بندرعباس که همجاش حتی زیر دکل سرعتش بیشتر نشد از همون اول حدود 400 کیلوبیت بود که هنوزم همینقده واقعا چرا اینجوریه!!!!
Printable View
بندرعباس که همجاش حتی زیر دکل سرعتش بیشتر نشد از همون اول حدود 400 کیلوبیت بود که هنوزم همینقده واقعا چرا اینجوریه!!!!
نه قبلا هم اینطوری خریدم روز و حجم با هم اضافه میشد. این دفعه اینطوری نشد شاید بخاطر اینه که برای اولین بار یکماهه گرفتم و یکماهه شاید منتقل نشه یا جدیدا انتقال روز و برداشتن یا دزدی جدیدشونه! در ضمن حجم منقل شد اما روز نه.نقل قول:
احتمالش خیلی کمه که سرعت زیاد شه؛اگر بهتر شه تا یک مگ شاید برسه ولی مطمنم بیشتر نمیشهنقل قول:
:n21:
تهران منطقه ابوسعید(پایین تراز پا ک شهر) تا دیشب شش 3جی نداشت.الان داره
Sent from my C2305 using Tapatalk
دوستان یه سوال این رفیقمون که گفت 80 ماژول در راه مشهد هست منظور از ماژول یعنی چی؟
99درصد مناطق اصفهان تا دیشب پوشش 3جی نداشت الآن هم نداره :n22:نقل قول:
حال بايد تا اخر شهريور منتظر موند و ببينيم ايرانسل در دومين خبر خودش چه مناطقي رو اعلام ميكنه
هنوز هم در انتظار نسل جديد ايرانسل روزها رو به شب و شب را به روز مي رسانيم بلكه خبري ازش بشه. همچنان در انتظار ... .
دوست عزیز، از قبل عید این تبصره اضافه شده و تو سایتشونم هست، حداکثر تعداد روز بسته ها ۳۰ روز هست، و در صورت گرفتن بسته ی جدید مقدار حجم به حجم قبلی اضافه و حداکثر روز هم هر چی باشه تا ۳۰ روز بیشتر نمیره، تو این چند ماه فقط دو ماه پیش یبار اضافه شد مال من که مجموع شد ۳۷ روز، اگه قصد تمدید بستهی ماهانه دارین حتما حتما یروز مونده به اتمام شارژ کنین [emoji6]نقل قول:
بچه ها ما آنتن ایرانسل نزدیک خونمون امروز یه سره قطع و وصل میشه دستگاه اتوماتیک میره رو آنتن دورتر وصل میشه
رفتم با چشم دیدم هنوز روش کار نمیکنن و تجهیزاتی نصب نیس ولی قطع و وصل میشه
ممکنه نشونه خوبی باشه؟
نه داداشنقل قول:
الان سه ماهه این مشکلو داریم و اینو میدونم تا شش ماه اینده خبری از نسل سوم نیس اینجا
البته شاید واسه شما زودتر بیاد ولی این قطع شدنا فک نکنم ربط زیادی داشته باشه
کسی نمیدونه؟نقل قول:
به هر کدوم از این بلوک های آنتهای 3G که روی BTS نصب میشه یه ماژول میگن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:حالا سختي هاي زير پوشش قرار دادن 3g براي شركت ها به كنار.نقل قول:
يك بخشي از انرژي و پول و نيروي انساني رو بايد بزارند تا به يك سري ( :34: ) بفهمانند كه اينترنت چيز بدي نيست.:n27:
من امروز مشهد بعضی مناطق را تست کردم . از فلسطین شروع کردم. کل فلسطین آنتن 3g داشتم ، به سمت چهار راه خیام (مجتمع تک و ... ) همه پوشش داشت و توی خیام جنوبی هم پوشش داشت.
ولی سمت شرق شهر هنوز خبر خاصی نیست. ظاهرا ایرانسل از سمت غرب داره شهر را تجهیز میکنه.
امروز بابل 3g منطقه ما فعال شد :)
پس یعنی برای مشهد به این بزرگی 80 تا همش فرستادن!یعنی 80 تا bts فقط مجهز بشن!نقل قول:
نه دوست عزیز
روی هر BTS تعداد 9 ماژول نصب میشه
80 تا میشه کمتر از 10 بی تی اس
دوستان در تهران منطقه ای هست(ترجیحا شرق) که با LTE بشه کانکت شد؟خیلی دوست دارم دانلود بوستر گوشیم رو امتحان کنم
فک کنم کمتر از هشتاد انتن چون اون مربعی شکلا روی هر انتن 9 تاش نصب میشهنقل قول:
نه دوست عزیز
روی هر BTS تعداد 9 ماژول نصب میشه
80 تا میشه کمتر از 10 بی تی اس
پس اینطوری که بدتر!!!همچین این دوستمون گفتن 80 تا ماژول تو راهه برای مشهد من گفتم حتما 200-300 تا bts مجهز میشن:n02:
همین الان....تازه این با دو تا خط آنتنه...چشم دلواپسا کور...
محتوای مخفی: IDM+speedtest
خوش بحالت ...ما که هنوز در انتظار و تو کفشیم :|نقل قول:
دوستان
توی تهران،مناطق میرداماد،بهرستان و سمت صدا و سیما کسیو داریم؟؟
اگه اره یه تست 4جی بگیرید
راستی برای 4جی سیم باید عوض شه؟؟
بستگی داره به اینکه منظورشون از ۴g مدوم تکنولوژی هستنقل قول:
خودشون که میگن سیم میخواد
Sent from my iPhone using Tapatalk
مگه 4جی چندتا تکنولوژی داره؟؟نقل قول:
یکی 4G که میشه +Hنقل قول:
یکی هم که 4G میشه LTE
برای lte فکر کنم سیم کارت بخواد
H+ که میشه 3جی
کلا شرکت ها بستگی به سخت افزارشون میگن 4G دارن
در ابتدا اسپرینت نکستل از استاندارد وایمکس و دو اپراتور معروف Verizon و AT&T از فناوري LTE استفاده ميكردند. جالبتر آنكه فناوري سومي به نام HSPA+ (High-Speed Packet Access) نيز وجود دارد كه توسط شركت T-Mobile و AT&T استفاده ميشود
کارشناسان شبکههای بیسیم، LTE-Advanced را «4G حقیقی» مینامند، زیرا برخلاف 4G LTE رایج، این استاندارد از نظر اتحادیه بینالمللی مخابرات، ویژگیهای لازم برای نسل چهارم سیستمهای بیسیم را دارد. یکی از این معیارها، سرعت است. با استفاده از استاندارد LTE-Advanced میتوان به نرخ دانلود 3 گیگابیت بر ثانیه و نرخ آپلود 1.5 گیگابیت بر ثانیه رسید
این 4G ایرانسل همون HSPA+ هست چون نیازی به تغییر سیم نداره
نوع بعدی 4G نیاز به تغییر سیم داره که فکر کنم توی ایران این هنوز وجود نداره
درود
خسته نباشید
کسی از اراک هست اینجا که از 3G استفاده کنه ؟؟
میخام ببینم کجاها آنتن دهی داره . سرعتش چجور هست
دوستانی که 3G استفاده میکنند
ایا تو این چند روزه سرعت پایین نیومده
تک کانکشن برا من 90 هست با لینک داخلی ورزش 3
اگه این جور بمونه میبوسم میزارم کنار
سرعت منطقه به منطقه حتی خونه به خونه ! فرق دارهنقل قول:
میگفتن نسل سوم سرعتش همه جا پایداره،اما توی اینم انگار مثل EDGE هست،یه جا خوب چربش میکنن یه جا هم چیکه چیکه میدن،ولی همه یه اندازه پول بدیم !!نقل قول:
تنها راهی که برای برابر شدن سرعت ها وجود داره اینه که سرعت همه رو لیمیت کنه !!نقل قول:
در غیر این صورت سرعت ها با جاهای مختلف فرق خواهد داشت !! چون یوزر تو هر منطقه فرق میکنه
امروز متوجه یه تغییری تو دکل ایرانسل سر چهار راه گلها امیرکبیر تو شهرک گلستان شدم..
بعد از 6 روز قطعی خطوط ایرانسل تو 90% منطقه اینجوری شد:
قبل از تغییرات ( عکس 1 ماه پیش ) :
امروز بعد از تغییرات :
همینطور که معلومه لینک ورودی این دکل رو بردن بالاش بستن ، احتمالا چیزی جلوش بوده و مانع از رسیدن سیگنال قوی به این دکل میشده!
تستی که کنار این دکل گرفتم 9-12 مگ بوده همیشه با speedtest .
اینم عکس از 2 تا دکل دیگه سمت ما که مجهز به 3G هستن و سرعتی بین 10-14 مگ بهم دادن.
کلی دکل خالی هم نصب شده سمت ما که الان 1 ماه میشه چیزی روش نصب نیست..و یکیش روی خونه یکی از آشناهاست که ازش پرسیدم گفت از ایرانسل اومدن باهاشون قرار داد بستن! پس فعلا نشون میده تجهیزات به دستشون نرسیده..برسه شروع میکنن.
عکس از دکل 3G همراه اول هم انداختم که تو تاپیک خودش میزارم..
یه ویدئو از تست هایی که با سرور های مختلف تهران کنار یکی از این دکل ها گرفتم دارم آماده میکنم برای آپلود تو آپارات و یو ت و ب که آماده شد لینکشو اینجا میزارم ببینید.
:n16:
یکی از خصوصیات 3g همین پایدار بودن و ثابت بودن سرعت هست . ولی توی ایران استانداردها به کل تغییر میکنهنقل قول:
فکر نکنم زیاد به لیمیت ربط داشته باشهنقل قول:
مثلا شما سرعت دانلودتون 1 خورده ای مگ بود در حالی که بندر عباس 40 کیلو!!! چون حالا اگه نوسان داشت میگفتیم به یوزر ربط داره ولی کلا بندرعباس همه مناطق و هر ساعت شبانه روز سرعت روی 40 هست
حالا یا بندرعباس زیرساخت مناسبی نداره که فک نکنم این باشه یا اینکه خودشون هرجا بخوان سرعت کم میدن که فکر کنم مورد دوم صحیح تره؛
نقل قول:
کمبود پهنای باند به جای خود ولی شما حساب کن تو یه دکلی اگر چند نفر سرعت 1.6 مگ داشته باشمن چقدر پهنای باند رو میخورن !! در حالیکه اگر همون 1.6 مگابایت رو روی 2 مگابیت لیمیت کنن چند نفر دیگه هم میتونه استفاده کنه
حرف شما درسته ولی من کلا منظورم اینه که توی بندر عباس کلا سرعت رو لمیت کردن رو 40 یعنی یه نفر هم به اون دکل وصل شه سرعت بالا نمیره؛چند روز بندر بودم همه شهر رو گشتم ساعت 4 صبح هم بود ولی حتی سرعت 41 هم نمیشد دقیق 40 میشد!!! وقت نکردم تست بگیرمنقل قول:
ولی انجمن همسایه برید بچه ها بندر عکس زدن سرعت زیر 40 هست
کلا میخوام بگم علاوه و بر مشکلات ترافیک و این چیزا خودشون ظاهرا یه جاهایی رو دستی سرعت محدود میکنن که متاسفانه همیشه این دست ها برای ما بکار میره:n02: