خیر 7 به 1 اشتباست و غیر منطقینقل قول:
Printable View
خیر 7 به 1 اشتباست و غیر منطقینقل قول:
خب مشکل اینجاست که تو تمام شرکتا از جمله پارس آپلود رایگانهنقل قول:
منم به خاطر همین فقط دانلود رو جمع میزنم
شاید پارس انلاین رعایت نمیکنه یا دیگه رعایت نمیکنهنقل قول:
اگه تیک همه این موارد رو برداری، هر تکنولوژی که روی dslam برای پورت شما ست بشه بی فایده میشه، بهتره به اونا دست نزنی،نقل قول:
bitswap هم که فعال باشه باعث میشه وقتی خطت نویز میگیره قطع نشه و مودمت تا جایی که میتونه سرعت رو میاره پایین، و البته اگر نویز برطرف هم بشه باز پایین میمونه تا اینکه مودم خاموش و روشن بشه
میتونی تیک اون رو هم برداری
مرسی:n01:نقل قول:
از وقتی همه تیک ها رو برداشتم یه مقدار احساس میکنم stableتر شده
سرعت رو خودش اورده پایین تا 6 مگ به مرور که باعث شده snr از 6 به 12 افزایش پیدا کنه
قبلا کمتر پیش میمومد سرعت رو کم کنه مگر وقتی وضع خط خیلی خراب باشه
اگر bitswap رو بردارم دیگه سرعت رو کم نمیکنه پس؟
چون با کاهش سرعت نویزم کم شده
دوستان کسی امتحان نکرد ببین این سرویس اینترنت ایران رو میشه انتخاب کرد یانه؟
من روی تغییر سرویس میزنم ،مثلا میخام سرویس اینترنت ایران 1 مگ،17 گیگ رو انتخاب کنم ولی اصلا برای من نمیاد
فقط من این مشکلو دارم یا بقیه هم دارند؟
دیروز بابت شکایت کردم ولی ظاهرا هم خودشون نمیدونن مشکل از چه قراره
ظاهرا اینو برای بسته بودن دهن سازمان نظارت گذاشتن،چون گفتن این سرویس معادل همون سرویسی که سازمان نظارت با عنوان ترافیک داخلی و ترافیک بین الملل گذاشته یعنی یه جورایی انگار دکوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهم زنگ زدند،گفتند این مشکل سراسریه تا 2 شنبه قراره حل بشه فقط تهرانی ها میتونن درخواست این سرویس رو بدند فعلا اونم فقط از طریق تماس با ما
امیدوارم اینطور باشه.الکی ما رو پی نخود سیاه نفرستند.
نقل قول:سلامنقل قول:
من موقع باز کردن صفحه چک کردم و ثابت بود
و اینکه امروز هم که چند دقیقه ای قطع بود ( چراغ مودم همه روشن بودن ولی هیچی باز نمیشد)و چک کردم باز همین عددها بودن
کلا علامت نوبز همین snr ه ؟ یا گزینه دیگه ای هم برای نویز وجود داره؟
ممنون
سلام امروز برای من هم چند دقیقه ای اینترنت به اینترانت تبدیل شده بود یعنی فقط سایتهای داخلی باز میشد البته خیلی زیاد نبود شاید به 10 دقیقه هم نمیرسیدنقل قول:
اگر با همین مقادیر snr قطعی دارید مشکل از سمت خود پارس یا ممکنه مرکز مخابراتی تون هم مشکل داشته باشه،چراغای مودمتون همش سبز بودن؟چون مودم من اینطوری که اگر از سمت مرکز مشکل باشه چراغ لینک قرمز میشه
نه برای نویز خط همینه فقط یعنی چک کردن snr
شما برید نمایندگی ازشون مودم تست بگیرید یا از دوستی،مودم قرض بگیرید ببینید مشکل از مودم نیست،
مودم چند ساله دارین؟
اگر مودم هم سالمه باشه
زنگ بزنید همون صدای مشتری پارس آنلاین(02182208000) بهشون بگید پروفایل منو ببرید روی حالت تست
کلا تو قطعی های من 90 درصد همه چراغ های مودم روشنهنقل قول:
مودم هم فکر می کنم حدود 3 سال باشه که دارم و همون مودمی هست که خود پارس آنلاین اون موقع میداد (سیمفونی)
پروفایل رو ببرن رو حالت تست چی میشه ؟ و چه تاثیری داره؟
برای من جواب داد این حالت تست،چون من نوسان snr داشتم الان نوسان ندارم و خوبهنقل قول:
ولی شما میگید که نوسان snr ندارم و از همه عجیبتر میگید همه چراغ های مودم روشنه
چون وقتی اینترنت قطع بشه باید یکی از چراغ ها قرمز بشه یعنی از رنگ سبز به رنگ قرمز تغییر کنه
اینجا یه مشکل عجیب و غریب هست
من پیشنهاد میکنم از کسی مودم بگیرید ببینید باز قطعی دارید یا نه،یا اگر میخاین قبلش به پارس بگید پروفایلتون رو ببرن روی حالت تست شاید عیب از خودشون باشه و ربطی به مودم نداره
دوستان امیدوارم این حرفی که میزنم یه فک نکنین مشکل از شما هست یا برین هزینه کنین .
چند وقت پیش توی گیم نت دچار مشکل timeout شدم که بد متوجه شدم SNR دانلود شده 4 خلاصه بعد از تماس های زیاد و پیگیری مرکز مخابرات و غیره رفتم مودم رو عوض کردم بازم مشکل حل نشد . از انجایی که اکثر مودم ها با یه اداپتور یه جور کار میکنن اصلا به ذهنم نرسید مودم رو با یه اداپتور نو تست کنم . بعد چند روز مودم رو بردم خونه دیدم درسته و هیچ مشکلی نیست تا اینکه متوجه شدم اداپتور مودم دچار مشکل شده . خلاصه مشکل حل شد.
به ندرت پیش میاد که مودم خراب باشه ولی واسه من پیش امد
در مورد تنظیمات مودم برای سرویس پارس آنلاین در یک مطلب آموزشی یکی از دوستان نوشته بود مقادیر VPI,VCI برخلاف اکثر سرویس دهنده ها، 0 و 95 هستن.
آیا تایید می کنید؟
نه برای من یادمه 0 و 35 بودشنقل قول:
نقل قول:
پارس انلاین فقط 0/35 و 0/59 داره
بله فکر می کنم همون 0,59 نوشته بود...
نکته دیگه ای درباره کانفیگ مودم برای پارس آنلاین به نظرتون نمی رسه؟ برای همه مودم ها تنظیم به یک شکله؟
برای مودمتون تو اینترنت سرچ کنید معمولا کانفیگ مودما تو اینترنت هستنقل قول:
من خودم از تو اینترت دراوردم برای مودمم
ولی بعضی از مودما راحت کانفیگ میشن
بعدش من هم چیز خاصی نزدم اتوماماتیک همین 0 و 35 اومد
شما اگر جایی گیر کردید عکس بذارید تا دوستان راهنمایی کنند
دوباره خیلی سایتها بازنمیشند تلگرام ازکار افتاد
برای من هم وصل هست ولی هیچ سایتی باز نمیشه
الان با ایرانسل کانکت شدم
دوستان اینترنت شما هم امشب همش قطع و وصل میشه یا مشکل از منه فقط؟
مخصوصا تلگرام
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سلام
بله الان بیشتر از 1 ساعته برای من هم نوسان داره
و به سختی صفحه باز میکنه
اسیاتک هم دائما قطع و وصل میشه......نقل قول:
پارس آنلاین بعد از یک هفته برای بار هزارم که نوسان snr اومد سراغم ولی باز خوبه اینبار قطعی و صلی ندارم
دوستان کسی هست اپلودش بالای ۱ مگابین بسته شده باشه
میخوام زنگ بزنم درخواست بدم بکنن ۲ مگ میخوام ببینم انجام میدن؟
Sent from my iPhone 6s+
نقل قول:
پارس آنلاین فقط تا 1 مگ اپلود رو میبندن.
یادم رفت که بیام نتیجه ی شکایتم توی صدای مشتری رو اینجا بنویسم
جالبه وقتی توی 195 شکایت پر کردم سریع فرداش زنگ زدن ولی توی صدای مشتری 3 روز طول کشید :دی به نظرم هر وقت خواستید با پارس حرف بزنید توی 195 بنویسید زودتر جوابتون رو میدن :دی
این سری یه پسره بود تا شماره ی پارس رو دیدم اماده بودم کل کل کنم ولی تا گفتم سلام شروع کرد معذرت خواهی و اینکه بالاخره شرکت هم دنبال سود خودش بوده و ما معذرت میخوایم که اینجوری شد و ولی اون بالا تصمیم گرفتن که یه مقدار قیمت رو بالاتر ببرن و کلا این شرمنده و تصمیمی بوده که گرفته شده و شما حق داری و ... اقا من تنها کلمه ای که گفتم این بود که باشه ممنون خدافظ :دی یعنی اصلا حال کل کل رو ازم گرفت :دی اون سری دختره میگفت نه و اشتباه میکنی و همه راضین گرون بشه و شبانه رایگان نباشه و ... من هی جوابش رو میدادم ولی این سری وقتی طرف بعد از سلام تا قبل از خدافظی فقط داره معذرت خواهی میکنه و میگه شما حق داری اصلا موندم چی بگم :دی
بیخیال شکایت توی 195 هم شدم به قول یکی از دوستان این مبلغ اصلا ارزش اعصاب خوردی رو نداره و حالا که خودمونیم ولی پارس نسبت به مصوبه ی جدید داره ارزونتر هم حساب میکنه(درسته که نسبت به قبل گرونتر شد)
یکی از دروغ های پارس آنلاین مشخص شد
گفته بود تا دوشنبه سرویس های اینترنت ایران رو راه اندازی میکنیم،الان میبینم کلا حذف شده
ظاهرا این سرویس برای این بوده که بگن ما طبق سازمان نظارت سرویس چیدیم
برداشته شده مجددا برمیگرده احتمالا . دوشنبه نشده کهنقل قول:
باشه تا دوشنبه صبر میکنیمنقل قول:
من قبلش بابت این سرویس اینترنت ایران ازشون شکایت کردم،گفتم چرا نمیتونم انتخابش کنم ولی تو لیست فروششون بود
الان برید ببینید از لیست فروش حذف شده،برای چی حذف شده؟
قبلش هم پشتیبانش به من گفت این سرویسا برای سازمان نظارت گذاشتیم که به ما گفته بود حجم رو داخلی و بین المللی کنید که ما این نوع تجهیزاتی نداریم که ترافیک مصرفی رو به 2 نوع داخلی و بین المللی نشون بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه شکایتت توی 195 چی شد؟ اگه برنگشت میتونی بازم شکایت کنی این جواب پشتیبانی رو هم بگی بهشوننقل قول:
توی مصوبه بهشون مهلت داده که تجهیزات نصب کنن و تا اون موقع یک سوم حجم داخلی رو به بین الملل اضافه کنن. دقیقا همون مقادیری که قبلا توی اینترنت ایران زده بودن درست بود ولی خب الان که برداشتننقل قول:
چون گفت تا 2شنبه این سرویسا راه اندازی میشه اونم نه در کل ایران فقط در تهران،تازه تهرانی ها هم از طریق سیستم نمیتونن انتخاب کنند ما از طریق سیستم خودمون میتونیم براشون انتخاب کنیمنقل قول:
در شهرستانا معلوم نیست راه اندازی بشن یا نه
من که انصراف دادم ،گفتم تا 2 شنبه صبر میکنم ولی یکی نیست بگه مگه این سرویس چی داره که بخاد راه اندازی بشه،2تا ویژگی داره یکی شبانه نداره و یکی خط رو هم بالاتر نمیبندن،دیگه این همه کلاس گذاشتن نداره،باید راه اندازی کنیم،مگه قراره آپولو هوا کنند:n08:
آره ولی این سرویس عملا پیاده سازی نمیشه حالا حالا ،نمیدونم شرکتی هست که این نوع سرویس رو داشته باشه یا نهنقل قول:
تویه سرویسشون هم ننوشته بودند که مثلا سرویس اینترنت ایران 1 مگ 17 گیگ دوتا ترافیک مجزا داره،کلا نوشته بودن 17 گیگ حجم دارید
من که شک دارم این ترافیک داخلی و بین الملل عملا پیاده بشه اونم این روزا
خب مثلا اون 17 گیگ اینجوری بوده که 10 گیگ خارجی 20 گیگ داخل بعد چون اینا فعلا نمیتونن جدا کنن باید یک سوم داخلی رو اضافه کنن به خارجی یعنی همون 17 گیگ. این 17 کلا بین الملله تا زمانی که بهشون مهلت دادن تجهیزات نصب کنن و جدا کنننقل قول:
امروز دوشنبه ، شرکت پارس انلاین میزان حجم ترافیک مصرفی را تفکیک سازی کرد.
ترافیک داخلی را جدا حساب کرده و ترافیک بین المللی هم جدا ..
کو؟نقل قول:
.............
3-4 ساعت گذاشت دوباره برش داشتنقل قول:
تازه همون موقع هم که بود جدا حساب نمی کرد
یعنی چی که ترافیک داخلی و خارجی جدا محاسبه میشه ؟؟؟؟
یعنی 10 گیگ مثلا بین الملل حساب میشهنقل قول:
و 7 گیگ داخل ایران
این قابلیت اگر هم راه اندازی بشه فعلا فقط واسه سرویس اینترنت ایرانهنقل قول:
واسه بقیه سرویس ها فک نکنم جدا حساب کنه چون کلا یه قیمت هستن
چرا قیمت های شاتل نسبت به پارس آنلاین اینقد بالائه؟