دراپ به کابلی که داخل ساختمان میکشن میگننقل قول:
هر رشته نوری یه کوره
Printable View
دراپ به کابلی که داخل ساختمان میکشن میگننقل قول:
هر رشته نوری یه کوره
خیلی غصه نخورنقل قول:
سرعت حداکثر 300 تا 400 مگ هست . فعلا بیشتر از این باز نذاشتن
کار سختی نیست تو قسمت تنظیمات Broadband هستنقل قول:
شما اطلاعات درون مودم رو یکجا بنوس و بعد با ریست فکتوری و یا تغییر دادن بذارید روی بریج.. روی روتر شیائومی هم باید کشوری مثل ترکیه رو انتخاب کنید و در اونجا اطلاعات یوزر و پسورد رو وارد کنید.. من از روزی که ست شد تمامیه اینها رو خودم تغییر دادم و اعلان بریح شده بر روی روتر هست... کار سختی نیست.. مشکلی داشتی عکس بفرست تا بهت کمک کنیم..نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
میشه یه شماره ای تو پیام برام بزارید از طریق واتس آپ یا هر چیزی باهاتون تماس بگیرم؟
البته اگه مقدوره
ده بار تنظیمات رو انحام دادم نشد!نقل قول:
خب واسه ما دو کور هست ,تو چه چیزایی تاثیر داره؟اینو که میدونم به کابلی میگن که داخل ساختمان میکشن!منظورم تفاوت کور ها بودنقل قول:
والا همون 300 400 کم نیست,میشه 3 برابر این ...این مودمی که خریدم (hg8546m) میگفتن یک پورتش گیگابیتیه که همون یک پورتش هم گیگابیتی نیست!جالب اینجاست این مودم برای سال 2014 هم هست و پورت گیگابیتی ندارهنقل قول:
300-400 مگ فقط سرعت داخلی یا همون اینترانت هست که اصلا نباید ملاک شما باشه. سرعت بین المللی فیبر در ایران بین 150-200 مگ هست. تقریبا تو تمام تستهایی که دیدم همین هست به غیر از 1 دوست شهرستانی که 270 مگ میگرفت. اینکه تست 400 مگ اسپید تست از سرور تهران میزاریم و اسمشو میزاریم اینترنت کمی خنده داره. ما یوسر زیاد داریم که 400 مگ داخلی داره ولی سرعت با سرور فرانکفورت 150مگ ماکس هست. شما به 400 مگ توجه نکن.نقل قول:
والا پیمان کار به من گفت 2 کور یعنی میتونین دو تا پریز فیوژن کنید و 2 تا مودم ..نقل قول:
یه پیمان کار دیگه میگفت از یه کور برای سند و از اون یکی برای رسیو میتونه استفاده بشه که اون دیگه PON نیست
بله صحیح میفرماییدنقل قول:
یوتل بگیرید به جاشنقل قول:
خب من کلا عادت دارم بازی ها و چیزای سنگین رو از سایتای داخلی دانلود کنم بخاطر نیم بها بودن!نقل قول:
خوب برای شما خوبه. ولی در کل اینترنت به پهنای باند بین المللی گفته میشه و شما هر تستی با سرورهای داخلی بگیری اینترانت به حساب میاد ! اینکه میان پهنای باند خارجی رو کمتر از نصف داخلی میبندن خودش یک جور کم فروشی محض هست . عملا میخوان دل طرف رو خوش کنن که شما اینترنت 400 مگ داری ولی در عمل 150 مگ هست .نقل قول:
البته نمیخوام ناشکری کنم . سرویس خودم رو 200 مگ بستن (داخلی و خارجی) و من روزی 100 بار خدا رو شکر میکنم و انشالله این سرویس برای همه فراهم بشه.
دوست عزیز هر کور برای یک یوزر استفاده میشه و ۲ کور یعنی قابلیت استفاده دو خونه یا دوتا مودم هست و هیچ تفاوتی ببن ۲ کور و ۲۰۰ کور نداره در عمل، چون هرکدوم یه رشته ی فیبر نوری مجزاس که به پشت یه مودم وصل میشهنقل قول:
من قدیم توی تاپیک های این یکسال گذشته اگر دوستان یادشون باشه چندبار گفت حتما مودمی بگیرید که پورت گیگابیتی داشته باشه چرا که بتونید نهایت لذت سرعت رو ببرید چون خود مودم ها از وای فای قدیمی n استفاده میکنن که ۱۰۰ مگ هم به زور میدن که چون ضعیفم هست یه دیوار وسط باشه یا چند متری دور بشید سرعت به نصف یا کمتر ازون میرسه و اصلا رضایت بخش نیست!
بعد از پورت گیگابیتی حتما از روتر درست حسابی ac یا ax استفاده کنید که باز بتونید نهایت لذت رو بر روی وای فای ببرید و برای کامپیوتر هم میتونید از لن گیگابیتی کت ۶ استفاده کنید که کسایی که گیم یا کارای لحظه ای میکنن بهترین انتخابه براشون!
و خلاصه هزینه ی کمتر مودم های غیر گیگابیتی یا ارزونتر رو فدای لذت و قدرت اصلی مودم ها نکنید .
چون مثه اینه سوار بنز باشید فرضا ولی تا دنده ۳ بتونید راه برید:biggrin:
دوستان یه سوال برام پیش اومده
من میتونم یک اشتراک دیگه هم بگیرم چون الان یک ای دی اس ال هم دارم میخوام اون رو هم تبدیل به فیبر بکنم
میشه برای یک خونه ۲ تا اشتراک تهیه کرد ؟
عجب ماجرايي داشتيد. ممنون خيلي کمک ميکنه اين توضيحتون. من هفته آينده يک نامه تقاضا مينويسم با مهر مجتمع ميبرم مخابرات منطقه. اگر راضي بشن کافو نوري هم بزنن فعلا خوبه.نقل قول:
نامه رو به کجا بايد بزنم، رئيش مرکز يا بخش فني؟ توي نامه طرح کنم که مشکل رو رفع کنيد يا کافوي نوري بزنيد؟ بعد اينکه شکايت بازرسي از کجا ميشه انجام داد؟
يک سوال ديگه هم داشتم. سرعت p2p شاتل چطور بود؟ تعرفه هاش رو داريد شما؟ اگر داريد ممکن هست برام توي خصوصي بفرستيد؟
از نامه یک رونوشت برای رییس مرکز بفرستین.. یک رو نوشت برای رییس منطقه و یک رو نوشت برای بازرسی مخابرات.. که بازرسی مخابرات سایت داره و همینطور میتونید بهشون فکس کنید و یا حضوری ببرید تحویل بدید...نقل قول:
بنویسید تعداد درخواست کنندگان مثلا ۵ واحد به بالاهست و مشکلات کندی سرعت و مطلوب نبودن داره و همینطور مشترکین نیاز به سرعت بالاتری دارن..
حالا اگر استاد دانشگاهی چیزی هم دارید که خواست ازش یه عکس از کارت دانشگاهی چیزی بگیرید هر چیزی که نشون بده شما خیلی نیاز دارید تا کاملا با رییس مرکز بتونن این موضوع رو یک طوری حلش کنن...
شاتل فقط روی ۱۶ مگ به من سرویس میداد.. الان نمیدونم روی چه سرویسی هست.. اما همیشه میگفت سرویس نامحدود VIP که ماه اول ۲۰۰ ۳۰۰ تومن میوفته برات.. از ماه بعد میاد ۱۶ مگ یا ۸ مگ بهت میده که براش بصرفه و یا سرویس سالیانه که ۱۵۰۰ اینطوریا بشه.. میتونی تماس بگیری و بهت میگن چه سرویسی بهت میدن... اما اگر نبود بگرد شرکتهای دیگه همه هستن که بتونن ساپورت کنن مثل پتیاک فک کنم و یا شرکتهای بهتر...
سلام عزیزانم وقتتون بخیر
امروز سیم کشی فیبر نوری برام انجام شد
دو تا سوال برام پیش اومد
ببینید دوستان کاربرد اصلی من گیمه یعنی پینگ برام خیلی مهمتره از سرعت
طبق تعرفه هاش از سرعت ۱۶ مگابیت داره تا ۵۰
میخواستم بدونم کدومو بگیرم که پینگ بهتری داشته باشم واقعا گیج شدم
چون تو adsl سرعت پایین پینگ بهتری میداد...یا ربط نداره؟!
سوال دوم اینکه مودمی که بهم پیشنهاد دادن گفتن که فقط یه مدل دارن و نمیتونم از بیرون تهیه کنم
قیمتشم ۱۸۰۰ آیا حرفایی که زدن درسته؟از کجا بفهمم گیگابایتیه؟
مرسی از کسایی که راهنمایی میکنن:wub:
نقل قول:
درود
دوست عزیز سرعت در فیبر نوری ارتباطی به پینگ نداره و مثل adsl بحث نویز و کشش خط در اون مطرح نیست.
مدل مودم رو باید بپرسید تا دقیق مشخص بشه اما با توجه به قیمتی که گفتند باید پورت گیگابیت هم داشته باشه.
مرسی بابت پاسخگوییتوننقل قول:
پس حداکثر سرعتو بگیرم؟
و اینکه پورت گیگابایتی به چه دردی میخوره؟به سرعت مربوط میشه؟
غیر از سرعت بحث حجم دانلود هم هست و تعرفه های سرعت بالاتر حجم بالاتری هم دارند اما اینکه چه سرعتی برای شما بسته بشه بستگی به مرکز مخابرات
و خیلی موارد داره که قبلا دوستان زیادی در تاپیک در موردش صحبت کردند که میتونید سرچ و مشاهده کنید.
پورت گیگابیتی یعنی اینکه مودم شما خروجی سرعت 1000مگابیت داره و اگر سرعت دریافتی شما از مخابرات بالاتر از 100مگابیت باشه حتما باید مودم این مورد
رو ساپورت کنه و اگر ساپورت نکنه سرعت شما در پورت لن در هر صورت بیشتر از 100 مگابیت نخواهد شد.
نقل قول:
سلام دوست عزیز، مبارکتون باشه. در کل با فیبر نوری فقط زمان تاخیر بین شما و مرکز مخابراتی تقریبا صفر میشه، ولی بقیه مسیر کاملا به روتینگ شرکت مخابرات و آیپی رنجی که میگیرین بستگی داره.
من به شخصه پینگم به آلمان، فرانکفورت، از ۶۸ تا ۱۳۰ بوده در مقطع های زمانی مختلف، در حال حاضر هم ۸۴-۸۵ هست.
پیشنهاد میکنم که حتما با توجه به هزینه ای که میکنید ONTای بگیرید که پورت گیگابیتی داشته باشه. چون حتی سرویس ۳۰ مگ هم تا ۱۵۰ اینا باز میزارن و شما میتونین لذت این سرعت رو با خرید ۱ روتر دو بانده هم روی وایفای وهم هم لن داشته باشید
سلام دوستان بیزحمت لیست مودمهای موجود در بازار که پورت گیگ دارن رو بزارید
و اینکه مودم زایکسل که مخابرات میده پورت گیگ داره؟میگن داره ولی من شک دارم!
و در آخر مودم رو بخوایم عوض کنیم باید با مخابرات هماهنگ کنیم یا خودمون میتونیم؟
سلام.نقل قول:
ارزون ترینش مودم یوتل g242 new face هست (برا من همینو دادن)
مودم هواوی HG8245H
مودم زایکسل PMG5317-T20B
مودم فایبرهوم AN5506-04-FS
مودم رو باید بپرسین چون مودم باید همون برندی باشه که تو مرکز استفاده شده.
برای من پیشنهاد دادن که خودم مودم هواوی بگیرم ولی همون یوتل رو گرفتم که مخابرات میداد و بجاش رفتم یه روتر خریدم که باند 5 داشته باشه. چون هیچکدوم اینا باند 5 ندارن.
نقل قول:
دوست عزیز 2 مدل مودم زایکسل برای فیبر نوری هست که البته خیلی هم کم یاب شدند و هر 2 جز با کیفیت ترین مودم های فیبر نوری
در ایران هستند و 4پورت گیگابیت هم دارند البته در بحث wifi همه مودم های حال حاضر ایران در یک حد هستند و فقط از 2.4 پشتیبانی میکنند
مدل اول PMG5317-T20B با رنگ مشکی و لوگوی مخابرات که مونتاژ شرکت دلسا هست با فریمور کاستوم مخابرات
مدل دوم PMG5318-B20C با رنگ سفید که وارداتی هست با 2پورت USB
ممنون از شمانقل قول:
پس مودمم خوبه
چون همین مدل مشکی زایکسل با لوگوی مخابرات رو دارم
دوستان مودم رو گذاشتم رو حالت بریج
کانکشن تو ویندوز راحت کانکت میشه
ولی اینترنت ندارم؟!
حتی توی پنل کاربری مخابرات هم زده آنلاین
با دیسکانکت کردن کانکش آفلاین میشه و با کانکت دوباره آنلاین میشه
ولی باز اینترنت ندارم!
علت از چی میتونه باشه؟
دوستان عزیز اشتباه نکنید... در فیبر نوری هم تمامیه مسایل مانند نویز هم مطرح هستش.. چراکه بعضی اوقات این اتفاق پیش میاد که کیفیت کابل فیبر و یا فیوژن درست نکردن و یا سوکتها و اسپیلیتر میتونن باعث نویز انداختن و پایین اومدن کیفیت ارتباط بشه... همین الان شخصی هست در شمال تهران که با نظیر همین مشکلات داری افت سرعت و پینگ بالایی هست و کسی کمک خاصی تا به الان بهش نکرده...نقل قول:
نقل قول:
شما ببینید چه رنج آی پی بهتون میده.. اگر رنج ۱۰ باشه مشکل دارید... و باید دید اشکال از کجاست.. بیشتر دوستان اعلام کردن مشکل از مک آیدی هست و باید با یه دستکاری ریز این مشکل رو حل کنید.. که یکی از دوستان این موضوع خیلی خوب بلده و توی همین فروم هست فکر کنم بامداد فلیکس هستن.. باز بگید و مشکل رو بتونیم حل کنیم...
وقتی بریج میزارین یعنی مودم رابط بین فیبر نوری و دستگاه بعدی میشه و وظیفه اتصال به اون محول میشه و بعلت اینکه مک آی پی مودم شما تو سیستم مخابرات ثبت شده اینترنت قطع میشه. برای حل مشکل باید زنگ بزنین 2020 تا مک آی پی رو رست کنن.نقل قول:
وقتی رو حالت ppppoe ست میکنم اینترنت دارم که؟!نقل قول:
پس مک آپی کجا باید ست بشه؟
برای اینکه وقتی pppoe میزارین مودم خودش مسئول اتصال میشه. مک آدرس مودم هم قبلا تو سیستم مخابرات ثبت شده و بدون مشکل وصل میشه.نقل قول:
ببخشید من زیاد سوال میکنمنقل قول:
الان زنگ بزنم قسمت پشتیبانی ۲۰۲۰ بگم مک آدرس رو ریسیت کنن؟
ریسیت کنن اگه بخوام دوباره رو ppppoe بزارم وصل میشه؟
زنگ بزنین بگین مودم رو بریج تنظیم کردین، متصل نمیشه لطفا مک آدرس رو ریست کنین.نقل قول:
بله اگر برگردونین باید دوباره زنگ بزنین تا ریست کنن.
من بخاطر همین روتر رو مستقیم وصل کردم به مودم و بریجش نکردم.
نقل قول:
خیر دوست عزیز فیبر نوری به اون صورتی که شما فکر میکنید نویز پذیر نیست ماده اولیه فیبر نوری شیشه است که انتقال با سرعت نور در آن صورت می گیرد و این باریکه های نور هستند
که منتقل میشوند و چون نور داری فرکانس بالایی است هیچ سیگنالی نمی تواند بر روی آن نویز ایجاد کند جز تابش نوری دیگر
و این مواردی که میفرمایید مربوط به نابلدی بعضی پیمانکاران هست که سوکت ها و فیوژن ها رو به درستی انجام نمیدند و باعت Loss می شوند که این موارد ارتباطی به ماهیت فیبر نوری ندارد
البته این تخریب داده ها مثلا در فیوژن زدن یک dB مشخص داره که اگر بیشتر از حد استاندارد باشه نصاب باید مجدد این عمل رو انجام بده و این عدد رو خود دستگاه های فیوژن بعد از انجام جوش
نشان می دهند که البته بعضی ها توجه نمیکنند که باعث این مشکلات هم میشود یا اینکه قبل از انجام فیوژن کابل با پد الکلی تمیز نمیشه و کلیور درست هم روی اون انجام نمیشه همه این
موارد می تواند باعث تخریب داده ها شود اما ارتباطی به نویز پذیری ندارد.
دوست من شما فکر میکنم معنی و مفهوم حرف من رو نفهمیدید... من برای شما توضیح دادم که اشکال از فیوژن و... میتونه باشه٫ در ضمن استفاده از فیبر بصورت هوایی در مختصات بالا هم تاثیر گذار هست.. پس تمامیه موارد گفته شده باعث بوجود اومدن نویز و دیگر مسائل میشه... اینکه در مورد نویز صحبت میکنیم.. قرار نیست ویز ویز کنه روی خط که ... باعث افت کیفیت میشه ... در ضمن صحبت شما رو قبول دارم.. اما متاسفانه بدلیل اشتباهات پیمانکاران نویز بوجود اومده و تاثیر گذار خواهد بود.نقل قول:
میشه بعد از خرید مودم Gpon از مودم ایسوس AC55U که مخصوص vdsl هست به عنوان روتر استفاده کرد ؟
اگر نمیشه لطفا چند روتر قیمت مناسب باند 5 و داری پورت گیگا معرفی کنید .
یه سوال دیگه : اگر مودم Gpon پورت گیگا نداشته باشه میشه با اضافه کردن روتر سرعت بالای 100 استفاده کرد ؟؟
چرا تو موبایل سرعتم ۵۰مگا بیته در وایفای کامپیوتر هم همینقدره اما در کامپیوتر با پورت lan سرعت ۵۸۰مگابیت میشه؟