من یکی از دوستام که از z3 استفاده میکنهنقل قول:
براش شده3293 فک کنم که همه رو به 3293
بند کردن:n15:
Printable View
من یکی از دوستام که از z3 استفاده میکنهنقل قول:
براش شده3293 فک کنم که همه رو به 3293
بند کردن:n15:
مطمئن هستی zte بود؟آخه واسه بعضی از بچه های همین تاپیک که zte دارن 4096 هستش،نزدیک 1 مگ اختلافه،کم نیستش،حالا چرا رو 3200 فیکس کردن؟نقل قول:
برای من یعضی موقع داناستریم روی 4502به بالا یا همین حدود هست یعنی پورت قدیمی؟نقل قول:
مخابرات کاری نمی کنه. چون همه اون موقع دارن دانلود می کنن سرعت میاد پایین.نقل قول:
درضمن سعی کن برای عکس گذاشتن از Snipping Tool ویندوز استفاده کنی که مجبور نشی عکس به این بزرگی بذاری.
با سلام شما همین الان یک تست با speedtest بزارید،بهتون بگم پورت جدید هستید یا قدیم.نقل قول:
خیر دوست عزیز ! اینطور نیست ...نقل قول:
کاملا واضحه شب ها سرعت دانلود تک لینک بطور محسوس از 4 مگابیت به 512 کیلوبیت کاهش پیدا میکنه ...
دوستان لینک هایی که مربوط به خود سرور مخابرات هست رو تو تاپیک قرار داده بودن و من چندین بار در شب تست کردم و از تک لینک پیک سرعت داشتم ! (500 کیلوبایت در ثانیه!) به علاوه اگه تعداد لینک هاتون زیاد باشه سرعت نهاییتون به همون سرعت روزانه میرسه پس ارتباطی به دانلود رایگان همگانی نداره!
روزبه جان شما هم اعصاب داری ها دیگه 3296 با 4096 مگه فرقش چیه اونم تو ساعات شبانه که تک لینک سرعتش میشه 50 تازه خوبه شما از رایانت هم سرویس به اون خوبی داری که 24 ساعته تک لینک بهت نهایت سرعت رو میده من جای شما بودن نمی رفتم مخابرات درخواست تغییر پورت بدم می رفتم درخواست تخلیه بدم خودمو اعصابمو زندگیمو از دست مخابرات نجات بدمنقل قول:
لینک خود مخابرات یه شبکه داخلی حساب میشه و سرعت بالایی دارن. کلا لینک های داخل کشور همینه. لینک های خارج کشور محدودیت دارن. فرضا مخابرات ظرفیت پهنای باندش 1Gbps هست وقتی همه بخوان دانلود کنن، چون کابر زیاد شده این پهنای باند جواب نمیده و باید به زور (با لینک های زیاد هم زمان) سرعتت رو ببری بالا. اصلا هم به لینک های داخلی نمیشه استناد کرد. هر وقت دیدی سرعت شبا روی یک عدد ثابت شده و تعداد لینک همزمان هم تاثیر نداره، بدون مخابرات محدود کرده، که الان اینطور نیست.نقل قول:
الان مشکل اصلی کاربر زیاد هست و باید پهنای باند رو ببرن بالا.
امیدوارم متوجه حرفام شده باشین.
با این وضعیت به نظر من سرعت خوب میشه .چون من خودم وقتی سرعتم 2 هفته پایین بود نمیتونستم بمونم مخابرات داشتم میرفتم.که دیگه چون ترافیک داشتم موندم.کسانی که سرعتشون بالا بوده بعدش اومده پایین اگه تحمل نکنن مثل من در میرن بعدش سرعت به حالت قبل بر میگرده.
اااااااااااالبته اگه برای بعضیا خوب نشه :n09:
خسته ام
دوستان شما رو به خدا بگید چکار کنم دیگه دیونه شدم..
وضعیت سرعت دانلودم یک هفته هست حداکثر 20 کیلوبایت هستش. اینترنتم دیزلی شده
از فریدونکنار هستم...
دلم برای سرعت دانلود 400 تنگ شده...
خواهشا راهنماییم کنید.دوستان اگه راهی داره بگین.
دوست عزیز اتفاقا اصلا متوجه حرفاتون نمیشم !نقل قول:
چرا باید لینک های سرورهای داخل کشور تک لینک رو با سرعت بالا بهمون بده ؟! مگه سرور Local هست که بخوایم از حداکثر سرعت استفاده کنیم ؟!!!! چه از سرور خارجی و چه داخلی به هر حال از اینترنت و پهنای باند استفاده میشه !
کاملا مشخصه مخابرات سرعت رو کاهش میده ! چون همون ابتدا که شروع به دانلود میکنم سرعتم تقریبا 300 هست و در عرض چند ثانیه کم و کمتر میشه ! و وقتی چندین لینک همزمان میزارم برای دانلود اصلا واژه ی به زور (!) معنایی نداره ! چون خیلی راحت با چند لینک سرعتم تقریبا 10 برابر میشه !
دلایل شما برای اینکه بگید سرعت شبانه بخاطر مصرف زیاد مشترکین همیشه روی 50 ثابت هست به شخصه منطقی نیست !
سلام دوست من وقتی داری فایلی رو دانلود میکنی این فایل رو هاست سواره و ادمین این لینک رو محدود میکنه مثلا میگه حداکثر سرعت دانلود این لینک باشه 70 از ساعت فلان تا فلاننقل قول:
اگه این کار رو نکنه سریع ترافیک هاستش تمام میشه و به صرفه نیست البته الان 1 ساله اینجوری شده اونم بخاطر گرونیه قبلا همه هاستها نامحدود بودن ولی الان نه
و اینکه اگه هاست هم نا محدود باشه اونم اگه ازش زیاد دانلود بشه ساس بند میشه چه برسه به لینکها و هاستهای محدود الان
نمونش هارد کامپیوتر وقتی چنتا فایل باهم کپی کنی سرعت کپی فایلها میاد پایین به همین سادگی
دوست عزیز بنده هم نظر شما رو دارم ! ولی اون دوستمون میگن اینطور نیست !نقل قول:
دوستان سرعت کم مخابرات در ساعات شبانه نه ربطی به محدود کردن لینک ها از طرف هاست داره نه بالا رفتن ترافیک شبکه هنگام دانلود شبانه بلکه این محدودیت از جانب مخابرات هست و اسمش هم محدودیت تک لینک هست یعنی برا دریافت هر فایل شما دارای محدودیت سرعت هستین و برا همین وقتی چنتا فایل رو همزمان دانلود می کنین سرعتتون بالا میره شما اگه از یه سایت که دارای هاست خوبه اکانت vip داشته باشین سرعتتون در ساعات شبانه تا 70 بالا میره اما وقتی می بینید سرعتتون بین 30-70 نوسان داره اون به دلیل ترافیک بالای شبکه هنگام دانلود شبانست این محدودیت برا الان نیست و فکر کنم حداقل 7-8 ماهی ازش میگذره و برا ما دیگه یه چیزه عادی شده
حالا امشبم میتستم ببینم حجم کم میشه یا نه
سرعت من رو 350 هستش
128 هم دارم...اگه تک لینکی داشتین با نرم افزار گیرنده بات میتونین راحت تا 350 پر کنین اما منیجر از 20 یا 30 بالاتر نمیره
مثلا همین سرور اپلود باز
الان یک و 20 دقیقه شب خب من دارم از بهترین و بدترین سرورها :n02: امتحان میکنم مخابرات محدود کرده تک لینک رو؟؟؟ بابا مخابرات تک لینک رو محدود کرده اما مثل قبل نیست که من قبلا 9 تا لینک همزمان میزدم سرعت هرکدوم 70-80 بود الان 4 تا لینک همزمان زورکی 70 میشه یعنی چی یعنی سرعت شبانه دان استریم مودم هست 3 مگ که تک لینکش محدود شده برای کاربرانی که این قضیه رو نمیدونن و یه فایل 1 گیگ میزارن واسه دانلود... از این روشن تر نمیشه خاموش کنیم پی سی رو خلاص...:n22:
دانلود رایگان دیشب:n08: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا این آدمی که پشت این سیستم مخابرات نشسته کیه یعنی این که حجم رایگان رو میزنه 0 یعنی چی با این چیکار داشتی مثلا داشت مثل ساعت کار میکرد زدی ریدی اینم رفت:n04:
دیگه گندش رو در آوردن این هم وضع من:n14:
دان استریم در دسترس تا 21 مگ هست اما به 3294 محدود شده:n15:این هم تست سرعت
Downstream Upstream Attainable Rate (Kbps): 21758 1300 Rate (Kbps): 3294 997
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل من شاتل داشتم 3330 بود!!!!!!:n02:
بلاخره سامانه شکایات مخابرات جواب قانع کننده ای داد::n08:
حدود 2 ماه هست که اینترنت پرسرعت مخابرات مازندران افتضاحه و حتی برای باز کردن یک صفحه باید چند با رفرش کنیم تاسایت بالا بیاد و این که سرعت دانلود بسیار نوسان داره وقابل تحمل نیست
هر وقت که به سامانه پشتی بانی 2020 تماس میگیریم وعده های کاذب میدن و میگن تا چند روز آینده درست میشه اما باز هم مشکل پاورجاست
لطفا هرچه زودتر پیگیری کنیدپاسخ: باسلام
بعلت محدود بودن پهنای باند وسرعت این مشکل وجود دارد مسئولین ذی ربط در حال رفع مشکل می باشند.
باز هم مثل همیشه جواب ها و وعده های کاذب
ی چیز جالب دانلود شبانه رو چندبرابر بیشتر نشون میده چند میگ چند ....
یه جیز با مزه مخابرات !!! :n08:مشترکین گرامی، ضمن پوزش بخاطر اختلالات پیش آمده در سرویس اینترنت به اطلاع می رساند با رفع مشکلات پیش آمده در ارتباط فیبر خارج از کشور سرویس اینترنت شرکت مخابرات مازندران در حالت نرمال قرار گرفته است.(حالت نرمالو خوب اومدن:n09:)
مخابرات مازندران از کلیه کاربران محترم اینترنت استان بدلیل مشکلات پیش آمده در ارائه خدمات پوزش خواسته و امیدوار است با تلاش کارکنان و مدیران در رفع کاستی های موجود و ارتقاء خدمت رسانی گام بردارد.
این نرم افزار چی هست ، لینکشو میذاری برا دانلود ، از اینترنت دانلود مناجر بهتر هست؟نقل قول:
بچه ها اینقدر این قضیه چند لینک چند لینک شبانه رو نگین که آخرش مثل بقیه شرکت ها چند لینک همزمان سرعت رو تقسیم میکنه میده بهتون
میشه لطفآ عنوان فروم رو از سرویس ADSL مخابرات مازندران به دهن سرویس کن ADSL مخابرات مازندران تغییر بدین.:n21:
ممنون.
آغا دهنم صاف شد تو 5 دقیقه 6-7 بار مودمم restart شد. داشتم League of Legends بازی می کردم همین الانم یه اخطار به خاطر ترک بازی دارم دوباره تکرار بشه اکانتم 24 ساعت مسدود میشه. دیگه به مرزی رسیده بودم که زنگ بزنم پیشتیبانی هر چی از دهنم بیرون میاد بارشون کنم. چون هر دفعه زنگ زدم باهاشون محترمانه صحبت کردم فکر میکنن خودشون زرنگن و ما رو ببوگلابی فرض کردن.:n24::n22::n23:
حالا نمیشه شما با اینترنت مخابرات League of Legends بازی نکنید من خودم همین بازی رو دارم تو بازی اینقدر لگ میوفته که 90% بازی رو خراب میکنه اصلا بازی نکنی بهتره من از League of Legends به ایکاریام تغییر بازی دادم :n02:نقل قول:
دلیل ارائه سرعت بالا از طرف مخابرات مازندران نسبت به مشترکین نسبت به مخابرات هایسایر استانها دیگر چیست؟
با سلام
مدتی هست که وقتی سیستم خاموش هست و روشن میکنم به اینترنت وصل نمیشه و پیام no internet access میده و باید تو 192.168.1.1 تنظیمات قبلی رو پاک و دوباره تنظیم و سیو کنم مودم هم شاتل هست مشکل چیه؟
ویندوزت رو عوض کن اگه خوب نشد زنگ بزن پشتیبانی.چون مودم شاتل Zyxel هست.و بیشتر دوستان فکر نکنم تنظیمات این مودم رو دیده باشن تا بهت راهنمایی کنن.البته اگه از تنظیماتت باشهنقل قول:
دوست عزیز مگه دان استریم شما رو محدود به سه مگ نکردن یاهنوزدارین با 20مگ دان می کنید؟
اگه مورده دومه که خب باید دیدعلتش چیه ولی اگه به سه مگ محدود شده که خیلی ازاستان ها این سرعت رو دارن
دلیلش این هست که تو همه کشور تبعیض هست اینم روش :n22:تو استان فارس سرعت دانلودش به زور به 130 میرسه پینگ هم با تایم اوت شدید تازه کلا" ساعت رایگان هم نداره .
دوست عزیزنقل قول:
یکی از احتمال ها هم این هست که فایروال آنتی ویروس اجازه دسترسی به اینترنت رو نمیده:n09:
شما اول آنتی ویروست رو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه
درضمن آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظور از مودم شاتل فقط Zyxel نیست مودم با نام تجاری Shatel هم در بازار هست!!!!:n10:
توی فرم ثبتنام شاتل فقط از این مارک مودم باید باشه و از همین شرکت باید بخری من خودم هم فرمش رو دیدم هم زنگ زدم پشتیبانی به من همین رو گفتن که باید مودمت حتما باید از این مارک باشه:n20:نقل قول:
برای من از دم ورودی که تست میگیرم 6 مگ ولی داخل خونه بعضی اوقات روی 4.5مگ با بالا هم میرهنقل قول:
برا من وقتی مودم رو خاموش میکنم از PVC7 اتومات میپره به PVC0 برا همین نت قطع میشه شاید برا شما هم اینطوری باشه که باید دستی دوباره برد رو pvc مورد نظر:n13:
من چند وقتیه از مخابرات سرویس 256 گرفتم.
پینگم بین 150 تا 270 متغیره. یه چیزی هس خیلی زیاد Time out داره. بچه هایی که چندجارو تست کردن، کدوم شرکت time out کمتری داره؟
من هم میدونم که مودم هایی که شرکت شاتل میده همه از نوع مارک Zyxel هستنقل قول:
اما من کفتم که شاید منظور طرف از مودم شاتل ، Zyxel نباشه
اخه یکی از شرکت های تولید کننده مودم اسمش Shatel هست (به شرکت شاتل ایران مربوط نیست)
سلام
من تو ساری اینترنت 256 از نت موج می گیرم
تنها خوبیش اینه که قطعی نداره
اما سرعتش و به خصوص سرعت دانلود به شدت پایینه
فقط 5 تا 8 صبح سرعت 40 تا 50 هست
اما در سایر ساعات روز سرعت از 5 تا 20 هست، بهترین حالتش همون 20 که به ندرت اتفاق می افته(بد بود اما الان یک مدته بدتر شده:( )
حالا افرادی که اینترنت مخابرات دارند به نظرشون شرکتو عوض کنم و اینترنت مخابرات بگیرم؟
لیست قیمتو از کجا می تونم بگیرم؟
این 256 با 3 گیگ ترافیک ماهیانه و اینترنت رایگان شبانه(از یک تا 8صبح) 17 تومنه و شارژ هر یک گیگ اضافه هم 6 تومن
با تشکر:n02:
اولشه. مشتری جمع کنن کم میشه سرعتت