2 مگ پایه 3 روزه اینجوریه :n24:
سرعت آپلود بیشتر از دانلوده :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
2 مگ پایه 3 روزه اینجوریه :n24:
سرعت آپلود بیشتر از دانلوده :n04:
ممنون که به ما هم اطلاع دادیدنقل قول:
بله فکر کنم بهتون درست گفتن این مشکل منم هست با ۲ مگ سرعت افتضاح
ولی وقتی به یک آنتن دیگه وصل میشم سرعت خوبه اما الان نمیتونم بهش وصل بشم
این تست سرعت ۲ مگ
اما در عمل سرعت دانلود از ۲۰ بیشتر نمیشه معمولا حتی زیر ۱۰
فقط برای چند دقیقه اول سرعت در حد ۵۱۲ هست
خواهش میکنمنقل قول:
این شخص اشنای یکی از دوستام هست"نمی تونم اسم و سمتش رو بیارم تو بخش شبکه کار میکنه و دم کلفته" ازش پرسیدم که چرا طبقه پایین 1 مگ داره 130k بدون افت دان میکنه ولی من که دو مگ دارم اینجوریم 90 درصد مواقع زیر 32k...اونم با خنده گفت به هر دکل تنها یه دو مگ دادن که اگه بیشتر از یه نفر وصل بشه شیر میشه در حالی که 100 برابر اون 512 و 1 مگ دادن....
منم صبر کردم سر برج بشه اکانتم رو عوض کردم یه مگ شد درست شد 130k ....الانم مطمین شدم اطلاع دادم...
اگه همین الان دو مگ توسط کاربها تحریم نشه پسفردا نوبت 512 و یک مگابایت هست دارن از سطح تحمل مردم تست می گیرن!!!!!!!!
اینها خودشون این کار رو کردند چون دوست ندارند ۲ مگ بفروشن حتما براشون نمیصرفهنقل قول:
کاربرا تحریم کنن که بدتر به چیزی که میخوان میرسن
من دنبال راهی هستم بتونم به BTS دیگه ای وصل بشم که اونجا سرعت عالیه یک بار شانسی وصل شد
اما متاسفانه تنظیمات مودم ها رو هم عمدا بسیار محدود کردن!
سلام ...
چند هفته قبل صحبت از برداشتن سقف 128 بود. کسی اطلاعی نداره کی اجرا می شه؟ برای این می پرسم که دیگه دنبال نامه و این حرفا نباشم
دوستانی که مشکل ضعیف بودن سیگنال دارن:
یه فویل آلومینیومی بگیر ید دو بار تاش کنید بعد بصورت نیم دایره بزاریدش دور مودم و قسمت بازشو بچرخونید به طرف BTS من 5 تا به RSSI و 5 تا هم به CINR مودمم اضافه شد و الان همه چراغاش روشن شده 100 درصد جواب میده تو نتم سرچ کنید افزایش سیگنال وای فای مودم این روشو کامل با شکل توضیح دادن
یه فویل آلومینیومی بگیر دو بار تاش کن بعد بصورت نیم دایره بزارش دور مودمت و قسمت بازشو بچرخون به طرف BTS دوم طوری که مانع بشه بین موم و BTS اول من خودم برای افزایش سیگنال مودمم از این روش استفاده کردم 100 درصد جواب میده تو نتم سرچ کنی افزایش سیگنال وای فای مودم این روشو کامل با شکل توضیح دادننقل قول:
نه اینکارو کردن چون تعداد کاربرای 2 مگ خیلی کمتره و اگ هاز دستشون بدن اتفاق خاصی نمی افته و گرنه 1 یا دو مگ فرقی ندارن فقط تو قیمتشون هست اینها اگه براشون نصرفه قیمت رو دو برابر میکنند به هر bs id یه دو مگ بیشتر ندادن اگه دونفر به اون دکل وصل بشن سرعت میشه نصف اگه 4 نفر وصل بشن یک چهارم و الا اخر...تقریبا محاله دکلی پیدا کنی که 24 ساعته خالی باشه...
اون شخصی که اینو بهم گفت دارن تحمل مشتریها رو میسنجن تا از اواخر اردیبهشت 512 و 1 مگ رو هم شی کنند مگر اینگه بتونن تو اردیبهشت تجهزات دکل خصوصا تجهیزات جدید 10 کیلو هرتز وارد کنند که با این وضع دلار معلوم نیست..........الان دارن به هر دکل چندین برابر ظرفیت کاربر میدن...اون شخص گفت پهنای باند اضافه دارند و لی تجهیزات ارسال اون به در خونه ها رو ندارن"دکلها دیگه کشش نداره"
نقل قول:
نه اینکارو کردن چون تعداد کاربرای 2 مگ خیلی کمتره و اگ هاز دستشون بدن اتفاق خاصی نمی افته و گرنه 1 یا دو مگ فرقی ندارن فقط تو قیمتشون هست اینها اگه براشون نصرفه قیمت رو دو برابر میکنند به هر bs id یه دو مگ بیشتر ندادن اگه دونفر به اون دکل وصل بشن سرعت میشه نصف اگه 4 نفر وصل بشن یک چهارم و الا اخر...تقریبا محاله دکلی پیدا کنی که 24 ساعته خالی باشه...
اون شخصی که اینو بهم گفت دارن تحمل مشتریها رو میسنجن تا از اواخر اردیبهشت 512 و 1 مگ رو هم شی کنند مگر اینگه بتونن تو اردیبهشت تجهزات دکل خصوصا تجهیزات جدید 10 کیلو هرتز وارد کنند که با این وضع دلار معلوم نیست..........الان دارن به هر دکل چندین برابر ظرفیت کاربر میدن...اون شخص گفت پهنای باند اضافه دارند و لی تجهیزات ارسال اون به در خونه ها رو ندارن"دکلها دیگه کشش نداره"
الان اگه توی همه حسابهی کاربری ایرانسل وارد بشی چه 512 چه یه مگ چه 2 مگ جلو نوع پهنای باند زده shared bandwith ...منتها فعلا فقط 2 مگ رو غملی کردن
دوستان راهی وجود داره تا مودم فضای باز ایرانسل رو تقویت کرد؟ خصوصا دستکاری نرم افزاری ..من حاظرم برای این کار هزینه هم بپردازم