و اینکه ورژن 196 و 197مبین نت چه تفاوتی با ورژن های قبلی میکنه که از طریق لودر و اتصال پین ها قابلیت آنلاک نداره؟؟!
Printable View
و اینکه ورژن 196 و 197مبین نت چه تفاوتی با ورژن های قبلی میکنه که از طریق لودر و اتصال پین ها قابلیت آنلاک نداره؟؟!
سلام عزیز دل ربطی به فریمور نداره داره ها ولی سی پی یو مودم مبین نت از ورژن 196 به بالا efuesشده و اجزا نمیده لودر اجرا شه روش انلاک وجود داررد ولی عمومی نشدهنقل قول:
من به شخصه بلد نیستم!!!
:n14::n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عکس پیداست که باید پشت مودمو باز کنید و با لودر کار کنی با پین مود دوست عزیزمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد تره از من اون راهنمایی لازم رو میده!!!نقل قول:
موفق باشین!!!!!
شما اول خیلی تمیز و با حوصله دانگل رو باز میکنی و برد رو خارج میکنی سپس تمامی درایوهای مربوط رو که اپلود کردم برات رو ویندوز نصب میکنی و کامپیوتر رو یک بار ری استارت میکنی حالا طبق عکس اتصال بوت پین رو برقرار میکنی و در همان حالت برقراری اتصال به پورت یو اس بی کامپیوتر وصل میکنی باید در دیوایس منیجر ویندوز قسمت پورتها حداقل یک پورت به اسم هواوی ظاهر بشه سپس لودر رو اجرا میکنی به صورت exe هست و روش دابل کلیک میکنی اجرا میشه و اعدادی شزوع به کم و زیاد و شدن میکنن و بعد اتمام باز در دیوایس منیجر باید دو تا پورت هواوی نصب و دیده بشه . بعد اتمام تمام این کارها و به درستی ظاهر شدن 2 عدد پورت همون فریمور که پست قبلی بهت لینک داده بودم اجرا میکنی و صبر میکنی تا با موفقیت نصب بشه و کار تمام هست و دانگل شما اپگرید شده و نسخه فریمور و وب یو ای هم عوض شده .نقل قول:
دانلود درایوهای مودم ( داخل فایل زیپ درایوها به ترتیب شماره گذاری شده به همون ترتیب شماره گذاری یعنی از 1 تا 4 نصب میکنی )
--------------------------------------
دانلود یو اس بی لودر با فرمت exe مخصوص مدل : e8372h
دوستان مودم b310s-22 دارم گزینه ussdرو نداره راهی هست وب یو یا فریمور رو عوض کنم امکاناتش بالاتر بره
بله پشت مودم رو ولی باید باز بکنی و کابل یو اس بی لحیم کنی و اتصال بوت پین بدی عینه مودم b612 . راحت هم انجام میشه و خودم تست کردم فقط مودم جنرال هست یا اپراتوری ؟ بعضی اپراتوری ها efuse هستن مثل مبین نت و نمیشه کاری کرد .نقل قول:
چیزی در مورد اپراتور نزده انلاک هستنقل قول:
فکر کنم جنراله دست دوم خریدم از کجا بیشتر مطمین بشم
بی زحمت اموزش و بهترین فریمو رو برام قرار بدید
از مودم و نسخه فریمور مودم عکس بدید تا راهنمایی کنمنقل قول:
با سلام مجدد خدمت دوستان بخصوص اقا صابر گل که همیشه با اطلاعات جامع و با حوصله راهنمایی میکنن، مودم رو پشتش رو فعلا باز نکردم و گذاشتم برا یه زمانی که وقت و حوصله کافی داشته باشم ولی اینبار که مودم رو وصل کردم به سیستم،تا مرحله 3 پیش رفت و ارور پورت رو نداد اما کد لاک خواست از اینترنت برنامه یونیورسال رو دانلود کردم ولی کدی که داد رو قبول نکرد برنامه دی سی لاک هم مودم رو شناسائی نمیکنه میخواستم بدونم اینم راهی داره یا نه باید بفکر باز کردنش باشم؟
سلام خدمت دوستان و اساتید خصوصا جناب آقا صابر . یک مودم E3372H-153 همراه اول دارم که شمارشگر کد آنلاک اون صفر شده است من همه نمونه راه حل رو اجراکردم و از طریق بوت فریمور مد شده رو انجام دادم و کد آنلاک رو پیدا کردم اما به هیچ طریقی نتونستم کد آنلاک رو به مودم بدم تا آنلاک بشه ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور شمارشگر رو صفر کنم تا کد آنلاک رو وارد کنم . ممنون
IMEI 869907028292338
Model E3372h-153
سلامنقل قول:
فریمور مود شده الان نصب کردید رو مودم ؟ دسترسی adb دارید ؟ داشته باشید راحت با اسکریپت مودموتون انلاک میشه و نیازی به کد انلاک ندارید .
بله فریمور مود شده که کد آنلاک رو هم داده الان روش نصب است میشه دقیقا راهنمایی کنید به چه صورت آنلاک کنم
Found modem : E3372
Model : Huawei E3372h
IMEI : 866119025054330
Serial NR. : G4PDW15602000126
Firmware : 21.180.01.00.00
Compile date / time : Sep 30 2014 15:14:25
Hardware ver. : CL2E3372HM
Dashboard version : WEBUI_17.100.13.111.03_HILINK
SIM Lock status : locked
Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)
دوست عزیز اول این فریموره مود شده رو نصب کن از طریق پین مود ولودر :نقل قول:
بعد این اسکریپ انلاک رو اجرا کنید فقط کافیه برنامهGO اجرا کنید:
لازم بذکر هست که ipمودم192.168.1.1باشد با این اسکریپ مودمه شما بدون کد انلاک میشه فقط با سیم غیر همراه اول وارد مودم کنید بعد اسکریپ را اجرا کنید تمام!!!
موفق باشید!!!
اسکریپ با ip:192.168.8.1
آی پی مودم : 192.168.8.1 است جواب میده ؟؟؟؟
علی جان یک فریمور برات ویرایش کردم شب برات اپلود میکنم!!!نقل قول:
بلدی بوت پین و لودر اجرا کنی و فریمور فلش کنی؟؟؟
راستی اون فریموری که نصب رو مودمت دارای adbوtelnetهس!!!
نه تغییر بده به 192.168.1.1 اگه نمیتونی بگو من تغییر میدم ذر فایلم!!!نقل قول:
طبق اموزش مودم b612 و با استفاده از این فایلها که اپلود کردم و برا مودم b310s-22 هست فریمور مودم رو عوض کن . پشت مودم هم باید باز بشه و نیاز به لحیم کاری یو اس بی هم هست و داخل فایل هم نحوه اتصال بوت پین و لحیم کاری و ترتیب رنگی سیم ها هم موجود هست .نقل قول:
فریمور با فرمت exe و bin هم داخل فایل هست کدوم رو خواستی و برات راحت بود اونو بزن رو مودم .
وب یو ای هم به صورت یکپارچه با همون فریمور نصب میشه خودم ویرایش کردم امکانات خوبی داره .
مرسی صابر همیشه در همجا به فکر دوستان هستینقل قول:
مرسی که هستی!!!
نکرتم منیم ایشلریمنن یونگولتدین:»:»:»:»
ممنون صابر عزیز انجام دادم و آنلاک شد خیلی بزرگواری انشالله همیشه پیروز و پاینده باشی
- - - Updated - - -
فقط صابر عزیز برای مودم b68l-25 راه حلی داری ؟ برای آنلاک
الان که با dc-unloker دانگل دیتکت میشه و تونستید کد انلاک هم استخراج کنید همون داخل dc بعد دیتکت مودم و اینفو دادن اینو بزنید ببنید ok میده و مودم انلاک میشه ؟ در ضمن فکر نمیکنم الان اون ورژن روی مودم شما دسترسی adb داشته باشه !نقل قول:
AT^NVWREX=8268,0,12,1,0,0,0,2,0,0,0,A,0,0,0
خوشحالم درست شد . خدا رو شکرنقل قول:
عزیز دل من راهنماییت کردم هااا؟؟؟نقل قول:
ماله همراه اول انلاک نمیشه مگر نه روش انلاک موجود هست ولی رو همراه اول جواب نمیده . همراه اول کد انلاک میخواد اونم باید خریداری بشه .نقل قول:
- - - Updated - - -
خیلی ممنونم از راهنمایی های شما :»:»:»نقل قول:
خیلی ممنونم منظورم تو نبودی من که خاک پاتم!!!نقل قول:
یعنی راهی جز باز کردن پشت مودم نیست؟:sad:نقل قول:
نه دوست عزیز من از اول برای همه ی مودم های هواوی بدون کد باید باز شن و فریمور مود شده بریزن تا مرحله اخر!!!نقل قول:
اگه اینطوری نباشه همه انلاک میکرندد دیگه!!!!:D
وقتی با dc شناسایی نمیشه یا میشه ولی هیچکدام از دستورهای atc جواب نمیده راهی برا بدست اوردن کد فلش مودم نیست .نقل قول:
اینم یه تست بکنید ببنید کد فلش که بدست میارید جواب میده یا نه ؟
واقعا تحسین داره صابر عزیز واقعن اینها افتخارند از این ها حمایت نمیشه که میشه فرار مغز هاااا!!!نقل قول:
واقعا هر کسی کارشو حل کرده حمایت کند حتی تشکر خشک و خالی خوبه!!!
واقعا صابر کلدی به ترجمه فارسی مخه مث دکتره میایید میگید مودمم اینجاش کار نمیکنهیا کمبود داره یا کار نمیکنه یا انلاک و....میگه ایراد از کجاست اسم مستعار صابر:
saberhuaweiیاsaberhelper
حمیدم همین طور این دو وصف شدنی نیس
و این دو در فروم به شدت کافیست!!!!:»:»:»
اقا تا اینجا عملیات برنامه به این صورت پیش رفتنقل قول:
الان دیگه نیاز به چیز دیگری هست یا نه؟
ussdبهش اضافه نشد مهندس صابر وب یو ای هیچ تغیر نکرد
همون ورژن قبلی هست
مودم رو بعد انجام کامل عملیات فلش و فریمور زدن ریست کردید از دکمه پشتی ؟ موقع فریمور زدن حالت روشن شدن چراغ ها اینطوری بود ؟نقل قول:
به ترتیب تا بالا اومدن مودم :
الان ورژن فریمور و وب یو ای چند شده ؟ عکس بدید
بعد ریست مودم باید به این شکل دربیاد خودم زدم رو مودم :نقل قول:
عکس رو الان دیدم و مقایسه کردم شما اصلا فریمور نزدید رو مودمنقل قول:
فیلم رو مشاهده کنید اینطوری باید بزنید شما نتونستید درایواها و پورتها رو فعال کنید و فلشر هم نتونسته رو مودم شما فریمور بزنه :
اقا تا این قسمت میره دیگه متوقف میشهنقل قول:
پورت هم که 21هست هم 55گذاشتم
22هم کار نمیکنه
باید چند باشه
عکس از دو تا پورت ظاهر شده در دیوایس منیجر بعد اجرای لودر بده و این بار فریمور با فرمت bin رو از طریق cmd و بالونگ فلش اجرا کن و تست بزن .نقل قول:
از اون هم زدم اجر نشدنقل قول:
و ی پورت کلا ظاهر میشه دوتا نیست
وقتی لودر رو اجرا کردی و کامل شد باید حتما دو تا پورت در دیوایس منیجر شما ظاهر بشه به این صورت :نقل قول:
شما فیلم ها رو ببین :
در ضمن این لودر رو هم امتحان کن ببین با این لودر چطور میشه پورت میاد یا نه : این لودر جدید و برا هر دو مودم b315 و b310 هست .
اقا دستت طلا:» مشکل تو لودر بود که حل شد :n12:نقل قول: