-
خوشحالم باز هم سپاهان را شکست دادیم/ ثابت شد مشکلی با قطبی ندارم
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم با یک بازی خوب و پرگل باز هم سپاهان را شکست دادیم و در شادی هواداران سهیم شدیم.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نیکبخت واحدی که پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران سخن می گفت با بیان این مطلب افزود : پرسپولیس امروز یک تیم واقعی بود و با زدن سه گل به تیم سپاهان نشان دادیم هنوز تیم اول فوتبال ایران هستیم.
نیکبخت اضافه کرد : امروز، روز خوبی برای پرسپولیس ومن بود که توانستم سهمی در خوشحالی هواداران داشته باشم.
وی افزود : من در بازیهای قبلی نتوانسته بودم بازی های خوبی برای پرسپولیس انجام دهم چرا که بازیکن فوتبال با فراز و نشیب زیادی روبروست ولی خوشحالم که امروز با زدن دو گل به تیم مدعی سپاهان تاحدودی گذشته را جبران کنم.
وی درخصوص دعوت شدنش به تیم ملی اظهار داشت: در صورتی که به تیم ملی دعوت شوم با تمام وجود در خدمت تیم ملی خواهم بود و اگر هم دعوت نشوم همچنان در خدمت پرسپولیس هستم .
وی با تاکید بر اینکه واقعا برای کسانی که قصد دارند چنین وانمود کنند که با قطبی مشکل دارم متاسفم ، اظهار داشت : من برای این عده واقعا متاسفم چرا که هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد . آنهایی که شایعه درگیری لفظی من با قطبی را مطرح می کنند بهتر است شادی من بعد از گلم را دوباره تماشا کنند.
نیکبخت در مورد عملکرد خط دفاعی پرسپولیس در دیدار با سپاهان گفت : ترجیح می دهم در این باره اظهارنظر نکنم . امروز پرسپولیس برد و هم برای این پیروزی بزرگ زحمت کشیدند.
هافبک پرسپولیس درباره دریافت کارت زرد اظهار داشت : صدای سوت داور را نشنیدم و به همین خاطر به توپ ضربه زدم
-
سرمربی تیم فوتبال پیروزی تهران پس از پیروزی شاگردانش برابر سپاهان در بازی امروز عنوان کرد:این تیم شخصیت قهرمانی دارد.
به گزارش شبکه خبر ، افشین قطبی بعد از برتری 3 - 2 امروز پیروزی گفت : پیروزی با برتری مقابل سپاهان اصفهان نشان داد كه شخصیت قهرمانی در لیگ برتر را دارد . دیدار تیم ما مقابل سپاهان مثل دربی پایتخت برای هواداران حساس شده است . بسیار خوشحالم كه بازیكنان توانستند بار دیگر سپاهان را شكست دهند.
قطبی با ابراز رضایت از بازی شاگردانش اظهار کرد : پیروزی روی غفلت بازیكنان خود دو گل دریافت كرد اما شخصیت قهرمانی این تیم باعث شد تا بازیكنان با تساوی به رختكن بروند.
وی در خصوص عملكرد دی كارمو مهاجم برزیلی پیروزی گفت : دی کارمو درجای گیری ها بسیار حرفه ای عمل می كند اما برای گلزنی تحت فشار روانی زیادی قراردارد. او پس از آن كه موقعیت ایده آلی را در نیمه دوم از دست داد ، بی روحیه بازی كرد به طوری كه فرصت های بعدی را نیز به راحتی به هدر داد
-
قطبي :شکست سپاهان گام بزرگ پيروزي به سوي قهرماني ليگ برتر
تهران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1387/08/05
سرمربي تيم پيروزي تهران گفت :پيروزي با شکست سپاهان گامي بلند به سوي قهرماني در ليگ برتر و موفقيت در رقابتهاي باشگاه هاي اسيا برداشت .
به گزارش خبرنگار واحد مرکزي خبر،افشين قطبي پس از برد 2-3 تيمش برابر فولاد مبارکه سپاهان اصفهان در چارچوب هفته دوازدهم رقابتهاي فوتبال باشگاه هاي برتر کشور در نشست خبري پس از بازي گفت :اين پيروزي را به هواداران تبريک مي گويم بازي با سپاهان هميشه براي ما حساس است که انرا با پيروزي پشت سر گذاشتيم .
وي افزود :به سپاهان تبريک مي گويم اين تيم بهترين تيمي است که در اين دوازده هفته با ان بازي کرديم اين تيم در نيمه اول کنترل بيشتري بر بازي داشت .
قطبي گفت : کريم باقري بازيکن بزرگي است که در نيمه اول گل بسيار زيبايي زد .
وي اضافه کرد :در نيمه اول دو گل خورديم اما قبل از رفتن به رختکن نيکبخت اين بازيکن با کيفيت يک گل خوب و حساس زد .
سرمربي تيم پيروزي گفت:نيمه اول را 1-3-2-4 بازي کرديم اما در نيمه دوم با تعويض اتسو و دي کارمو و عقب بردن شيري سيستم بازي را به 2-4-4 تغيير داديم و نتيجه گرفتيم .
وي اضافه کرد :در نيمه دوم ما بهتر بوديم، در ضد حمله هم خوب عمل کرديم بازيکنان موقعيت هاي خوبي داشتند بويژه دي کارمو که 2 موقعيت 100درصد گل را از دست داد بايد به اين بازيکن فرصت بيشتري داد .
قطبي افزود :تيم مشکل دفاعي دارد تلاش زيادي براي حل اين مشکل مي کنيم تا در رقابتهاي باشگاه هاي اسيا موفق عمل کنيم.
وي گفت :براي چندمين بار مي گوييم با نيکبخت واحدي هيچ مشکلي ندارم .
سرمربي تيم پيروزي گفت :فدراسيون نمي تواند نقشي در بازگرداندن کريمي به تيم ملي داشته باشد بايد به علي دايي و علي کريمي فرصت بيشتري داد.
وي اضافه کرد :از ابراهيم توره خبري نداريم اما باشگاه براي اين بازيکن در صورت بازگشت به ايران تنبيه هايي در نظر گرفته است .
صدا و تصوير دارد
-
یکی از مدعیان قهرمانی را شکست دادیم/ چرا موضوع تیم ملی را تمام نمی کنید؟
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت : پرسپولیس با پیروزی مقابل سپاهان یکی از تیم های مدعی قهرمانی در لیگ برتر را شکست داد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی که پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران سخن می گفت با بیان این مطلب افزود: خوشحالم که امروز توانستیم یک برد خانگی با ارزش را مقابل یکی از بهترین تیم های لیگ برتر و یکی از رقبای همیشگی پرسپولیس بدست آوریم و هواداران را خوشحال کنیم.
کریمی اضافه کرد : من سالها بود مقابل سپاهان بازی نکرده بودم اما این تیم نشان داد از کیفیت فنی و انسجام تیمی بالایی برخوردار است و بدون شک یکی از مدعیان قهرمانی لیگ برتر خواهد بود که امروز مغلوب بازی بهتر تیم ما شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره اختلاف نظرهایی که بین او و سرمربی تیم ملی مطرح می شود اظهار داشت : من بارها گفته ام هیچ مشکلی با دایی ندارم . البته این بدان معنی نیست که با هم اختلاف نظر نداشته باشیم ولی این اختلافات سطحی است. مثل هر خانواده ای که بروز این قبیل اختلاف نظرها در آن کاملا طبیعی است.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد : متاسفانه برخی ها قصد داشتند از دامن زدن به اختلاف بین من و دایی سوء استفاده کنند در حالیکه زمان اینگونه بحث ها گذشته و مردم همه می دانند حق با چه کسی است.
کریمی تاکید کرد: درحال حاضر برای من تنها برد پرسپولیس اهمیت دارد و به چیز دیگری فکر نمی کنم .
هافبک تکنیکی تیم پرسپولیس با اشاره به اینکه درحال حاضراحساس می کنم نمی توانم برای تیم ملی بازی کنم، تصریح کرد: اعتقاد دارم در مقطع فعلی بازیکنان جوانتر و بهتری هستند که می توانند به راحتی جای من بازی کنند و در حال حاضر تیم ملی به وجود من نیازی ندارد .
وی تاکید کرد : درحال حاضر از نظر بدنی در شرایطی قرار دارم که احساس می کنم نمی توانم بطورهمزمان در تیم ملی و پرسپولیس بازی کنم و به همین خاطر ترجیح می دهم این فرصت را دراختیار بازیکنان جوان قرار دهم .
کریمی در پایان با انتقاد از رسانه های گروهی در خصوص دامن زدن به موضوع بازگشت وی به تیم ملی یادآور شد : نمی دانم چرا بعد از هر بازی پرسپولیس باید در مورد تیم ملی اظهار نظر کنم درحالیکه بارها درباره این مسئله صحبت کرده ام و گفته ام از تیم ملی خداحافظی کرده ام. من تصمیم خودم را گرفته ام و در حال حاضر تنها و تنها به موفقیت پرسپولیس فکر می کنم و برای تیم ملی هم آرزوی موفقیت دارم .
-
فيرات :سپاهان روي اشتباهات فردي بازيکنان به پيروزي باخت
تهران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1387/08/05
سرمربي تيم فولاد مبارکه سپاهان اصفهان گفت :تيم ما روي اشتباهات فردي بازيکنان به پيروزي باخت .
به گزارش خبرنگار واحد مرکزي خبر،انگين فيرات پس از باخت 2-3 تيمش برابر پيروزي تهران در چارچوب هفته دوازدهم رقابتهاي فوتبال باشگاه هاي برتر کشور در نشست خبري پس از بازي گفت :سرعت بازي بسيار بالا بود و ما از ابتدا، بازي رو به جلو را در دستور کار قرار داديم .
وي افزود :روي اشتباه ساده در نيمه اول دو گل خورديم اما در نيمه دوم پيروزي فشار زيادي به ما وارد کرد و نيکبخت واحدي گل سوم را به تيم ما زد .
فيرات گفت :بعد از گل سوم بازي را کنترل کرديم اما عقيلي اخراج شد و پيروزي موقعيت هاي زيادي بدست اورد ،ما هم در پي به تساوي کشاندن بازي بوديم .
وي اضافه کرد :دوران سختي در سپاهان داشتم در هيچ دوره اي به سبب مصدوميت بازيکنان نتوانستيم با تيم کامل تمرين کنيم .
سرمربي تيم سپاهان با بيان اينکه از رتبه تيم سپاهان در جدول رقابتها راضي نيست گفت :در فوتبال حرفه اي همه چيز ممکن است صحبتي از رفتن من در ميان نيست .
وي افزود :به زودي بازيکنان مصدوم تيم به ما مي پيوندند و با هماهنگي مشکلات حل مي شود .
فيرات گفت :درباره داوري محسن ترکي هيچ صحبتي ندارم .
صدا و تصوير دارد
-
حاشيه بازي پيروزي و فولاد مبارکه سپاهان
هران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1387/08/05
به گزارش خبرنگار واحد مرکزي خبر،عصر امروزدر چارچوب هفته دوازدهم رقابتهاي فوتبال باشگاه هاي برتر کشور تيم هاي پيروزي تهران و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به داوري محسن ترکي در ورزشگاه ازادي تهران به مصاف هم رفتند که اين ديدار با برتري 2-3 تيم پيروزي به پايان رسيد البته اين ديدار حاشيه هايي هم داشت .
- تعداد کمي از تماشاگران تيم فولاد مبارکه سپاهان اصفهان در طبقه دوم ضلع جنوب غربي ورزشگاه تيم محبوبشان را تشويق مي کردند.
- تماشاگران تيم پيروزي از ابتداي نيمه دوم تا پايان بازي دي کارمو مهاجم برزيلي و عليرضا نيکبخت واحدي را تشويق مي کردند ،تشويق دي کارمو زماني به اوج رسيد که اين بازيکن برزيلي چند موقعيت 100درصد گل را از دست داد .
- در پايان بازي سپهر حيدري و اتسو دو مدافع تيم پيروزي از دي کارمو که به سبب از دست دادن موقعيت 100درصد گل روحيه مناسبي نداشت دلجويي کردند البته افشين پيرواني هم به اين جمع اضافه شد تا به دي کارمو همراه با تماشاگران روحيه دهد .
- بازيکنان پيروزي در پايان بازي به سمت تماشاچيان رفتند و از انها به سبب تشويق بازيکنان تشکر کردند.
- يکي از حاشيه هاي جالب توجه اين ديدار هيجان عکاسان ،فيلمبرداران و خبرنگاران مستقر در حاشيه زمين با هر حرکت و موقعيت گل تيم پيروزي بود.
-
گریه های مهاجم برزیلی پرسپولیس در پایان دیدار با سپاهان
مرجع خبري پرسپوليس(18:50): دی کارمو مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که در دیدار امروز برابر سپاهان چند موقعیت گل را از دست داد در پایان این دیدار با چشمانی گریان راهی رختکن شد.
به گزارش مرجع خبري مهاجم برزیلی پرسپولیس که در دیدار برابر سپاهان سه موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد بعد از به صدا در آمدن سوت پایان این دیدار در حالی که به شدت گریه می کرد قصد ورود به رختکن را داشت که برخی بازیکنان خواستار حضور او مقابل تماشاگران شدند. در این میان " دی کارمو " با حضور مقابل جایگاه تماشاگران مورد تشویق آنها قرار گرفت و در حالی که به شدت گریه می کرد از آنها به خاطر خراب کردن موقعیت های گل در دیدار امروز برابر سپاهان عذرخواهی کرد.
-
سپاهان را راحت تراز فصل گذشته شکست دادیم/ نمی توانیم توره را پیدا کنیم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز رضایت ازعملکرد شاگردانش در نیمه دیدار برابر سپاهان گفت: ما در این نیمه فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشتیم و در مجموع راحت تر از فصل قبل این تیم را شکست دادیم.
به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی پس از برتری 3 بر 2 تیمش مقابل سپاهان اصفهان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی افزود: به هواداران پرسپولیس تبریک می گویم به این خاطر که این امروز تیم آنها بازی حساس و بزرگی را با پیروزی پشت سر گذاشت. به عقیده من بازی پرسپولیس و سپاهان یک دربی حساس برای لیگ برتر است و یکی از بزرگترین بازیهای این مسابقات است.
قطبی ادامه داد: خوشبختانه امروز با برتری مقابل سپاهان سه امتیاز شیرین بدست آوردیم و یک کادوی خوب به هواداران دادیم. من از هواداران پرسپولیس از ته دل تشکر می کنم و آرزو می کنیم که بتوانیم با پیروزی در بازیهای آینده آنها را شاد کنیم.
وی ادامه داد: به تیم سپاهان هم تبریک می گویم تا به امروز که دوازده هفته از مسابقات لیگ برتر را پشت سرگذاشته ایم سپاهان بهترین تیمی بود که مقابل آن بازی کردیم . من به فیرات تبریک می گویم به خاطر ساختن تیم سپاهان و اینکه امروز باعث شد تا یک بازی جذاب و هیجان انگیز درورزشگاه آزادی شکل بگیرد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه بازی پرسپولیس سپاهان دو نیمه متفاوت داشت در تشریح شرایط این بازی گفت: در نیمه اول سپاهان با کیفیت بالای بازیکنان خود توانست روند مسابقه را تحت کنترل بگیرد اما با این حال ما صاحب شانس ها و موقعیت های زیادی شدیم که کریم باقری یکی از آنها را به زیبایی مبدل به گل برتری پرسپولیس کرد. کریم با این گل نشان داد که یک بازیکن بزرگ برای پرسپولیس و فوتبال ایران است.
وی در ادامه مدعی شد که گل اول سپاهان در موقعیت آفساید به ثمر رسیده است است.
قطبی خاطرنشان کرد: پس از دریافت دو گل از تیم سپاهان مجددا تیم پرسپولیس به جریان بازی بازگشت و بازیکنان ما نشان دادند که شخصیت قهرمانی در لیگ برتر را دارند. برای ما گل تساوی نیکبخت که در دقایق پایانی نیمه اول به ثمر رسید بسیار بااهمیت بود چرا که توانستیم پیش از آغاز نیمه به جریان مسابقه بازگردیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین از تغییر سیستم و آرایش این تیم در نیمه دوم به عنوان رمز موفقیت سرخپوشان در بازی مقابل سپاهان یاد کرد و گفت: در 45 دقیقه دوم با سیستم 2-4-4 بازی کردیم. خوشبختانه در آغاز این نیمه انرژی مثبت و زیادی به تیم ما وارد شد و جریان بازی را عوض کردیم. ما در نیمه دوم به مراتب بهتر از تیم سپاهان بودیم و می توانستیم بیش از یک گل به ثمر برسانیم. نیکبخت در این نیمه نشان داد چه بازیکن موثری برای پرسپولیس است.
وی ادامه داد: بعد از گل سوم جریان بازی باز هم به نفع پرسپولیس ادامه پیدا کرد و می توانستیم نتیجه را 5 بر 2 یا 4 بر 2 کنیم. در ضد حملات خیلی خوب بودیم اما نتوانستیم موقعیت های خوبی که بدست آورده ایم را خوب تمام کنیم.
وی با دفاع از عملکرد دی کارمو برزیلی گفت: دی کارمو تاثیرش در جریان بازی بسیار عالی بود . او در بازی مقابل سپاهان دو شانس مسلم گلزنی بدست آورد اما این موقعیت ها را به راحتی از دست داد. ما از دی کارموانتظاری بیش از این داشتیم.
وی در این باره افزود: زمانی که دی کارمو شانس اول گلزنی را از دست داد انگار یک نفر روحیه اش را گرفت. او فشار زیادی را روی دوشش احساس می کرد و در مقابل روحیه استفاده از این موقعیت ها را هم از دست داده بود. با این حال من به عنوان سرمربی پرسپولیس از تلاش دی کارمو و از روحیه ای که داشت و سعی و تلاشی که در جهت تغییر روند بازی بکار گرفت راضی هستم. اعتقاد دارم که باید به این بازیکن زمان بدهیم تا توانایی هایش را بروز بدهد.
قطبی از اهمیت پیروزی مقابل سپاهان یاد کرد و گفت: این پیروزی برای ما بسیار مهم بود و با برتری مقابل سپاهان قدم بزرگی برای قهرمانی در ایران و آسیا برداشتیم.
وی با بیان اینکه تعویض آتسو در آغاز نیمه دوم برای تغییر سیستم و روش بازی پرسپولیس بود، گفت: با توجه به غیبت محمد و آسیب دیدگی زارعی ناچار بودیم از بین آتسو ، حیدری و شیری یک بازیکن را برای پست دفاع راست انتخاب کنیم. انتخاب اول ما برای این پست حیدری بود اما او نتوانست خواسته های ما را برآورده کند به همین خاطر ناچار بودم از بین سپهر حیدری، آتسو، و نبی باقری ها یک بازیکن را از زمین خارج کنم . برای من انتخاب از بین این سه بازیکن بسیار دشوار بود اما در نهایت تصمیم به تعویض آتسو گرفتم. برای ما مهم بود که سپهر حیدری در دفاع میانی بازی کند چرا که او بازی در این پست را دوست دارد. او مهمترین شاخصه بازی در پست دفاع میانی که حرف زدن با بازیکنان کناری است را دارد . او مانند همه اصفهانی ها دوست دارد حرف بزند و با راهنمایی هم تیمی هایش به خوبی در سازماندهی خط دفاعی پرسپولیس نقش دارد.
قطبی با اذعان به اینکه دفاع پرسپولیس در نیمه اول مشکل داشته از عملکرد مدافعان این تیم در نیمه دوم به نیکی یاد کرد و گفت: ما بهترین مدافعان را در انتهای خط دفاعی خود داریم. مطمئن باشید مدافعان پرسپولیس تا زمان آغاز لیگ قهرمانان آسیا به مرز آمادگی کامل خواهند رسید.
وی با بیان اینکه برای سپاهان بازی مقابل پرسپولیس بسیار مهم بود مدعی شد که سرخپوشان در این فصل راحت تر از فصل گذشته موفق به شکست سپاهان شده اند.
خبرنگاری از قطبی در خصوص شایعه درگیری اش با علیرضا واحدی نیکبخت واحدی یاد کرد که وی گفت: این شایعه ها قدیمی است. شما از این شایعات خسته نشده اید. نیکبخت از ابتدای فصل مانند یک سرباز خیلی خوب برای پرسپولیس بازی کرده است. او امروز دو گل مهم برای پرسپولیس به ثمر رساند و چند پاس گل هم داد. من هیچ مشکلی با نیکبخت ندارم همانطور هم که دیدید او پس از زدن گل دوم سمت من آمد و شادی کرد.
خبرنگاری از قطبی پرسید چرا حمایتی که از دی کارمو می کنید نسبت به بازیکنانی چون فرهاد خیرخواه و هادی نوروزی اعمال نمی شود؟ که قطبی در پاسخ گفت: زمانی که کیفیت، فیزیک بدنی ، سرعت ، تصمیم گیری و تجربه دی کارمو بهتر از این بازیکنان است او را انتخاب می کنم. او همیشه برای تیم بازی می کند امروز هم چند موقعیت برای خود ساخت. او بازیکنی است که تحت فشاراست و فشارتمام دنیا را روی دوشش احساس می کند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به بازیکنان افتخار می کنم به خاطر برخوردی که در پایان مسابقه با دی کارمو داشتند. از آنها و هواداران پرسپولیس به خاطر حمایتهایشان از این بازیکن برزیلی تشکر می کنم.
وی افزود: من ندیدم که بازیکنی در دقایق پایانی مسابقه به دکارمو پاس ندهد. زمانی که تیم حمله می کرد بازیکنان می خواستند از موقعیت ها به سود خود استفاده کنند و این نبود که بازیکنی پاس ندهند.
قطبی در خصوص آشتی علی کریمی با علی دایی و بازگشت او به تیم ملی گفت: فشار روی کریمی زیاد است. متاسفانه با مسائلی که پیرامون بازگشت او به تیم ملی مطرح شده او نتوانست در بازی با فولاد خودش باشد. در نیمه دوم بازی مقابل برق هم نتوانست آن طور که باید و شاید بازی کند. برای بازگشت کریمی به تیم ملی باید به او و علی دایی فضا و فرصت بدهند. با این صحبت ها و پیگیری ها جریان بازگشت کریمی به تیم ملی سخت تر می شود هم برای او و هم برای علی دایی. آنچه مسلم است علی کریمی کشورش را دوست دارد و یکی از بهترین بازیکنان ایران است اما برای بازگشت او به تیم باید به او فرصت بدهند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: با توجه به اینکه نمی دانم توره کجاست در خصوص غیبت این بازیکن آفریقایی در تمرینات سرخپوشان گفت: نمی دانم توره کجاست؟ می گویند سنگال است. خبرنگاری به قطبی گفت: ظاهرا توره در دبی است . قطبی در پاسخ به این خبرنگار گفت: اگر توره در دبی بود من حتما او را می دیدم چون من همیشه در دبی هستم!
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در این خصوص ادامه داد: من مربی پرسپولیس هستم و در این خصوص مسئولان باشگاه هم پیگیر یافتن توره هستند اما تا امروز نتوانستند این بازیکن را پیدا کنند. وقتی نمی شود توره را پیدا کرد باید چه کرد؟ آمریکا با تمام تکنولوژی خود هنوز نتوانسته بن لادن را پیدا کند. دنیا بزرگ است و نمی توان به راحتی هر کسی را پیدا کرد!
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان تصریح کرد: تمام هدف ما 5 بازی باقیمانده تا پایان نیم فصل اول است و اینکه بتوانیم با کسب نتایج خوب در این مسابقات عنوان قهرمانی نیم فصل را از آن خود کنیم.
-
باقري: نشان داديم شكست برق اتفاقي نبود
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با پيروزي در برابر سپاهان نشان داديم، شكست برق شيراز اتفاقي نبود.
كريم باقري كاپيتان تيم پرسپوليس يكشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا،گفت: تيم پرسپوليس در اين ديدار نشان داد از بحران خارج شده و تصميم دارد پله پله به صدر جدول نزديك شود.
وي در خصوص بازي امروز خود در اين ديدار، افزود: من در آمادگي كامل بسر مي برم و وقتي جزء چهار مهاجم تيم پرسپوليس بازي ميكنم، گل زدن وظيفه اصلي من است.
باقري در خصوص بازي در تيم ملي، گفت: هر موقع احساس كنم ميتوانم در خدمت به تيم ملي موثر باشم، حتما در اين تيم حضور خواهم يافت
-
فنيترين پنالتي ليگ برتر براي پرسپوليس مقابل سپاهان گرفته نشد
كارشناس داوري فوتبال کشورمان گفت: داور فنيترين پنالتي ليگ برتر را به سود پرسپوليس نگرفت
هوشنگ نصيرزاده اظهار داشت: مسابقه پرسپوليس و سپاهان را محسن تركي و رضا سخندان از مشهد و فروغي از تهران قضاوت كردند. در دقيقه 27، شليك مدافع سپاهان به پاي اصغري برخورد كرد و توپ در موقعيت آفسايد به عمادرضا رسيد. اين گل در آفسايد به ثمر رسيد و كمك داور جا ماند.
وي افزود: در دقيقه 34 شايد تركي بهترين تصميم خود را گرفت. زماني كه عماد رضا باعث سرنگوني باقريها در محوطه جريمه شد، به درستي دستور ادامه داد و گل سپاهان به ثمر رسيد. بايد براي اين صحنه او را تشويق كرد.
نصيرزاده ادامه داد: در دقيقه 35 يك بازي خطرناك اعلام كرد كه هيچكس به جز او به اين خطا اعتقاد نداشت. در دقيقه 43، شليك بازيكن پرسپوليس به دست مدافع سپاهان برخورد كرد كه به دليل نزديكي صحنه، قدرت توپ باعث شد دست مدافع از حالت عادي خارج شود و اين صحنه پنالتي نبود.
اين كارشناس داوري خاطر نشان ساخت: در دقيقه 48 جلال اكبري، مدافع سپاهان زير عليرضا نيكبخت را كه قصد قيچي زدن داشت، خالي كرد. اين صحنه ميتوانست فنيترين پنالتي باشد. تركي اين پنالتي كولينايي را نگرفت. شايد داوران ديگر نيز اين صحنه را پنالتي نميگرفتند. در دقيقه 59 مازيار زارع نيز مانند هادي عقيلي به دليل اعتراض به داور اخطار گرفت. آنها بايد ميدانستند آستانه تحمل اين داور در مقابل اعتراضها بسيار پائين است و با كمترين گفت و گويي دست به جيب ميشود.
نصيرزاده ادامه داد: در دقيقه 76 هادي عقيلي با هنرمندي فوقالعاده، خود را به زمين زد كه داور به درستي به او كارت زرد نشان داد؛ اگرچه به دليل شلوغي محوطه جريمه ميتوانست به اين مدافع اخطار ندهد. در مجموع بايد گفت بجز گل آفسايد عماد رضا و يك ضربه پنالتي فني، در ساير مسابقه به خوبي قضاوت كرد.