2048 سرعتش 240 من داشتمنقل قول:
Printable View
2048 سرعتش 240 من داشتمنقل قول:
البته درسته، چون تو ایران حرف با عمل خیلی تفاوت داره،نقل قول:
اگه واقعا بخوان به حرفی که میزنن عمل کنن یعنی باید 256 1 به 5 50 تا سرعت بده و 1 به 8، بر 3 واحد بیشتر تقسیم بشه و سرعت بده که به نظر من خیلی عقلانی هستش.اما خب اینجا ایرانه دیگه .... :n15:
خواستم آرت 1 شاتل بگیرم میبینم امروز یه* گذاشته جلو آرت 1 نوشته "سرعت این سرویسها برای محتوای داخلی باز خواهد بود." اینو دیدم پشیمون شدم :n03:
این مملکته ما داریم همش شده محدودیت :n21:
با این اوصاف این چند روز که از سرویسم مونده رو تحمل میکنم بعد 1 مگ حجمی میگیرم(ای مخابرات عوضی همین کارو میخواستی بکنی که موفق شدی،همرو داری از نامحدودا فراری میدی ) راستی ساعت دانلود رایگانش 1 تا 7 بود هنوزم 1 تا 7 ـه یا تغییر کرده؟؟!!؟
نه داش بهنام 1 تا شیشهنقل قول:
اون بار منو گمراه کردی چند گیگم سوخت:n08:
من اون موقع که بهت گفتم تا 7 گرفتم و بعدشم تو اکانتم دیدم حجمی کم نکرد،اون تا 7 هم حتما مال جشنواره بود دیگهنقل قول:
شاید اون موقع که برداشته شده بوده دانلود کردی کم کرده:n02:
اخه ماله شما 1 به 8 بود یا 5 ؟؟؟نقل قول:
بعد دوستان الان من 1024 دارم ماهی 22 تومن این یک به چنده ؟؟؟ سرعتم 120 تا 150 دانلود میکنم
شبانه هم بگید ساعت چنده مرسی
:n16:1تا 6 هستنقل قول:
............نقل قول:
حجمی و غیر حجمی مخابرات باهم فرقی نداره ... من هردو 512 داشتم و هردو 60 و 70 بیشتر ریت دانلود نمیداد ...نقل قول:
آره البته تا چند وقت پیش یکی بود با این شاهکار مخابرات الان 512 20 تا سرعت میده اما 512 حجمی همون 64-70 رو میدهنقل قول: