فک کنم چون بسته فعلیم (هدیه 800 مگی) آلفا هستش 3G عه رفتم و سیم کارت رو فورجی کردم فعلا 3G عه ولی SMS بسته 15 گیگی هم اومد که اگه این بسته تموم شه 15 گیگ فعال میشه.نقل قول:
اگه فورجی نشد خبر میدم.
ممنون
Printable View
فک کنم چون بسته فعلیم (هدیه 800 مگی) آلفا هستش 3G عه رفتم و سیم کارت رو فورجی کردم فعلا 3G عه ولی SMS بسته 15 گیگی هم اومد که اگه این بسته تموم شه 15 گیگ فعال میشه.نقل قول:
اگه فورجی نشد خبر میدم.
ممنون
اگه فورجی نشد خبر میدم.
ممنون
سلام
آپديت ويندوز فعال بوده، اگر از ويندوز ده استفاده ميكني تنظيمات قطع اپديت رو تو گوگل سرچ كن و ماركت ويندوز هم غير فعال كن
ربطی به 800 مگ هدیه نداره. تنظیمات شبکه گوشی رو بزارید روی lte . منطقه شما 4g همراه اول فعال هست یا ضعیف نیست؟ گوشیت 4g رو ساپورت میکنه؟ من با بسته 800 مگ هم به 4g وصل شدم.نقل قول:
اول روی حالت LTE بود ولی 3G بود برگردوندم به 3G (حالت شبکه رو) همین الان دوباره برای تست زدم رو حالت LTE درست شد و الان نتم LTE هستش.نقل قول:
ممنون
خواستم سیمکارت اعتباری رو به یوسیم تبدیل کنم کد پستی پیامک کردم ولی میگه این طرح برای شما فعال نیست..! برم دفتر خدمات تبدیلش کنم چقد میگیرن؟
همکنون 40مگابیت نیست بلکه 50تا60مگابیت متغیر دارم استفاده میکنمنقل قول:
وقتی میان جشنواره میزارن و اعلام میکنن و پیامک میدن اما کارشناس و کارشناسان اپراتور محترم همراه اول نمیدونه جشنواره گل گیاه چیه و خبر نداره بهترنیست یکم اطلاعات فنی رو ببرن بالا و ی اموزش درست حسابی بهشون بدن
حالا هم که امدید میگید 40مگابیت .. تا دیروز میگفتی که بروز رسانی و ارتقا و پهنای باند زیاد شده حالا امدید میگید کمبود پهنای باند هست :n13:
سرعت شبانه من روی موبایلم محدود شده به 2 مگابیت.ولی روزانه تا 6 یا 7 مگابیت میگرفتم.موبایلم فقط 3g ساپورت می کنه
اینجا دیدم چند روز پیش یه نفر اسکرین شات دانلود با سرعت 8 مگابایت رو گذاشته بود و امروز ساعت 8 صبح رفتم سراغ همون سروری که ایشون تست سرعت دانلود از اون رو گذاشته بود و گوشی رو هات اسپات کردم و طبقه هم کف یه فایل رو گذاشتم واسه دانلود و دیدم تا 5.5 مگابایت می رفت با فورجی اما استیبلش تقریبا 3.3 مگابایت بود در حالی کا آپلودبوی که روزای قبل با تری جی حدود 2 مگابایت بود الان حدود 1 مگابایت شده. این یعنی همه چیز رو نمی شه به محدود شدن سرعت از طرف اپراتور نسبت داد هر چند که با این هجومی که برای استفاده از ترافیک رایگان شبانه همراه اول هست طبیعیه که سقف بذاره و سرعتها قابل پیش بینی نباشه. همراه اول دیر شروع کرده فراگیر کردن فور جی رو و هنوز مونده تا بتونه بار و ترافیک شبانه رو پیش بینی و مدیریت کنه و الان با این طرحهای رایگان بیشتر در حال بررسی باگ های شبکه و قدرت مانور اون زیر ترافیک دانلود هستش. در حقیقت داره هزینه میکنه تا مشکلات شبکه اش رو شناسایی کنه و بعدا صرف نظر از رقابتی که برای جذب کاربر داره بسته به برنامه های بازاریابی و فروشی که داره در این طرحها تجدید نظر خواهد کرد. ایرانسل هم اوائل راه اندازی تا بهار 94 طرحهای کوتاه مدت مثل بسته 50 گیگی سه ماهه روزانه داشت که 75 هزار تومان می فروخت و من دو بار استفاده کردم اما با گسترش و ثبات شبکه و افزایش کاربران شاهد ناپدید شدن این بسته ها بودیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت شبانه روی سرعت 0.7 مگ انگار محدود شده
اینم از اینترنت رایگان شون