یک ساعت داریم میگیم اون مرحله به خاطر استفاده از چیت کد خراب شده حالا هی شما بگو سیو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
یک ساعت داریم میگیم اون مرحله به خاطر استفاده از چیت کد خراب شده حالا هی شما بگو سیو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من برای دوست شدن با دخترها از کدهای لاغری و چاقی و عضلانی شدن استفاده کردم ولی وقتی که خواستم بازی رو سیو کنم بازی بهم هشدار داد که بازی رو سیو نکنم! اگه که با همین سیو بازی رو ادامه بدم در بازی مشکلی پیش میاد؟ (من فقط از همون سه تا کد که گفتم استفاده کردم)
من زیاد تو کد و چیت این بازی وارد نیستم.اما بهت پیشنهاد میکنم سیواتو نگه داری.ممکنه مشکل دار بشه.البته مثکه مشکلش فقط تو اون مرحله مد داگه.حداقل بعد اون استفاده کن.نقل قول:
چیت کدم پلنگه گفت چیه دیگه.صفحه قبل بود به نظرم.از اون استفاده کردی؟
از این:
نقل قول:
خیر دوست عزیز.
البته استفاده از ترینر نیست بلکه بخاطر استفاده از چیت کد Riot هست.
چی؟؟ متوجه نشدم چی گفتی.نقل قول:
نقل قول:
من برای دوست شدن با دخترها از کدهای لاغری و چاقی و عضلانی شدن استفاده کردم ولی وقتی که خواستم بازی رو سیو کنم بازی بهم هشدار داد که بازی رو سیو نکنم! اگه که با همین سیو بازی رو ادامه بدم در بازی مشکلی پیش میاد؟ (من فقط از همون سه تا کد که گفتم استفاده کردم)
دوست عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد اون اخطار میگه که ممکنه بعد از سیو کردن ( یه بار از بازی در اومدن و دباره بالا اوردن) اون چیت غیر فعال بشه ! البته چیت هایی که شما استفاده کردید هیچ اتفاقی براشون نمیافته! نگران نباشید بیتشر در مورد نا تمام کردن خون و سلاخ این اتفاق میافته.
موفق باشید.
گفتم از چیت Riot استفاده کردین ؟من اصلا این چیت میتها رو بلد نیستم.نقل قول:
این دوستمون میگه اینا مشکل سازن حتما درست میگه::46:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:رمزه every one is rich رو پشت سر هم بزنید. ماشینا که خوب شدن وقتی شوارشئن میشید جذبه رو زیاد میکنن و دخترها زود دوست میشن.نقل قول:
آره. قبولی.نقل قول:
من کارت گرافیکمو 256 کردم جواب داد. رم 256 . سی پی یو 1.5 . جواب داد .اما الان سیستمم چیز دیگس.نقل قول:
گرافیکش چند میشه؟نقل قول:
چرا همه توی این مرحله وقت کم میارن؟ من این مرحله رو خیلی راحت رد کردم بدون اینکه وقت کم بیارم. البته اگه قبلاً از ترینر استفاده کرده باشین ممکنه اینطوری بشه.[/quote]
منم وقت کم نیووردم.
به هشتارش توجه نکن. الکیه. همون که ok داره دیگه؟نقل قول:
نقل قول:مئافقم. چیت ها اثری ندارن. من کل بازی رو با چیت رفتم و خیلی هم حال داد. همون ارور هم بعد از سیو کردن میومد. بازی رو هم با خوبی و خوشی تموم کردم. اما از ترینرش استفاده نکردم. شاید اون بد باشه. به نظر من از چیت استفاده کنین بهتره تا ترینر. من توی بازی قلعه 3 از ترینر چند بار استفاده کردم بازیم به هم ریخت.نقل قول:
دوست عزیزم حتما ترینرتون به ورژن بازی نمیخورد ولی بالا میاورد! ترینرتون pz نبود؟؟نقل قول:
مئافقم. چیت ها اثری ندارن. من کل بازی رو با چیت رفتم و خیلی هم حال داد. همون ارور هم بعد از سیو کردن میومد. بازی رو هم با خوبی و خوشی تموم کردم. اما از ترینرش استفاده نکردم. شاید اون بد باشه. به نظر من از چیت استفاده کنین بهتره تا ترینر. من توی بازی قلعه 3 از ترینر چند بار استفاده کردم بازیم به هم ریخت.
من 2 بار با ترینر 1 بار بدون چیت و ترینر بازی رو تموم کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده و نخواهد امد چون ربطی نداره.
آره. pizza بود. نمیدونم. اما من با چیت خیلی راحت بودم. اما قلعه 3 چیت نداره. هرچی گشتم نداشت. ترینر جی تی ای سن اندریاس رو هم توی سی دی هام داشتم اما استفاده نکردم. اما من یکی که از ترینر خوشم نیومد. چون باید یه فایل باز کرد .نقل قول:
برای قلعه منم این مشکلو داشتم رفتم از یه جا دیگه پیدا کردم!
چیت داشت (یه جا خونده بودم) پیدا کردم برای قلعه میزارم.
جی تی ای هم که چیتاش....!
واقعا چیت داشت قلعه 3؟ ایول. میشه پ.خ بگی کجاس؟
جی تی ای هم که همش تو کار چیته. یه خربار فقط چیت داره.
بله عزیز توی رایت کلیک یه چیزایی دیده بودم! فقط دو تا ولی به نظر من ترینر بهتره!
امروز به یاد 1000 سال پیش رابین هود رو بازی کردم ای حالی داد!
میبینم که iv کاروبار san رو کساد کرده . چرا قدیمیا دیگه نمیان
چی؟؟iv چیه؟نقل قول:
GTA 4.نقل قول:
4 رو یونانی مینویسن میشه IV.
مگه اومده؟
شما فکر کنم اصلا تالار اصلی انجمن بازی رو نگاه نمیکنین.الان دقیقا 3 تاپیک پایینتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده تو تاپیک اسایسن خوندم که اومده ولی حیف که برای pc به این زودی ها نمیاد!
خوب من چیتاشو توی رایت کلیک پیدا کردم ولی لینکا عض شده بود سعی میکنم لینکای درست رو پیدا کنم.
ممنون
بله؛ ياد شيمي افتادم!نقل قول:
اینجا هم به بحث درس خوندن و کنکور{گریه} رسید که اقا ول کنید در مورد بازی حرف بزنید!(عمرشو برای کنسول کرد الان 6 اومده دیگه فکر نکنم...!)نقل قول:
بله؛ ياد شيمي افتادم!
من که فعلا با این مشغولم
دقیقا زدید توی خال.نه من انجمنها رو نگاه نمیکنم. من تاپیکهای خوب رو سیو کردم.نقل قول:
یکی با معرفت می خوام این مرحله gta رو برای من رد کنه بعد سیوش رو بزاره
دعاتون میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
کد:http://mrtzhsv.persiangig.com/other/gta.zip
iv اشتباهه. همون طور كه امين جان گفت يه عدد يوناني كه تقريبآ اين شكليه : IV . ولي iv نيست.:27:نقل قول:
ببخشید چند بار رد کنیم؟همین دیروز یکی از بچه ها تو اون تاپیک رد کرد و گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب!
تک تک مراحل GTA5 رو میتونید دانلود کنید!
که سر و ته 97 مرحله است:
موفق و سربلند باشید.
اگه مرحله ای جا مونده بگید!!!
به زودی ماشینای جدیدی رو میزارم! اگه وقت کنم!
ببخشبد میدونم عدد یونانیه . یعنی برای شماها پیش نیومده که کلمات رو با حروف بزرگ تایپ کنید ولی انجمن کوچیک کنه ؟؟؟
عزیزم الآن شما توی امضات با حروف بزرگ نوشتی !!!نقل قول:
ببخشبد میدونم عدد یونانیه . یعنی برای شماها پیش نیومده که کلمات رو با حروف بزرگ تایپ کنید ولی انجمن کوچیک کنه ؟؟؟
یعنی الآن برای خودت کوچیک نشون میده ؟
نقل قول:
TRIBAL WARS World12: K82(294|889
عزیزم اینجا لینک گذاشتن سایت دیگه به عنوان معرفی ممنوع هست .نقل قول:
خوب!
تک تک مراحل GTA5 رو میتونید دانلود کنید!
که سر و ته 97 مرحله است:
موفق و سربلند باشید.
میتونید سیو ها و پچ ها رو اینجا بزارید و از اون به عنوان منبع استفاده کنید .
با تشکر از زحمات شما .
موفق باشید .
سلام.
يكي لطف ميكنه و دو مرحله از اين سيو رو برام بره
يكي مرحله madd dogg كه با علامت D مشخصه و اون يكي هم اون مكعب سفيد رنگ رو. بايد با هواپيما بريم و از داخلي يه دايره قرمز كه به دنبال يه هواپيما يه ديگه هست رد بشيم. ميشه فقط همين دو مرحله رو واسم رد كنين؟کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/GTASAsf1.rar
راستی هیچی هیچی اصلا افراد قدیمی حرف نمیزنن و فقط افراد در مورد Gta Iv حرف میزنن؛آقا احسان این جا نیومد؛آخه گفته بود چه طوری میشه سرعت ماشین راهمزمان ثابت داشت؛خب منم گفتم اون مد رو درست میکنم؛حالا با یه نفر دیگه این کار رو کردم؛اگه اقا احسان بان اینجا؛من به شم لینک دانلودش رو میدهم.
اين هم مد جديد بازي 2008
Grand Theft Auto San Andreas Smakkie MOD 2008
دانلود:نقل قول:
Cars:
ZR-350 - Mazda RX-7 Veilside (With Neon)
Intruder - BMW 760Li
Buffalo - Dodge Challanger (Tunable)
Banshee - BMW M6 Cabrio
Stretch - Hummer H2 Limo
Police Ranger - Hummer H2 Police
Police VG - Lamborghini Gallardo Police
Police SF - Pontiac GTO Police
Huntley - Chevrolet Suburgan DUB
Roadtrain - Scania 164L 580 V8
Super GT - Lamborghini Murcielago
Hustler - Ford 5 Window (Hot Rod)
Jester - Audi R8
Caddy - Vespa Ape
Cheetah - Audi A8 Tuned
Quad - Yamaha YFZ 450
Mower - Tuned Mower
Sabre - Chevelle SS 454
Voodoo - Tuned Aston Martin DB9
Uranus - Nissan Silvia Tuned
Feltzer - Mercedes 500K
Elegant - Mercedes CLS500
Monster - Humster (Hummer Monstertruck)
Dozer - Caterpillar T530
Bullet - Bugatti Veyron
Vincent - Bentley Arnage
Rhino - Tiger Tank (WW II)
Merit - Jaguar XJ8
HotringRacer A - Shelby Mustang GT500
Bikes:
Freeway - Nice Chopper
Police Bike - Harley Davidson Police
Faggio - Mini Bike
Pizzaboy - Mini Dirt Bike
BF400 - Other Bike
FRC 900 - FRC 1200
BMX - Lowrider BMW
Sanchez - Honda CR 125R
Helicopters + Airplanes:
Cargo Bob - Big Bob
Police Heli - UFO
Rustler - P38 Lightning
AT400 - AT400 With Interior
Hydra - F-15 Jet
Weapons:
Brass Knuckles - Golden Brass Knuckles
Katana - Golden Katana
Grenade - Pokeball
Satchel charge - C4
Cold 45 - Revolver
Combat shotgun - Franchi Spas 12
Double Wierd Weapon Mod (Double M4, AK47, 9MM, Desert Eagle)
Others:
Jetpack - Girl Jetpack
Back Tattoo - Steve-o Tattoo
Jetski
Billboards with ---- girls
[HTML]http://rapidshare.com/files/103427702/GTA.San.Andreas.Mod.CrOwN.part1.rar
http://rapidshare.com/files/103447232/GTA.San.Andreas.Mod.CrOwN.part2.rar
http://rapidshare.com/files/103463798/GTA.San.Andreas.Mod.CrOwN.part3.rar
http://rapidshare.com/files/103477968/GTA.San.Andreas.Mod.CrOwN.part4.rar[/HTML]
چیز جالبیه اما چرا برای موتور پلیس هارلی دیوید سون گذاشتن؟نقل قول:
در هر حال برای دانوش سیتی هم از این ماشین ها استفاده شده منتهی با پلی جن هایر و اما رچا سازنده فایل هایی نظیر TimeSyc.dat/Ped.DAT/Pedgrp/cargrp/MAIN.CSM/Script.imgو نظیر این هارو عوض نکرد؟
چرا اسم تاپيك رو گذاشتين جواب به سئوالات وقتي كه حتي توضيح نميدين. بابا تو رو خدا يكي كمك كنه.
من قبلا سیو شما رو رفتم دیدم و گفتمم مشکل داره و رد نمیشه!!دوباره هم بگم؟نقل قول:
مشکلش چیه ؟نقل قول:
من قبلا سیو شما رو رفتم دیدم و گفتمم مشکل داره و رد نمیشه!!دوباره هم بگم؟
حیف که خودم سیدی نصب بازی رو ندارم وگرنه کمک میکردم ...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=9345&page=356
ببخشين. من يه مدتي نبودم. آره. من با ترينر رد مي كردم. تو رو خدا كمك كنيد. نميشه كه اين همه رو از اول برم!!!! :41::41::41::41::41:نقل قول:
گفتن به خاطر استفاده از این هست.و راهیم نداره.کلا چند صفحه راجع بهش بحث بود.فک کنم صفحه قبل یک نفر یک لینک گذاشت که سیو تک تک مراحلو داشت.برین اونجا و سیوو بگیرین.راهی نیستنقل قول:
اينم سيو كلي اين بازي(GTA SA) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?
نمیشه. اگه میشه یه بار دیگه بذارین.نقل قول:
مشکلش توی اجراش نیست. وقتی میخوایم بریم که یکی از مراحلش رو بریم قفل میکنه. برای من که کارم به CTRL+ALT+DEL کشید!!نقل قول: