عید مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) بر همگان مبارک باد .
پخش شبکه Ifilm از ساعاتی قبل بر روی شبکه دیجیتال آغاز شد .
Printable View
عید مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) بر همگان مبارک باد .
پخش شبکه Ifilm از ساعاتی قبل بر روی شبکه دیجیتال آغاز شد .
منم به نوبه خودم عید مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) بر تمام مكسلمانان جهان تبريك ميگم!
---------------
خيلي مسخرس چرا اضافه نشده جايگزين يه شبكه ديگه شده؟!:13:
چرا 2زبانه نيست؟
عيد مبعث مباركنقل قول:
ديدي برادر regedit دوست گرامي وقتي منبع خبر خود سايت همان شبكه باشه پس خبر 100% درست هستش.
حالا دوستان عزيز بياين براي افزايش شبكها وفشار روي صداوسيما كمپيني تشكيل كنيم بنده شخصا آنقدر به162 وهمچنين امورمخاطبان پيام ارسال كردم البته نه فقط من ... فقط روزي يك پيام به تلفن گوياي 162 ويا قسمت پرسش وپاسخ صداوسيما ارسال كنيم نتيجه ميگيريم با هم وبا همكاري هم فقط ميتوانيم
بله ديدم جايگزين الكوثر شده اما 2زبانه نيست!:13:نقل قول:
خيلي شبكه بدرد بخوري هم نيست همش سريال هاي تكراري نشون ميده مثل سريال خط قرمز 10سال پيش!
من كه پايه ام!
راستي مگه قرار نبود تا 2ماه ديگه كه فكر كنم1ماهش رفته 50تا شبكه اضافه بشه؟
I-film جایگزین الکوثر شده البته چندان هم مهم نیست!
توی شبکه فارسی صحبت می کنند اما هرچی می نویسه عربی است! نوشته هاش را یادشون رفته ترجمه کنند
بعضی وقتها هم داره فارسی حرف می زنه وسطش لحجه پیدا می کنه و عربی میشه!
راسته ؟ یعنی شبکه های استانی ؟نقل قول:
راستي مگه قرار نبود تا 2ماه ديگه كه فكر كنم1ماهش رفته 50تا شبكه اضافه بشه؟
بله راسته!:27:نقل قول:
وقتي كه داره فيلم پخش ميكنه صداي فيلم فارسي هست!نقل قول:
ولي تمام نوشته ها يا اعلام برنامه عربي هست!
فقط صداي فيلم فارسيه!
این صدا وسیما فکر کرده داره تو کشور عربی برنامه ارسال می کنه!:2:
العالم و الکوثر و آی فیلم و پرس تی وی هم گذاشته که مردم فکر نکنند همه اش عربی است بدونند یک انگلیسی هم هست!
:19:ااااااااااااااایییییییی ییییییییییییییننننننننننن ننججججججججججججججااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا
ااااااااااااااییییییییییی ییییییییییررررررررررررررر ررررراااااااااااااااااااا ااااااااننننننننننننننننن ننننننننننن است!
زبان رسمی پارسی
[QUOTE=isfahaneshop;6211074]اگه تا حالا این کار را نمی کرده شاید دستگاهت قابلیتش را نداره!
اگه دستگاهت قبلاً کانال های هم فرکانس را موقع ضبط کردن یکی از شبکه ها بهت نشون میداده و به تازگی آپدیتش نکردی برو یک بار از توی منوی دستگاه ،جستجوی اتوماتیک بکن به احتمال زیاد مشکل حل بشه ولی اگه نشد از داخل کارتنش شماره مرکز خدماتش را بردار و باهاشون تماس بگیر (مدل 888 مارشال را ندیدم که بتونم بیشتر راهنمایید کنم!):11:
با سلام دوست عزيز . بنده يك بار سرچ كامل هم كردم ولي مشكل حل نشد و همچنان موقع ضبط يك كانال ، كانالهاي ديگه از دسترس خارج ميشن .
راستي اينم مدل دستگاه كه براي اولين بار خودم تو اينترنت ديدم
کد:http://aras2shop.com/product_ME-888.html
دوست من این شبکه ها مخصوص کش.رهای عربی ساخته شدند و مدتهاست که دارن پخش میشن . آی فیلم هم همزمان ریالا رو عربی و فارسی میذاره . چرس هم برای کل جهان داره پخش میشه.نقل قول:
این صدا وسیما فکر کرده داره تو کشور عربی برنامه ارسال می کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
العالم و الکوثر و آی فیلم و پرس تی وی هم گذاشته که مردم فکر نکنند همه اش عربی است بدونند یک انگلیسی هم هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ااااااااااااااایییییییی ییییییییییییییننننننننننن ننججججججججججججججااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا
ااااااااااااااییییییییییی ییییییییییررررررررررررررر ررررراااااااااااااااااااا ااااااااننننننننننننننننن ننننننننننن است!
سلام.دوستان در این گیرنده ها وقتی ضبط را انجام میدیم ودر usb ذخیره میشود قابل اجرا نیست.پسوندشون dvr هست.خیلی برنامه ها را آزمایش کردم ولی نشد.میشه راهنمایی بفرمایید.ممنون
با توجه به پسوند مورد نظر شما که DVR است به احتمال 99.9% دستگاهت مارک مارشال است، هنوز نفهمیدم مارشال این پسوند را از کجا آورده!!! نه با این گیرنده ها قابل پخش است و نه با اکثر برنامه های کامپیوتری:31:نقل قول:
شما این برنامه را دانلود کن ببین اجرا میکنه یا نه؟
بقیه برندهای گیرنده دیجیتال اکثراً TS ذخیره می کنه و بعضی هاش هم TP که با برنامه VLC مدیا پلیر که لینک دانلودش را گذاشتم قابل اجراست این پسوند را ندارم که خودم برات تست کنم.
کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87
TRP هم هست البتهنقل قول:
مال سیماران هست.نقل قول:
ایییین که گفتی پسوند ضبط فیلم تو چه دستگاهی است؟نقل قول:
:11:
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
خوب اون 0.1% را برای همین گذاشتم:31:نقل قول:
نشنیده بودم سیماران با این پسوند ذخیره می کنه
VLC مدیاپلیر پخش کرد؟
نه.فکر میکنم فقط صدا ضبط میشه.نقل قول:
x.vision مدل 121نقل قول:
خودم دارم :دی
به این آدرس برو و برنامه dvr_to_ts رو دانلود کن و بعد از یک تبدیل ساده با برنامه vlc player یا power dvd مشاهده کننقل قول:
[HTML]https://skydrive.live.com/?cid=6ba3f6665d82d26c&sc=documents&id=6BA3F6665D82 D26C%21140#[/HTML]
داداش ردیف شد.خیلی خیلی ممنونم. خیلی راحت و عالی جواب داد.از داداش خوبم isfahaneshop هم ممنون و سپاسگذارم.یا علینقل قول:
شبکه شما مال کجاست؟ "(کنارش نوشته پخش آزمایشی)"
توی اصفهان داره به جای استانی پخش میشه! همین الان اومد!
شبكه شما امروزصبح ساعت 9 روز ميلاد حضرت امام حسين افتتاح شد.
اين شبكه جايگزين شبكه استانيها ميباشد و گلچيني از برنامهاي سيماي استانها را پخش ميكند.
میگم این هفته عید و ولادت زیاده شبکه زیاد افتتاح میکنن یهو دیدی فردا شبکه pmc و ... هم اضافه کردن :دی
مسخره كردن مارو به جاي اينكه اضافه كنند جايگزين ميكنند!
پس اون50تا كانال كه گفتن ميخوايم اضافه كنيم چي شد؟
گفتن 50 تا شبکه پخش میکنند ولی نگفتند که همه اش را همزمان پخش می کنند! و یا برای چه مدتی:31::27::21:نقل قول:
هر روز یک شبکه جایگزین میشه تا 50 تا شبکه را پخش کرده باشند!:18::10:
من وقتی زدم کانال 14 اول حواسم نبود شبکه عوض شده!:31: بعد که مجری گفت شبکه شما امروز افتتاح شد یک نگاه به آرم شبکه کردم و دیدم که بله، شبکه عوض شدهنقل قول:
گفتم شاید از بس شبکه استانی قشنگ بوده خارجی ها دزدیدنش توی ماهو@اره پخش کنند:24: ولی بعد فهمیدم تعداد شبکه ها هنوز 15 تا است و جایگزین کردند:34:
اول فکر کردم به سلامتی العالم:32: را هم برداشتند و جایگزین اون شده ولی بعد توی لیست شبکه ها دیدم شبکه استانی:22: نیست!
نه دیگه تا این حد!نقل قول:
شبکه ورزش (ببخشید فوتبال) هم آدم حساب کن!!!!!!!!!!!
خداییش زیاد بیننده داره.
راستی توی ایران چرا بقیه ورزشها را کاه بارشون نمی کنند؟!
به خدا اینقدر که سرمایه گذاری روی فوتبال میشه اگه روی همه شاخه های ورزشی قسمت بشه، چی میشه!
توی همه رشته ها به جز فوتبال اول جهان میشیم!
همیشه فوتبال درست و حسابی خارجی میبینیم!
اتوبوسها داغون نمیشه!
سر و کله مردم نمیشکنه!
کم کم از موضوع بحث خارج شدم، ببخشید.
سلام.
آقا میشه بجای این ست آپ باکس از ----- استفاده کرد؟
من یه 150 استارست دارم گفتم اگه میشه یه تستی بزنم........
به نظر من شبکه استانی اونم هر روز یک استان اصلا جالب نبود چون خیلی از برنامه ها که نیاز به پیگیری داشت میرفت برای یک ماه دیگه . باز این شبکه شما حداقل میاد برنامه ها رو گلچین میکنه و انقدر پراکنده نمیشه .
بروبچ نظرتون درباره pcdvb-2100 مال مادیران چیه؟ فک کنم این خوبه.
یعنی چهههههه!نقل قول:
خوب عزیزم ست تاپ باکس یه چیزه و ریسیور هم یک چیز دیگه
پردازنده اش با هم متفاوت است
ریسیور به دیش و ال ان بی متصل میشه و گیرنده به آنتن معمولی
توی این گیرنده ها که حرف از آمدن همه شبکه ها بود، حالا شبکه ها را جابه جا می کنند! و گلچین اش را پخش می کنند! من دنبال شبکه تهرانشم بقیه اش ارزش ندارهنقل قول:
این گیرنده ها همه اش چینی است ، مادیران و ... هم ندارهنقل قول:
علی الخصوص توی این کامپیوتری هاش
من چند وقته دنبال خریدش هستم و مارکهای زیادی دیدم که همه اش چینی بوده
(یک دستگاه را با 4 تا مارک دیدم!!!:18:)
دو مدلش بدکی نبود یکیش روش نوشته بود PCmicro که با انواع برندها دیدمش!!!
یکیش هم سفید بود و از ورودی AV ضبط هم میکرد!!! مارک itech , Lumexy و یک مارک دیگه دیدمش که همه اش یکی بود! itech و اون مارک که اسمش یادم رفت قیمتش هم یکی بود! Lumexy را اینجا باهاش آشنا شدم
آقای .... که همه میشناسینش داشت و در حد جزیی ارزانتر بود
خلاصه بگم که خیلی توی کامپیوتری هاش خودتون را خسته نکنید
ولی بر عکس گیرنده های تلویزیونی با هم خیلی تفاوت داره حتی با اختلاف قیمت جزیی تفاوتش زیاده
حالا یک نفر من را راهنمایی بکنه!
من بین بلوسنس T14+ توی این سایت باهاش آشنا شدم
لومکسی DVD باز هم توی این سایت دیدم
برایت توی یک مغازه دیدم
تکویژن توی سایت تکتا دیدم
Dvision توی مغازه دیدم مال فیلیپس بود
کدوم را بخرم؟
لطفاً یک نفر که اینها را دیده نظر بدهد و من را راهنمایی بکنه ( لطفاً این مارک خوبه چون من عاشقش هستم و نماینده اش هستم و ... نباشه)
استاندارد پخش دیجیتال تلویزیون ----t هستش اما استاندارد ماهواره ----s هستش اگر روی دستگاه شما علاوه بر ----s علامت ----t هم -- شده باشه که معمولا این طور نیست می تونید تلویزیون رو هم بگیرید.نقل قول:
این که معلوم نشد کدومو بخریم. ولی بازم فک کنم همون چیزی که گفتم رو بگیرم :31:نقل قول:
من اصولاً نظرم را به کسی تحمیل نمی کنمنقل قول:
اینها را نوشتم که بدونی اولاً این ها همه اش چینی است
دوماً دستگاه هاشون هم رفتن چین و همه از یک شرکت خریدند! اسمش فقط تفاوت داشت
سوماً کامپیوتری هاش خیلی مهم نیست از کجا و کی بخری همه یک کار می کنه:40::11:
متاسفانه به دلایل ... ویرایش شد.
عزیز من یکی دو سال پیش شنیدم که کارت های --- البته از نوع ماهوارش هم هست یعنی به جای ----- یه کارتی مثه همین کارت های ----t هست که به کامپیوتر میخوره و ماهواره رو میگیره همچین چیزی هست اصلا ؟ قیمتش چنده ؟ نیاز به دیش هم داره دیگه ؟نقل قول:
سالار ماهواره را شما یا از طریق دیش و ال ان بی می تونی بگیری یا از طریق اینترنتنقل قول:
این چیزی که میگی نمی دونم چی است چون کلاً از ماهواره هیچی نمی دونم (شاید کارت چیزی که میگی همونهایی است که به کارت --- تو بازار میشناسن)
چون این سیستم دیجیتال را اکثراً ست تاپ باکس میشناسن
ولی می دونم توی اینترنت اکثراً فیلتر است و فیلتر شکن با ADSL سرعت بالا می خواد
در مورد ----T سوالی داری در خدمتم ولی ماهواره با عرض معذرت اطلاعات ندارم
اونا به وسيله اينترنت شبكه هارو ميگيره!:27:نقل قول:
ما میخوایم یه گیرنده بگیریم. اصلا بلد نیستم چجوریه
رفته بودم خونه دوستم ال سی دی الجی داشت که خودش مگرفت
گفتم برای ماهم میگیره؟ گفت: تلویزیونتون چیه؟ گفتم سونی از این گنده ها یعنی ال سی دی نیست
گفت باید گیرینده دیجیتال بگیری!
یه گیرنده میخوام که بشه باهاش همه شبکه های استانی رو گرفت
ضبط هم بکنه یعنی فلش میخوره دیگه؟
اگه میشه پلیر هم باشه یعنی dvd player
همچین چیزی هست
ممنون:40::11:
مرکز خریدش تو تهران کجاست یا سایت اینترنتی
لطفا همه سوالامو جواب بدید
بازم مرسی:10::40:
بله بعضی از tv های جدید یک سیستم داخلی دارند که همون ----t نامیده میشه کارش دریافت شبکه هایی است که دیجیتالی هستند .برخی از استان ها توانایی دریافت و ارسال دیجیتال را پیدا کردند. شما برای دریافت دیجیتالی کانالها که کیفیت بهتر نسبت به انالوگ دارن باید یا یک تی وی با قابلیت ----t بگیرید یا یک دستگاه جداگانه ----t یا همون ست اپ باکس خوب خریداری کنید .توصیه میکنم مباحث بخش مشاوره برای خرید گیرنده دیجیتال رو یه نگاهی بندازید.نقل قول: