دوستان کسی فریمورz6000 رو نداره به من بده؟
Printable View
دوستان کسی فریمورz6000 رو نداره به من بده؟
من مشهد هستم مودمم از 3430 استفاده میکنهنقل قول:
اگه میدونی مال ه افت ولتاژه cat6 بخر
شاید سیم کار ت رو یادت رفته بذاری توش ؟
شما اول با یه سیم دو سه متری از صحت کارکرد مودم مطمئن شو بعد برید سراغ گزینه های دیگهنقل قول:
ممکنه تغییر اداپتور با امپراژ بالاتر جواب بده یا تهیه سیم با کیفیت تر.. نمی دونم
نه دوست عزیز هستنقل قول:
حتی این حدس رو زدم که شاید لق باشه و چند بار این ور اون ور کردم اما نتیجه فرقی نکرد
با سیم یک متری کلفت تر ( اما استانداردش رو اطلاع ندارم، احتمالا cat5) تست کردم و اوکی بوده.
مطمئنید که تغییر به cat6 روی ولتاژ poe تاثیر داره ؟!
تست کردم دوست عزیزنقل قول:
اوکی بوده با کابل یک متری.
فکر کنم اداپتور با ولتاز بالاتر بخواد ، مثلا ۱۴ ولت ( که مطمئن نیست تولید بشه):n03:
دوستان این مدم چند روز پیش معرفی شد ولی هنوز نیمده
کسی میدون کی برا فروش میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الکتریکی که من ازش گرفتم میگفت افت ولتاژ تو cat6 کمتره .. راست و دروغش رو باید از خودش بپرسید .. من 30 - 35 متر آماده داشتم (از همون الکتریکی) متراژ دقیق حضور ذهن ندارم بگم خدمتتون ، همون را انداختم رو پشت بام تا تو اتاق که میرسه به poe .. فکر کنم راست باشه چون 4 سال پیش که اولین رادیو وایرلس ام رو گرفتم اونام تو شرکت پرسیدن چند متر کابل میخوای که نوع سیم تعیین کنند .. البته poe وایمکس و طبعا td lte خیلی قوی تر از این چیز هاست و به این سوسولی که میگفتید نیست فکر کنم ؟؟!!؟ poe رادیو ضعیف تره فک کنم ..
cat7 هم هست که اون خیلی گرونه ! من یه 1 و نیم متری شو دارم فک کنم برا این شرکت هاست که اینترنت 10 گیگابیتی بر ثانیه دارند .. zw101 درسته نوشته با کت 5 باید بزنین ولی با کت 6 هم میشه .. فرقش اینه که اولش که آداپتور رو میزنید ، سه چهار بار قطع و وصل میشه تا کامل راه بیفته ولی وسطش دیگه مشکلی نداره حداقل مال من اینطوره
اون چیزهایی هم که در مورد ایرانسل گفتید کاملا صحیح است ، من خودم دو تا zw101 دارم یکی روستای خودمون خریدم یکی از سایت ایرانسل ، آداپتور هاشون با هم فرق دارند !! حتی poe ها کیفیت یکسان ندارند ! یکی زود روشن خاموش میشه اون یکی آروم آروم مثل آخر فیلم ترمیناتور 2 . اگه حوصله ام ذیق کرد آداپتورها رو کنار هم میگذارم یه عکس میزنم میزارم تو همین تاپیک !
شما میدونید اون ایمیل ای که موقع خرید از سایت ایرانسل بهشون دادید اگه عوض کرده باشین باید کجای سایت ایرانسل تغییر بدید ؟!؟ ممنون
این که میگن چینی ها کلاه بردار هستند تبلور ش تو همین مودم ها ی رنگارنگ چینی ایرانسل ه ! الکی نمیگن ملت
ممنونم از پاسخ بسیار کاملتون!نقل قول:
فردا مودم رو ورمیدارم و میرم یه مغاژه کال اونجا تست میکنم حالا یا poe قوی تر میگیرم یا کابل cat6
نتیجه اش رو هم در همین تاپیک میگم شاید به درد کسی خود!
در مورد ایمیل هم، من به دلیل نیاز فوری که داشتم و مدت زمانی که ارسال پستی طول میکشید مستقیم رفتم نمایندگی مرکزی و اونجا خرید کردم
ایمیل رو هم همونجا ازم گرفتن
احتمالا از نمایندگی بشه عوض کرد.
مطمئن نیستم اما داخل Ecare هم شاید بشه یه کارایی کرد
سلامنقل قول:
تو خود خبر که گفته بود در هفته های اینده ........
معمولا ۲ هفته بعد از معرفینقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
از همین تاپیک پیدا کردم، تو این پست:نقل قول:
تنظیماتم درسته، فکر کنم سخت افزاریه. تعویض می کنن؟ یا می فرسته واسه تعمیر و باید 1-2 ماه بی اینترنت بمونم؟نقل قول:
کاش zw-101 میگرفتم.
سلام . یه سوالی دارم . ممنون میشم هرکی بلده جواب بده . در منطقه ما اینترنت ثابت ایرانسل پوشش خارجی داره با رنگ سبز کم رنگ و در برخی مناطق پوشش داخلی با رنگ سبز پر رنگ تر . فرق پوشش داخلی با خارجی چیه ؟ یعنی اگه خارج از محدوده پوشش داخلی باشم نمیتونم مودم اینترنت ثابت بخرم و بزارمش توی اتاق ؟؟
پوشش خارجی فقط باید مودم خارجی بگیری . میتونی مودم خارجی رو توی اتاق هم تست کنی ولی بعیده به نتیجه ای برسی.نقل قول:
انگاری از روی نقشه ماهم رفتیم تو رنگ سبز
حالا دومین انتن هم رویت میشه :n02:
نقل قول:
دوست عزیزم خوب توجه کن
کابلی که شما خریدی داخلش به صورت رشته یی هست و توانایی انتقال برق رو نداره
شما باید کابل UTP مسی بخرید من تجربه ش و داشتم والان 60 متر کابل رو دستم مونده تا به این نتیجه رسیدم حتما باید مغزی کابلت مسی یا از این کلف ها باشه وگرنه حواب نمیده مطمئن باش من همه رو تست کردم
- - - Updated - - -
اگر بتنونی فلت Dlink بگیری عالی هست
دوستان این مودم 4g یاTDD؟نقل قول:
هردونقل قول:
Cat6
TD: 220 Mbps
FDD: 300Mbps
به نظرت انتظار قیمت که باید داشته باشیم چقدره ؟نقل قول:
موندم وایسم این بیاد. یا بخرد یه مدم دیگه الان
ممکنه حدود ۳۰۰ اینا تا ۵۰۰ بفروشن. و بعد تخفیف بخوره دورو بر ۲۵۰ ۲۰۰، که بازم گرونه.نقل قول:
اگر هزینه براتون مهم نیست یکم صبر کنید تا بیاد و بخرید.
سلام قیمتش 500 تومنه ، ولی دارن بازار سنجی میکنن که با قیمت حول و حوش 360 تومن شروع به توزیع کنند ، از اونور طرح براش بذارن که جبران ارزان فروشی دربیاد ،نقل قول:
برند مودم هم هواویه ،
دوستانی که شبکه xbox live و psn هستن،
2-3 هفته پیش یه صحبت داشتیم، من دیروز ps4 رو اپدیت کردم از 2.57 به 4.71
و مثل شماها nat type 3 ....
Port forwarding
Dmz و بقیه راها رو رفتم، اما همچنان 3....
الان دو دلم الکی بابت xLive هزینه نکنم و اونم اینطوری باشه!
مخصوصا اینکه الکی یه پلاس هم خریدم :(
کسی راهی داره؟ میخواستم tomb raider بازی کنم و پلاتش کنم اما اکثرا DC میشم و لگه
لطفا اگه راهی دارید اعلام کنید، اگرم راها رو.رفتین و نشده بازم اعلام کنید، دیگه حوصله گشتن ندارم
نقل قول:tomb raider مگه انلاینه؟
بله موردی که شما میفرمایید کاملا درسته و من امروز اینرو به عینه دیدمنقل قول:
مشکل با خرید Cat6 مغز مسی حل شد
دوست عزیز حرف شما هم تقریبا درست بودنقل قول:
ممنونم
در مورد ایمیل ، من حضوری خرید کردم و همونجا ایمیل رو دادم
شاید بشه از Ecare یه کارایی کرد.
اگر نه احتمالا از دفاتر ایرانسل
دوستان همونطور که بالاتر هم گفتم
من امروز موفق شدم مودم zw101 رو ران اندازی کنم منتهی داخل پنل مودم قدرت سیگنال رو weak زده اما در عمل دوتا از سه led مربوط به سیگنال روی مودم روشن هست!
مودم هم هر چند دقیقه یک بار قطع میشه و مجبور میشم ریستارت کنم
آیا نظری دارید؟! مشکل از چی میتونه باشه ؟!بنظرتون با فریمور جدید اوکی میشه ؟!
در حالت کلی چطور میشه بهترین مکان برای دریافت سیگنال رو پیدا کرد؟!
اگه قرار باشه به این 500 بدیم خوب ادم میره هوواوی 22a میخرهنقل قول:
سلام، ببین دوست عزیز من هم مودم زی 6000 و هم دی 350 دارم و با جفتشون کار کردم. این قطعی ها روی جفت مودم ها وجود داره و پریدن لینک. تنها تفاوتی که با هم دارند این که دی 350 خودش بصورت اتومات سوییچ می کنه و وصل می شه ولی زی 6000 هرزگاهی باید مودم ریست کرد. برای من مودم زی 6000 بعد از اپگرید به فریم ور یونیورسال سرعت بالاتری نسبت به مودم دی 350 داره و از پهنای باند بیشتری استفاده می کنه یه مزیت هم که داره روی 4 جی پایدارتر و به ندرت قطعی داشتم اما دی 350 وقتی از تمام ظرفیت باند استفاده می کنی روی فرجی لینک بارها می پرونه متاسفانه شرکت اصلیش فریم ور یونیورسال در اختیار افراد حقیقی نمی زاره چون اگه بشه به این فریم ور اپگریدش کرد به مراتب قابلیت های بهتری داره.نقل قول:
می تونی یه مدت صبر کنی و این مودم جدید ایرانسل که روی cat 6 هست و قابلیت تجمیع داره را بعد از بررسی های و تست های انجام شده تهیه کنید حداقل برند شناخته شده ای به نام هواای.
اقا دستت درد نکنه اپدیت کردم. ولی فکر کنم با سیم همراه اول یا رایتل هنوزم کار نمیکنه ؟نقل قول:
نسخه 2013نقل قول:
چند تا تروفی مزخرف داره که انلاینه! فکر کنم یه ماهی طول بکشه
سوال من یه چیز دیگه بود، با توجه به اینکه گیمیری، جوابی نداری؟ :s
بچه ها داستان این نت تایپ توی گیم آنلاین چیه؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
1-2 نباشه بدرد نمیخوره و.لگه، یا خیلی دیر پیدا میکنه یا جفتشنقل قول:
۲ خوبه؟نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
یه بنده خدایی همین دیروز پریروز یه اکانتی چیزی می فروخت برای open و فک کنم فورمش بسته شد.من که وقتی مستقیم می زنم با سیم open میشه وقتی با لبپتاپ می رم میشه strict.ولی انلاین می تونم بازی کنم.صداشون هم میاد توی strict. ولی بعضی گیما انگار ایراد می گیرن.مثلا رینبو رو نمی تونی host بشی و یا تنها اونی تروریست هانت رو بازی کنی.فورم رو پیدا کردم ببین به جایی می رسی راستی من این اقا رو نمی شناسم دیگه با مسولیت خودت:نقل قول:
ازدیشب سیم فورجی میزارم تومودم ثابت هردودقیقه انتن میپره .با4خط انتن یکدفه ریست میشه اماباسیم ثابت درست کارمیکنه
همون سیم فورجی رو میزارم تو مودم فورجی درست کارمیکنه.دیگه بامودم ثابت نمیشه شیانه فورجی دانلودکرد .دیگه مفتشم گرونه نخرید
یکماه تست کردمش همه جوره .سرعت ازفورجی کمتره پینگ پایینتر بابستهای قیمت بالاخداشاهده پشیمون میشید همون مودم فورجی بخریدبهتره
جالبه که من با کابل همچنان 3 بودمنقل قول:
در حالت عادی 2 میشه و.خوبهنقل قول:
1 یعنی هیچ فایروال و امنیتی تو مودم فعال نباید باشه , اما با غیرفعال کردنش تو مودم ایرانسل همچنان 3!!!!
انگار که تنظیمات الکیه و صرفا یه گزینست
من از روزی که مودم را گرفتم سرعت دانلودم 512 کیلو است و آپلودم تا 4 مگ هم رسید ولی پینگم خوب البته منطقه ای که قرار دارم سبز پررنگ و مخصوص مودمهای داخلی است حتی مودم را هم پشت بام بردم اما هیچ فرقی نکرد
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ...من یه سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنید ...من پنج سالی هست مشترک پارس آنلاین هستم و الان پارس آنلاین اینترنت 2 مگ(کلا خط من تا 8 مگ بیشتر نمیکشه) شش ماهه رو با 120 گیگ حجم و بدون دانلود شبانه میده 261 هزار تومن یا 60 گیگ اینترنت یک ساله رو با سرعت 128 کیلو بیت بدون دانلود شبانه رو میده 160 هزار تومن...در حالی که ایرانسل فورجی ثابت با 100 گیگ اینترنت شش ماهه و مودم فورجی رو میده 200 هزار تومن ...به نظرتون کدوم رو بگیرم ؟؟... در ضمن اگه ایرانسل بگیرم یه مودم هم گیرم میاد !! نظر شما چیه؟ همون ای دی اس ال رو تمدید کنم یا ایرانسل ؟؟
این هم عکس از آداپتورهای zw101 که گفتم تو این تاپیک میزارم . هر دو آداپتور متعلق یه مودم فضای باز zw101 هستند منتها یه مودم رو نمایندگی ایرانسل تو روستای خودمون گرفتم اون یکی رو پستی از سایت ایرانسل :
poe ها شبیه هم هستن منتها اونها هم کیفیت یکسان ندارند و یکی زودتر خاموش روشن میشه یکی دیرتر
بنظرم از اي دي اس ال تو حالت بريج استفاده كننقل قول:
با این سرعت که اصلا ارزش نداره از dsl هم کمترهنقل قول: