فک نکنم پشت سرهم بسته بشه زد حالا شما یه تست کننقل قول:
Printable View
فک نکنم پشت سرهم بسته بشه زد حالا شما یه تست کننقل قول:
رایتل که فعلن بسته های جدید نداده.یدونه داده اونم چند ماه پیش.همراه اول هم مثل ایرانسل شده دید بسته روزانه 20 گیگ 2 تومن میده و شبانه گذاشته دست به کار شد این رو داد حالا معلوم نیست سرعتش رو چنده.آلفا هست یا آلفا پلاسنقل قول:
وضعیت 4G همراه اول چطوره؟ چقدر رو مصرف باتری تاثیر میذاره؟
از نظر پوشش که میدونم 3G خیلی داغونه دیگه 4G نمی پرسم:n02:
سلام من دیشب بسته ی نامحدود رو فعال کردم . اما بسته ی ماهانه هم داشتم . ساعت دو که شد از بسته ی ماهانم داشت کسر میشد . واسم عجیب بود زنگ زدم به 9990 گفتم اینترنت نامحدود رو فعال کردم تو طرح هدف رو بزن گفتش اصن اینترنت نامحدود نداریم که اون مکالمه ی نامحدوده اصن شوت بود خودشم نمیدونست ی همچین طرحی گذاشتن . گفتم اقا این طرح اومده گزینه ی یک مکالمه هستش دو هم اینترنت قبول نمیکرد . حالا تکلیف چیه ؟؟؟:n23::n23:
میتونی شبانه بزنی.نقل قول:
400 متر بستگی داره چجوری باشه !
اگه بین شما و دکل بیشتر از دو تا خونه باشه تو یه خط صاف سیگنال داخل خونه میاد رو -95 کنار پنجره ها حدودا -85 ...
اگه نه ، دید مستقیم به دکل داشته باشی تا 2-3 کیلومترم ایرانسل جواب میده با سیگنال پر.
اگه این طرح وجود داره چرا توی لیست طرح ها نزاشتن!نقل قول:
کدوم سرویس های نامحدود ارائه شده ، که الان اینم بهش اضافه شده:n04:
لطفا این کاربر بیاد اینو ثابت کنه که همراه اول این سرویس رو ارائه میده
سلام
تا جایی که من میدونم سرعت انلود از سرور دارخی و خارجی فرق داره.
حالا سوالم اینه که.
از بین این سیات های ریموت اپلود .کدوم سایت با همراه اول بیشترین سرعت رو داره؟
سلامنقل قول:
4upld رو تست کنید.
دیشب تست کردم ولی سرعتش حدو 50 بود(البته چند شب پیش بهتر بود)نقل قول:
ولی دیشب یه لینک از رپید پارس داشتم.با سرعت های بالای 300 دانلود میشد.فقط اینکع رپید پارس بیشتر یه لیچر تا سایت ریموت اپلود
دیشب تست کردم ولی سرعتش حدو 50 بود(البته چند شب پیش بهتر بود) ولی دیشب یه لینک از رپید پارس داشتم.با سرعت های بالای 300 دانلود میشد.فقط اینکع رپید پارس بیشتر یه لیچر تا سایت ریموت اپلودنقل قول:
مهندس دکل کوتاهی داره تقریبا دارهنقل قول:
بغل خونمون یه آپارتمان بزرگ زدن که فکر کنم سیگنال باید حداقل از 7-8 دیوار بگذره
کنار پنجره هم میرم به زور 1 شاید به زور 2 تا آنتن بیاد
مشکل چیه؟
آخه از اون دکل نسل 2 هم میگیرم
آنتن تقریبا پر و تو -83 یا -73 این حدودا
چیکار میشه کرد؟
فرکانس 3G 2100MHZ هست ولی فرکانس نسل دو 900MHZ هست تو ایرانسل و همراه اول هرچه قدر هم فرکانس بالاتر میره برد کم میشه تو همراه اول به شعاع 250 متری آنتن داخل خونه پایدار میمونهنقل قول:
تا زمانی که 700MHZ آزاد نشه واسه LTE که بردش خیلی زیاده با گوشی استفاده از اینترنت ارزش نداره
خبری نشد؟نقل قول:
کی آزاد میشه؟
همراه اول میگه تا 2 سال 4جی اقتصادی نیس یعنی میمونه 2 یا 3 سال بعدنقل قول:
برار جان مگه میشه.شما شارژتو یه نگاه کن به محض این که کد رو زدی واست یه اس ام اس میاد بسته هایی که فعال کردی بهت نشون میده.بعدش من دیروز زنگ زدم اپراتور گفت 20 گیگ میده نامحدود نیست.سرعتشم بستگی به آنتن دهی نسل 3 داره.به طرف جاده فومن هستینقل قول:
به نظرم همراه اول اصلا ایده هاش در کل جالب نیستنقل قول:
ایرانسل خیلی بهتره
شما بزن ستاره 1000 مربع میاد طرحش میبینیدنقل قول:
سرور های خارجی بشدت ترکیده و افت سرعت داره سعی کنید از سرور های ایرانی دانلود و آپلود کنید سرعتش نسبتا خوبهنقل قول:
آخه چرا این همراه اول داره اینجوری میکنه نه نسل 3 داره بیشتر جاها.الانم واسه نسل 4 بهانه آورده.آخه تا کی.نه سیم کارتش هست نه دکل.فقط تو نمایشگاه تک و توک داشت اونم مردم گرفتن.الان همه دنبالشن نیست.گفتن تا نسل 3 پوشش تکمیل نشه دنبال نسل 4 نمیرن.ولی خدایی همراه اول خیلی دکل های فرسوده و نسل 2 داره با سکتور های زنگ زده و خیلی قدیمی.یه فکری هم باید برای دکل ها هم بکنهنقل قول:
به نظر من همراه اول فقط واسه مکالمه خوبه فقط اونم واسه این که رو کارت ویزیتت بزنی واسه اینترنت بدردنمیخورهنقل قول:
نقل قول:
شما خودتون استفاده کردید ؟ منظورم اینه که توی سایتش اشاره کرده باشه توی سایتش من نتونستم چیزی در این مورد پیدا کنم
اگه لینکی دارید بزارید
یکی از کاربرا هم میگه طرح رو خریده و اپراتور هم چیزی در این مورد نمیدونسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فکر کنم خودمون باید یکبار فعالش کنیم ببینیم چی از آب درمیاد منم شماره خودم امتحان کردم 1000 تومن هست
تست کنید بیاد فردا ببینیم چقدر استفاده میشه ازش کرد
نظرم شخصیم اینه وضعیت همراه اول یکم بهتره از ایرانسل چون خلوت تره ایرانسل پوکیده دیشب نیم ساعت طول کشید تازه ip بده بتونم دانلود کنم شب قبلش بهتر بود بطور کلی هر شب اوضاعش داره بدتر میشه !!!!
اینطوری پیش بره همون adsl ها شبانه رایگان دارن بهتره چون اکثر سرور ها محدود شدن که نمیشه کاریش کرد
داش دروغ ندارم بگم ک فعال کردم سرعت 60 بود از حجم ماهانم کم کرد . در حالی که سرعت الفا+ 8مگهنقل قول:
قبلا بسته آلفا داشتید ؟نقل قول:
من بسته آلفا پلاس شبانه داشتم .... نامحدود شبانه گرفتم بازم از بسته شبانم کم میکرد....
این بسته شبانه نامحدود یک روزه به مبلغ هزار تومان سرعش چجوریه؟
با سلامنقل قول:
تستش کردم سرعت دانلود خوبه تقریبا و با ثبات تره تویه منطقه ی ما از ایرانسل بیشتره چون مشترکین ایرانسل بیشتره سرعت باز کردن صفحات هم متوسطه
بله الفا داشتم همزمان رفتم نامحدودم گرفتم اما از بسته ی الفا کمش کردنقل قول:
نقل قول:
لینک مورد نظر رو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم همین جوری شدنقل قول:
خوش به حال شما.نقل قول:
یعنی شما با اینترنت تری جی همچین سرعتی داشتید؟
از چه سروری دانلود داشتید؟
ایا در ساعت شب هم همین سرعت رو دارید؟
اخه سرعت شبانه برای من از 250 300 بالاتر نمیره(در بهترین مواقع)
سلام عزیزنقل قول:
بله این سرعت شبانه 2 تا 7 صبح هستش وگرنه تویه روز بیشتر از 70 تا نمیره:n28:
برایه من از 2 که تست زدم تا 5 صبح سرعتش عالی بود اما از 5 تا 7 دوباره شد زیر 100
همشهری من نگفتم دروغ میگی.شما از اپراتور پیگیر باش مشکلت حل میشهنقل قول:
سلام
دوستان بهترین راه واسه ارتباط با همراه اول برای پیگیری مشکل آنتن دهی چیه؟
9990 ؟؟؟
همراه اول اصلا مشکل آنتن دهی 3 جی رو پیگیری نمیکنه چند مرحله فاز بندی شده داره که با اون پیش میره من 3 تا پرونده دارم از اردیبهشت جواب ندادننقل قول:
آنتن دهی خود دکل رو چی؟نقل قول:
مثلا یه دکل ترجی مشکل سیگنال پیدا کنه؟
4G همراه اول برای دوستم هست در تهران سیگنال ازش پرسیدم گفت خونشون 400 متر با دکل فاصله داره طبقه چهارم هست گفت حدود -60 تا -65 db
من نمیدونم چرا اسم نداره فقط lte خالی هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا واسه من برعکس اینی ک میگی شدهنقل قول:
حدود 50 روزه پیگیر شدم واسه نداشتن سیگنال 3 جی کلا تو خونه و کوچه نداشتم سیگنال بعد هی میگفتن باید چندین نفر بزنگه
خدا شاهده خودم یه تنه پیگیر شدم و تا همین 10 روز پیش ی دکل نزدیکمون نصب شد و سریع هم فعال شد
تو خونه الان بهترین سیگنال رو دارم و سرعت دانلود هم میانگین بین 800 تا 1 هست واسه من
در مورد بسته نامحدود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ اشاره ای نشده نسل 2 یا 3 هست ، الان این نسل 3 هستش دیگه؟