سلام بر شما.
تماس گرفتم ، ولی نداشتن (نه مخزن و نه کاتریج .)
جایی دیگی رو سراغ ندارید .
باتشکر
Printable View
سلام بر شما.
تماس گرفتم ، ولی نداشتن (نه مخزن و نه کاتریج .)
جایی دیگی رو سراغ ندارید .
باتشکر
عزیزم من امروز با بچه های ولیعصر تماس گرفتم گفتند هنوز نیامده.نقل قول:
سلام دوستان من چند ماه پیش پرینتر جوهر افشان کانن مدل pixma 5140 گرفتم ولی الان سومین باره که باید برم کارتریج های فابریک نو بخرم جایی که میرم میگن کارتریج قابل شارژش نیست و باید هر دفعه نو بخری همچین چیزی درسته یعنی من باید وایسم کارتریج قابل شارژش بیاد اونو جای کارتریج های فابریکم بزارم ؟ یعنی نمیشه همین هارو شارژ کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار میتونم انجام بدم هزینه خرید کارتریج نو که دستگاه من 5 رنگ داره خیلی زیاد میشه.
عزیزم پمپ میشه بست اما من این توصیه را روی چاپگرهای کانن نمیکنم.نقل قول:
همان لز کارتریج های فابریک استفاده کن و نذار خشک بشه.این دستگاه برای عکاسی خوب است که پول جوهر را در میاورد.
موف باشی
سلام دوستان ...
من به پشنهاد بچه های خوب این تاپیک چند ماه پیش یک iP4700 کانن خریدم و فعلا که راضی هستم و تصمیم دارم تانک براش بزارم می خواستم ببینم هزینه هر چاپ با تانک برام چقدر در میاد در ضمن کیفیت رو روی High می گذارم و سازی که پرینت می گیرم از هر طرف a4 تقریبا 2 سانت سفید می مونه ...
با تشکر
پاك شود.....
باید photo smart پرینت کنی روی پرینتر های hp به سادگی حل میشود اما منوی canon راا حفظ نیستمنقل قول:
از فتوشاپ هم این کار رو انجام بده.
در ضمن چاپگرهای غیر فتواسمارت این امکان را ندارند
نقل قول:اقا ممنون بابت جوابتون امروز رفتم برای خرید کارتریج ها گفتن کارتریج های قابل شارژ اومده بدون چیپ ست که مال کارتریج های فابریکتو بزار روی اینا و خودت با جوهری که بهت میدیم شارژ کن قیمت 5 تا کارتریج بدون چیپ ست رو هم 30000 میگفت. که من دو دل شدم نگرفتم .این کار رو انجام بدم کاتریج قابل شارژ بدون چیپ ست بگیرم مشکلی برام پیش نمیاد؟ دستگاه اسیب نمیبینه؟البته هزینه کارتریج فابریکم برام زیاده ولی اگه بخواد برام شر و دردسر بشه ترجیح میدم فابریک بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید به صلاح چه کاری انجام بدم؟نقل قول:
مشکل من که پرینت کردن نبود سوالم رو درست متوجه نشدید شما ...:31:نقل قول:
باید photo smart پرینت کنی روی پرینتر های hp به سادگی حل میشود اما منوی canon راا حفظ نیستم
از فتوشاپ هم این کار رو انجام بده.
در ضمن چاپگرهای غیر فتواسمارت این امکان را ندارند
هزینه هر چاپ با تانک چقدر میشه؟؟:10:
خیلی ناچیز.شاید یه a4 تمام رنگ 10 تومن هم نشود.البته اگر جوهر لیتری بخری خیلی کمتر هم میشهنقل قول:
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
من میگم دستگاه رو ببر پیش خودش و ضمانت بگیر.اگه ضمانت داد بخر و بذار خودش نصب کنه.نقل قول:
پمپ خیلی خیلی به صرفه است.
اما اگه عکاس هستی پمپ نبند
سلامنقل قول:
کارتریج های شارژی که به شما معرفی کردند این شکلی هستند
من که هروقت با این مدل ها کار کردم خوب بودند اما در مورد کانن اطلاعاتی ندارم من فقط اچ پی رو مخزن قابل شارژ گذاشتم
من هم فقط hp رو پمپ میبندم.کانن رو هیچ وقت نبستم و نمیبندموواسه اینکه به کانن اغتماد ندارم.نقل قول:
اما اصل پمپ برای دستگاه های پلاتر خوب است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي
من ميخوام يه پرينتر واسه چاپ عكس توي عكاسي بخرم .البته نه واسه همه عكسا چون بيشترش رو ميدم لابراتور ولي خوب يه وقتايي لازمه .قيمتش هم تا 300000 راه داره
حالا نميدونم چي بخرم .:41:
جوهرافشان خوبه يا ليزري
چه ماركي بهتره ؟
هزينه ماهانهاش چقدر در مياد؟(منظور شارژ كارتريج و اينجور چيزا)
HP - Photosmart Premiumنقل قول:
5 کارتریج میخوره.غیرقابل شارژ.قیمت هر کارتریج حدود 20 تومنه.
شما عکس 10*15 را حدود 200 تا میزنه.
البته قابلیت نصب پمپ را دارد اما من توصیه نمیکنم.
عکاسی است.{کیفیت}
به دردسر هاش نمی ارزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4934
سلام
عذر میخوام که اینجا پیغام میدم
من یه konica minolta bizhub c450 دارم
پرینت و کپی اون رو تونستم راه بندازم.
اما نتونستم باش scan کنم.
میگن یه cd داره و نرم افزار مخصوص
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
من فکر کنم برد جداگانه داشته باشه.نقل قول:
از همکارانم تو تهران سوال کردم میگفتند برد جداگانه داره.البته کارشون کونیکا نبود.باز هم بهتر به نمایندگی ها سر بزنید
نه برد جداگونه نداره.
امروز از حدود 2 دارم باش ور میرم و بالاخره تونستم راش بندازم :دی
و نکته جالب اینکه بدون هیچ نرم افزاری !
افرین به تو پسرنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید من یک مدل پرینتر 1515N رنگی دارم ، که تقریبا رنگ هاش رو به پاینه
تصمیم دارم خودم شارژ کنم ، می خواستم بدونم ، برای شارژ چه وسایل لازم دارم .
بعد این کیت شارژ چی هست ؟
بعد پورد شارژ چند بار مصرف هستن؟ و قیمت انها (برای مدل من ) چقدر می باشد ( سر جمع چهار کاتریج)
کلا یکی راهنمایی در این رابطه بفرمایید ممنون خواهم شد .
باتشکر
دوستان آیا canon 2900B توصیه میشه؟ چون کارتریجش دقیقا مثل HP 1020 هست . البته این مدل دیگه تولید نمیشه ولی بعضی مغازه ها هنوز دارن و به قیمت 175 تومان
مرسی.
سلام دوستان
به نظر شما کدوم از این 2 مدل بهتر؟
Canon Pixma MP-250
HP Deskjet D2050
دومورد برای من اهمیت داره یکی اینه که کاترجش راحتر پیدا شود . دوم زود خراب نشود.:11:
اگه لطف کنید زوتر جواب منو بدید ممنون می شوم:11:
هیچ کدمشون از نظر من اس نیست.نقل قول:
مبلغ مورئ نظرتو اعلام کن و بگو کارت در چه حده
یه مدل خوب بت بگم
نقل قول:
والا بودجه 70الا80. دیگه خیلی زور بزنم 90تومان
برای چاپ تحقیق می خوام. گاهی اوقات هم عکس چاپ کنم این 2مورد برام خیلی مهم یکی اینک اسکن داشته باشه دوم هم کپی .
کاتریجش هم راحت پیدا شه.:11:
ممنون
hp c4680 حدود 105 تومن hp f2410 p\حدود 60نقل قول:
سلام ببخشید این دومی اشتباه نیست؟نقل قول:
منظورتون اینه HP Deskjet F2410 ؟
این دوامش چه جوریه خوبه؟ کیفیتش چه جوریه؟
اره من هم همینو گفتمنقل قول:
این کیفیتش چه جوریه خوبه؟ دوامش چی خوبه؟نقل قول:
2410 معمولیه کیفیت اسکنش.و کل صفحه رو رنگ امیزی نمیکنهنقل قول:
اما 4680 یا 4783 اسکنرشون بالاتره و photosmart است.کل صفحه رو میندازه.
از اسکنر کمی میخوام استفاده بیشتر کپی و پیرنت برام مهمه اینHP Deskjet F2410 با چه گارانتی بخرم؟نقل قول:
تروخدا ببخشید انقدر سوال می کنم.:31:
سلام.
من پرينتر اپسون TX650 رو دو ماه كه خريدم. اما چون هدكلين اتومات داره خيلي زود جوهرش تموم ميشه! مي خواستم بدونم اگه از شارژي استفاده كنم برا دستگاه ضرر داره؟ البته بدون نصب تانك!!:5:
اگر بدمنی چه جوری جوهر را انتخاب کنی و چه جوری مصرف اره.نقل قول:
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
اسکنرشون معمولیه خوبه بد نیست.نقل قول:
گارانتی رو بیخیال فقط چند تا مورد است که باید دقت کنی.
قیمت دستگاه به کارتریج است که کارتریج و اداپتور و چرخ دنده شامل گارانتی نمیباشد
[/COLOR]
اسکنرشون معمولیه خوبه بد نیست.
گارانتی رو بیخیال فقط چند تا مورد است که باید دقت کنی.
قیمت دستگاه به کارتریج است که کارتریج و اداپتور و چرخ دنده شامل گارانتی نمیباشد[/QUOTE]
ببخشید نظرتون راجب به این چیه؟:11:HP Deskjet F2480
ببخشید نظرتون راجب به این چیه؟:11:HP Deskjet F2480[/QUOTE]نقل قول:
خوب و ارزان من تا غبل از 125 تومان این رو میفروشم.
خوب و ارزان من تا غبل از 125 تومان این رو میفروشم.[/QUOTE]نقل قول:
سلام ممنون از پاسختون. ببخشید یک سوال دارم. البته می دانم که سوال پیش پا افتاده است اما شما ببخشید:11::10::46::31:
تصمیم اصلیم روگرفتم میخوام اینو بخرمHP Deskjet F2480
موقع خرید به چه چیز های باید دقت کنم؟:21:
باز هم معذرت بخاطر این سوالی که پرسیدم چون اولین بارم می خوام بخرم:11::11::11:
سلام
دوستان من میخوام یه پرینتر بخرم واسه چاپ یه سری کاغذ آ5 فاکتور، سیاه سفیده. پرینتر ارزون میخوام. زودم خراب نشه جوهرشم هی تموم نشه. راهنمایی میکنید؟
دوستان من میخوام کاور رنگی فیلم و بازی چاپ کنم
چه نوع پرینتری برای من مناسب تره از نظر هزینه؟(کاغذ مصرفی و رنگ)
کدوم به صرفه تره؟
يكم دقيق تر در مورد جوهر شارژي ميشه توضيح بدين؟!:20:
hp k8600نقل قول:
بهترین و به صرفه ترین مدل است
سلام ممنون از پاسختون. ببخشید یک سوال دارم. البته می دانم که سوال پیش پا افتاده است اما شما ببخشید:11::10::46::31:نقل قول:
تصمیم اصلیم روگرفتم میخوام اینو بخرمHP Deskjet F2480
موقع خرید به چه چیز های باید دقت کنم؟:21:
باز هم معذرت بخاطر این سوالی که پرسیدم چون اولین بارم می خوام بخرم:11::11::11:[/QUOTE]
تو پیغام خصصوصی واست نوشتم
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
hp lasejet p1102 صدوبیست تومننقل قول:
hp laserjet p2055d دویستو شصت تومان
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
از جوهر inktec استفاده کنید.کیفیتشون از همه جوهرها بالاترهنقل قول:
نه مي خوام بدونم اگه از كارتريج شارژي براي اپسون TX650 بدون تانك استفاده كنم به هد دستگاه آسيب ميرسه؟!