چند روزی باید صبر کنید تا کومودو این امکان را فراهم بکنه، اونوقت میتونید از 7 به 8 آپدیت کنید.نقل قول:
چند روزی باید صبر کنید تا کومودو این امکان را فراهم بکنه، اونوقت میتونید از 7 به 8 آپدیت کنید.نقل قول:
سلام
من از فایروال کومودو استفاده میکنم
تو ورژن 7 دو نسخه وجود داشت x86 , x64
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان تو نسخه 8 فقط یه فایل هست
البته من از سایت سا.فت گذر دانلود کردم حالا میخوام بببینم دیگه برای ورژن 8 نسخه مجزا X86 , X64 بیتی ارائه نشده و کلا همین یه فایل 213 مگی هست؟!!
سوال بعدیم هم این هست که من ESET Smart Security 8.0.310.0 Final رو نصب کردم در کنار فایروال حالا باید حتما فایروالESET رو Disable کنم؟!!
البته من فایروال ESET Smart Security رو غیرفعال نکردم و فعلا مشکلی برام پیش نیومده البته فایروال ESET که کلا فکر میکنم خیلی ضعیف باشه ولی ممکنه باعث تداخل بشه؟!!
تو نسخه 7 فایروال کومودو یه برنامه به اسمه PrivDog که افزونه بود نصب میشد که البته نصبش هم انتخابی بود
ولی تو نسخه 8 به جز PrivDog [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
هم نصب شدن که اگر اشتباه نکرده باشم فکر کنم موقعه نصب بدون انتخاب ما هم نصب شدن؟!! یعنی انتخابی نیست که مثلا ما اجازه نصب این برنامه ها رو ندیم و خودشون به اجبار با فایروال نصب میشن
حالا ممنون میشم در مورد این سرویس ها یه توضیح بدید و این GeekBuddy که چند پروسس که مربوط به این سرویس هست و همیشه هم در حال اجراست
من می تونم هر کدوم از این رو یا حتی هر سه تاش رو از قسمت Programs and Features ویندوز پاک کنم؟!!
با سلام دوست عزیز
به نظر من بهتر همیه از سایت خود کومودو دانلود کنید و همون پک کامل 231 مگی رو
به هیچ وجه دو تا انتی ویروس رو کنار هم استفاده نکنید که با هم تداخل پیدا می کنن و اصلا درست کا نمی کنن اگه میخواید از کومودو استفاده کنید حتما حتما eset رو پاک کنید به نظ من دو تا هر دو تا رو پاک کنید و بعد که سیستم رو تمیز گردید یکی رو فقط نصب کنید
در مورد GeekBuddy
این سرویسی هست برای ارتباط با کارشناسان کومودو که در مواقعی که سیستم شما با مشکل مواجه شده از طریق اون می تونن وصل بشن به سیستم شما و مشکل رو حل کنن که فکر می کنم تا 90 روز رایگان باشه البته مطمن نیستم . می تونستید در زمان نصب اینو نصب نکیند
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
البته دوست عزیز من دوتا آنتی ویروس رو باهم نصب نکردم!
من از بسته (ESET Smart Security 8.0.301.0 Final) به عنوان یه اینترنت سکوریتی و یه فایروال کومودو (Comodo Firewall) استفاده میکنم
چون من قبلا پرسیده بودم میشه از فایروال کومودو کنار یه آنتی ویروس یا اینترنت سیکوریتی استفاده کرد که دوستان گفتن مشکلی نداره
چون فکر کنم میشه یه آنتی ویروس نصب کرد حالا هر آنتی ویروسی باشه و کنارش یه فایروال هم نصب کرد؟! خوب کارکرد آنتی ویروس با فایروال قطعا فرق داره، اگه اشتباه نکنم این جوری مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ درسته ؟!!
ولی من چون یه بسته یعنی یه Internet Security نصب کردم و چون تو این بسته هم فایروال وجود داره گفتم شاید احتمال تداخل با فایروال کومودو کنه!
با سلامنقل قول:
دوست عزیز صد در صد تداخل ایجاد میشه شما نمی تونی دو تا فایروال کنار هم داشته باشی بعدش هم به نظر من بهتر از فکر نصب کردن یک فایروال کومودو با یک انتی ویروس دیگه بیاید بیرون . شما وقتی محصول کاملی مثل اینترنت سکیوریتی کومودو دارید چه نیاز هست حفاظت یکپارچه این محصول رو با نصب یه انتی ویروس دیگه کنارش از بین ببرید شما هم مثل سایر کاربران هنوز به انتی ویروس کومودو اعتماد نکردید جای نگرانی نیست دوست عزیز چون کومودو از چند لایه حفاظتی استفاده میکنه پس اگه این محصول رو خواستید نصب کنید بهتر برای یادگیریش کمی وقت بزارید
حل شد.حذف بشه
سلام دوستان
من CIS آخرین ورژنش رو امروز دانلود کردم . بعد از نصب برای آپدیت حجم رو زده 250 MB میخواستم بدونم همیشه انقدر آپدیت میخواد با اینکه آخرین ورژنش رو دانلود میکنی؟!!
سلام دوستان
من به تازگی آنتی ویروس رو نصب کردم
ولی نمی تونم تو تایم روزانه آپدیت کنم چون اینترنت من محدوده
چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
وقتی سیستم به اینترنت دسترسی داره آپدیت کنید (شب، روز، فرقی نداره،)
مگر اینکه کومودو روی سیستمی نصب بشه که کلا اینترنت نداشته باشه، که باید آفلاین آپدیت کنید، فایل آپدیت را میتونید از روی سیستمی که به اینترنت دسترسی داره بردارید.
همیشه اولین آپدیت حجمش زیاده، آپذیتهای روزانه بسیار کم حجم هستند. البته آپدیت اولیه را میتونید آفلاین انجام بدهید. به پست دوم همین تاپیک نگاهی بندازید.نقل قول:
سلام دوستان
من CIS آخرین ورژنش رو امروز دانلود کردم . بعد از نصب برای آپدیت حجم رو زده 250 MB میخواستم بدونم همیشه انقدر آپدیت میخواد با اینکه آخرین ورژنش رو دانلود میکنی؟!!
اگر بدون عزل نسخه ی قبلی نسخه جدید رو نصب کنم و به ورژن جدید اپگریدش کنم چه اشکالی داره؟ امکانش هست مشکلی پیش بیاد؟
با عزل و نصب دوباره باید همه ی تنظیمات رو مجددا انجام بدم
:n16:
سلام دوستان
میخواستم بدونم راهی برای عوض کردن Alert Sound هست؟؟ صدایی که پیش فرض داره خیلی رو اعصابه ، بعد با یه فایل دیگه هم replace کردم برمیگرده باز به همون قبلی :n37:
نمیخوام به کل قطع بشه میخوام عوض بشه اگه امکانش هست !
ممنوننقل قول:
من یک فایل از سایت comodo دانلود کردم
البته خود پشتیبان comodo این فایل رو داد
می خواستم بدونم که این فایل برای کدوم نسخه هست؟
آنتی ویرویس؟
+
سوال بعدی این بود که من الان آنتی ویروس رو نصب کردم
نسخه های دیگه هم نصب کنم؟
پیشنهاد میشه؟
من نمیدونم چه فایلی پشتیبان کومودو بهتون معرفی کرده. اگر بخش پشتیبانی کومودو به شما معرفی کرده و دیتابیس آنتی ویروس هست باید روی نسخه 8 کار کنه.نقل قول:
اما به طور کلی فعلا دو دیتابیس برای کومودو موجوده یکی مربوط به نسخه 5.5 به پایین
و دیگری برای نسخه 5.8 به بالا یعنی نسخه 6 و 7 و نسخه 8. لینک دانلود را پایین قرار دادم
برای دانلود دیتابیس نسخه 8 کومودو از این لینک میتونید اقدام کنید (البته اول اون فایلی که پشتیبانی بهتون داده را تست کنید باید کار کنه)
نسخه اینترنت سکیوریتی توصیه میشه. (البته فکر میکنم الان اگر فقط آنتی ویروس را نصب داشته باشید حین عزلش این امکان باشه که سایر ماژولها را نصب کنید یعنی به غیر از عزل گزینه تبدیل به اینترنت سکیوریتی را هم داره اگر نه که میتونید از لینک زیر دانلود کنید)نقل قول:
سوال بعدی این بود که من الان آنتی ویروس رو نصب کردم
نسخه های دیگه هم نصب کنم؟
پیشنهاد میشه؟
=======
فقط یک نکته را عرض کنم:
دوستانی که تازه کومودو را نصب میکنند بهتره روی تنظیمات پیشفرض بمونند (پیکربندی پیشفرض برای این دسته وضعیت مطلوبی را فراهم میکنه) و فقط یکی دو تغییر انجام بدهند (مثلا فایروال را بزارند روی "حالت کاربر" و یکی دو جا تیک "پیغامی نشان نده" را بردارند و غیره که بعدا مفصل توضیح میدم.
دوستان حرفه ای هم باید برن روی پرواکتیو..... همونهایی که علاوه بر کارهای روزمره کارهای خطرناک دیگری مثل تست ویروس هم انجام میدن. یا اینکه از سوالات خوششون میاد و یا نیاز دارند یا میخوان حداکثر کنترل را داشته باشند و غیره.
بزودی تنظیمات کومودو برای کاربران مبتدی (که لینکش در پست دوم اومده) را آپدیت میکنم.
نمیشه.نقل قول:
میخواستم بدونم راهی برای عوض کردن Alert Sound هست؟؟ صدایی که پیش فرض داره خیلی رو اعصابه ، بعد با یه فایل دیگه هم replace کردم برمیگرده باز به همون قبلی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخوام به کل قطع بشه میخوام عوض بشه اگه امکانش هست !
یه سوال می مونهنقل قول:
اگر قابلیت های آنتی ویروس برای اینترنت سکوریتی است پس دلیل وجود آنتی ویروس چیه؟
+
آپدیت 200 مگ هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عرض سلام مجددنقل قول:
خب، فرقش در همون قابلیتهاش هست دیگه. آنتی ویروس فقط آنتی ویروس است. اما اینترنت سکیوریتی کاملتره ، شامل آنتی ویروس و فایروال و سندباکس و HIPS و وب فیلتر و بخش اعتبار سنجی فایل شامل لیست سفید و لیست ناشناخته و غیره. (البته اگر درست منظور شما را متوجه شده باشم) شما الان فایروال ندارید؟
جالب اینکه تا به حال آنتی ویروس خالی کومودو را نصب نکردم ببینم شامل چه مواردی میشه( کنجکاو شدم یکبار نصب کنم)
آپدیت اولیه همه آنتی ها حجمش زیاده، چون کل دیتابیس را قراره دانلود کنید.(با یک دانلود منجر دانلود کنید و بعد وارد CIS کنید) در واقع شامل تمام امضاهای موجود تا اون لحظه میشه. ولی آپدیتهای روزانه کم حجم هست. یکی دو مگابایت.
از تنظیمات فعلی بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه جدید تنظیمات را وارد و فعال کنیدنقل قول:
تنظیمات پیشرفته> تنظیمات عمومی> پیکربندی> روی پیکربندی که فعال است کلیک کنید و > بکاپ
ممنوننقل قول:
میشه بگید از کجا بتونم دانلود کنم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
لینک دانلود توی پست بالای هست.
خب دیروز ورژن جدید کومودو رو نصب کردم و تنظیماتی که بک اپ گرفته بودم رو واردش نکردم و فقط یکی دو تا تنظیم مهم ( فایروال حالت کاربر و پیکربندی حالت پرواکتیو و دادن حداقل دسترسی به svchost) رو اعمال کردم
به نظرم کومودو نسبت به قبل که اولش که نصب میکردن هی سوال و جواب میکرد کمترسوال میپرسه
قبلا یه اشنای خیلی خیلی مبتدی رو براش کومودو نصب کردم کلی از دست کومودو شاکی بود که جقدر اذیت میکنه سوال و جواب میکنه و .....
یکی از همکلاسیام هم که خودش به من کومودو رو معرفی کرده بود چند روز پیش بهش گفتم ورژن جدیدش اومده میگفت من بیخیالش شدم سوالاش ازاردهنده هست! میگفت خودش پشت پرده باید کارها رو انجام بده نه اینکه هی سیریش بشه!
هرچند به نظرم این جز عیب کومودو نیست الا با جناب کومودو من دقیقا میفهمم در سیستمم چه خبره و کنترل کامل کامل دارم هرچند من هم به هیچ وجه کاربر حرفه ای نیستم
تم جدید و پیش فرض کومودو بنظرم جالب نیومد و سریع به تم قبلی رجعت کردم
قبل از همه از نود استفاده میکردم بعد که پی به ضعفش بردم و خاصیت خوبی ازش ندیدم و نشنیدم و نخوندم به کاسپر مهاجرت کردم! مدت زیادی هم با کاسپر کار میکردم بعد ترجیح دادم که سیستم الوده بشه و زود به زود ویندوز عوض کنم اما منابع زیادی از سیستم رو به کاسپر ندم
الا تقریبا 6 ماهه که از کومودو استفاده میکنم و روز به روز بیشتر ازش خوشم میاد جناب کومودو از اشنایی باهات خوشحالم البته این تاپیک هم نقش به سزایی داشته باعث شده درحد نیازم با کومودو اشنا بشم و ....
نتیجه ی این 6 ماهه این شده که بسیار تعجب میکنم چطور خیلی ها حاضراند وقت صرف کرک و سریال بسته های پولی کنند! با مصیبت بسته ی امنیتیشون رو اپدیت کنند کلی ار منابع گرانقدر سیستم رو در اختیار بسته های امنیتی بذارند و ....
بنظرم اگر تنظیمات کومودو برای کاربران مبتدی یا کاربرانی که حوصله ی جواب دادن به سوالات رو ندارند فراهم بشه یه بخش قابل توجهی به جمع استفادذه کنندگان و هواداران اضافه میشه
اگر بخوام یه نرم افزار مشکوک یا نرم افزار مطمین جهت تست و کار کوتاه باهاش نصب کنم میشه از دشکتاپ مجازی یا سند باکس..... کومودو استفاده کنم؟! تا عزل و نصب و .... اثری روی ویندوزم نذاره؟
فکر کنم پستی باشه که کامل سندباکس و دسکتاپ مجازی و توضیح داده باشه بی زحمت شماره پست رو بگین
بلهنقل قول:
ممنون
می خواستم بدونم که صفحه ای نیست که لیست اون ها رو با تاریخ نمایش بده
ممنون
سلام
اگه منظورت ابدیت افلاین هست توی صفحه زیر هم لینک گذاشته و هم نوشته این فایل هر دو روز ابدیت میشه البته اگه درست ترجمه کرده باشم(متنش این هست: updated approximately every 2 days)
============
علی اقا یه سوال از روی کنجکاوری۰چون اصلا بهش نیاز ندارم!)
میشه تنظیم کرد کومودو لوکال ابدیت بشه؟ مثلا توی یه شرکت همه کامیپوتر ها فایل رو دانلود نکنن یکبار سیستم اصلی بگیره بقیه ازش استفاده کنن
اگه اشتباه نکنم توی این لینک یه چیزایی گفته ولی متوجه نشدم
با تشکر
پست تکراری حذف شود
با سلام ،
چند تا سوال دارم اولیش اینکه پایداری جدیدترین نسخه نورتون چقدر هست
و چقدر باگ داره و اینکه کنترلش روی شیرینگ چطوری است بسیاری از فایروالها نقطه ضعف
بزرگی که دارند عدم کنترل دقیق روی شیرینگ است به شخصه اینو بارها برخود داشتم
بعد مشکلش با VMware Workstation حل شده یا نه چون نسخه قبلی به هیچ وجه اجازه اجرای
VMware Workstation رو نمیداد
ممنونم.
سلام دوستان
من یک مشکل بد با این محصولات دارم
اینترنت من حجمی هست و من از زمانی که comodo رو نصب کردم نمی دونم چرا مرتب از اینترنتم استفاده میشه
آپدیت هم نمی کنم
این چرا اینجوریه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
این کار خیلی راحته اول باید فایل صوتی رو که میخوای جایگزین قبلی بشه فرمتش رو به wav کانورت کنی و اسم فایل رو هم به alert تغییر بدی حالا فقط باید اونو به همون پوشه کپی و replace کنی
دو تا رو اماده کردم
موفق باشید
سلام قبلا پرسیدم پاسخی نگرفتم ! لطف میکنید کمی در مورد این دو محصول توضیح بدید؟
Business Firewall & Antivirus Endpoint Security Manager 3.0
Free PCI Scan
یعنی یک نفر نیست این دو محصول رو توضیح بده؟؟ کارشناسان کومودو کجان؟ :n02:
با سلامنقل قول:
اطلاعاتم کافی نیست اما چیزای که دست و پا شکسته متوجه شدم :
Business Firewall & Antivirus Endpoint Security Manager 3.0
این محصول برای سیستم های سازمانی طراحی شده به این صورت که یک کنسول برای سرور داره و یک کلاینت که به نام endpoint شناخته میشه که می توان از طریق آن کنسول یکسری سیاست ها یا همان Policy و یکسری وظیفه یا همان Task برای Endpoint گذاشت .
PCI Scan
طبق گفته کومودو برای مدیران سایت و مدیران پست الکترونیک مورد استفاده قرار میگیرد و به زبان ساده یک ضدویروس برای سایت و پست الکترونیک است.
به عنوان مثال سایت یاهو از Norton استفاده می کند.
روش کارش در تصویر زیر مشخص است :
با تشکر
با سلام
دوستان من دسکتاپ مجازیم دیر اجرا میشه و سویچ بین دسکتاپ مجازی و ویندوز بعضی مواقع سخت انجام میشه و باعث هنگ میشه شما این مشکل رو در ورژن 8 ندارید ؟
سلامنقل قول:
ممنون ولی در مورد PCI Scan متوجه نمیشم چه تقاوتی به آنتی ویروس عادی کومودو داره؟ یعنی در شکل اون وسط آنتی ویروس باشه چه فرقی داره با این محصول؟
یکی از دوستان هست کارشناس کومودو هستن لطفا توضیح مفصل بدید این محصول رو
ممنون
فایروال کومودو گزینه ای نداره که تیکشو برداریم USB رو به صورت realtime اسکن نکنه؟؟
من نمیخوام کلا realtime رو دیسیبل کنم...فقط میخوام به یو اس بی کاری نداشته باشه.
چیزی پیدا نکردم در اپشن های اسکنش
سلام
سلام امروز بالاخره ویندوز رو عوض کردم و حال دادم به سیستم و بعد از مدت ها از 7 به نسخه 8 کمودو اومدم
فقط یک مشکل عجیب دارم الان میخوام pes 2015 نصب کنم همون اول کار یک هو کومودو میزنه بالا میگه میلوار داره !!!
در صورتی که وقتی 7 داشتم این بازی رو نصب کردم و بازی کردم
مشکل از کجا هست ؟!
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای منم همینطوره. نسبت به نسخه 7 کومودو دیرتر اجرا میشه.اما هنگ نمیکنه!
و در موردتهیه عکس وفیلم از محیط کیوسک با snagit نمیشه عکس یا فیلم گرفت ولی همچنان print screen کار میکنه!
موفق باشید
سلام ایا در Comodo firewall قسمتی هست که مثل netstate ویندوز بشه کلیه کانکشن ها ، targetسایت ها، و ادرس اتصال کلیه سایت ها هم به صورت آی پی و هم یبه صورت اسم سایت رو دید ؟ کدوم قسمتش ؟
مرسی پیشاپیش :n16:
با سلامنقل قول:
اگر درست متوجه سوال شما شده باشم جواب این است.
در Advanced Settings در قسمت Global Rules رفته و Add را انتخاب کنید تا پنجره زیر برای شما باز شود :
خب حالا هر کار بخواهید انجام دهید میتونید :
1- در قسمت Action میگید که می خواهید اجازه اتصال بدهید یا خیر.
2- در قسمت Protocol که مشخص است باید پروتوکل ورودی را انتخاب کنید.(در صورت ندانستن Any را انتخاب کنید)
3- در قسمت Direction نوع ارتباط که میتونه ورودی یا خروجی و یا هر دو باشه را انتخاب می کنید.
4- در قسمت Source Address ادرس مبدا که میتونه شامل همه چیز باشه (هم ip هم host و ... که در تصویر مشخص است) و در قسمت Destenation هم ادرس مقصد که دقیقا تنظیماتش مانند Source Address را وارد می کنید و تظیمات Port هم که مشخص است.
5- در نهایت در صورتی که می خواهید گزارش هم بگیرید گزینه Log را هم بگیرید آن را تیک بزنید و در نهایت ذخیره کنید.
* توجه داشته باشید که قوانین بر اساس اولویت از بالا به پایین اجرا می شود در نتیجه قانون خود را در level مورد نظر قرار دهید (هر چه بالاتر اهمیت بیشتر).
تمام
با تشکر
آقا یکی لطفا جواب منو بده...چرا نمیشه کاری کرد درایو یو اس بی رو چک نکنه اتوماتیک؟؟؟؟ بیت دفندر این قابلیت رو داره! ولی اینترنت سکیوریتی کومودو نداره!؟!!!!!!!
سلام مرسی :n01:نقل قول:
من در حال حاضر کومودو رو نصب نکردم چون میخوام مطمئم شم قابلیتی که میخوام داره یا نه
با توجه ب توضیح شما این قسمتش مثل فایروال می مونه که دسترسی ها رو محدود میکنخه یعنی ما از قبل باید آی پی سایتها و target سایت ها رو خودمون بدونیم که اینجا سطح دسترسی تعریف کنیم اما منظورم این بود مثل
network connection درنرم افزار DU meter یا netstat ویندوز که اتصالات اپلیکیشن ها رو نشون میدن ، کومودو اون طوری هست که نشون بده یا نه؟؟ مرسی اگر مجدد راهنمایی کنید :n40:
آقا حدود 2هفته هست که کومودو 8 اومده ولی هنوز کومودویی که نصب دارم پیغام آپدیت به ورژن 8 رو نداده، پس چرا اینطوریه، دیگه مثل قبل از خود کومودو نمیشه ارتقا داد؟ فک کنم باید به صورت دستی دانلود و نصبش کنم، خیلی صبر کردم ولی ظاهرا خبری از آپدیت درون برنامه ای نیست
این ورژن8
اپدیت افلاین نمیشه
چکار کنم روش دیگه سراغ ندارید
لطفا یکی به من کمک کنه راهنماییم کنید
با سلامنقل قول:
من زیاد با نرم افزار Du Meter کار نکردم و کاملا متوجه سوال شما نمی شوم (زمانی که یک فایروال قوی داشته باشید نیازی به نرم افزار های جانبی نیست)
به عکس های زیر دقت کنید :
با توجه به قسمت های که در عکس های بالا مشخص است، کارهای که فایروا کومودو میتونه برای شما انجام بده به صورت زیر است :
1- نمایش تمام کانکشن ها و امکان قطع ارطبات
2- امکان قطع ارتباط با تمامی شبکه ها
3- کانفیگ فایروال برای هر اپلیکیشن (که می توانید برای آن اپلیکشن خاص قانون تعریف کنید که به چه جاهای بتونه وصل بشه و به چه جاهای نتونه و یا کلا به هیچ شبکه ای نتونه وصل بشه)
4- تعریف قوانین کلی که در پست قبل توضیح دادم
5- معرفی و مدیریت port ها
6- مانیتور کردن تمامی پروسه های سیستم چه در رم و چه در شبکه توسط کیل سوئیچ
و ...
البته جزئیات زیادی دارد مثلا می توان از تمامی قسمت ها یاد شده لاگ تهیه کنید و ...
حالا اگر به جای فایروال از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید قسمت های زیر نیز اظافه می شوند.
1- Behavior Blocker
2- AntiVirus
3- HIPS
4- Auto Sandbox
5- Safe Browser
6- Kiosk
7- Viruscope
و ...
که هر کدام تنظیمات کامل خود را دارد.
---
ببینید دوست عزیز این سوئیت امنیتی واقعا کامله، من مدت 5 سال است دارم ازش استفاده می کنم و روی بقیه سیستم هام سایر سوئیت ها را تست می کنم تا حالا نشده کاری بخواهم بکنم که کومودو نتونه انجام بده.
خب اما یکسری مشکلات هم داره مثلا کار کردن باهاش یکم سخته اما زود عادت می کنید.
با توجه به این که بیشتر سوئیت ها یا ایران را تحریم کرده و یا اهمیت زیادی برای کاربران ایرانی قائل نمی شوند تا حالا ندیدم کومودو سرویسی را از ایرانی ها بگیره و یا ...
و خوبیش هم اینه که سوئیت امنیتیش رایگانه و نسخه رایگان با پولی فقط از نظر گارانتی و پشتیبانی آنلاین فرق داره، هر چند که به تست های شرکت های مختلف اعتماد ندارم اما شرکت AV-TSET نمره خوبی به کومودو داده و از نظر فایروالش هم که همیشه از بهترین ها بوده.
---
جمع بندی :
یک بار این سوئیت را بگیرید و سعی کنید کانفیگش کنید و چند روزی باهاش کار کنید و اگر هم مشکلی داشتید مطرح کنید دوستان کمکتون می کنند و بعد خودتون تصمیم بگیرید.
با تشکر