....................
Printable View
....................
خوب دوست من اشتباه میکنید که راضی هستید (البته اگر سرویسی غیر CRA دارید) :) (شوخی کردم)نقل قول:
از شوخی گذشته، اصلا براتون مهم نیست که یک شرکت محترمی حقتون رو تضییع کنه و بهتون چیزی رو خیلی بیشتر از قیمت مصوبش بهتون بفروشه؟ (که داره میفروشه)
جیمیل وارد میشه و مشکلی نداره( موقع ورود سریع Load HTML View رو بزنید. وارد میشه)
...........
.................
وضعیت فاجعه بار Art3 شاتل:
سرعت دانلود در طول روز در بهتربن حالت 20 و شب 4-5 کیلوبیت!
قضاوت با خودتون!
با پشتیبانی هم تماس گرفتم، هیچ جواب قانع کننده ای ندارن!
سرعت من 60 شد الان ، نزدیک تمدید که میشه شاتل فرشته میشه ! art 3نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من یه چیزی بگم قضیه تموم شه
همه بر این باورند که سرعت شاتل شبها (ساعات استفاده ی رایگان) افت شدیدی داره
که برای بعضی ها که در اون ساعات استفاده ای ندارند مشکلی ایجاد نمی کنه ولی برای کسانی که در اون ساعات هم از اینترنت استفاده می کنند(حالا یا دانلوداشونو میذارن واسه اون موقه که بیشتر از حجم سرویسشون دانلود کنند یا بر این باورند که پولی که دادند برای سرعت یکسان در شب و روز دادن و نه سرعت شبانه ی کمتر) مشکل و نارضایتی درست کرده.
حله؟
ممكنه اين آدرس رو :ping 84.16.224.108
يك نفر براي من پينگ بگيره و ببينه كار مي كنه يا نه؟
سپاس
Time Out میشه!!!نقل قول:
نقل قول:
این 2 گیگی که میگی کی به شما دادن که به ما ندادن من الان 16 روز هست که adsl گرفتم
سلام . به شما تعلق نمیگرفت. مال ماه قبل بود.نقل قول:
به من دیروز 3 گیگ رو دادن
مرتضی جان، یه جورایی استدلال میکنی آدم مخش سوت میکشه....نقل قول:
سرویس شبانه رایگان نیست!نقل قول:
چون رایگان هستش ، به کلمه رایگـــــــــــــــــــان دقت بفرمایید، :5:
یعنی هزینه ای نمیدم که بخوام طلبی داشته باشم.
اینم دلیلش: تفاوت قیمت سرویس ECO و Office به دلیل نداشتن دانلود شبانه... خودتون برید چک کنید سرویس های 512.
ویرایش: مثل اینکه قیمتشون یکسان شده، تا یه ماه پیش که شکایت کردیم، قیمتاشون فرق میکرد.
یعنی چی؟ ببینم یه جا بگه بنزین رو نصف قیمت (نه حالا رایگان) میدن، خودت مثل من به کله نمیری با 20 تا گالن 20 لیتری تو صف؟ بماند که ترافیک چقدر گرونتره! تقریبا 7 برابر!نقل قول:
یعنی این سرویس رو با توجه به نیازم تهیه کردم ، اگر ترافیک رایگانی هم باشه استفاده می کنم و اگر هم استفاده نکنم برام مهم نیست.
الان مثلا میخوای فرهنگ سازی کنی؟ اول برو به شاتل عزیزت بگو زیرساخت سازی کنه، نمیگم مفت بده، ولی سرویس های CRA رو به سرعت واقعی پخش کنه، همه میرن از اون میگیرن... هزار بار هم بش درود میفرستن. تا وقتی زیرسازی نکردی، فرهنگ سازی نمیتونی بکنی! مثال هاش هم زیاده!نقل قول:
اما متاسفانه ما ایرانی ها زرنگ تشریف داریم و می خوایم با حداقل هزینه حداکثر استفاده رو بکنیم .
1) من روی گنج نشستم؟ برم ماهی مثلا 200هزارتومن پول سرویس 1مگ نامحدود بدم؟ خودت میدی؟نقل قول:
به نظر بنده اگر شما اینقدر ترافیک استفاده می کنید می تونید سرویس ART بگیرید و در روز هم دانلودتون رو انجام بدید
2) الان میگی چرا 1مگ، برو 128 ببند... جواب: "هر کس استفاده ی خاصی از اینترنت میکنه، من هم برای آنلاین گیمینگ میخوامش، بازی که دارم با سرعت 256 پینگش 400ـه ولی با 1 مگ به 300 و دو مگ طرفای 200 میرسه! بنابراین به سرعت نیاز دارم." (البته برای اونموقع شاتل گفتم).
ای کاش برای این دانلود شبانه اینقدر منت نمی ذاشت شاتل... همه جا درج میکنه که از فلان ساعت تا فلان ساعت دانلود رایگان شبانه. :2:
خواهشنا ایران را با هیچ جا مقایسه نکنید تو رو خدا ......:31: بابا تحریمه همه چیز ایران تحریمه .......
بعدشم کی گفته شبانه رایگان نخیرم اسمش رایگان من به شخصه راضیم شاتل بیاد سرعت واقعی رو در شب ارائه بده بعد حالا هزینه شو یا نصف هزینه روزانه را دریافت حداقل اینه که میگیم استفاده کردیم پس پولشو هم میدیم ولی الان پول میدیم ولی استفاده نمی کنیم بدبختی رو داری !!!! یا بیاد سرعت رو زیاد کنه پولشو نصفه بگیر :13:
امروز صبح ، سه گیگ هدیه رو به ما هم دادن.
جهت حفظ آبروی شاتل گفتم بنویسم.
سلام. توی قرارداد قید شده که ساعات 1-8 رایگانه.. یعنی این سرویس رایگان هم جزئی از قراردادی است که بابتش شما هزینه کردید. نمی دونم چه جوری توضیح بدم. منظورم اینه که اگه این بخش قرارداد نبود اصلا شما ممکن بود ازاین شرکت سرویس نگیرید. این آفر رو همه سرویس دهنده های دیگه هم میدند. این لطف نیست. بخشی از سیاست فروش هست و حق شماست که متاسفانه ضایع میشه. همه جای دنیا اگه این به اصطلاح اشانتیون یا آفر نباشه ممکنه مردم خرید نکنند، و اگر هم سرویس دهنده یا چه میدونم فروشگاه یا هرجای دیگه این حق رو بهشون نده اعتراض میکنند.نقل قول:
البته ایرانیها در اعتراض نکردن سرآمد جهان هستند ها!
دوستان شرکتی با 2.5 ملیون کاربر در ایران به نظر شما نباید اشکالاتی در برخی از مناطق داشته باشه ؟؟ شرکتی با 2.5 ملیون کاربر در ساعات رایگان نباید افت داشته باشه درسته که خودشون هم تا حد ممکن محدود می کنن شب ها ولی خودتون واقعا قضاوت کنید حتی در همین سایت هم بیشترین بازدید رو داشته من خودم اکثر شرکت ها رو امتحان کردم شرکت مخابرات که واقعا بی درو پیکر ترین جای عمرم بود پارس انلاین ساعت دو شب قطع شدم تا فردا بعد ظهر پشتیبانب نبود که جواب من رو بده شرکت داده گستر عصر نوین 2 روز کار میکردیم 3 روز قعطی داشت صبا نت خدا وکلی خوب بود ولی این منطقه سرعتش خیلی کمه ولی شاتل بد نیست اینجا روزا که ما هستیم تا 250 تا دان میکونه شب ها هم که بعضی وقت کفریت میکنه بعضی وقت ها هم شا رژ میکنت ولی در کل خدا وکیلی حساب کنی پشتیبانی خوبی داره و سیاست های جالب همین ترافیک های رایگانی که به مناسبت های مختلف میده
انشا الله که این حرف های من رو به پای تعریف و تمجید از شرکت خاصی نگذارید و نگید که پشتیبان هستم یا غیره ....
.............
سلام ...من یه تست گرفتم پینگ 130 بود
به نظر شما خوبه؟
تست پینگ به کجا؟نقل قول:
اگه توی run گرفتید خوبه.. چون اون پینگ واقعیه نه پینگی که اسپید تست میده.نقل قول:
برای من الان 340 هست. اما دانلودم خوبه 253 کیلو بیته.
پست خیلی باحالی بود !نقل قول:
همه شرکت ها رو کوبیدی و فقط از شاتل تعریف کردی بعد اون جمله آخر رو میگی !
همه سیایست هاش افتضاح هست . این یک موردی رو هم که گفتی معلوم شد جاهای دیگه رو خبر نداری.نقل قول:
سیاست های جالب همین ترافیک های رایگانی که به مناسبت های مختلف میده
چون اکثر isp ها در حد شاتل هدیه میدن. بابا اینقدر ساده نباشین و زود و راحت خام نشین. بی خودی نیست همراه اول گیگی 838 هزارتومن اینترنت به مشتری ها میده هیچکی صداش در نمیاد فکر میکنن نرمالش همینه !
من یادمه پیشگامان داشتم زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعت چند روز هست رو اعصابه ! طرف عذر خواهی کرد 3 گیگ اضافه کرد به شارژم :18: گفت دیگه امری ندارید گفتم نه مرسی خداحافظ ! حیف که مخابرات شهر ما با یک سیاست مذخرف چون منطقه ما رو شاتل و خود مخالرات ساپورت میکنه دیگه به شرکت های دیگه تجهیزات برای فعالیت نمیده !!!
این ترافیکا رو شانسی میدن ؟! پس چرا واسه همه شارژ نمی کنن :13:نقل قول:
من یه پیشنهاد دارم به شما... شما که اینقدر از پشتیبانی شاتل خوشت میاد، خو برو یه قلیون ببر، باهاشون شبانه روز حرف بزن... فقط مطمئن باش هر چی بش گفتی، جوابت یکی از این سه گزینه اس: :27:نقل قول:
1) مشکل سراسریه.
2) مشکل مخابرات منطقه ی شماس.
3) شاتل چنین قولی نداده.
پشتیبانیش عالیه! بحثی درش نیست! ولی ما که سرویس رو به خاطر پشتیبانیش نمی گیریم. :13: ما برای دانلود میگیریم. بحث این نیست که وقتی شلوغ میشه سرعت کم میشه! من سرعت که اومد سر 70-80 برای یه ماه هیچی نگفتم، ولی بعدش که محدود شدم، شورش کردم :21: چه معنی داره؟ من پول 2مگ میدم که شبانه هم 2مگ دانلود کنم! وگرنه بقیه ی سرویس ها هم روزانه شون 2مگ بسته میشه.
راستی، منم بعد از پارس آنلاین که رفتم شاتل- فکر کردم بهترین شاتله، ولی بعدش فهمیدم شرکت های دیگه ای هستن که با قیمت کمتر، سرویس های بهتری هم میدن... این isp الانم هم اگه کارش خراب شد، میرم یکی دیگه رو تست میکنم.:11:
آقا مرتضی، این پست ها چین میندازی انصافا؟ دیگه دارم به این نتیجه میرسم که شاتل داره یه Bot برای پاسخگویی به نظرات این تاپیک طراحی ماکنه :27:
به نظرت من از شاتل تعریف کردم بابا منم که می گم شب هاش بعضی وقت ها افتضاح بعضی وقت ها خوب در ضمن این چیزای که نوشتم خاطراتی هست که با شرکت ها داشتم و گر نه گور بابا همشون مگه ماله بابا من شرکت که بخام تعریف کنم ازشوننقل قول:
نقل قول:
والا الان رو نمی دونم اون قدیما که شاتل برای بار اول شروع به همچین کارای کرد من از الان خبری ندارم
ولی خدایش قرار نشد که تا یه چیزی که اینجا نوشته بشه سری طرف رو بکوبید :41: بابا خب این هم نظر من بود شاید واقعا اینجا برا من فعلا خوب بوده باشه
شک نکن من هم اگر شاتل خدماتش بد بشه منم میرم پولم رو که از سر راه نیوردمنقل قول:
این مرتضی کی هست ؟؟؟
واقعا فکر می کنی پشتیبان های شاتل میان اینجا اینا رو می خونن :31: بابا یارو اونجا اینقد از مردم فحش میشنوه که وقتی میره خونه یا وقت استراحت پیدا میکنه سعی می کنه از هر چی adsl دور بمونه مگه واسه اینکه اینجا پست بزاره یا بخونه بش پول میدن
سلام
من سرعت دانلودم تو روزها حدود 250 کلیویایت هست شبا هم اگه سرور دانلودم خوب باشه همون میمونه ولی اگه سرور دانلود خراب باشه نه میرسه به 2 کلیوبایت در ثانیه.
ولی دیشب حدود دو گیگ رایگان زدیم به بدن ببینم امشب چی میشه
اینم تستم تو اسپیدتست:
شاید باورت نشه که من با چند نفرشون که یکیشون دوست خود من و نماینده شهرستان بود صحبت کردم.از محتوای این تاپیک خبر داشتند و میدونستن که اینجا چه خبره.:46:نقل قول:
حالا شاید نه همشون اما تعدادیشون میان اینطرفا:31:
وضعیت خدمات و کیفیت اینترنت شاتل در حال حاضر چطوره ؟ میخام برای شرکت سرویس بگیرم میخام بدونم شاتل در چه حالیه ؟ کیفیت خدمات پشتیبانی سرعت قیمت برخورد با کاربر و ... ؟
ممنون
من نمیدونم چرا هر کسی میاد توی این تاپیک از شاتل تعریف میکنه و میگه راضیه، تعداد پست هاش انگشت شماره؟ :27:نقل قول:
دوست عزیز شما کافیه به چند صفحه از این تاپیک یه نگاهی بندازی تا قضیه دستت بیاد، شاتل واقعا فاجعه شده!نقل قول:
نمونه اش خودم(Art3 با قیمت 45 هزار تومان در ماه):
سرعت دانلود در طول روز در بهتربن حالت 20 و شب 4-5 کیلوبیت!
قضاوت با خودتون!
الان دو هفته است که با پشتیبانی تماس میگیرم، هزارتا کار مختلف رو انجام دادم ولی دریغ از کمی تغییر. حتی کار ه جایی رسید که گفتن سیم کشی منزل ایراد داره که هیچ مشکلی نداشت! فعلا هم بی هیچ جواب قانع کننده ای لنگ در هواییم! :19:
خوبی شاتل اینه که اگر از طرز برخورد و راهنمایی پشتیبان خوشت نیاد سریع قطع می کنی و تماس میگیری با ی نفر دیگه صحبت می کنی که من همیشه این کار و می کنم تا کارشناس خبره و خوب و پیدا کنم اکثر اوقات مشکلات برطرف میشه غیر از افت سرعت وبخصوص شبانه البته تماس نمیگیرم حفظ شدم جوابشون رو :31: تو روز رو گفتم ...
طرز برخورد هم که تو سرشون بزنی هیچی نمیگن خیلی با ادبن:20:
روزانه سرعت خوبه شبانه افتضاح :5:
به این میگن اینترنت پر سرعت: :27:
:21:
آقا یکم بیشتر توضیح بده ببینیم این انترنت رو از کجا گرفتینقل قول:
فقط میخواستی بقیه رو تو کف بزاری؟
فکر نکنم اینترنت ماهواره ای هم به این سرعت برسه!
الان خوبه ، من خودم سرویس Eco دارم و2گیگ ترافیک هدیه بابت این مشکلات اخیر بهم دادن و یه 3 گیگ هم جدیدا دادن بهمنقل قول:
الانم روی 2 مگ بستن مارو نمی دونم چرا ولی الان یه هفتس اینطوریه :8:
پشتیبانیشم 24 ساعتس و خوبه
به این میگن اینترنت پر سرعت: :27:
سرعت اینترنت شرکتمون هست از اهواز براتون گرفتم (یکی از شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران)
شما برو یه ماه بگیر، اگه خوب بود (که هست) جو گیر میشی میری سه ماهه یا شش ماهه می بندی، اونوقت شاتل محدودت میکنه، میای به جمع ما ملحق میشی! :27:نقل قول:
دوست گرامی بهترین روش که بخوای ببینی خدمات در منطقه شما چه جور هست اینه که از یکی از مشتریان شاتل در اون منطقه سوال کنید در ضمن اگر فقط برای روزها نیاز دارید خوب هست ولی در شب ها محدودیت ایجاد می کنهنقل قول:
پشتیبانیش هم در حد قابل قبولی هست
سرعت هم باز به منطقه شما بستگی دارد
بله واقعا جای تعجب داره:27::31:نقل قول:
کاملا تایید میشه
پشتیبانی شاتل یعنی فقط و فقط دروغ کلا قید پشتیبانی رو بزن دانلود شبانه رو هم کلا بیخیال شو هزینه ترافیکشم هر گیگ حدود 5 تومن اگه فقط وبگردی می کنی و زیاد وبگردی نمی کنی مثلا در حد یه یاهو مسنجر خوبه :27:نقل قول:
وضعیت خدمات و کیفیت اینترنت شاتل در حال حاضر چطوره ؟ میخام برای شرکت سرویس بگیرم میخام بدونم شاتل در چه حالیه ؟ کیفیت خدمات پشتیبانی سرعت قیمت برخورد با کاربر و ... ؟
ممنون
البته یکی از دوستان توی این لینک توضیحات تصویری قرار داده که قبل از ورود به شاتل بهتره ببینی :27: