در مورد شماره یک طبیعی هستش.نقل قول:
Printable View
در مورد شماره یک طبیعی هستش.نقل قول:
قربونت سعید جان:20:نقل قول:
سلامت باشی رفیق...اقا کم پیدایی؟:10:نقل قول:
چشم...دارم نوشته هاش رو منظم و کامل میکنم....سعی میکنم زیاد معطلتون نگذارم
کامیاب باشید:10:
چرا موقعه ای که شارژرو بهش متصل میکنی باید هی سوکتشو تکون بدی تا شارژ کنه؟
سوکته گوشی خرابه یا سوکت شارژر؟
خراب نیست..کثیف شده با الکل بریز روی یه مسواک خراب شده و سوکتش رو خوب تمیز کننقل قول:
سلام من تو دبلیو 700 وقتی هد ستو وصل میکردم صفحه روشن میشد ومیگفت پرو فایل اپدیت ولی تو 810 همچین خبری نیست کار خاصی باید بکنم چون نه صفحه روشن میشه و نه پیغامی میده
فقط وقتی یه دکمرو میزنی علامت هد ستو میبینی
سلام
من 2 تا مشكل دارم ؛ 1. با بلوتوث وقتي يكي ميخاد برام يه فايل مثلا 500 كيلويي رو برام بفرسته ميگه جا نداريد در صورتي كه از مموريم 300 مگ واز حافظه گوشيم 24 مگش خاليه !!!:41:
2.وقتي كه با دوربين گوشيم عكس ميگيرم كه بخاد روي مموري سيو كنه مينويسه در حال سيو شدن ولي بعد كه ميرم عكس ها رو ببينم اصلا هيچ عكسي نيست !!!ولي اگر بخاد روي حافظه گوشي سيو كنه عكسا درست سيو ميشن ؟!:41:
يه سوال هم داشتم كيفيت هنزفيريش خيلي خوب نيست آره؟ چون بعضي آهنگا اصلا با هنزفيري شنيده نميشن ؟:19:
ممنون
مرسی از راهنمایت!:20:نقل قول:
حالا خیلی بهتر شد!
نه اقا چه اشکالی؟هیچ مشکلی نیست..همین جوریهنقل قول:
مشکل به احتمال غریب به یقین از رم هست....شما اول یه رم دیگه رو رو گوشیت تست کن...ببین چی میشه....از طرفی گوشیتون رو یه مستر ریست هم کنیدنقل قول:
اختیار دارین....هر کسی که وقتی می بینه صداش کمه و از هندزفری استفاده میکنه..بعد استفاده از هندزفریش روحش شاد میشه و اینجوری میشه::8::8::8:اخر کیفیته....تعجب میکنم از حرف شما!!!شاید اصل نیست!!
خواهش...قابلی نداشت:20:نقل قول:
ممنون به درد منم خورد:10:نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید میخواستم یه راهنمایی کنید.
میخوام ببینم پلاگین نرم افزار فار رو برای دبلیو 810 از کجا باید بگیرم جایی تو این تایپیک بوده؟
من با دبلیو 800 بافار اتصال برقرار میکنم و کارام رو انجام میدم ولی الان برای 810 نیاز شده و اونم تو لیست پلاگین من موجود نیست
ممنون می شم یه راهنمایی کنید
موفق و پیروز باشید .:20:
به صفحه اول تاپیک چگونه صدای گوشی w810 خود را افزایش دهیم رجوع کنیدنقل قول:
البته توصیه من این هست که با یک شتاب دهنده یا دانلود منیجر مثل dap پلاگین رو دانلود کنید
کسی جوابم سوال منو نمی دونه ؟:13:نقل قول:
آقاي aloalexaنقل قول:
فريمور R4EA031 و R4ED001 يكي هستند
بابا شما که دیگه هستی ، ما کارهای نیستیم :46:....راستش از روزی که این گوشی رو Up-date کردم، با اینکه همه چیز درست انجام شد، 5 ساعت هم اینترنت dial-up-مو حروم کردم و دیگه گوشیم روشن نشد... اعصابم خورد شده بود:31:.... دیگه نمیومدم، ولی دیدم دلم واسه استادای اینجا تنگ شده... دیگه اومدم:10: آقا Mostafa_Khan یادت هست من لنز روی گوشیمو ورداشته بودم؟ الان 4-3 ماه گذشته ولی دوربینم سالمه سالمه، تازه دیگه به زور هم اگه بخوای انگشتتو ببری توش نمیشه!:31: من خداییش راحت شدم از این اشکال اساسی این گوشی، در مورد hands Free هم بگم، دوست بابای من یه w810 گرفته، hands freeهاش نقره ایه!!!! ببین یک خش خشی میکنه... کیفیتشم 0-ه! فکر کنم این عوضیا hands free-های اصلی رو در میارن جدا میفروشن، جاش تقلبیشو میذارن! در مورد ویبره هم بی صبرانه منتظریم:46:نقل قول:
810 mp4 پشتيباني نميكنه چرا؟!!!!!!player براي اين كار نيست ؟
البته mp4 رو بصورت صوتي ميشناسه
ممنوننقل قول:
چرا اجرا میکنه البته به نوع فایل mp4 بستگی داره از نظر اندازه مخصوصا برای نمونه از این آدرس که میدم می تونی 2 ، 3 کلیپ mp4 که رو موبایل جواب بده رو دانلود کنیدنقل قول:
[PHP]http://www.freewebs.com/moidz/links.htm[/PHP]
سلام به همگی می خواستم ببینم روی 810 میشه lock code هم گذاشت مثل گوشی های نوکیا یا نه
منظورم کدیه که دسترسی افراد دیگه رو به گوشی از بین ببره یه جورایی کد امنیتی ممنون میشم راهنماییم کنید
اره یادمه...پس اینطور...خیلی خوبه با این حساب...اما من یکی دیگه حال باز کردن گوشیم رو ندارم....اما اگه باز کنم حرف تو رو هم شاید عملی کنم:46:نقل قول:
در مورد هندزفری هم به هر حال خریدار هم باید کمی اگاه باشه...همه ی عالم و ادم می دونن که رنگ هندزفری اکبند و اصلش سیاه هست نه نقره ایی
دوست عزیزم باید بگم که کار این نوشته های مربوط به ویبره دیگه داره تموم میشه....با این حال چون زیاده از الان شروع میکنم به گذاشتنش تو انجمن
ویبره های متنوع برای موبایلتان:ادرس>>>>تاپیک مرجع نکته ها و اموزش ها:8:
نقل قول:برای حل این مشکل پچش موجود هست....با این پچ زمانی که فیلمبرداری کنید با پسوند mp4 ذخیره میشهنقل قول:
به تاپیک پچ مراجعه کنید حتما پیداش میکنی
خوب اگه منظورت از نوکیا ...گوشی دارای سیستم عامل هست....خوب اره..سیمبین برنامه ایی واسه قفل داره اما جاوا:نقل قول:
یه سری برنامه ها هست که نوشته شده..اما کار باهاشون سخت و خسته کنندست....به هر حال این اسم هاشونه:
moby explorer
file potect
یه سری پچ هم هست یه کارهایی می کنه...تو تاپیک پچ هم یه نگاهی بنداز شاید اونجا چیزی پیدا کردی
این مشکل برای یکی از دوستام هنگام شروع کار با ++XS و فار پیش اومده آیا می تونه یا فون ایکس 6 + فار هک کنه؟
یعنی مشکلش با فار + فونیکس حل میشه ؟
چرا این خطا پیش اومده؟
اگه دوستان کمک کنند ممنون:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
w810من روشن نميشه با جابجا کردن باطري صفحه اش سفيد وسياه ميشه .
تعميرکارميگه احتمال زياد درست نميشه واوراقي.
لطفا کمک کنيد .
ممنونم.
مطمئني با فلش حل نميشه ؟؟ :41:نقل قول:
آقا مهدي سلام
از جوابت ممنونم . تعميرکارميگه احتمال قوي با فلش درست نميشه وبايد گوشي رو باز کنه .
نظر شما چيه ؟ اجازه بدم گوشيو باز کنه .
اخه اول بايد ديد واسه چي روشن ديگه نميشه....چي کارش کردي؟نقل قول:
باهاش ور رفتي؟فلش کردي؟يا اينکه نه خودش خاموش شده و روشن نميشه
اگه خودش خاموش شده و روشن نميشه...معلومه مشکلش با فلش حل نميشه..يعني اينکه مشکل سخت افزاريه و بايد گوشي باز شه
بنابراين اگه طرف هم اشناستو از طرفي خاموش شدن گوشي خود به خود بوده...بگذار بازش کنه:46:
اميدوارم که درست شه:20:
سلام
معمولا با usb به کامپيوتر متصلش مي کنم و فقط يکبار مموري 512k750 رو گذاشتم روي w810 بدليل اينکه با k750 عکسهايي رو که گرفته بودم نمي تونستم به کامپيوتر منتقل کنم ( نصف هر عکس خراب مي شد) بعدش گوشي مشکل دار شد ( بعداز 3 روز ). احتمال چند درصد گوشي درست ميشه ؟
اگر مي توني تعمير کار خوبي رو در کرج يا تهران به من معرفي کن .
من الان حدود 4 ماه كه w810 دارم و تا حالا ازش رازي بودم ولي حالا 2 هفته است كه رنگ نقرهاي روش داره ميريزه و از بين ميره . كسي راه حلي براي اين موضوع نداره /
من یه W810i سفید دارم که یه ماه کار کرده. به نظر شما چند بفروشم خوبه؟
سلام به همگی مسیج های من روی سیم کارتم ذخیره میشه و بعد از یه مدتی پیغام پرشدن میده می خواستم ببینم میشه محل ذخیره مسیج های دریافتی یا ارسالس رو بیاری رو رم یاگوشی لطفا من رو راهنمایی کنید
در مورد مشكل اول و دومم با فرمت كردن كامل مموري و ريست كردن گوشيم درست شد.نقل قول:
ممنون
فقط اينو بگم كه مطمئنم ويروسي شده بود :19:
:10:
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت تمام عزيزان
من الان حدود 4 ماه كه w810 دارم و تا حالا ازش رازي بودم ولي حالا 2 هفته است كه رنگ نقرهاي روي جهت نماي اون داره ميره و از بين ميره . كسي راه حلي براي اين موضوع نداره ؟ :41:
سلام
آقا من يك چند وقتي هست كه يك w810i خريدم. الان كه مي خوام توي مموري آهنگ و mp3 بريزم خيلي از فايلها رو نميتونه بخونه در صورتي كه همون فايلو كه روي حافظه گوشي ميرزم ميخونه. اين اتفاق هم وقتي ميفته كه حافظه خالي مموري كمتر از 350MB بشه. وقتي هم كه اينطور ميشه هيچ برنامه يا بازي رو هم نميتونم روي مموري بريزم. فرمتش هم كردم اما درست نشدو گوشي رو هم ريست كردم درست نشد. تازه عكس هم كه باهاش ميگيرم توي حافظه مموري ذخيره نميكنه. ممكنه مموري خراب شده باشه؟ توي يكي از پستهاي بالا خوندم ويروس هم ممكنه بگيره؟ چجوري اين اتفاق ممكنه بيفته؟
شامپوش رو عوض کن!!!:31:نقل قول:
ویبره های جدید برای گوشی شما!!! هر ویبره ایی که شما بخواهید:8:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=109035&page=47
نه متاسفانه راهی نداره !نقل قول:
این اتفاق برای شماره 5 هم میافته ولی بعد از یه مدت خوشگل میشه به هر حال نمیشه کاریش کرد
من این مساله رو دارم البته من 8 ماهی میشه گوشیمو خریدم.
من گوشیمو 300 تومان خریدم ولی ماشاا.. چون به قول دوستام خز شد و همه دارن قیمتش کم شده نوش فکر کنم دور بر 230-250 تومان باشه حالا شما فکرشو بکن دست دوم هم باشه !نقل قول:
در ضمن باید ببینی چند می خرن نه اینکه چند دوست داری بفروشی
نقل قول:
عزیز قرار نشد یه موضوع رو دوبار بگیا !
بيچاره ديكه چيزي براش نمونده كه بخواد شامپو استفاده كنه فكر مي كنم بايد ببرم براش مو بكارم :31:نقل قول:
آقا من وقتی گوشی رو با کابل Usb به دستگاه وصل می کنم دستگام ریستارت می شه !!!
بعضی وقتی ها همون موقوع که متصل میشه و گاهی هنگام کشیدن کابل !!!
باید چیکار کنم ، دیگه دارم قات میزنم ؟؟؟
دوستان یه سوال دارم خدمتتون:
اگر رم رو تا فیهاخالدون پر کنم ممکنه اتفاق ناگواری بیافته ؟
بله اتفاق ناگوار این هست که رم شما پر میشه !!!نقل قول:
البته جدا از شوخی بستگی به حجم رم ممکنه گوشی دچار هنگ کردن بشه
عادی که دگمه فایر شل باشه؟ مال من شله ولی مال دوستم...نه!
کسی میدونه چطوری میشه پچ به W810i اضافه کرد ؟
من یه 20 تا پچ واسه R4EK001 پیدا کردم اما نمیدونم چطوری بریزمش تو گوشی اگه میشه یه اموزش یا لینک آموزش بدید(W810i با K750i فرق داره).
عزیز باید ری استارت بشه چون گوشیتو به یه فلش مموری تبدیل میکنهنقل قول:
این که چیز عجیبی نیست!