یعنی شما الان یه مودم خام گرفتی.درسته؟اگه اینجوریه که باید همون مراحلیو که گفتم طی کنی.نقل قول:
Printable View
یعنی شما الان یه مودم خام گرفتی.درسته؟اگه اینجوریه که باید همون مراحلیو که گفتم طی کنی.نقل قول:
آقا اصن یک وضی .:41:این بار گریه .:37:نقل قول:
از نمایندگی اومد نتونست درست کنه . گفت آپگرید کردی دیگه بعضی از گزینه هاش حذف شده .
هر کی فریمور مودم EchoLife BM8301 WIMAX CPE مبین نت ورژن 3 رو برام گیر بیاره 20000 مژدگانی میگیره .
بچه فرق زیادی بین قدرت bm632 یا dx350 ?هست؟ من هر جا زنگ میزنم میگن نداریم dx350 من چه کنم ؟ خیلی تفاوت داره؟
دوست عزیز خیلی فرق زیادی از نظر آنتن دهی ندارن تنها فرقشون تو اینه که dx350 چهار تا کابل lan میخوره ولی bm632 فقط یه کابل lan بهش وصل میشه.اگر که این موضوع خیلی برات اهمیتی نداره تفاوتی بین مودم ها نیستنقل قول:
مودم خام که آره ولی اونجا طرح 4 گیگی رو خریدم الانم دمو دارم زنگ زدم گفت 14800 ت رو اینترنتی بریز لازم نیست زنگ بزنی، همینطوریه؟
ممنون که جواب میدید
سلام
چرا نمیتونم وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم؟
مینویسه:
Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at 109.203.108.18:9080.
نه با خود مبیننت نه با gprs ایرانسل نه با دایال اپ :9:
شهر بجنورد
دوستان الان amount رو زده 148000 ولی هنوز سایتی باز نمیکنه ، البته الان پول ریختم زیاد طول میکشه؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم بعضی وقتا اینطوری میشه نگران نباش درست میشهنقل قول:
سلام
چرا نمیتونم وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم؟
مینویسه:
Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at 109.203.108.18:9080.
نه با خود مبیننت نه با gprs ایرانسل نه با دایال اپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر بجنورد
دوست عزیز بعد از اینکه پول واریز میکنید و به حساب اضافه میشه لازم نیست صبر کنید فقط برید از داخل تنظیمات مودم یک بار دیسکاننکت کنید و دوباره کانکت بشید میبینید که حساب شما فعالهنقل قول:
مرسی داداش ولی از کدوم بخش میشه دیس شد ؟ میشه راهنماییم کنید؟
مرسی
از خودم دراوردم. يعني چي ك از كجا اوردي. از مبين گرفتم ديگه. روي باطري و كف جاي باطري نوشته بود. مگه شما مارك ديگه هم ديدي؟نقل قول: