در اول یه عکس سفید رو که درست کردی؛ در قسمت alpha/mask ایمپورت کن و قبل از این کار از تکسچر اصلی استفاده کن.نقل قول:
در اول یه عکس سفید رو که درست کردی؛ در قسمت alpha/mask ایمپورت کن و قبل از این کار از تکسچر اصلی استفاده کن.نقل قول:
خوب عکس با فرمت bmp بزار شاید مشکلت حل بشهنقل قول:
من خودم شخصا اصلا از فورمت tgaاستفاده نمی کنم و فقط از bmp استفاده می کنم .
پژو آر.دي
بالاخره پژو آردي كه قولشو داده بودم ساختم :20:
قابليت ها :
شباهت زیاد به مدل واقعی
استفاده شده از تكتسچر ها و تصاوير 100 درصد واقعي براي اتاق خودرو
تصادف طبيعي
هندلينگ استاندارد
خط هاي روي شيشه عقب
ساخت:MohammadReza
حجم: 801 كيلوبايت
جايگزيني : Intuder [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود :
کد:Not Allowed
دمت گرم ,
دارم میرم امتحان کنم
خوبه ولی از کدوم قالب پژو ساختی مگه فایلش قفل نیست (من که دو تا دارم هر دو قفله)
محمد رضا خیلی جالبه دمت گرم:10::10:نقل قول:
لطفا پستهای بزرگ را نقل قول نکنید
اين هم صداي پليس ايران براي GTA
استفاده كنيد و حتما فايل Read ME رو براي جايگزين كردن بخونيد.
نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/3212471/ffee6b07/Iran_Police_Sound.html
بابا كسي نمي خواد به سوال من در صفحه ي 359 جواب بده خواهش ميكم:19::19::19::19::19::19::19:
من که نمیدونم چرا اینجورب هست شاید مشکل از للئئ هست و شاید بد نصبش کردی؟:41:نقل قول:
دستت درد نكه مي توني كاملشو براي دانلود بزاري ممنون ميشم
نقل قول:
مشکل گرافیک هست
گرافیکت چنده ؟
_________________________________________نقل قول:
128
_________________________________________نقل قول:
فكر كنم 128 :18::31:
فكر كنم 128 ولي خيلي خودم از اين جور چيزا سر در نميارمنقل قول:
فكر كنم 128
زياد مطمئن نيستم فكر كنم 128
اقا محسن نباید این همه پست تکراری بدی. برای فهمیدن گرافیک باید روی صفحه رایت کلیک کنی و بعد properties رو بزنی و از منوی بالا Settings رو بزنی و بعد از اون Advanced رو بزنی تو پنجره ای که باز شده از منوی بالا Adapter رو بزن و memory size رو نگاه کن . عدد اون نشان گر کارت گرافیکت هست.
یه راه راحتتر هم گه من از همین تاپیک یاد گرفتم اینه که بری توی run ویندوز بعد تایپ کنی DXDiag و نگاه کنی
ازاو بابت ببخشيد نمي دونم چرا اين جوري شد :9::23::41:نقل قول:
__________________________________________________ ______________
از aRThaS_08 و hshak2006 متشكرم :7::10:
اگه اسمش رو گفتید معلومه کمی شبیه به ماشین مورد نظر شده اگه اشتباه گفتید معلومه اصلا خوب نیست و دیگه ادامه نمی دمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي باحاله مجيد جان درستش كننقل قول:
نوشته شده توسط majid_sd2009
سلام دوستان ...
اينم پژو 405 ايراني كه خودم اديت كردم و مثل پژو هاي ايرانيه فقط فرقش اينه كه بالاش دريچه داره كه هنوز نشد برش دارم .
ساخت : MohammadReza
حجم : 819 كيلوبايت
جايگزيني : Virgo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لينك دانلود :
کد:Not Allowed
مجید جون اینکه خیلی خیلی واضحه ، خوب پراید صندوق دار دیگه.
فقط چقدر باید صبر کنیم تا درست بشه ؟؟ :20::20::20:
ببخشید آقای محمدرضا ، ولی نمیدونم چرا فایلهای شما رو نمیتونم کامل دانلود کنم ، یعنی وسط دانلود گیر میکنه!!!!!!!:41::41::41:
دانلود منیجر رو هم غیرفعال کردم.یعنی مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::41::41:
دمت گرم , مثل همیشه بی عیب و نقص
برا منم بعضي موقع پيش مياد نميدونم از كجاست درضمن من برا اينكه بعضي از دوستان سرعتشون پايينه و شايد يكلي چند ماه بعد خواست دانلود كنه توي اكانت خودم آپلود كردم تا هميشه بشه دانلود كرد و با دانلود منيجر هم بشه دوباره دانلود كن ... حتما بهم خبر بده چي شد ...نقل قول:
از شما ممنونم دلگرمم كرديد ...نقل قول:
دمت گرم , مثل همیشه بی عیب و نقص
برا منم بعضي موقع پيش مياد نميدونم از كجاست درضمن من برا اينكه بعضي از دوستان سرعتشون پايينه و شايد يكلي چند ماه بعد خواست دانلود كنه توي اكانت خودم آپلود كردم تا هميشه بشه دانلود كرد و با دانلود منيجر هم بشه دوباره دانلود كن ... حتما بهم خبر بده چي شد ...
محمدرضا جون دستت درد نکنه بالاخره پژو 405 دانلود شد.درضمن خیلی قشنگ شده.:46:
کسی برنامه ای نداره که با کمک اون بشه توی جی تی ای سن آندریاس برای ماشین ها چراغ دنده عقب گذاشت ؟ لطفا اگه دارین بذارین.:11:
اینم پراید تا اینجا پیش رفتم
یکم بیشتر رو بدنش کار کردم بیشتر شبیه به پراید شد.
عقبش هنوز خیلی کار داره ،پس نگید چرا عقبش اینجوری هست
اینم بگم من از پراید بلو پرینتر ندارم .و از روی عکس هاش دارم می سازم اگه یکم بد در اومده دیگه ببخشید.
اینم عکس تا به اینجای کار.
بچه ها يه نظر مي خوام ببينم اين چيزي كه طراحي كردم خوبه يا بده
[QUOTE=hamid_emiter]بچه ها يه نظر مي خوام ببينم اين چيزي كه طراحي كردم خوبه يا بدهنقل قول:
نوشته شده توسط majid_sd2009
[URL="http://irapic.com/ref.php?mode=forum[/QUOTE]"]
كار دو تا تون هم خوبه:10::11::40::31:
دمت گرم پژوت كه خيلي باحاله من تونستم دانلودكنم:11::11::40::40::5::5::31::31::1 8::18:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadrezams
ببخشيد كسي به سوال من نمي خواد جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
__________________________________________________ ______________________________________
توصفحه ي363 هم گفتم بازم ميگم برنامه اي نيست كه بشه سرعت ماشينارو عوض كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
__________________________________________________ ______________________________________
جوابش يا آره يا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
یک سوال، حجم بازی gta san andreas چقدره؟
4.1GBفكر كنم البته بخاتر يكي دو مگابات متآسفم براي من كه همينه:27:نقل قول:
یک سوال، حجم بازی gta san andreas چقدره؟
خیلی ممنون من فکر میکردم حداقل6gهست اما حالا میبینم 4g هست
خدایی 4.1گیگ هست ؟؟؟ برای من 5.26گیگ هست !!!
در ضمن برای دومین بار:پست های بزرگ رو نقل قول نکنید
شاید ایشون ورژن قدیمی تر بازی رو دارن!
اما من اصلا بازی رو ندارم
نه عزيز چون اين بازي اديت شدنيه برخي دوستان اديتش كه ميكنن حجمش ميره بالا مثلا مال من قبلا همون حدوداي 4 گيگ بود اما الان 5.17 گيگه !نقل قول: