من فقط 1.7 رو ندارم...بقیه رو هم خودم نصب نکردم چون باگ داشتنقل قول:
همون squadرو اپلود کنین برا نقل و انتقالات....مسکلی هم بوجود اومد با پاک کردنش دوباره درست میشه
ممنون
Printable View
من فقط 1.7 رو ندارم...بقیه رو هم خودم نصب نکردم چون باگ داشتنقل قول:
همون squadرو اپلود کنین برا نقل و انتقالات....مسکلی هم بوجود اومد با پاک کردنش دوباره درست میشه
ممنون
سلام دوستان من تازه میخوام بازی رو نصب کنم از همینجام دانلودش کردم،لطفا بگید چیکار کنم که به مشکل نخورم و چه پچ ها و آپدیت هایی رو نصب کنم؟؟! نمیخوام بازی خراب بشه و مخصوصا کرش کنه اونم تو کریر که خیلی ضدحال میشه،واسه همین پچ هایی که به بازی و کریر آسیب میزنن رو نمیخوام نصب کنم،فقط اونا که ضرورین رو بگید کافیه ، مرسی
اینم فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماله نیم فصل دوم هست؟
اگه آره نحوه نصبشم بگو
منم پچ های جدید مودینگ وی رو نریختم و فقط تا 1.2.5 اعمال کردم ( لزومی ندیدم پچ های جدید رو اعمال کنم ) دستیم تغییرات مهم رو اعمال کردم و ترنسفر کردم سیو نمیشه و دوباره می بینی همون بازیکنا تو تیم های قبلی هستن.نقل قول:
1- اینو دقیقا کجا باید قرار بدیم ؟
2- اگه مشکلی پیش اومد روش حذفش چیه ؟ یه دلیت ساده یا اینکه نه این به جای فایل دیگه ای میشینه و در اصل replace میشه ؟
3- تغییرات اخیر هم هست دیگه ؟
:n16:
----------------
تنها روشی که من تست کردم و تا حدودی جواب گرفتم برای گرفتن پنالتی توجه به ساق پای بازیکنی هست که داره پنالتی میزنه:n06:
دوستان کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟!نقل قول:
اقا اینو تو پوشه سیو بازی انداختم منتهی کار نکرد...نقل قول:
من دیتابیس اخرین پچ رو دانلود کردم و استفاده کردم ولی فقط رو دیتابیس رسمی 2 جواب میده و اون موقع باید قید خیلی از تیمارو بزنم
یک گاف وحشتناک از دروازه بان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اول فصل یک پچ نقل و انتقالات اومد که میرفتیم اون رو تو my document قسمت فیفا 14 کپی می کردیم بعد تو بازی تو قسمت پروفایل تو load squads پوشه ای به نام new transfer به وجود می آمد و نقل و انتقالات بروز میشد با اومدن پچ های مودینگ وی دیگه به یان نیاز نشد . اما حالا با توجه به نقل انتقالات زمستان فعلا فقط دیتابیس 2 که رسمی فیفا هست آپدیت شده. دوستان بنظرم منتظر باشن شاید دیتابیس چهار هم آپدیت شه در پچ بعد
روشی وجود داره موقع پنالتی زدن مکث کرد بعد ضربه زد مثل بالوتلی اگه اره چطوری ؟ :n09:
+نقل قول:
یه فیلم دیدم بعد زدن پنالتی پشتک میزد یعنی بلافاصله که ضربه رو زد بازیکن پشتک زد اینم بگید
با تشکر :n02:
سلام.چیجوری تو پنالتی ها قبل از ضربه یه مکث میکنه بعد میزنه؟
نقل قول:سلامنقل قول:
دکمه شوت رو بیش از یه بار بزنید...
برای اینکار شما دو بار شوت رو بزنید
تو پناتی ها تو گرفتنش بستگی به دو چیز داره یکیش پای بازیکنا هست اگر چپ پا باشه مثل گرت بیل یا وسط میزنه یا چپ اگه هم راست بزنه خیلی ریسکی هست و بعیده . بستگی به جایگیری تو دروازه هم داره . بدترین حالتم اینه که چیپ بزنه ولی اکثرا توپ های چیپ بیرون میره
من هم یه جا یه کاری کردم موقع پنالتی از عقب بدو بدو اومد زد ولی ندونستم کدومو زدم
دوستان کسی کلیپی داره یا عکسی که skill moves ها رو آموزش بده؟
اینا رو چند روز پیش از یوتیوب مستقیم کردم دو روز دیگه پاک میشن پس زودتر دانلود کن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره مال نیم فصل دومه . البته بعضی از نقل و انتقالات هنوز انجام نشده و احتمالا هفته دیگه EA همه رو اعمال کنه .نقل قول:
اومدی دستی تغییر دادی . در واقع customize کردی ترکیبت رو . پس باید موقع شروع کریر ترکیبت رو بزاری روی حالت customized نه default .نقل قول:
این فایل رو که ریختین توی my documents > fifa14نقل قول:
بعدش میرین تو بازی از قسمت customize > profile > load squad این فایل رو لود میکنین و فعال میشه.
واسه غیر فعال کردنش هم میرین تو قسمت customize > edit teams > reset all squad رو که بزنین squad هاتون برمیگرده به حالت اولیه .
یادتون هم نره موقع شروع کریر باید ترکیب روی حالت customized باشه نه default .
+
من تازگی دنبال کارهای doc+ هستم که تغییراتی که توی مودهاش نوشته خیلی جالبه و بازی رو از این رو به اون رو میکنه . تا چند وقت دیگه شاید مودهای اون رو هم نصب کنم ببینم چطوره . یکی از بهترین مودهاش edit player unlocker توی کریر هستش که دفعه قبلی واسه من کار نکرد و حالا ورژن جدید داده شاید کار کنه . اگه بشه edit player ازاد بشه توی کریر خیلی خوبه و میشه youth ها رو ادیت کرد و دیگه مثلا شاهد بازیکنی با شلوار یا لباس tucked توی بازی نباشیم :n08:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
خوب همونطور که گفتم رفتم این مود جدید Doc+ رو که برای انلاک کردن گزینه ی edit player توی کریر هستش رو تست کردم و خوشبختانه این دفعه جواب داد
حالا اموزشش رو میزارم . البته به صورت کلی و اگه جزییاتی خواستین بپرسین .
خوب اول از همه این صفحه مربوط به این مود هست :
خوب اول این فایل رو دانلود کنین :
توی این فایل زیپ دو تا فایل هست که careermanagerhubcfg مربوط به همون قضیه edit player توی کریر هست و mainhubcfg هم منوی اصلی بازی رو تغییر میده و بعضی گزینه ها رو میاره دم دست .
این دو تا رو توی این مسر کپی کنین :
D:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 14\Game\data\ui\layout
که احتمالا چون فایل mainhubcfg از قبل اونجا هست میخواد replace کنه که کلا پیشنهاد میکنم به منوی اصلی دست نزنین و این فایل رو کپی نکنین و فقط همون careermanagerhubcfg رو کپی کنین .
حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین .
که با این کار دیگه تمومه و گزینه Edit player توی کریرتون باز میشه و هیچ صدمه ای هم به کریرتون نمیزنه و لازم هم نیست واسه باز شدن این گزینه کریر رو از اول برین .
البته بگم که با این کار در واقع گزینه ی بدرد نخور injury list توی کریر تبدیل میشه به edit player و خود Edit player باز نمیشه .
Unlockable Celebrationsنقل قول:
یه سری حرکات شادی هست به اسم
Unlockable Celebrations اینا رو نمیشه زد ... باید فیفا ارجینال داشته باشیم ؟ نمیشه بازشون کرد ؟
در مورد این میشه بیشتر توضیح و آموزش بدی؟حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین .ماله من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارور stop working میده
سلام بعد از مدت ها.نقل قول:
نوکرم.
ببین، من از fifa 13 دنبال این قضیه انلاک ادیت پلیرم.
اگه میشه لینک دانلود یه BH regenerator رو هم بذاری.
باور کن وقت گشتن دنبالشو ندارم.
اگه ممکنه لینک همونی که خودت استفاده کردیو بذار.
نقل قول:من خودم قبلا یه چندتا داشتم اما پاک کرده بودم و اسمشون هم یادم رفته بود اما امروز یکی دیگه گرفتم اونم بد نیست و طرز کارش خیلی راحته . منتهی یکی دیگه قبلا داشتم اون بهتر بود .نقل قول:
اینی که خودم گرفتم اینه :
که توی این صفحه همون File Master رو فقط بگیرین .
واسه regenerate هم توی نوار ابزارش گزینه regenerate BH رو داره .
این Regenetor ها بعضی موقع ها موقع اجرا ممکنه ارور stop working بدن که به خاطر اینه که بازی ما ها به صورت نصبی نبوده و توی رجیستری محل نصب فیفا مشخص نیست .
واسه این کار هم باید مراحل زیر رو انجام بدین :
یه فایل txt با notepad توی دسکتاپ بسازین و اینا رو توش کپی کنین
منتهی به جای اون قسمت bold شده ادرس محل فیفای خودتون رو بدین . مثلا به این صورت : C:\\Program Files\\FIFA 14
کد:Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\FIFA 14]
"DisplayName"="FIFA 14"
"CD Drive"="D:\\\\"
"Product Name"="FIFA 14"
"Folder"="D:\\GAMES\\FIFA\\FIFA 14"
"Install Dir"="D:\\Program Files\\FIFA 14"
"Installed From"="H:\\\\"
"Locale"="en"
"Language"="English"
"Patch URL"="http://www.easportsfootball.co.uk/pc-patch"
"Product GUID"="{3FEA6CD1-EA13-4CE7-A74E-A74A4A0A7B5C}"
"Suppression Exe"=""
"Registration"="Software\\\\Electronic Arts\\\\EA Sports\\\\FIFA 14\\\\ergc"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\FIFA 14\1.0]
"DisplayName"="FIFA 14"
"Language"="dword:00000005"
"LanguageName"="English"
"ProgramGroup"="F:\\GAMES\\FIFA\\FIFA 14"
که یادتون نره باید بینشون به جای یک \ دوتا بزارین . یعنی \\ .
بعد پسوند این فایل رو از txt بکنین reg
و بعد اجراش کنین و yes رو بزنین تا محتویاتش بره تو رجیستری .
البته این روش واسه NHL BH Editor جواب نداد حالا شاید واسه شما جواب بده . البته واسه این file master هم لازمه .
3 تا سوال :
1- ضد سیستم ، سیستم 4.2.3.1 چیه ؟ البته این سیستم حالت wide و چند حالت دیگه هم داره مثلا سیستم پیش فرض مارسی یا دورتموند .
2- چطوری میشه مثل cpu پاس چیپ داد ؟ من L1 رو نگه می دارم و سانتر می کشم پاس چیپ نمیشه و یه جواریی میشه سانتر که آخرش یا توپ لو میره یا میرسه به دروازه بان
3- نحوه ی سانتر قطری چطوره ؟ مثلا از وسط زمین می خوام سانتر بکشم سمت چپ زمین حریف (با اینکه جهتو به اون سمت نگه می دارم با فشردن دو تا از کلیدهای جهتی به صورت هم زمان ) ولی بازم مستقیم سانتر میکنه .
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه من کار نکرد
من یکجا خونده بودم باید این دو جا رو تغییر بدی
"Folder"="D:\\GAMES\\FIFA\\FIFA 14""Install Dir"="D:\\Program Files\\FIFA 14"
فک کنم برا دیتابیس 2 بود درسته؟من برا دیتابیس 4 میخوام برا دیتابیس2 درست بود ولی برا 4 نهنقل قول:
پاس هوایی L1 رو بگیر و دکمه پاس تو عمق رو بزننقل قول:
3 تا سوال :
1- ضد سیستم ، سیستم 4.2.3.1 چیه ؟ البته این سیستم حالت wide و چند حالت دیگه هم داره مثلا سیستم پیش فرض مارسی یا دورتموند .
2- چطوری میشه مثل cpu پاس چیپ داد ؟ من L1 رو نگه می دارم و سانتر می کشم پاس چیپ نمیشه و یه جواریی میشه سانتر که آخرش یا توپ لو میره یا میرسه به دروازه بان
3- نحوه ی سانتر قطری چطوره ؟ مثلا از وسط زمین می خوام سانتر بکشم سمت چپ زمین حریف (با اینکه جهتو به اون سمت نگه می دارم با فشردن دو تا از کلیدهای جهتی به صورت هم زمان ) ولی بازم مستقیم سانتر میکنه .
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :n16:
واسه سانتر قطری L1 بگیر و دکمه سانتر رو بزن
واسه سیستم اینکه بگی این سیستم ضد این هستش جالب نیس چون به نحوه بازی کردنت هم ربط داره
من با این سیستما بازی میکنم:
4-2-3-1
4-1-2-3
و سیستم مورد علاقم واسه وقتی که دوستان سیستم چار دو سه یک رو برمیدارن:
3-5-1-1
که تو این سیستم دوتا فروارد پشت سر همن که من دستی او عقبیو کمی به سمت چپ و جلویی رو کمی به سمت راست متمایل میکنم جایگاهشونو
امتحان کن ببین نحوه بازیت با این سیستم هماهنگه یا نه
شد! :n04:نقل قول:
به شکل باورنکردنی ای, شد!
دمت گرم, بابا دمت گرم. :n16:
دم اونی که اینو ساخته هم گرم.
یعنی من الان از داخل تهی شدم! :n28:
آره . برای منم به همین شکله :n27:نقل قول:
دستت درد نکنه :n11::n16:نقل قول:
من وقتی دورتموند و آرسنال و میلان رو ور میدارم سیستم 4.2.3.1 رو انتخاب می کنم .
تو دورتموند ، یانگ - تو میلان ، روبینیو و تو آرسنال ، ولکات ، بازیکنان سرعتی هستن در نتیجه پاسهای اریب زمینی پشت دفاع خیلی عالی جواب میده ولی وقتی سی پی یو منچستر یا مارسی و چلسی باشه و یا یوزر دوم با هر تیمی مثل شما سیستم بذاره چون بازیکنا دقیقا کنار هم هستن ، یه جورایی بازی گره میخوره . من در این حالت از سیستم پیش فرض تیم های مذکور استفاده می کنم که چندان جواب نمیده و تعداد موقعیت ها نسبت به قبل کمتره .
این حالتها وقتی بارسا رو انتخاب کنی خیلی بدتره و اصلا بارسا چندان با سیستم 4.2.3.1 سازگار نیست و سیستم پیش فرضشم فاجعه هست
یه تست میزنم ببینم چی میشه .:n16:
دوستان من نسخه کرک شده را داشتم الان اوریج خریدم بازی( همون نسخه کرک شده)را به اوریجین شناسوندم ۳ گیگ دان کرد اما الان که بازیا اجرا میکنم رو اسکرین مسی بازی کرش میکنه کسی راه حلی سراغ داره؟
دوستان دستم خورد فیفام پاک شد باید دوباره بریزم :n28:
من از یه طرف عاشق بارسام اما تو فیفا انصافا فقط تیمایی مثل رئال و دورتموند جواب میدن نه بارسانقل قول:
واسه همین بارسا برداشتم و کلی از بازیکنهای اصلیش رو فروختم و بازیکنهای جدید خریدم .
بالوتلی - رویس - پوگبا - کروس . یه تیم کاملا شوت زن . شوتینگ رو گذاشتم روی 90 :n02:
من الان 4 نوع تاکتیک گذاشتم تو بازیم .
تاکتیک اول که بازی رو باهاش شروع میکنم سیستم 1-3-2-4 هستش که کمی سرعتی کار میکنم و یه جورایی مثل دورتموند
تاکتیک دوم با همون سیستم و روی ضد حمله خالص برنامه ریزی شده . وقتی که من جلویم و میبینم حریف فشار زیادی میاره و زیاد میاد تو زمین من این تاکتیک رو فعال میکنم که همیشه هم جواب داده .
تاکتیک سوم حفظ توپ هستش که با سیستم1-5-4 (مثل بایرن) کار میکنم . اینو زمانی فعال میکنم که میبینم تاکتیک اول که بازی سرعتی هست جواب نمیده و کلا حریف خیلی wide بازی نمیکنه و یا هم اینکه جلو هستم و میخوام حفظ توپ کنم اینو فعال میکنم میزنم روی دفاعی . به نظرم واسه حفظ توپ سیستم 1-5-4 خیلی بهتر از سیستم بارسا یا همون 3-3-4 هستش .
تاکتیک سوم هم که مال زمانیه که به شدت عقب هستم و سیستمش هم 1-1-5-3 هستش و به شدت فشار میارم و شده بازی 3-0 باخته رو به کمک این سیستم مساوی کردم .
یه چیز خیلی مهم توی سیستم ها هست که خیلی بعضی ها بهش توجه نمیکنن و اون هم work rate بازیکن هستش . مثل دفاع های بارسا به طور معمول زیاد تو حمله شرکت میکنن که وقتی میری روی سیستم 1-3-2-4 و ضدحمله ، خیلی به ضررته اگه این work rate رو همینطوری ول کنی .
اره اصلا فکر نمیکردم همچین مودی باشه . اخه فکر کن حتی اگه ارجینال هم داشته باشی ولی از EA Server قطع بشی این گزینه واست غیر فعال میشه چه برسه به نسخه کرکی .نقل قول:
حالا جالبه بدونی چرا این مود رو خارجی ها درست کردن که اینقدر کپی رایت رو رعایت میکنن ؟
چون واسه باز کردن این گزینه توی کریر باید به یه لول خاصی برسی و پول داشته باشی و همچنین انلاین باشی واسه همین اینکار رو کردن .
من که یه دو هفته دیگه ارجیال میخرم و عملا این خیلی به کارم نمیاد .
سلام. دوستان من چند شب پیش میخواستم یه کاپ بزارم که با رفقا دسته جمعی بازی کنیم ولی نتونستم این کار رو بکنم. یعنی بلد نبودم باید از کجا این کار رو کرد میشه مسیرشو بهم بگید؟دستتون درد نکنه:n16:
اره این دیتابیس 2 بود . من 4 نمیزنم واسه اینکه یه وقت ناقص نباشه کریر خراب نشه و چون دیرتر هم میاد .نقل قول: