خیلی ممنون شما واقعا لطف داری فقط لطفا این هایی که گفتی رو اگه میشه یه
لزوما همیشه یه چیز رو مقایسه نمیکنند مثلا شاید راحتی دو هدفون یا مثلا انتظار میره جزئیات 650 بیشتر باشه ولی به نظر میاد مال دنون به مراتب بیشتره. یا شاید فردی دو هدفون داره میخواد مقایسشون کنه. حتی پیش میاد چیزهای خیلی غیر متعارفی رو مقایسه میکنند این که چیزی نیست.
چشم, من که نداشتم ولی بر اساس مقاله هایی و نظراتی که خوندم ونتیجه ایی که گرفتم میگم:
این لینک جالبه:
کد:
http://www.head-fi.org/forum/thread/519332/my-comparison-review-of-stax-omega-2-mk2-lcd-2-hd650-and-m50
دیدن این فیلم خالی از لطف نیست:
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=uHkb4bhdnRA&feature=related
مشابهات:
هر دو محدوده فرکانسی خیلی مناسبی رو پشتیبانی میکنند و محدوده بم عمیقی دارند نه تا حدی که فرکانس های دیگه رو خفه کنه یا به صورت اغراق شده باشه.و مید رنج فوق العاده ایی دارند.
هر دو سیم بلندی دارند نزدیک 3 متر و اگه تو حمل استفاده میکنید مدلی که سیم تلفنی داره بهتره بگیرید که خیلی جا نگیره
هر دو بسیار سبک و راحت هستند
هر دو هندفونهایی هستند که صدای طبیعی دارند ولی به صورت خاص برای مانیتریگ مناسب نیستند
هر دو چرم برای گوش گیر ها استفاده کردند برای همین گوش در محیط های گرم خیلی اذیت نمیشه و کلا خیلی روی سر راحت هستند
هیچ کدوم احتیاج به آمپ ندارند ولی خوب باشه چه بهتر
تفاوتها:
محدوده فرکانسی دنون 2000 کمی بیشتره هست و محدوده فرکانسی زیر رو خیلی بهتر پخش میکنه و محدوده بم رو کمی شفاف تر و طبیعی تری پخش میکنه. البته به نظر بعضی ها این تفاوت ها زیاد نمیاد و در ضمن عمق صدا عمیقتری داره بعد بیشتری حس میشه. این آخری انگار محسوس هست. (کلا صداش همه جوره یه نموره بهتره میزانش دقیقا چقدر هست نمیدونم)
دنون کیفیت ساخت به مراتب بهتری داره
m50 تو خودش جمع میشه و کیف داره و.. برای همین تو مسافرت و حرکت مداوم مشکل ساز نمیشه ولی دنون 2000 این طور نیست.برای استفاده تو خیابان کمی m50 نمای مناسبتری داره.
m50 صد دلار ارزون تر هست.
درباره محدوده مید رنج بین علما بحث زیاده نتونستم نتیجه گیری کنم.
m50 سیمش یه طرفه هست که احتمال قطعی رو بیشتر میکنه.
به اختلاف قیمتشون می ارزند یا نه باید بگم نمیدونم ولی خودم باشم بسته به نوع استفادم و شرایط خودم M50 میخرم.
m50 خیلی محبوبتر و شناخته شده تره.(مشخصا تقلبیش هم باید بیشتر باشه.)
درباره آمازون شما در درجه اول به اسم فروشگاهی که داره تو آمازون میفروشه نگاه کن در درجه دوم به لیست رضایت مندی و نظرات خریداران از سایت خرید.