اگه یه جواز کسب گیر بیاری میشه تجاری مشکلی نداره تازه 5مگ هم برا کاربرای خانگی اضافه شده قبلا فقط تجاری بود ولی الان به خانگی هم میدننقل قول:
Printable View
اگه یه جواز کسب گیر بیاری میشه تجاری مشکلی نداره تازه 5مگ هم برا کاربرای خانگی اضافه شده قبلا فقط تجاری بود ولی الان به خانگی هم میدننقل قول:
یه هفتس میگم دان استریم رو بالا ببرن انگار با خر دارم حرف میزنم. دیگه یه دان استریم بالا پایین کردن نباید انجام بدن؟نقل قول:
من 10 مگ گرفتم ولی پهنا باندم روی 2مگ هست!!
این دزدی نیست؟ انصافه اخه؟ باور کن یه هفتس زنگ میزنم ولی هیچ کاری نمیکنن
Sent from my GT-I9300
برا همین میگم از 2020 دقیقشو بپرس دیگهنقل قول:
این تعرفه هاشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بعید می دونم چیز خاصی بخواد
195 تا میتونی شکایت کننقل قول:
با اینکار فقط از تو که دزدی نمی کنن ، بلکه از چندین نفر دزدی می کنن
این دقیقا همون حکایتی هست که میگه
خر رو رنگ می کنن جای قناری می فروشن ! :n02:
عجب!!! تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن درستش کنن!نقل قول:
با اینها نمیشه با زبون خوش حرف زد...
از پشتیبانیش راضی هستی ؟؟؟؟نقل قول:
پشتیبانی مخابرات که اندازه گاو بارشون نیست...نقل قول:
ولی میگم مشکل خاصی پیش نیمده برای من این 1ساله
افت سرعت داره ماهی 1بار برای 3-4ساعت که خودش درست میشه اصلاً زنگ نمی زنم اعصاب خودمم خورد کنم
چون دیگه برنامشونو میدونم چیه...
داییم رییس دفتر نماینده مجلس شهرمون هست بهش میگم پدر این پشتیبانی بی سواد مخابراتو دربیاره [emoji35] . 195 هم الان شکایت میکنم . نمایندگی شهرمون هم عصر میرم شکایت میکنم.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
از طرف اداره برق اومدن سیم ها برق دکل ها رو مرتب کردند
وقتی که اینها مشغول کار بودند اینترنتم قطع می شد و نویزم می رفت بالا
وقتی کارشون تموم می شد دوباره درست می شد
حالا امروز اومدن خراب شد درست نشد
snr از 22 اومده روی 6
حالا باید چه کار کنم به مخابرات زنگ بزنم؟
همین 20 دقیقه پیش از پارس زنگ زدن اسم کارشناسش رو نگفت ولی با تی ویور بهم وصل شد پینگ گرفت و mtu من رو عوض کرد ،پروفایلم رو هم تغییر داد،بهش می گم من الان مشکل ندارم ساعت2:10 به بعد مشکل برام پیش میاد،(پینگم مدم تایم اوت میده میره روی 600 و 700) .به من گفت امشب ساعت 2:10 چک کن ،فردا بهت زنگ می زنم.به نظرت چی کار کنم،؟نقل قول:
خوبه حالا من توی شکایت گفته بودم ساعت 2:10 به بعد مشکل پیش میاد،باز دوباره الان داره پروفایلم رو عوض می کنه!!!
یه شکایت تند نوشتم با مستندات. یه تصویر از کیفیت خط و پهنای باند بسته شده و یه تصویر هم از اکانتم و سرویسم پیوست کردم.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
پارس لعنتی انگار یاهو میل موبایل رو ف.ل کرده الان چندروزه نه میل میره نه میاد اما وقتی قندشکن وصل میکنی درست میشه شما هم اگه دسترسی دارید امتحان کنید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان پارس آنلاینی آیا شما هم هنگام همزمانی Contact ها(با اکانت گوگل) در گوشی خود با مشکل مواجه می شوید ؟؟
من قبلا که پارس داشتم این مشکل سینک کانتکت رو داشتم.نقل قول:
گوشی تلفن خونه رو تا برمیداریم چراغای مودم خاموش میشن و لینک میپره
دو تا اسپلیتر تست کردم و درست نشد
نمیدونم چرا اینجوری شده
مشکل از خود مودمم میتونه باشه؟
الان نگاه کردم دیدم SNR به شدت پایینه
پارس آنلاین سرویس ها رو روی 20 مگ بسته؟؟؟؟؟
Downstream - Upstream
SNR Margin : 7.1 - 10.2 db
Line Attenuation : 19.8 - 11.8 db
Data Rate : 16382 - 1021 kbps
Max Rate : 20212 - 1176 kbps
CRC : 0 - 0
نقل قول:
نه خطت رو روی 16 مگ بسته 20 ماکزیمم هست ولی این قضیه تلفن معمولا مشکل سیم کشی تلفن هست
خطت رو 16مگ بسته شده snr هم اومده رو 7 که طبیعیه چون خطت زیاد بسته شده وقتی تلفنو برمیداری snr پایین تر میاد و لینکت میپرهنقل قول:
آقا کسی اینجا 16 مگ داره؟
یه تست بذارین ببینیم چند چندیم
خداییش من در عجبم اینا با چه امیدی می خوان 16 مگ بدن
اصلا مگه چند درصد کاربرا خطشون تا این سرعت جواب میده
یکی نیست بگه شما همین سرعتی که هست رو با کیفیت وبدون تایم اوت وقطعی و... بدید واقعا کار بزرگی انجام دادید 16 مگ پیشکش
سلام دوستان. من تازه دیروز 512 نامحدود پارس آنلاین خریدم. روی همه ی سایت ها خوبه سرعتش و تا 200 کیلوبایت میزنه ولی وقتی با K/e/r/i/o که سرورش U/S/A هست، میرم Y/o/u/T/u/b/e و می خوام یه موزیک ویدیو دانلود کنم، به 5 ثانیه نمی کشه که یهو سرعت 0 میشه و K/e/r/i/o هم یهو خطای Connection Closed میده و عملا نمی تونم از Y/o/u/T/u/b/e دانلود کنم. لطفا بگید شما هم این مشکلو دارید یا فقط مختص منه؟ آخه من تمام کار و بارم با Y/o/u/T/u/b/e و به دلایلی نمی خوام فایل های Y/o/u/T/u/b/e رو لیچ کنم. لطفا جواب بدید. ممنون. :n03:
کلا بستنش چند روز اینجور شده فکر کنم فلترشو پیشرفته تر کردن چون سایت باز میشه ولی ویدئو پخش نمیکنهنقل قول:
نقل قول:من مک دارم یوتوب با اینترنت ۴ مگ روی اچ دی میبینم با وی/پی/ان/میکر با پورت tunnelblickنقل قول:
الان دقیقا مشکلت چیه؟نقل قول:
دیشب بعد از این پست زنگ زدم به پارس
دان استریم رو اورد دوباره روی 9 مگ
SNR 24 شد راحت شدم
خیلی کلافه کننده بود
منی که خطم یکی از بهترین خط هاست از نظر قدرت و نویز، وقتی 16 مگ شد این بلا سرش اومد
کسایی که خطشون کمی از من ضعیف تر باشه، 16 مگ بشن کلا دیگه مودم با مخابرات لینک نمیشه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام. دوست عزیز! اگه ممکنه، آدرس سایتشو برام پ.خ کنید. ممنون از هر دوی شما بابت جواب. :n16:نقل قول:
من بهت گفتم که با این کار ها سرعتت خوب نمیشه ولی باز گذاشتی با تیم ویور بهت وصل بشه !نقل قول:
اونا اصن به مستندات توجه نمی کنن ! :n08:نقل قول:
خب به احتمال 90 درصد مشکل از کری* تهنقل قول:
سایتی که همه امتحان می کنن و سرعته 900 کیلوبایت رو بهشون میده ، واسه من حتی تقریبا نزدیک سرعته اسمی رو میده !نقل قول:
توجه کردند داداش ؛)نقل قول:
Sent from my GT-I9300
پارس که کلا توجه نمی کنهنقل قول:
ببینم چی شد که تو از پارس رفتی به مخابرات ؟؟؟؟؟؟
کلا چند وقت پارس بودی ؟؟؟؟
برای سرویس ADSL بالاتر از 128KB نامه میخواد؟؟؟؟
خیر هیچ نامه ای لازم نیست !نقل قول:
کلا دو خط داریم. یکیش 4 سال مخابرات بود و هست هنوز. اون یکی هم پارس ثبت نام کردم ماه قبل ! بعد دو هفته تخلیه کردم.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
چرا تخلیه کردینقل قول:
اگر یادم باشه نامحدود 128 گرفته بودی درسته ؟؟؟؟
تخلیه چقدر طول کشید ؟؟؟
الان اون خطی رو که تخلیه کردی چی بجاش گرفتی ؟؟؟؟
دوستان من یه سوالی داشتم در مورد تمدید قرارداد. من فردا زمان قراردادم تموم میشه ولی الان میخوام تمدید کنم و از 128 نامحدود تغییر بدم به 2 مگ محدود. سوالم اینه که اگه الان اینکارو کنم همین وقت سرعت به 2 مگ تغییر میکنه یا باید صبر کنم تا زمان قرارداد ماه قبل تموم بشه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. :n16:
میتونید صبر کنید تا قردادتون تموم بشهنقل قول:
میتونید هم یکی دوبار مودم رو ریستارت کنید بعد از پروفایل و قسمت مدیریت سرویس، قراداد جاری رو بسوزونید تا قرارداد جدید فعال بشه
اگر الان تمدید کنی قرداد جدیدت به عنوان قرارداد پشتیبان ثبت میشه به محظ اینکه قرداد قبلی تموم شد قرار داد جدید شروع میشه البته همون موقع که تموم شد هم میتونی تمدید کنینقل قول:
خب وایسا فردا 2 مگ رو بگیر :n02:نقل قول:
در ضمن اگر 2 مگ گرفتی بگو حتما پهنای باندت رو بزارن روی 9 مگ ( اگر خطتت بکشه ! )