من اینترنت 1 مگابایت دارم
سرعت دانلودمم 120 کیلوبایته
میتونم گلد بازی کنم؟!
Printable View
من اینترنت 1 مگابایت دارم
سرعت دانلودمم 120 کیلوبایته
میتونم گلد بازی کنم؟!
عزیز باید ببینی پینگ شما چقدر هست برای این کار میتونی بری سایت speedtest.netنقل قول:
یا برو تو run و تایپ کن
ping 4.2.2.4 -t
ببین پینگ شما ضمنا ببین همراهش تایم اوت داری یه نه
میتونی ازش یه عکس بگیری و برام پ.خ کنی
ضمنا با کنسول میخوای بازی کنی
یا پی سی
دوستان
ساده ترین راه برای آپدیت نقل و انتقالات نسخه ی کسنولی (xbox 360) چیه؟!!
پ.ن:
اگه نخوام کنسول رو به اینترنت وصل کنم راه دیگه باقی میمونه؟!
فکر نمیکنم!نقل قول:
فقط اینترنتی
دوستان چرا تو فیفا 13 نیو کمپ رو نداره!؟
خیلی ضایست که!
دوستان کسی میدونه خوشحالی بعد از گل بالوتلی که فیگور میگیره رو چطور باید انجام داد ؟! :n02:
باید به EA SERVER و اینترنت وصل باشی و بعد بری اون رو بخرینقل قول:
واسه فیگور
دوستان چرا بازی فیفا رو هیچوقت با گزارشگر فارسی نمیسازن؟
سلام
چه طور می تونه پرسینگ قوی کنم توپ از بازیکن بگیره اینطوری فقط نزدیکش می شه که خیلی اعصاب خوردکنه
با دسته Xboxنقل قول:
اون دکمه هایی که جهت هستن سمت چپ
اون ها رو بالا و پایین کنید گزینه های دفاع میاد که یکیشون پرسینگ هست!
تیم ملی ایران توی تیم های ملی نیست!نقل قول:
اونوقت بیان فارسی بسازن؟!:|
عزیز منظورم اینه که خودمون فارسیش کنیمنقل قول:
مثل pes که با گزارش مزدک اومده
ولی فکر کنم منظورش ساخته شدن توسط خود EASPORT هست!
نمیدونم ولی نمیدونم چرا Fifa 2013 به اندازه کافی پیشرفت نداشته .
در مواقعی fifa 2012 بهتره . من که 12 رو ترجیح میدم.
نه داداش منظورم مثل pes که با گزارش مزدک اومده هستنقل قول:
آخه فیفا به قول شما تیم ایران رو هم نمیزنه میاد فارسی کنه !!!!!!!
ولی فکر کنم باشه
من یه بار PES رو برای xBOX گرفتم چند روزه خراب شد:n08:
منم یه بار رفتم فیفا رو گرفتم یه روزه خراب شد :n10:نقل قول:
فیفا تیم ملی رو نذاشته ولی لیگ امارات و قطر و عربستان و امثال اینا رو گذاشته خدا کنه این مشکل رو تو بازی جدید برطرف کنند :n02:
شما به اون میگی تیم ایراننقل قول:
آخه اون تیم ایران هست؟
همه بازیکن ها ساختگی ان!
تازه شاید امسال بذارن چون ایران رفته جام جهانی
بحث سیاستهای سودجویانه شرکتها چه ربطی به بازی داره . همینقدر هست که pes :n21: داغونه و واسه جلب مشتری مجبوره دست به این کاراش بزنه . EA همیشه به فکر سودش بوده و بس . هر وقت ببینه گذاشتن لیگ ایران و یا هر چیز ایرانی تو بازیش واسش سود میاره حتما همین کار رو میکنه ولی وقتی میبینه ایران وضعش اینطوریه همچین کاری نمیکنه . احترام به مشتری یا پلیر هم اصلا حالیش نیست . فقط فکر جیبشه . انتظار هم نداشته باشین که بیاد همچین کاری رو بکنه .نقل قول:
مثلا از وقتی اقتصاد ایتالیا در زمینه ورزش خراب شده برین لیگ دسته دو این کشور رو توی فیفا ببینین . انگار به زور گذاشتنشون توی فیفا . لباسشون عاری از هر گونه مارک تجاریه . حالا نمیدونم توی واقعیت هم همینطوره یا فیفاست فقط .
+
اقا من چند روزه سختی بازیم خیلی رفته بالا . یعنی تا همین دو سه روز پیش با یه تیم معمولی به راحتی توی وردکلاس میتونستم تیمهایی مثل رئال و ... رو شکست بدم توی کریر اونهم با اختلاف زیاد . اما حالا اومدم یه کریر جدید شروع کردم با چلسی با اینکه سختی بازی همون ورلد کلاسه اما به شدت سخت شده بازیها . طوری که یه دفعه از ویگان 5 تا خوردم .
همچین چیزی تا حالا دیده بودین که یه دفعه بازی سخت بشه ؟
ببین عزیز من اگه مشکلت از اسم بازیکنه اون با پچی که کونامی میده حل میشه و اینکه دیگه نمیاد به طور کاملا واضح به ایرانیا توهین کنه چطور ممکنه تیم چهارم آسیا رو تو بازی نذاشتن در ضمن جمله دوم رو تایید میکنم و امکان داره فیفا با رفتن ایران به جام جهانی اونم به عنوان تیم اول شاید کارایی برای ایران بکنه .نقل قول:
دوستان برای گرفتن اکانت از کجا باید اقدام کنم؟ من یکی قبلا برام یکی از انگلیس اقدام کرد که فعلا دم دست نیست.
اکانت چی؟origin?نقل قول:
واسه PC پچ دارهنقل قول:
واسه Xbox چی؟!
نتیجه گیری : هر کدام از دو بازی دارای یک سری معایب و یک سری مزایا هستند و ما هم امیدواریم که معایب هر دو بازی کم بشه دو تا بازی خوب بدستمون برسه در ضمن دوستای گلم اگه تو پستای قبلی ناراحت شدید شرمنده یه لحضه فکر کنم شیطون رفت تو جلدم :n02:نقل قول:
ویندوز عوض کردم .هنگام بازی که میخواد شروع شه از بازی میاد بیرون. دوستان لظفا کمک کنن :n03:
بازی رو دوباره نصب کن
اگر کرک داره کرک رو دوباره بریز
directx رو هم نصب کن
تو فیفا چرا وقتی پاس می دی مخصوصا تو شلوغی پاس گیرنده راحت توپو از دست می ده مثلا وقتی توپو می گیره توپو می گیره توپ دو سه متر جاوتر از پاش می افته و از دست می ره به نظرم اینجاش طبیعی نیست یا کنترلش سخته(با جویستیک)
وقتی توپ رو میگیری نباید سرعت رو هم بگیری!باید آروم بری طرف توپ تا توپ با سرعت اصابت نکنه به پای بازیکن و از پاش جدا بشه
آقا ما پنالتی زدن رو بلد شدیم . اما پنالتی گرفت رو نه. دروازه بان با چه دکمه ای شیرجه میزنه؟؟؟
با PC بازی میکنم
سلام دوستان.من تموم آهنگای فیفا از 2010 تا همین 2013 رو میخوام.اگه میشه کمک کنید مرسی.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
من هم خیلی دنبالش هستم البته از قدیمی ترین نسخه تا الان ممکن باشه رو میخوامنقل قول:
با سپاس
یه کم تجربه میخواد . زیاد بازی کنی عادت میکنی . بازیکنهای با ball control بالا خوب میتونن استپ کنن . تازه شما بازی رو اپدیت نکردی احتمالا . اپدیت بکنی این کاراشون بیشتر شده و به شدت رو اعصابه .نقل قول:
آقايون فيفا13 اعصاب براي من نگذاشته هر بازي مي كنم گل مخيورم ومي بازم بعدشم از بازي ميام بيرون چيكار كنم تا دفاعي مستحكم داشته باشم؟ تيم من رئاله
کریر میری ؟نقل قول:
آقا جدی گفتم . اگه بلدید بگید خوبنقل قول:
آقا جدی گفتم . اگه بلدید بگید خوبنقل قول:
دوستان پچی ، آپدیتی چیزی برای فیفا 13 نیست که درست کار کنه ؟ من یه آپدیت پیدا کردم ورژن 1.7 نصب کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد !
منظور از درست کار کنه چیه ؟ این اپدیت گیم پلی رو کمی عوض میکنه اما نقل و انتقالات رو نه . اگه نقل و انتقالات رو میخوای برو اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین پکی که روش نوشته All in One رو دانلود کن و نصب کن . روش نصبش رو هم توی خودش توضیح داده . منتهی فقط نصب کن و پچ رو فعال نکن . قبل از فعال کردنش اپدیتهاش هم بگیر . یعنی پکهایی که بعد از این All in one اومده . اونا رو هم نصب کن و بعد پچ رو فعالش کن .
کلا الان که توی این صفحه رفتی VERSION 1.8.2 ALL IN ONE رو بگیر و نصب کن . بعد VERSION 1.8.4 UPDATE - FROM 1.8.2 to 1.8.4 رو بگیر و نصب کن . در اخر هم پچ رو فعال کن . روش نصب و فعال سازی توی خود پک توضیح داده شده .
رو چه حالتی بازی میکنی اگه رو لجندری بازی میکنی که از اسمش پیداست ....نقل قول:
شما باید حفظ توپ کنی اول بعد به فکر حمله باشی
ضمنا اگه میتونی با انالوگ راست کار کن میتونی همزمان دونفر رو سویچ کنی
تا وقتی اطمینان نداری تکل نزن اینو در بازی های انلاین بهتر میفهمی وقتی طرف داره بازی شما رو بررسی میکنه اگه بفهمه خیلی زیاد از تکل استفاده میکنی راحت ضربه ازاد و پنالتی میگیره ....
شما براتون مقدوره ترکیب 1-2-1-3-4 ============ یا 1-3-2-4 رو به کار ببر بنزما در نوک حمله کریس و دی ماریا گوش ها رو داشته باشن اوزیل هم وسط پشتشون هم خدیرا و النسو.....
من خودم تا الان یه دو سه باری تو فیفا 13 رئال رو انتخاب کردم اکثرا منچستر بایرن و دورتموند +بارسلون میارم
کلا به بازکنهای تیم نیگاه میکنم اگه بازی کن سریع داشته بشه 3-3-4 اگر متوسط باشه -1-2-3-4 استفاده میکنم
شما باید تمرین کنی با حوصله بازی کنی بازی رو حالت لجندری اعصاب میخواد ولی رو ورد کلاس یه کم بهتره