یه نکته ای رو بگم هیچ وقت با وای فای هات اسپات نکنید سرعتو ب شکل محسوسی کم میکنه همیشهنقل قول:
Usb tethering شیر کنید نت رو
Printable View
یه نکته ای رو بگم هیچ وقت با وای فای هات اسپات نکنید سرعتو ب شکل محسوسی کم میکنه همیشهنقل قول:
Usb tethering شیر کنید نت رو
منکه گوشیم فورجی بود 5 تومن اونم باید 5 تومن شارژ داشته باشی نقد نمی گیرن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با افتخار به اطلاعتون میرسونیم که تا امروز ۶۸۴ منطقه تحت پوشش اینترنت 4.5G و ۱۷۳۰ منطقه 4G و ۲۷۶۷ منطقه تحت پوشش 3G همراه اول قرار گرفتن.
فهرست مناطق:
mci.ir/notrino-coveredregions
بعضی جاها میگن اگه گوشیت 4g باشه رایگان هست..نقل قول:
یک سری دیگه هستند میگن 5 هزار شارژ باید داشته باشی و تعویض میکنن و شارژ رو همراه اول میل میکنه.
یک سری دیگه بجز 5 هزار شارژ که همراه اول میلش میکنه، دو سه هزار هم دستمزد میگیرن.
سلام دوستان من تا حالا از اینترنت سیم استفاده نکردم میخواستم بدونم برای استفاده از اینترنت شبانه 2-7 که 14500 هست آیا باید بسته روزانه هم داشت یا نه سوال بعدیم این هست که بهتر هست گوشی رو به پی سی وصل کنم یا یک دانگل فورجی ساپورت ارزان قیمت بخرم محبت کنید یک مدل هم معرفی کنید
با سپاس از راهنمایی های همه دوستان:n16:
در دراز مدت باتری گوشی داغون میشهنقل قول:
درودنقل قول:
وقتی از طریق گوشی با usb اینترنت را شیر کنم چه تنظیماتی را باید روی ویندوز اعمال کنم ؟
سلام دوستان
اول از همه اگه جای درستی سوال نپرسیدم: عذر میخوام .
میخواستم بدونم قضیه این فرکانسها و باند های اینترنت همراه (مثلا باند 3 و 7) چیه ؟ و اینکه چه فرقی با هم دارن و چطوری میشه باند مورد نظرم رو انتخاب کنم؟ آیا نرم افزار داره؟
در ضمن سیم کارتم همراه اول و رایتل هستش. ممنون
:n12::n12::n12::n12:
دوستانی که s8 دارن یک آپدیت براشون اومده که بعد از نصبش volte فعال میشه براشون
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام.فورجی در ایران و در دو اپراتور اصلی بر روی باند ۳ و باند ۷ ارائه میشه که فرقی تقریبا میشه گفت با هم ندارن البته بیشتر تو ایرانسل و در همراه اول در شهرای بزرگ سرعت کمتری ممکنه رو باند ۳ ارائه بشه در فورجی پلاس یا همون 4.5G از هر دو باند همزمان استفاده میشهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk