اونا رو بازی می کنم ولی با سرور های چینی هم خیلی حال می کنمنقل قول:
بعد اینا همش تو کاره وال هک و اوتو شاتن واسه همین نمیشه زدشون
یکی وال هک یا چیت بده که کار کنه
دمتون گرم
Printable View
اونا رو بازی می کنم ولی با سرور های چینی هم خیلی حال می کنمنقل قول:
بعد اینا همش تو کاره وال هک و اوتو شاتن واسه همین نمیشه زدشون
یکی وال هک یا چیت بده که کار کنه
دمتون گرم
تاپیک استیکی شد
تاپیک به زیر مجموعه آنلاین منتقل شد
تایپیک های مربوطه ادغام شد
ممنون
تیم بازیها
با سلام به همه دوستان
آقا من تا چند روز پیش به راحتی میومدم تو کانتر سورس 2007 و آنلاین وصل میشدم به یکی از سرورها و بازی میکردم...ولی به یکباره از چند روز پیش تا حالا وقتی رو یه سرور کلیک میکنم پیغام Steam Validation Rejected میده و disconnect میکنه!! ما هم که آماتور...تروخدا مارو راهنمایی کنین.
سلام
مشکل من اینه که تو گیم نت 3 تا از سیستم ها هستند که تو بازی کانتر فقط باید سرور بشن یعنی من اگه بخام باهاشون به یه کامپیوتر دیگه که اون سروره تو بازی کانتر وصل بشم پیغام میده :
could not connect to server
این مشکل فقط تو کانتر هست بازیهای دیگه ای رو مثل وارکرفت تست کردم مشکلی نداره.
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام بچه ها
وقتی تو counter source وصل اینترنت میشم و یکی از سرور ها رو انتخاب میکنم این پیغام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamachi رو هم دارم.
یکی جواب بده لطفانقل قول:
سلام دوستان تایپیک خوبی بود.
ممنون
یه چندتا رمز بدرد بخور بزارین.:11:
سلام دوستان عزیز:
من برای بازی کردن آنلاین کانتر سورس 2.6 به پچ 9 یا 10 نیاز دارم لطفا یک سایت برای دانلود پچ نه خود بازی معرفی کنید
با تشکر
عزیزم منظور شما از Counter Strike 2.6 چیه ؟!
ورژن های کانتر اینه :
Counter Strike 1.5
Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.9
Counter Strike Source
همینا .
عزیزم شما رمز رو واسه بازی مرحله ای میخوای یا بازی شبکه ای و آنلاین ؟نقل قول:
سلام دوستان تایپیک خوبی بود.
ممنون
یه چندتا رمز بدرد بخور بزارین.
درود:
یک سوال داشتم از در بازی وقتی T فشار میدیم یه چیزی مثل ارم با اسپره رنگ روی دیوار میاد که دست خودمون است رنگش .بعضی ها وقتی میزنند اسم خودشون رو با اسپری روی دیوار میکشن ولی من هر کاری کردم نتونستم این کار رو بکنم تو پوشه های بازی هم رفتم و عکس هارو پیدا کردم و ادیت هم کردم و کلمه مورد نظر خودم رو نوشتم ولی توی بازی وقتی T فشار میدم اون نوشته مورد نظر من نمیاد ...لطفا راهنمایی کنید که چطور نوشته خودم جایگزین عبارات پیش فرض کنم .
با تشکر
عزیزم شما باید با برنامه ی Decal Convertor این کار رو انجام بدی .
من که برنامشو ندارم . قبلا سایت GameZone داشت ولی متاسفانه تعطیل شد .
اگر ميشه رمزها را در يك فايل Pdf گذاريد
سلامنقل قول:
چي؟! Gamezone تعطيل شده؟! من همين امروز تو گيم زون بودم.
عزیزم چرا Pdf ؟
بعدشم شما رمز چیو میخوای ؟
بگو تا همینجا واست بزارم .
عزیزم خودمم بودم ! منظورم سایتش بود .نقل قول:
سلام
چي؟! Gamezone تعطيل شده؟! من همين امروز تو گيم زون بودم.
ولی الآن تست کردم دیدم دوباره راه اندازی شده .
ميگم اسم تو اونجا چيه؟! حالا اگر روت نميشه، حداقل پيغام خصوصي بده.:27:نقل قول:
عزیزم چرا روم نشه ؟!
اسم من :
Master.Game_B] | O R A C L E]
اینم برنامه ی ساخت لوگو :
موفق باشید .کد:http://oracle.parsaspace.com/HLC23.zip
آقا كسي وال هك Sxe 4.8 رو نداره؟!
نقل قول:
سلام سروش جان شرمنده یکم دیر شد.واسه بازیه شبکه می خوام.:21:
:11:
عزیزم واسه بازیهای آنلاین متاسفانه رمز نداره ولی Wall ---- و Aim هست که استفاده نکنی بهتره !نقل قول:
سلام سروش جان شرمنده یکم دیر شد.واسه بازیه شبکه می خوام.
چون اگه یه Admin بفهمه ، Ban میشی و ...
یکمی تمرین کنی بازیت خوب میشه .
فقط توی بازی آنلاین حسین فهمیده بازی در نیار ! با تیم هماهنگ باش .
چون اگه تکی بری ، باید 1 به 4 بجنگی ! اگه 4 تا N00B هم باشند بازم شما رو میزنند .
ببخشیدا ، اصولا این قابلیت به چه دردی می خوره ؟؟؟ کجاها ازش استفاده می کنن ؟؟؟نقل قول:
درود:
یک سوال داشتم از در بازی وقتی T فشار میدیم یه چیزی مثل ارم با اسپره رنگ روی دیوار میاد که دست خودمون است رنگش .بعضی ها وقتی میزنند اسم خودشون رو با اسپری روی دیوار میکشن ولی من هر کاری کردم نتونستم این کار رو بکنم تو پوشه های بازی هم رفتم و عکس هارو پیدا کردم و ادیت هم کردم و کلمه مورد نظر خودم رو نوشتم ولی توی بازی وقتی T فشار میدم اون نوشته مورد نظر من نمیاد ...لطفا راهنمایی کنید که چطور نوشته خودم جایگزین عبارات پیش فرض کنم .
با تشکر
میدونی معمولا به عنوان یه عنصر هیجان انگیز استفاده میشه. مثلا اینکه من قبلا اینجا بودم ! وقتی اون علامت مخصوص خودت رو میزاری یعنی اونجا بودی دیگه. بعضی مواقع هم به عنوان تحقیر کردن بازیکن دیگه. مثلا من یه سری اسپری دیدم فحش بودن نسبت به فردی که داره اون اسپری رو میخونه.نقل قول:
یه صدای فـــــــــِش هم میده اون خیلی باحاله جون سعید ، همچین میزنی میگه : فـــــــــــِش :21:
معمولا بازیکن های حرفه ای ، در همکاری تیمی از اینا استفاده میکنند .نقل قول:
ببخشیدا ، اصولا این قابلیت به چه دردی می خوره ؟؟؟ کجاها ازش استفاده می کنن ؟؟؟
مثلا من یه دمو دیدم طرف Spray شبیه خون بود ! زد یه جایی اون طرف مقابل که اومد حواسش به اون پرت شد و این از اون طرف زدش !
یا مثلا برای همکاری تیمی ، مثلا شما میخوای بگی که یه نفر بره یه جایی بشینه که شما روی سرش و بری بالای جعبه .
در کل خیلی به درد میخوره .
مثلا یه بار توی سرور آنلاین یه نفر عکس یه رئیس جمهوری رو گذاشته بود ! بعد میزد روی دیوار و هی با تیر میزد بهش و همه باهاش همکاری میکردند !!!!!!
نقل قول:
عزیزم من بازیم خوبه فقط میخواستم ببینم کد بدرد بخوری هست.
در ضمن من تو گیم نت بازی میکنم نه انلاین.
كسي نداره؟!:27:نقل قول:
نقل قول:
میدونی معمولا به عنوان یه عنصر هیجان انگیز استفاده میشه. مثلا اینکه من قبلا اینجا بودم ! وقتی اون علامت مخصوص خودت رو میزاری یعنی اونجا بودی دیگه. بعضی مواقع هم به عنوان تحقیر کردن بازیکن دیگه. مثلا من یه سری اسپری دیدم فحش بودن نسبت به فردی که داره اون اسپری رو میخونه.
یه صدای فـــــــــِش هم میده اون خیلی باحاله جون سعید ، همچین میزنی میگه : فـــــــــــِش
تشکر ... این هوا کار میکنه این اسپری و ما خبر نداشتیم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معمولا بازیکن های حرفه ای ، در همکاری تیمی از اینا استفاده میکنند .
مثلا من یه دمو دیدم طرف Spray شبیه خون بود ! زد یه جایی اون طرف مقابل که اومد حواسش به اون پرت شد و این از اون طرف زدش !
یا مثلا برای همکاری تیمی ، مثلا شما میخوای بگی که یه نفر بره یه جایی بشینه که شما روی سرش و بری بالای جعبه .
در کل خیلی به درد میخوره .
مثلا یه بار توی سرور آنلاین یه نفر عکس یه رئیس جمهوری رو گذاشته بود ! بعد میزد روی دیوار و هی با تیر میزد بهش و همه باهاش همکاری میکردند !!!!!!
در هر صورت به درد ما نمی خوره ، چون این بوت های احمق این چیزها حالیشون نمیشه حتی تو حالت اکسپرت !!! مگه این که از همون صدای فیشش لذت ببریم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم واسه Bot من میتونم بعضی جاها استفاده کنم !
مثلا یه جا بمب میزاری ، بعد Spray بزن روی بمب و Z بزن و بعد 3 بزن .
اینو میگه : Hold This Position !
اونا هم همون Base رو میگیرن !
این بیشتر برای همکاری تیمی هست .
سلام من وقتی میخوام از طریق اینترنت بازی کنم میگه:This server uses protocol7 that is newer than your client
چیکار کنم؟
در ضمن حداقل سرعت برای بازی آنلاین کانتر چنده؟
عزیزم شما برای بازی آنلاین میتونی این آموزش رو که خودم نوشتم رو بخونی .
هروقت کامل خوندی بگو تا لینک پچ ها رو واست بزارم :
امیدوارم به کارتون بیاد .کد:http://oracle-c.persiangig.ir/Rar%20Files/CS%20Online%20Learning.rar
موفق باشید ، O R A C L E
درود:نقل قول:
با تشکر از شما نه نیازی به برنامه نیست خودم درست کردم فقط باید با برنامه ساده ویرایش کنی عکس مورد نظر رو :27:
سلام به تمامی دوستان عزیز
فکر کنم همه ی قدیمیاا دیگه منو به خاطر بیارن!!!!
خیلی وقته از کانتر جدا شدم
ولی هنوزم فکر کنم بهم حال بده
اگه میشه یکی تمام سرور هایی که در حال حاضر On هستن رو بدن
و می خواستم بدونم بهترین و جدیدترین پچ چیه
و اگه میشه لطف کنید لینک دانلودش رو بزارید
نقل قول:
اره میشناسمت!:27::21:
به بهههههههه.نقل قول:
سلام به تمامی دوستان عزیز
فکر کنم همه ی قدیمیاا دیگه منو به خاطر بیارن!!!!
خیلی وقته از کانتر جدا شدم
ولی هنوزم فکر کنم بهم حال بده
اگه میشه یکی تمام سرور هایی که در حال حاضر On هستن رو بدن
و می خواستم بدونم بهترین و جدیدترین پچ چیه
و اگه میشه لطف کنید لینک دانلودش رو بزارید
مارمولک کوچولوی عزیز !
از این ورا ؟
بهترین پچ :
بهترین سرور :کد:ftp://ftp.igromania.ru/agamepublic/files/2007_07_22/1IMjX41XxLdfN1EoR/cs16patchv23full.rar
Master Game
82.115.23.10:27015
سلام دوستان عزیز:
در این سایت تمام بازیهای انلاین در تمام جهان وسرورهای فعال با آی پی شان را میتوانید سرچ کنید به طور مثال در ایران 18سرور فعال امروز است با آی پی شان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من یه سرور ایرانی با پینق عالی برای کانتر 1.6 می خوام
در ضمن اگه تونستید دانلود پچ های آنلاین بازی کردن کانتر سورس را بگذارید تشکر
دوست عزیز
در این سایت گذاشتم می تونی سرورهای ایرانی با آی پی شان را پیدا کنی معروفترین هم گیلاس rapgame هستند
مهدی عزیز یه سرور بزرگ رو یادت رفت ! یعنی جز بزرگترین سرور های کاننر :
Master Game
3 تا سرور داره !
Publick , Match , Europe !
حتی واسه اروپا هم سرور داره .
این گیلاس که زیاد سابقه نداره .
RapGame هم خوبه .
سلام
اگه امکان داره کدهای تقلب counter Strike v 1.25 را بزارید یا لینک بدهید کدهایی مثل cl_dimax999
متشکرم.:11:
بابا یه نفر لینک پچ های کانتر سورس رو بده البته برای آنلاین بازی کردن مانند پچ 10 یا 9
اقا یه کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لینک پچ های کانتر سورس رو برای آنلاین بازی کردن می خواهم
عزیزم این بازی اصلا پچ نداره . منظورم Source هست .
اگه داشت که ما الآن داشتیم سورس بازی میکردیم که .
بعدشم خواهشا انقدر درخواستتون رو تکرار نکنید .