دستت درد نکنه :n12:نقل قول:
نوشته شده توسط android500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان اونقد بنده به شما ارادت دارم که میخام مفتی تا بیشتر از 30 تومن برای هر ماه براتون اینترنت رایگان بدم درواقع روش بدست آوردن 30 تومن در ماه رو بهتون یاد بدم. شاید بعضیاتون راهشو میدونین ولی حیفه که بعضی ها خبر ندارن و 30 تومن هر ماه ازشون میره (یعنی بدست نمیارن)
روش: میرین تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام میکنین و بعد با انجام این سه کار ماهی حداقل 30 تومن تو جیبتونه بدونه هیچ سرمایه اولیه. پولتون به 10 تومن رسید میتونین خیلی راحت بداشت کنین مستقیم توی کارت بانکی عضو شتاب.
اینم بگم سایت بسیار مطمئن و تست شده هست.
این سه کار رو انجام میدین:
1- تبلیغات روزانه رو میبینین (30تا) و خیلی مفت 400-500 تومن میده
2- سورف یا بازدید خودکار که لازم نیست کار خاصی انجام بدین و 400 تومن هر روز میده (مدت زمانی که همشو باید ببینین شاید بیشتر از 4 ساعت باشه ولی من یه راهی رو پیدا کردم که میشه تو زمان خیلی خیلی کمتری همشو کامل کرد اگه کسی مایل باشه بهش میگم خیلی سادست)
3- سرچ عبارات مختلف تو گوگل و کلیک بر لینک سایت مورد نظر. هر سرچ 27 تومن
4- ....
اینم لینک ثبت نام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر مشکلی سوالی داشتین ازم بپرسید یا تو انجمن خود سایت مربوطه مطرح کنین.
و درآخر توصیه میکنم حتما ثبت نام رو انجام بدین و سایت رو ول نکنین چون 30 تومن هر ماه پول کمی نیست!!! درضمن به فکر بیش از یک اکانت نباشید اگه میخاین بیشتر از یک اکانت باز کنین باید: 1- حساب بانکی به اسم یه نفر دیگه داشته باشین 2- با یه آی پی دو اکانت نداشته باشید یا خیلی راحت با یه فیلترشکن مشکل حله 3- با یه مرورگر اصلا دو تا اکانت لاگین نکنین بهتره ویندوز مجازی نصب بشه مطمئنتره تا یه مرورگر مختلف.
ارادت ویژه :n33:
فقط من الان عضو شدم کافیه؟؟؟ یا بایدکار دیگه ای انجام بدم؟