سلام.
من الان چند تا برنامه و بازي واسه گوشيم دانلود كردم، ولي يه فايل زيپ شده دانلود شده كه يه عالمه توش فايله! كودومو رو گوشي بريزم؟
چيجوري نصب كنم؟
Printable View
سلام.
من الان چند تا برنامه و بازي واسه گوشيم دانلود كردم، ولي يه فايل زيپ شده دانلود شده كه يه عالمه توش فايله! كودومو رو گوشي بريزم؟
چيجوري نصب كنم؟
چه جوری میشه 810کا رو فارسی کرد بدون این که محتویات داخل گوشی پاک سه
من یه نوکیا 5310 رو دادم فارسی کنن همه چیزه گوشی فارسی شد حتی بازی ها.همچین قابلیتی رو کا 810 هم داره؟
اگه توی اون فایل زیپ چند تا فایل با فرمت (jar) دیدی که هیچ ! هر کدومو خاستی توی مموری بریز یا بلوتوث کن و نصبش کن .نقل قول:
اما اگه توی اون فایل زیپ چند تا فایل با فرمت عکس و غیره دیدی پسوند فایل zip رو jar کن و این طوری میشه نصبش کرد
دوست عزیز مشکل از گوشی شما نیستش ! همه همین مشکل رو دارن (ایراد از برنامه هستش)نقل قول:
فكر كنم امكان دارهنقل قول:
از K310 استفاده كرده ام ولي K800 را تست نكرده ام
اي بابا چند بار بگمنقل قول:
به گوشي ربط نداره
برنامه ضعيفه
پست قبلي منو خوندي؟
اين كه قابليت نيستنقل قول:
بعدشم بعيد ميدونم بازيها فارسي بشه (يه بار ديگه دقت كن)
براي فارسي كردن K810 بايد فريمورهاي فارسي مربوط به گوشي را بريزي گوشي
و بعد از فلش كردن هم همه در حافظه داخلي گوشي پاك ميشه
سلام.
ببخشيد بازم مزاحم ميشم!
چطوري ميشه فهميد ، بدون شمردن ، چند تا اس ام اس تو اينباكست هست؟
message Counter نداره؟ البته يه قسمت پيدا كردم كه فقط مينويسه چند تا اس ام اس دادي!
فقط با برنامه ي my phon explorer ميشه فهميد.نقل قول:
نرم افزار بسيار بدرد بخوري هست كه روي كامپيوتر نصب ميشه و شما ميتونيد تمامي قسمت هاي گوشي را با كامپيوتر مديريت كنيد.
مثلا با استفاده از كامپيوتر و كيبورد اس ام اس بفرستيد يا متن هاي اس ام اس را كه در كامپيوتر داريد به inbox منتقل كنيد و...
سلام
اينم فارسي
گوشي من k800 يعني ميشه قفل صفحه كليد واسش گذاشت؟
پچ رو چه جوري ميريزن رو گوشي؟
من جديدا مطالبي رو در مورد ريست كردن گوشي خوندم و خيلي برام جذابه برنامه سيتول رو هم دانلود كردم اما نميدونم ديگه به چي نياز دارم كابل مخصوصي ميخواد؟
واسه گوشي ضرر نداره؟اگه لطف كنيد و يه حيب آموزشي اين برنامه كه ترجيحا تصويري باشه رو واسم بزارين.
خفن به سرم زده گوشيم رو تغيير بدم مخصوصا كيفيت فيلمبردازيشو زياد كنم.
بيا اينم اموزش:نقل قول:
كابل مخصوصي نميخواد همون كابل رو گوشي!!کد:http://www.2shared.com/file/3302971/10a0241/SETool2Lite.html
تو اين اموزش نوشته پچ چه جوري رو گوشي بريزي!!
موفق باشيد!:40:
خب.نقل قول:
به نام خدا.
بله ميشه قفل گذاشت هم صفحه كليدش هم قسمت هاي مختلف مثل اس ام اس؛فايل منيجر؛شماره ها؛تماس ها؛بلك ليست.
براي آموزش ريختن پچ به صفحه اول كلوپ کلوپ پچ برای گوشیای سونی اریکسون Db2020.{به همراه فیلم اموزشی}مراجعه كنيد اينجا:
به كابل مخصوصي نياز نداره همون كابل گوشي هست.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=206096
ضرر نداره ولي بايد از gdfs گوشي بكاپ بگيري كه اگر خدايي نكرده مشكلي پيش بياد خيلي راحت درست بشه.
فيلم آموزش هم همونجا كه گفتم هست.
كيفيت فيلمبرداري را نميشه زياد كرد فقط ميشه از12 فريم به 35 فريم ارتقا داد.
1- k800 لرزشگیر داره (در حالت فیلمبرداری و عکسبرداری)
2- پلیر k800 و k810 چه تفاوتی با هم دارند
3- ورژن نرم افزار گوشی های k800 با هم تفاوت دارند یا نه (سری اول و سری جدید)
4- من می خوام k800 بخرم با سری اولیاش فرقی کرده یا نه (از نظر کیفیت) مخصوصاً دوربین.
5- ورژن پلیر k800 چنده ؟ آیا همه گوشی هایی که این ورژن پلیر را دارند از یجور فرمت ساپورت می کنند.
6- در حال حاضر ورژن نرم افزار گوشی k800 چنده؟
کد:http://ahmad154.persiangig.ir/other/k800-theme/
نقل قول:پست بالا نوشته كه هر سوالي يا مشكلي در مورد اين گوشي نه معرفي تم برا اين گوشي:18:نقل قول:
برا معرفي تم به اينجا برو...
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156450
با اجازه اساتید: با خود گوشی هم میشه فهمید مسیر زیر رو برونقل قول:
menu_____>filemaneger_____>more_______>memory status_______>phone_______>messeg
من به دلیل یه مشکل مجبور شدم که fs و کاستوم بریزم تو گوشیم تا یه سری برنامه رو پاک کنم.اما این fs و کاستوم فارسی نبود حالا من هم دنبال fs وکاستوم فارسی برای گوشیم میگردم.نقل قول:
آره بازی های اصلی گوشی فارسی شدهنقل قول:
بعيد ميدونم بازيها فارسي بشه (يه بار ديگه دقت كن)
تو اين تايپك گلمحمدي گذاشته بود!!!:11:نقل قول:
Fs فارسي و كاستومايز برا K810کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=199745
کد:http://www.2shared.com/file/3142541/9b75af2d/K810_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.html
Fs فارسي و كاستومايز برا K800کد:http://www.2shared.com/file/3162126/2e8266b4/Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR.html
کد:http://www.2shared.com/file/3263515/a587d9da/K800_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52_.html
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/3263445/d93247a8/K800_CDA102568_5_R5A_GENERIC_S_ASIA_LEVAN.ht
ml
1- بله داره چجوريشم دار ...نقل قول:
K800 جزو گوشيهاي سايبرشات ميباشد و يكي ازامكاناتي كه گوشيهاي سايبرشات دارند همون لرزه گير ميباشد
البته لرزه گير بيشتر در عكاسي بدرد ميخوره و در فيلمبرداري اصلا معني نداره
2- پلير هردو يكي هست فقط مال 810 1 يا دو فرمت بيشتر باز ميكنه
3- خوب تفاوت دارند ولي مهم نيست چون با فلش ميتوان ارتقاء داد
4- سريهاي جديد ظاهرا كيفيت پائيني دارند البته من چند تايي هم ديدم كه خوب كار ميكرد ولي اكثرشون حداقل باطريشون خرابه
5- هموشن يكيه فرقي نميكنه
6- اينم نميشه گفتن چنيدين نوع ورژن وجود داره فقط ميتونم بگم آخرينش K800 R8BA024 ميباشد
7- نتيجه اخلاقي : همه اين سوالاتي كه پرسيدين مخصوصا اونايي كه نرم افزاري ميباشد مهم نيستند چرا كه با فلش درست ميشوند همچنين ميشه K800 ره به K810 تبديل كرد اينم داشته باش.
sma جان اگه ميخواي K800 بخري احتمالا بهت ميگن اصلش 185 تومن تو بگو غير اصلش چنده؟ فروشنده ميگه حدود 170 تومن تو بگو بدل بده فقط بگو باطري لازم نداري بنابراين باطري فابريك رو بده به فروشنده كه احتمالا ازت 5 تومن برداره بنابراين تو 165 تومن ميدي به يارو خوب؟ تا اينجا كه مشكلي نداري؟
البته وقتي ميخواي بخري با باطري همون يارو امتحان كن كه همه جاي گوشي سالم باشه بخصوص از رمز ستاره چپ استفاده كن و صفر بودن گوشي اطمينان حاصل كن
بعدش مباركت باشه گوشيت
فقط موند يه اشكال بزرگ گوشي تو باطري نداره اشكالي نداره ميري يه مغازه ديگه و ازش ميخواي كه بهت يه باطري اصل بده برا K800 قبل اينكه 14 يا 15 هزار تومن رو بدي به طرف ازش ضمانت ميگيري (به شرط پس گرفتن پول) كه زمان استندباي باطري 10 روز حداقل باشه ازش بخواه كه نحوه شارژ كردن رو بهت بگه تا بهونه نداشته باشه ولي احتمالا بگه كه گوشي رو در حالت خاموش 10 الي 11 ساعت بذاري شارژ درستش هم همينه از بابت اصل يا بدل بودن گوشيت نگران نباش اصل بودن همون تفاوت در باطري هست كه گوشي با باطري تقلبي رو هم با قيمت 185 تومن قالب ميكنن اينارو گفتم سرت كلاه نره گوشي خودش اصله چه 17 تومن چه 185 تومن تفاوت در باطريه
آقا من همين الان متوجه چيزي شدم
مگه نه اينكه K800 حاظه تلفنش 64 بايد باشه؟
مال من 70 مگابايته
چك كنيد ببينيد مال شما هم اينطوريه؟
راستي يه تم ويندوز ويستا براي گوشيهاي سوني اريكسون با رزوليشن 240x230 ساختم خيلي باحاله اگه ميخواين بدم نصب كنيد
ونقل قول:
اینکه نوشتی یعنی چی؟
چجوری؟
دوستمون جواب سوال شما را داد.نقل قول:
فكر كنم منظورش استفاده از برنامه هاي ريكاوري هست
به اين راحتي ها هم نيست
ولي معمولا تا 90 درصد قابل بازيافت ميباشد
شما ميتوني به بخش نرم افزار مراجعه كني
زيادم سخت نيست.
برنامه هاي در اين خصوص هست كه حتي با خود كابل usb هم فايلها رو بر مي گردونه
دوست عزيز بغير از فايهاي اصلي كه تو حالت معمولي قابل پاك شدن نيست حدود 73 مگا بايتهنقل قول:
آقا من همين الان متوجه چيزي شدم
مگه نه اينكه K800 حاظه تلفنش 64 بايد باشه؟
مال من 70 مگابايته
چك كنيد ببينيد مال شما هم اينطوريه؟
موفق باشي
عجب پس اينجورياست البته من مشككل CID گوشيمو مطرح كردم در تاپيك تبديل 800 به 810 ولي بازم اينجا بگم گوشي من k800 هست و CIDش 53 فريموري براش هست يا نه؟
در ضمن يه تاپيك ميخوام براي انواع اقسام فريمورهاي گوشي K800 لطفا راهنمايي كنيد
ببين تو فعلا بي خيال شو.نقل قول:
بر فرض كه فريمور 53 هم گير آوردي.با چي ميخواي فلش كني؟setool كه فعلا 53 را ساپورت نميكنه.بايد با box فلش كني كه تو هم box نداري.تازه با box فقط ميشه فلش كرد نميشه گوشي را هك كرد يا مثلا پچ نصب كرد.
هيچ راهي نداره كه من 53 رو به 52 تبديل كنم؟
اصلا مزيت اين Cid چيه برتري محسوب ميشه بالا بودن عدد Cid?
سلامنقل قول:
من خیلی وقته به فروم سر نزدم اما تا اونجایی که من یادمه نمیشد
حالا واقعا میشه:20:
اگه میشه لطفا آموزش
من به جز سکوریتیش با هیچی گوشیم دیگه مشکلی ندارم
سلام.
ببخشيد، من حس ميكنم صداي گوشيم ضعيف شده، نسبت به اوايل!
منظورم از اوايل حدود يه هفته پيشه، تازه خريدم!
نميدونم چيشو تنظيم كردم صداي پخش موسيقي يا كلا صداش ضعيف شده!
چرا اينجوري شده؟
بعد يه سوال ديگه، اين گوشي پيغام گير نداره؟؟
لطفا نحوه پسورد گذاري رو هم آموزش بديد؟
مريم خانوم شما ميتوني گوشيتو آپگريد كني به K810 بعدش پچ صدا رو بريزي رو گوشيت ولي قبلش بايد بدوني CID گوشيت چنده همه اين كارهارو ميتوني با SE Tool انجام بدي
سلام
یه چند وقتیه وقتی باطریه گوشیمو در میارم دوباره میزارم تاریخ و ساعت گوشیم ریست میشه چه جوری این مشکل حل میشه؟؟؟؟///
ممنون میشم جواب بدین
سلاام/
علاوه بر قبلي ها كه هنوز جواب نگرفتم، چند تا سوال ديگه هم دارم:
اون اسپيكري كه در جلوي گوشي و كنار دوربين ثانويه وجود داره چيه؟ چيكار ميكنه؟
شما معمولا وقتي گوشي همراهتونه و به طور متوسط هر نيم ساعت ازش براي زنگ زدن يا اس ام اس دادن و يا پخش موسيقي كوتاه يا كارايي از اين قبيل انجام ميديد، چقدر طول ميكشه تا شار تموم بشه؟
چطوري از اين گوشي به عنوان مودم استفاده كنم و باهاش برم تو اينترنت؟البته تو كامپيوتر
ممنون!
اینترنت ربطی به این تاپیک نداره و تاپیک مخصوص خودشو داره
مريم خانوم با استفاده شما بايد 36 ساعت شارژ نگه داره اون اسپيكر هم كه ميگي اسپيكر نيست گوشي موبايلت هست كه صداي طرف مقابل رو از اونجا ميشنوي به عنوان مودم اگه هم بشه استفاده كرد واقعا ارزش داره آدم از گوشي 180 تومني به عنوان مودم 10 هزار تومني استفاده كنه؟
احتمالا باطري اضطراري كه داخل گوشي هست معيوب شدهنقل قول:
ولي براي احتياط يه بار فلش كن تا شايد درست بشه
هيچينقل قول:
فريمور گوشي را بگو تا بچه ها بگند بايد چيكار كنينقل قول:
البته بايد به كلوپ پچ بري
احتمالا اكولايزر گوشي را دستكاري كرديننقل قول:
ولي بهتره درايو صداشو عوض كني تا يه دفعه خودتو خلاص كني
پسورد هم كه برو به تاپيك پچ تا راهنمايي بشه
اگه اينجا نباشه پس كجا بايد باشه ؟نقل قول:
گوشي موبايل چيه آبرومونو بردي ؟نقل قول:
اون اسمش ايرفون هست
در ضمن بعضي وقتها ارزششو داره كه بعنوان مودم استفاده بكني
همچنين از GPRS ايرانسل ميشه كامپيوتر را به اينترنت وصل كرد البته گوشي هم رابط ميشه .چند روز پيش خودم تست كردم و بدون مشكل به اينترنت كانكت شدم خيلي هم باحال بود
همه اينكارا را با برنامه Sony Ericsson PC Suite امكانپذير ميباشند
ترجيحا نسخه Sony Ericsson PC Suite 3.2 را دانلود كنيد كه هم ترو تميزتره و هم بهتره
اگر هم نتونستيد دانلودش كنيد از همون نسخه كه داخل سي دي گوشي هست استفاده كنيد
گل محمدي جان ايرفون رو به فارسي ترجمه كني چي ميشه؟ اگه گفتي؟
آفرين درست گفتي...ميشه هموني كه من گفتم فرقي نميكنه والسلام من كه ازت معذرت خواهي كردم تا كي ميخواي با من چپ بيفتي گل محمدي جان
ممنوناز شما دوست عزیزh.vike
Eمیشه یکی لینک Torch کا 800 رو بزاره.داشتما ولی پاک شد
معني لغوي Earphone : سمعک ،بلندگوى گوشىنقل قول:
البته يه جورايي همون معني كه شما هم گفتين ميده
خلاصه شرمنده قصد بدي نداشتم
راستي ميخواهي منتظر setool جديد باشي
راه ديگه اي هم هست با يه گوشي با CID20 تاخ بزنش؟
ولي به اين زودي setool جديد مياد
یه مشکل دیگه.......
تو تماسی که با من برقرار میشه یا من بر قرار میکنم صدای طرف مقابل نمیاد ولی صدای من میره... البته وقتی اسپیکرو روشن میکنم از قسمت more صدای طرف مقابل میاد ولی وقتی خاموش میکنم دیگه نمیاد.....
مشکل از کجاست؟؟/؟؟؟
چقدر من بد شانسم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا........................ .......!!