بفرمایین.ولی خودم امتحانش نکردم.(چون رجیستر میخاست).نقل قول:
کد:http://www.torrific.com/
بفرمایین.ولی خودم امتحانش نکردم.(چون رجیستر میخاست).نقل قول:
کد:http://www.torrific.com/
اینو داشتم. سایت خوبی هست. گفتم شاید بجز این...نقل قول:
آقایون،رسماً به فنا رفتم...سیستمم مشکل پیدا کرده،(ویروسی شده) حالا هیچی واسم مهم نیست،فقط میخوام لیست تورنتهایی رو ک توی نرم افزار Bittorrent ام داشتم رو بازیابی کنم.الان که میرم توی برنامه اش لیستم کلاً خالی هستش.درست مثل موقعی که تازه نصب میکنیش.چطوری میتونم لیستشو بازیابی کنم؟
اصلآً واسم مهم نیست که تورنتهای نصفه دانلود شده ام رو از اول دانلود کنم،فقط میخوام لیستم برگرده.
utorrent یه کپی از تورنت های دانلودی را توی application data نگه میدارهنقل قول:
احتمالا بیت تورنت هم همینطوره...
مثلا مال من اینجاست!
C:\Documents and Settings\Farshad\Application Data\uTorrent
امیدوارم مشکلت حل شه...
نقل قول:بله همونطور که دوستمون گفتن تمام نرم افزارهای دانلود تورنت یک کپی از فایل تورنت رو برای مراجعات بعدی به لیست داخل فایل نگه میدارند.نقل قول:
اگه نتونستید مسیر نگهداری رو که بسته به نوع نرم افزار و ویندوز فرق میکنه رو بدست بیارید یک سرچ توی درایوی که ویندوز نصبه بزنید بصورت torrent.* و کل تورنتهاتون رو پیدا کنید.
سلام.دوستان چطوري برنامه ي u torrent رو طوري تنظيم كنم كه بعد از اتمام يه فايل تورنت بلا فاصله سيد شدن فايل تورنت تكميل شده رو رو قطع كند و اتوماتيك فايل دوم تورنتم رو دانلود كند ؟
خيلي گير همچين چيزي هستم از دوستان خواهش ميكنم كمك كنن.
ممنون
در قسمت Preferences به بخش Queueing برو.مقادیر maximum number of active torrents و active downloads رو مساوی بزار.خانه اول تعیین کننده تعداد آپلود+دانلود هست و خانه دوم تعیین کننده تعداد دانلودها.نقل قول:
سلام دوستان
توی تورنت فایلهای پارت به پارت هم گیر مباد؟
چون تا حالا من با هر چی فیلم برخورد کردم همشون تک فایل بوده
اگه سایتی میشناسید که تورنت به صورت پارت به پارت داشته باشه ممنون میشم برام بزارید
خیلی خیلی کم پیش میاد پارت به پارت باشه.چون مثل آپلود سنترها محدودیت حجم فایل نداره.نقل قول:
در ضمن اکثر فیلم هایی که به صورت RAR و پارت به پارت هستن Fake هستن و در 99 درصد موارد پسورد میخان که هیچ وقت نمیتونین پیداش کنین.:10:
نقل قول:
سلام
قبلا هم مساوي بودن دوست من.
اما نميدونم چرا بعد تمام شدن يه فايل تورنت نميره روي فايل دومي!
به نظر شما مشكلش چيه ؟
عكس درون لينك رو نگاه كنيد دوست من :
کد:http://592097.20upload.net/files/1389/bahman/µTorrent-2.jpg
گذاشتین 2 تا دانلود همزمان انجام بشه.اگه میخایین یکی یکی دانلود بشن و بعد از اتمام آپلود هم نکنه هر دوش رو 1 بزارین.نقل قول:
مطمئن هم باشین که تورنت مورد نظر Stop نشده باشه.
سلام دوستان من تازه واردم....نظرتون رو درباره این تنظیماتی که من در utorrent ست کردم میخواستم....اینترنتم هم 512 هست...ممنون میشم که بفرمایید آیا درست تنظیم کردم یا خیر...
برای سرعت آپلود 512 این تنظیمات رو بزارین.نقل قول:
محدودیت آپلود:51
اسلات آپلود:5
Maximum number of connected peers per torrent:80
بقیش درسته.
دوستان من تاز هکار واسه همین ممکن س.والم کمی عجیب باشه
اول این که من یه فیلم از تورنت گرفتم ولی پس از اتمام کار فیلم پخش نشد و در رندر کردن اون فیلم همه پلیر ها مشکل داشتن بعد کمی تحقیق متوجه شودم که در اینترنت تورنت زیادی هستند که بیخود یا اون چیز که می گن واقعا نیستند لزا از دوستان اسم چند سایت رو می خوام که هم از لحاظ تعداد و هم درستی تورنت مطمئن باشند.
دوم من حدود سرعت بین 98 تا 114 است تنظیمات رو چجوری بذارم بهتره ؟(یوتورنت دارم)
سلامنقل قول:
از تعداد سید و نظرات میشه فهمید fake هست یا نهکد:https://thepiratebay.org/
بهترین دانلودها رو میتونید از قسمت top 100 همین سایت داشته باشید
دوستان من یک سوال دارم
فرض کنید یک فایل تورنت با چندین پارت داخلش مثلا یک فیلم 6 پارت فشرده شدس
حالا سوال من این که نمیشه به طریقی فایل تورنت ویرایش یا ه....ک کرد و تعداد از فایل بلوک کرد تا در هنگام اجرا در تورنت اون فایل دانلود نکنه
این برای لیچر میخوام چون تحت وب هستن امکان انتخاب فایل براشون نیست
با رپیدباز میشه فایل انتخاب کرد و مستقیم کرد ولی زیاد دقیق نیست و پولی هست.نقل قول:
فیلمهای تورنت اکثرا یک پارت هستند ولی برای سریال و فیلمهایی که سمپل دارن میشه از رپیدباز استفاده کرد.
راپیدز که اصلا جالب نیست من یک سرور که روش torrentflux نصب میخوام مستقیم کنم
متاسفانه این سرور نسخه torrentflux که روش نصب امکان انتخاب فایل برداشته ، نمیشه یک فایل مشخص انتخاب
یعنی حالا راه حل نیست یک جوری فایل torrent. ویرایش تا تغییرات داد
من خودم کشتم چندتا بود ولی فقط امکان حذف ترکر ا داشت و ..
دوستان سایت isohunt.com چرا اینجوری شده? نتایج جستجوش دیگه نمیشه طبقه بندی کرد و کلآ به نظرم یه سری محدودیتهایی اعمال کرده و تو نتایج جستجوش فقط فایلای بی کیفیت و با سید کمو میاره...چرا اینجوری شده؟
من الان تست کردم سرچش سالم بود و طبقه بندی بر اساس حجم و سید و تاریخ ... سالم بود.نقل قول:
پ ن:
احتمال داره چیزی که می خوای تورنتش رو کسی تو انجا نزاشته باشه...یک سایت دیگر رو چک کن.(
مرسی...مشکل این بود که وقتی با وی پی ان سرچ میکردم اینجوری میشد ولی با آیپی خودم مشکلی ندارهنقل قول:
سلام من این کار رو کردم.نقل قول:
دیشب 3تا تورنت گزاشتم واسه دانلود.
یکیشون ساعت 4صبح تمام شد اما اون 2تایه دیگه اثلا شروع به دانلود نکردن.
راستی اعداد اون قسمتی که گفتید رو روی 1 گزاشتم.
نکنه باید روی 3 میزاشتم ؟!!!!!!
اینم عکسش :
خواهش میکنم راهنماییم کنید . خیلی گیر این مسله هستم دوستانکد:http://www.img.upnload.com/images/3s5y0mfi5op2l6xa7l7r.jpg
ممنون
راستی توی این عکس هر دو تا گزینه روی عدد 2 هستند. اما باز هم شروع میکند به سید کردن.دیگه نمیدونم علتش چیه!اینم عکسش است :
به نظر شما مشکل در استارت صف است ؟کد:http://tehranpic.net/download.php?img=505681
من شب وقتی میخوام فایل رو دانلود کنم فقط کلیک راست میکنم و start f ر. میزنم. روشم اشتباهه ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان عزيز
من تازه با تورنت آشنا شدم حقيقتش هم حال خوندن363صفحه رو ندارم D:
بنده سرعت دانلودم باIDMحدودا150كيلو بايت در ثانيه است اما با تورنت 8كيلوبايت!!
تا اينجا متوجه شدم بايد SEEDSوPEERSبالا باشه D:
تنظيماتي نسبت به سرعت بايد در برنامه اعمال كنم؟
من هيچ چيزي رو هم تنظيم نكردم همه حالت پيش فرض هستند
ممنون از راهنمايي تون
راستي عيدتون هم مبارك:31:
مشکلت کاملا مشخص هستنقل قول:
شما شروع اجباری ( یا start force فکر کنم تو اینگلیسی هست ) رو انتخاب کردید که اسمش روشه یعنی به همه دانلود ها و اپلود ها زور میگه .باید همه تورنت هارو به صورت معمولی انتخاب کنی تا تک تک هر کدوم تموم شد بعدی رو شروع کنی ( تو حالت اجباری تا تورنت دیگر ان به استاندارد های اپلود و دانلود نرسه تورنت رو ول نمی کنه)
پس اینو بخون که خلاصه ای هستش که من جمع کردم ( فکر کنم یک 100 صفحه ای رو شامل بشه ) بعد بیا سر مسائل بعدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال: فایل های تورنت از محدودیت حجم دانلود هم کم میکنند؟
سلام--چطور با نرم افزار mtorent زمان بندی کنم که دانلودهایم رادر شب انجام بده----در قسمت زمان بندی نرم افزار زمان شروع اتمام ندارد من اخرین ورژن ان را دانلود کردم-----متشکر
سوال:
اگه تکراریست معذرت
ایا نرم افزاریست که بشه باهاش با گوشی موبایل از روش تورنت استفاده کرد؟
بلهنقل قول:
نرم افزاری به این نام من نتونستم پیدا کنم .ادرس سایتش رو میشه بدید؟نقل قول:
تا انجایی که می دونم هنوز نه ( چون به شدت باتری خور هست و تمام مدت ارسال و دریافت دارین):13:نقل قول:
متشکر--فکر می کنم همان نرم افزار میو تورنت است با ان ایکون سبز رنگش-----نقل قول:
همان utorrent منظورتون هست ( ارم میکرو چون سخته زدنش همه با u مشخص می کنن.)نقل قول:
منو های من اینگلسی است اگر فارسی هست بگو فارسی شو بگم.
بخش perferences برو گزینه queueing در انجا می تونی تنظیمات شروع دانلود و.... رو انجام بدی که به صورت مربع های رنگی انتخاب می شن.
متشکر--فرقی نمی کند من هم منو فارسی است هم انگلیسی--لطفا تنظیمات همان قسمتqueueing بگید----- مثلا در چه زمانی دانلود راشروع کند- درچه زمانی تمام کند--مثل تنظیمات idm استنقل قول:
راستی درسایتهای تورنت کنار اسم وسایز فایل دو شماره سبز و ابی است اینها یعنی چی؟؟؟کدام یک باید کمتر وکدام باید بیشتر باشد----متشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید چند تا سوال دارم
1-من یه فایل2G از یکی از تورنت های خصوصی دانلود کردم می خواستم بدونم چقدر می تونم آپلود کنم منظورم اینه که الان که سیدر هستم تا چقدر می تونم آپلود کنم یعنی اندازه فایلی که دانلود کردم میشه آپلود کرد یا بیشتر هم میشه؟
2-دوستانی که از تورنتهای خصوصی استفاده کرده باشن می دونن که سرعت آپلود تو این سایت ها به شدت پایینه فقط برای این که ترغیب بشی پول خرج کنی چرا اینطوریه؟ من از تورنتهای عمومی مثلا یه فایل با 800 سیدر و 500 پیر وقتی دانلود می کنم سرعت دانلود 80 باشه سرعت آپلود حداقل 15-20 هست ولی دقیقا یه فایل با 800 سیدر و 500 پیر که از تورنت خصوصی می گیرم سرعت دانلود همون 80 ه ولی سرعت آپلود شاید 1-2 کیلوبایت! کسی دلیلش رو می دونه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما تا میتونی اپلود کن چون تو سایت های خصوصی اگه اپلود نداشته باشی بعد از مدتی ممکنه اکانتت غیر فعال میشه توو بیشتر سایت های خصوصی محدویتی واسه اپلود نیست هرجی بیشتر اپلود کنی بهتره چون ratio بالا میره که یعنی دانلود بیشتر
علت اینکه تو سایت های خصوصی زیاد نمیشه اپلود کرد اینه که تعداد کسانی که همزمان با شما دارن سید می کنن خیلی زیاده و خیلی وقتها بیشتر از تعداد کسانی هست که دارن فایل رو دانلود میکنن و اصلا ربطی به ترغیب کردن برای پول خرج کردن نداره یه چیز خیلی منطقی هستش
توو سایت های خصوصی ratio ی خوبی باید داشته باشی و این کار به راحتی سایت ها ی عمومی نیست چون بر عکس سایت های عمومی که همه میخوان فقط دانلود کنن توو سایت های خصوصی همه میخوان اپلود کنن تا ratio ی خوبی بگیر ن این باعث میشه توو این سایت ها سرعت دانلود به شدت زیاد بشه ولی اپلود خیلی کم چون فقط شما در حال اپلود نیستی خیلی های دیگه هم دارن با حد اکثر سرعت اپلود میکنن
اگه می خوای ratio خوبی بگیری سعی کن قسمتی کوچکی از فایل های حجیم رو دانلود کنی ( اون فایل هایی که زیاد لیچر دارن ) بعد بزاری اپلود بشه
بهترین و کاملترین و معتبر ترین سایت تورنت چیه ؟
نقل قول:کد:https://thepiratebay.org/
نقل قول:isohunt.com و kickasstorrents.com هم عالین (بین این دوتام iso hunt بهتره)نقل قول:
ببخشید اشتباه در منو شد -منوی scheduler (گزینه پایینی در منوی سمت چپ ) رو انتخاب کنید تا وارد ان صفحه بشید.نقل قول:
پوزش بخاطر این اشتباه:41:
سلام.
من با دانلود منجر با سرعت خيلي خوبي(حدود 250كيلو)دانلود ميكنم.اما با تورنت اصلاً اين سرعت رو ندارم.چطور ميتونم از حراكثر سرعت دانلود با تورنت استفاده كنم؟
يه پچ بود واسه uTorrent اما توي ويندوز سون جواب نميده.
ممنون ميشم راهنمائيم كنين.
سرعتت چه قدر کمتره؟اگر در حد چند کیلوبایت هست عادی هست.(اگر می خوای تست کنی یک نسخه لینوکس مثلا ابونتو رو تو تورنت پیدا کن و دانلود کن معمولا حداکثر سرعتی که می تونی بگیری رو نشون میده)نقل قول:
اگر سرعتت بالا هست ( 512 )احتمال داره فعال بودن دو تا تورنت همزمان هم بازدهی دانلودت رو بیشتر کنه ( همیشه صادق نیست)
سرعت دانلود معموليم 150 و تورنت حداكثر 100 كيلوبايته.نقل قول: