امید خان تست فیکــــ نزار!نقل قول:
این چیزا دیگه قدیمی شده:n09:
Printable View
امید خان تست فیکــــ نزار!نقل قول:
این چیزا دیگه قدیمی شده:n09:
تو مگه فضولی قرمساق :n02:نقل قول:
برو تو تاپیک شهر خودتون .
براي من كه روزا هيچ فرقي نكرده همون 130 kb/s دانلود ميكنه اما شبانه رايگان سرعت 66 كيلوبايت شبي 1.5 گيگ دانلود ميكنم قبلا شبي 2.5 گيگ دان ميكيردم. (طرح برنزی نوروزی)
مگه خریدی اینجارو؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موشکلی داری دستتو رو کردم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به ملک .ج میگم بیاد حسابت رو برسه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیدم رابطه ات باهاش خوبه .:n09:
دوستان من همیشه سرعتم 200 کلیو بایت در روز بودش
ولی چند روزه شب و صبح شده 60 مشکل چی هست
مخابرات داره چیکاره می کنه؟؟؟
نقل قول:
همه اينجوري شدن روز سرعت خوب. شب كه ميشه سرعت به fاك ميره
طرح هاي نامحدود استان خوزستان رو نگاه كنيد از طرح هاي قديم خراسان رضوي ارزون تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جوک جدید :
ارائه دهنده تلویزیونی تعاملی آی پی مدیا، تعرفه اشتراک ماهانه استفاده از این تلویزیون تعاملی را 15 هزار تومان اعلام کرد و گفت: امکان استفاده از این رسانه ملی با سرعت دسترسی بیش از 4 مگابیت بر ثانیه و بدون نیاز به اینترنت فراهم شده است.
برای استفاده از آی پی مدیا مشترکان باید سرویس ADSL داشته باشند، افزود: تمامی شبکه های تلویزیونی، تایم شیفت، یک ماه آرشیو برنامه های تلویزیونی و یک پکیج از برنامه های درخواستی و بازی های رایانه ای در فاز نخست راه اندازی این رسانه قابل استفاده خواهد بود. همچنین در فازهای پیشرفته تر این سرویس امکان آموزش تعاملی آنلاین، مشاهده کنسرت ها به صورت زنده قابل انجام خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: در تلویزیون آی پی مدیا سرعت متوسط دسترسی چهارمگابیت بر ثانیه خواهد بود و این درحالی است که برای محتوای SD سرعت تعریف شده 2 مگابیت، برای محتوای HD سرعت تعریف شده سه مگابیت و برای محتوای full HD تا 5 مگابیت بر ثانیه سرعت دسترسی در نظر گرفته شده است.
زنگ بزن پشتیبانی بگو محدود شدی و به گلدنت خبر بدن.بگو دوستام همه این طوری شدن و به اپراتور بگو تو پروفایلت تو بخش شکایات برای گلدنت شکایت بنویسه.بگو چند وقت این طوری.نقل قول:
بالاخره ما با چندینبار تماس گرفتیم تا درست شد.
نزار اپراتور حرفشو جلو ببره.