلاع بده
مدرک کارشناسی بهتر از دیپلم است و اینکه یک یا دو هفته دیگر بفرستی احتمالا دی ماه یا اسفند ماه اعزام خواهی شدنقل قول:
اگه فرستادی و تاریخ اعزام مشخص شد اطلاع بده
از اول خدمت افتادم تو دور بدشانسی. اون از نیروی انتظامی اینم از پلیس راه. تو این یک هفته تو پلیس راه 10بار خواسته قیدش رو بزنم این خدمت رو. چیزی به نام استراحت ۳ساعت پشت سر هم نداشتم. مدرک فوق رو هم باید بزارم دم...
دوره آموزشی رو باید بزارم رو چشمام.
3روزه کلا ۴ساعت استراحت داشتم.
چقد دیر !نقل قول:
من رو آبان حساب کردم
یعنی الان اونایی که کارشناسی هستن و جدیدا فرستادن دی ماه افتادن ؟
همه جا همینه از نیروی جدید به شکل بی رحمانه کار میکشن. اوایل خدمت برای همه سخته . حالا با توجه به نوع خدمت برای یکی بیشتر و برای یکی دیگه کمتر. اگه مقداری شکیبا باشید وضعیت مسلما راحتتر میشه و البته خود شما هم عادت میکنید به شرایط و محیط کار. خود من با توجه به اینکه دژبان هستم 2 ماه اول خدمتم جهنم بود . صبحا سر کلاس های آموزشی بودیم شبها هم شیفت میدادیم. این وسط یه مقدار زمان برای استراحت بود که اون هم میرفیتم سر شیفت ها بیگاری نظافت و ... . هیچوقت فکر نمیکردم اخرخوشی نصیبم شه ولی الان ماه اخر خدمته و تموم شد دیگه. چند ماه اول خدمت رو باید به هر صورتی شده تحمل کرد و گذروند. مطئنن بعدش همه چیز درست میشه. شما هم که فوق دارید هیچ شکی نیست که اوضاع تا به اخر به این صورت نمیمونه. الان شما نیروی جدید به حساب میاین و در حال اموزش. بعد از مدتی همه چیز راحتتر میشه.نقل قول:
بله یه نفر چهار روز پیش فرستاده دی افتادهنقل قول:
نقل قول:
یکی از دوستان هفته قبل فرستاده بود با مدرک لیسانس.تاریخ اعزامش شد 1 دی ماه. فکر میکنم اگه یکی دو هفته دیگه بفرستی اسفند اعزام میشی! پس اگه میخوای دوماه عقب نیفتی همین فردا برو برای کاراش
نقل قول:
اول خدمت من خودم با درجه ستوان سه تو سرمای دی ماه یک ماه ۲۴ ۲۴ به صورت دوچهار پست دادم که به حدی سرد بود اسلحه روی دستکش بدست میچسبید که روز ی ده بار به غلط کردن افتادم که چرا امدم سربازی ولی بعد از یک ماه. افتادم گردان قرارگاه به صورت دفترداری. والان به صورت اداری تردد می کنم اول خدمت برای همه سخته ولی دیگه تو طالع ما جوانان این قسمت تاریک نوشته شده ولی شما در نظر بگیر این امنیت که وجود دارد و پدر ومادر خواهر برادر همه ما به راحتی توی شهر تردد میکنن به پشتوانه مجاهدت ما سربازان هیت که تو ارتش سپاه ناجا داریم خدمت میکنیم کمی از سختی های خدمت کم میکنه این تفکر
دوستان یک نفر بهم گفته که بعد از آموزشی و تقسیم بعضی سرباز هایی رو که تخصصی دارن مثلا در کارهای عمرانی و یا خدماتی و میشه ازشون استفاده کرد رو جدا میکنن و درحیطه ی تخصصیشون ازشون استفاده میکنن. و دیگه لباس نظامی هم نمیپوشن و حقوقی هم بیشتر از یک سرباز عادی میدن. تقریبا شرایطی مثل امریه ولی مدت زمان 21 ماه خدمت .
آیا همچین چیزی صحت داره یا نه ؟
سلام
دوستان لطفا يكى در مورد اينكه مراحل گرفتن كسرى ايثارگرى به چه صورت هست ، راهنماييم كنه
پدرم 26 ماه جبهه داره و كارت ايثارگرى هم گرفته
مى خوام دفترچه رو بفرستم اما آخرش نفهميدم كى و چه جورى بايد براى كسرى اقدام كنم ؟
و اينكه آيا كارت ايثارگرى كافيه ؟ يا اينكه دوباره بريم از پادگان زمان جنگ نامه بگيريم ؟
متولد 72 هستم ، ترم 7 كارشناسى انصراف دادم و تا آذر 95 وقت براى معرفى خودم دارم و در نتيجه با ديپلم بايد برم سربازى :n03:
پيشاپيش ممنونم از لطفتون :»:»:»
دو هفته قبل فرستادن دفترچه > همین دیروز پست اومد > مدرک کارشناسی - اسفند 95نقل قول:
دوستان تعداد درخواستا زیاد شده به هر حال هر چی به پایان سال نزدیک بشیم باز هم تعداد درخواستا بیشتر میشهنقل قول:
اگه میخواید سریعتر اعزام شید زودتر درخواست اعزام بفرستید
شما که اسفند اعزامت خورده احتمالا سپاه افتادی
البته تاکید میکنم احتمالا چون هیچ چیشون رو حساب کتاب نیست
دوستان یه راهنمایی کنید ممنون میشم .
بنده الان در دوره آمورشی هستم . تا انتهای مرداد تمام میشه . بنده احتمالا ارشد قبول بشم . نتایح دهه اول شهریور میاد . تقسیم میشم یا نه ؟ اطلاع بدم به مرکز آمورش؟