2 مگ نامحدود چند ؟؟؟؟؟نقل قول:
سرعته اپ و دان چقدره ؟؟؟؟؟
Printable View
2 مگ نامحدود چند ؟؟؟؟؟نقل قول:
سرعته اپ و دان چقدره ؟؟؟؟؟
اینترنت من یه مدت طولانی هست که دقیقا از ساعت 2:10 نیمه شب کلا تعطیل می شه،پینگم میاد روی 600 و 700 و مدام timed out میده(روی 8.8.8.8) ،سایت ها رو که اصلا باز نمی کنه اگرم باز کنه کلی طول می ده،اینترنت من 256 نامحدوده تا قبل ساعت 2:10 همه چیز عالیه،پینگم روی 120 و سرعتم هم روی 3 مگ،به پارس آنلاین که زنگ می زنم ،می گه همه این مشکل رو توی این ساعت دارن،می گه ما هنوز هیچ راه حلی پیدا نکردیم،می خواستم ببینیم که بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن،یا پارس داره من رو می پیچونه،راه حلش به نظر شما چیه؟چیکار کنم که توی این ساعت این مشکل رو نداشته باشم،من دارم پول اینترنت نامحدود می دم که بتونم هر وقت که می خوام استفاده کنم .
آقا ما به مشکل بر خوردیم تو زمان دانود idm
الان که 2 صبحه از نظر imd بعد از ظهره. حالا 8 صبح بعد از ظهره یا قبل از ظهر ؟ :n13: ببینید مسخره نکنید، من الان خیلی فکر کردم گیج شدم. خودم فکر می کنم قبل از ظهر باشه 8 صبح، اما اگه سیستم Idm ساعت 12 عوض بشه چی ؟
ب ظ یا ق ض ؟
پیچوندنت رفیق اینا توی مرکز مخابراتیتون بیش از ظرفیت سرویس دادن الان پهنای باند کم آوردن اینطوری میشه یه شکایت بزن توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشون بات تماس میگیرننقل قول:
خوب ساعت سیستمت رو درست کن که AM یا همون قبل از ظهر نشون بده ولی وقتی 2 شب بعد از ظهر هست 8 صبح هم بعد از ظهر میشهنقل قول:
هنوز که هنوزه این جایزه مارو ندادن!!!! کلی هم زنگ زدم به خودشون میگن اخر این هفته یه مراسمه بعدش براتون با پست میفرستیم...اقای جاسوس راست میگن؟! یا باید شکایت کنم برا اینم!
عزیز من که گفتم به اینا زیاد نباید وقت داد شما اگه میخوای مثل من سه ماه دیگه نرسه دستت از همین امروز دست به کار شو برو سایت 195 شکایت کننقل قول:
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
دان 250تا260کیلوبایت آپ 64کیلوبایتنقل قول:
میترسم نتیجه عکس بده خبنقل قول:
یعنی آپلود رو روی 512 میبندن ؟ من قبلا مخابرات بودم آپلود خطم خیلی بیشتر میکشید با دو مگ آپلود رو هم روی 2 مگ میذاشتن ولی از اون موقع که اومدم پارس آپلودم تا 1360 بیشتر نمیکشه البته خودم بشون گفتم برام گذاشت روی یک مگنقل قول:
آره دیگه البته خوب کسی لازم داشته باشه زنگ بزنه براش میبرن بالاترنقل قول:
دوستان من سرعت 256 دارم ولی رو 1 مگ بسته بودند ، زنگ زدم اعتراض کردم که چرا انقد پایین بستن منو گفتن خط شما کشش نداره بیشتر اما واستون روی 2 مگ می بندیم ، میشه یکی بگه وضعیت خط ما از لحاظ نویز چه جوریه ؟؟؟ ایا کشش 4 مگ و داره یا نه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط ات مشکلی نداره ، از 20 18 میدم :n02: 4 مگ رو راحت میکشهنقل قول:
4 مگ رو میکشهنقل قول:
هزینه هم پرسیدم ! :n02:نقل قول:
نامحدود 2 مگ چند ؟؟؟؟
148000تومن با سرعت همون 250-260کیلوبایت اگر رو 3مگ به بالا ببندن اگه رو 2مگ ببندن نهایتش 220کیلوبایت میده چون مخابرات در زمینه بالا بردن دان استریم خیلی حساسه و به راحتی دان استریمو بالا نمیبرهنقل قول:
74000 هزار تومن ماهیانه ...اون فقط تو خوزستانه که دو برابر میدن توی قزوین و تهران 74000 تومنهنقل قول:
مخابرات همه چیش داغونه فقط خوبیش اینه که ( همه هم میگن ) سرعته دانلودش بالا و پایین نداره !
یه شکایت مفصل نوشتم به نظرتون کاری می کنن؟چه قدر طول می کشه رسیدگی کنن؟نقل قول:
اره الان هم یه سامانه جدید راه انداختن بعضی از کاربرا رو فرستادن سامانه جدید در حالی که سامانه قبلی خیلی بهتر بود بعضی ها هم هنوز وارد هیچ سامانه ای نشدن و بلاتکلیف بعضی هاشون هم وارد یه سامانه دیگه کردن بعضی ها شبانه به اکانتشون اضافه میشه بعضی ها اضافه نمیشه بعضی ها سرویس نامحدود میتونن بگیرن بعضیا اصلا نامحدود نمیتونن بگیرن اصلا یه وضعیه معلوم نیست چیکار میکنن خیلی افتضاحهنقل قول:
نوشتنش رو که اولا باید دلیله منطقی داشته باشی !نقل قول:
دوما تا میتونی تحدید کن !
سوما یکی هست که به نام اسانلو بهت زنگ میزنه ( اگه گفت می خوام با تیم ویور بهت وصل بشم ، بهش بگو با پینگ گرفتن و تغییر mtu سرعت سرویس من درست نمیشه )
هر سوالی داشتی ازم بپرس تا بهت بگم
البته تو همین تاپیک پ.خ بدی جواب نمیدم !
خب بگو کلا خر تو خره دیگه :n02:نقل قول:
گفتم که دیشب ماهیانه حدود 66تومن شدهنقل قول:
بفرما همه استان ها ارزون کردن مخابرات ما تازه 2برابر کرده تازه میگه برا همه استان ها 2برابر شده:n21:نقل قول:
شما دانلود شبانه دارید یا برا شما هم حذف کردن؟
بعد سرعت نامحدود رو پایین نمیارن مثله پارس ( استفاده منصفانه :n09:) ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این 10 مگی که میگه سرعتش 10 مگه یا مثله پارس 2 مگ می گیری پهنای باند رو تا 9 مگ باز میذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن شیرازی ها خسته ان همینه ها ( شوخی :n02:)نقل قول:
خب 195 رو برای چی گذاشتن ؟؟؟؟؟
مخابرات کلا اکانتینگش مثل پارس پیشرفته نیست تو اکانتینگ یه ماکزیمم واسه سرویس ها تعریف میشه مثلا 512 سرعتش رو 64کیلوبایت ست شده 1مگ رو 128کیلوبایت هر چقدر هم دان استریمو بالا ببرن فایده ای نداره چون از اکانتینگ ماکزیمم سرعت واسش تعریف شده مثلا شما سرویس 1مگ بگیری رو 10مگ واست ببندن همون 128کیلوبایتو میگیری ولی خب اینجور نیست که کمتر از حقت بده مگر اینکه مشکل سراسری باشهنقل قول:
سرویسهای محدو که خوب دانلود شبانه داره ولی این 66تومن قیمت سرویس نامحدو 2مگ هست که دیگه شب و روز براش فرقی نداره همیشه سرعت خودشو میدهنقل قول:
شاید تو خوزستان این طوری باشه !نقل قول:
مخابرات می تونه سرعت رو ببره بالا میدونی چرا اینطوریه ؟؟؟؟
به خاطر اینکه مخابرات کلا تو دسته سپاه !
نه اصلاً نامحدودش واقعاً نامحدوده شما ماهیی 500گیگ هم دانلو کنی سرعت همون 250تا260هستنقل قول:
نه اون 10مگ برای تجاری هاست خود سرویس 10مگ باید گرفته بشه که فقط به تجاری میدن
برا شما 10مگ شبانه داره؟نقل قول:
میگم اون 10مگ رو به خانگی نمی دن اصلاً ! فقط تجاری بعید هم می دونم شبانه داشته باشهنقل قول:
بابا این همه تو خیابون و قبض ها تبلیغات می کنن همش برای تجاری ها هست ؟؟؟؟؟نقل قول:
اون 2 مگ رو الان راحت میدن یا با نامه ی شرکت ؟؟؟؟؟
کلا یه کاربر معمولی تا چه سرعتی میتونه تو خونه داشته باشه ؟؟؟؟؟
اگه نامه بخواد یکسری رفیق دارم هر نامه ای بخواد در جا درست میکنن
با نامه و این حرفا 10 مگ میدن ؟؟؟؟
مخابرات ما اول خیلی خوب بود یهو نمیدونم چی شد که روز به روز داره بیشتر افت میکنه قبلا خیلی قانون رو رعایت میکرد ولی الان میبینی یکی 512میگیره شبانه نداره یکی دیگه همین سرویسو میگیره شبانه داره الان هم فکر کنم بیشترین شکایتا رو داره تو تنظیم مقررات:n21:نقل قول:
با 2مگ ماهی محدود با 3گیگ ماهی 18900تومن 130گیگو میتونی دانلود کنی 2مگ هم دیگه به همه میدن فوقش یه کپی از جواز کسب میگیرینقل قول:
اخه 260 هم شد سرعت ؟؟؟؟نقل قول:
حیف اینکه سیستم روشن بمونه !
آره باور کن ! اون باری خانگی نیست سایت مخابرات چک کننقل قول:
2مگ چیزی لازم نداره
فکر کنم برای خانگی 5مگ هم داشت البته محدود بود
نه اون 10مگ به کسی داده میشه که خظش به اسم شرکت باشه
ولی باز یک زنگ بزن 2020 بپرس دقیقشو شاید دادن
همین شبانههم بزور دارن میدن قبلا 5ساعت رایگان بود 2ماه دانلود شبانه رو حذف کردن ولی بخاطر شکایت ها برش گردوندن ولی شده 4ساعت که همین 4ساعت هم شانسیه به اکانت بعضیا اضافه میشه ولی به اکانت بعضیا خیرنقل قول:
کلاً وضع اینترنت تو خوزستان خیلی خیلی باحاله.... :n13:نقل قول:
من که بخوام باید اول یه خط جدید بگیرمنقل قول:
پس نمی خوام الکی یه خط جدید بگیرم و اخر سر هم یه خط رو دستم بمونه !
5 مگ هم با کارت دانشجویی یا بدون کارت دانشجویی ؟؟؟؟
با حال که اونور ترنقل قول:
از اوجوباته !