حالت داینامیک نکنید همین حالت بیسیک برای شما بهتر استنقل قول:
Printable View
حالت داینامیک نکنید همین حالت بیسیک برای شما بهتر استنقل قول:
یک نفر رو میشناختم دیگه نیست تعمیرکارهای دیگرو نمیشناسمنقل قول:
دوست من حالا دینامیک با بیسیک چه فرقی از لحاظ سرعت داره؟!ضمنا تو قسمت تنظیمات بایوس مادربرد من سه گزینه برای هارد وجود داره که الان روی حالت ide هست یک گزینه Ahdi و یک گزینه دیگر که Raid هست به نظر شما با تغییر به حالت Ahdi سرعت هارد بالاتر میره یا نه؟!
جواب شما دوست عزیز در پست های قبلی داده شده است...نقل قول:
اون چیزی که در بایوس است مربوط به رید سخت افزاری میشه که حداقل دو تا هارد باید داشته باشیدنقل قول:
حالت ahci یک قابلیتی در هارد است برای دسترسی سریعتر و محلی به اطلاعات مورد نظر که سرعت دسترسی به اطلاعات را به صورت محلی افزایش میده و نسبت به ide بهتره
اون داینامیک برای رید نرم افزاری است که تاثیرش به اندازه رید سخت افزاری نیست و به نظر من در همون حالت بیسیک کار کنید مشکلی نداره بعضی اوقات رید نرم افزاری ممکن است مشکلاتی را هم ایجاد بکند
روی پی سی وقتی هارد رو میزنید تو دیوایس مینیجر چیزی نمیاد ؟نقل قول:
به نظر من در پی سی ویندوز رو عوض کنید و درایورهای سیستم و بایوس مین رو به روز کنید و دوباره تست کنید بهتره روی یک پی سی دیگه هم تست یشه
توی دیوایس منیجر هم چیزی نمیاد!! آخه قبلا با همین درایور ها میومد! ممنون از راهنمایی.:n16:نقل قول:
حالا من روی حالت ahci بزارم یا نه؟1ضمنا من از یکی شنیدم روی این حالت تو ویندوز xp هارد شناسایی نمیشه؟!ایا درست هست یا نه؟!ضمنا شما پیشنهاد میکنید روی ahci بگذارم!!!
میتونید روی AHCI بذارید ولی ویندوز بالا نمیاد و میبایستی مجدداً ویندوز نصب کنید .نقل قول:
شما باید یک حالت رو انتخاب کنید بعد ویندوز رو روش نصب کنید بعد از نصب ویندوز اگه بخواین تغییر بدید سیستم عامل بالا نمیادنقل قول:
xp هم در حالت عادی ساپورت نمیکنه ولی با نصب درایور ahci یا با استفاده از ویندوز xp های دستکاری شده میشه از این قابلیت به شرطی که بایوس مین و هارد ساپورت کنن استفاده کرد