برای استادیو چه هدفونی پیشنهاد می دید؟
Printable View
برای استادیو چه هدفونی پیشنهاد می دید؟
سلام.
Hifiman RE0 چه طور صدایی دارد؟
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
به طور کلی از هدفونهای پشت بسته و هدفونهایی که عنوان Monitor را به یدک می شند در استودیو استفاده می شود.
شما کاربرد، سورس و بودجه خود را مطرح کنید.
موفق باشید.
پیشنهاد دادن سخته واقعاًنقل قول:
چونکه بیس s4 واقعاً زیاده و اینکه میگی بیس کمتر می خوایی، لیست بلند بالایی از هدفون ها رو می شه نام برد که بیس کمتری از s4 دارن. برای همین فعلاً بیخیال این ویژگی می شیم.
در مورد تریبل، با توجه به ریویو جوکر (چونکه من قراره از روی اون پیشنهاد بدم :n02:) تریبل s4 هارشی و مقدارش زیاده، با این حساب من این جملت رو که گفتی که می خوایی تریبلش بیشتر باشه رو اینطوری معنی می کنم که تو می خوایی هدفون آیندت توی تریبل مقداری داغ و پر انرژی باشه کلاً.
گزینه هایی که چنین تریبلی دارن، اکثر هدفون های طبیعی و V هستن.
راستی نظرت در مورد بیس هدفون اپل چیه؟ تریبلش چطور؟
داشتم جوابت رو می دادم، ولی گفتم اول این رو بگی تا مطمئن تر بشم.
سلام.نقل قول:
خودم هم فکر می کردم که هدفونی که پاسخ فرکانسی V داشته باشد می تواند مناسب باشد.
بیس هدفون اپل متاسفانه پشت مید قرار گرفته و به همین خاطر مناسب نیست... یعنی مید خیلی فوروارد شده است، اما بیس از نظر مقدار تقریبا" خوب است. (تقریبا" همین حدود کمی ضعیف تر)
Treble هم از چیزی که اتظار دارم کمتر است.
EDIT: شاید این کمی کمک کند که از نظر من بیس PX200-II قوی است و IEM مورد نظر من باید بیس ضعیف تری داشته باشد.
موفق باشید.
IEMهای درست و حسابی و سفارشی تو ایران گیر میاد؟
سلام دوستان و خسته نباشین.قصد خرید هدفون برای گوشیم دارم.مدلش هم xpress music5800.برای استفاده موسیقی با کیفیت بالا میخوام.مارک و مدل و دلیل پیشنهادتون رو هم بگین.بودجم تقریبا 30ت.ممنون
کاربرد برای ظبط موسیقی .. قیمت رو راستش من اگاهی زیاد ندارم ممکنه یکم توضیح بدید ایا تا چه قیمتی تفاوت قابل توجهی می شه احساس کرد!نقل قول:
منظورتون از سورس چی بود؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
هر چه قیمت بیشتر باشد بهتر است.:n02: هدفونهای مونیتور مناسب در ایران این مدل ها هستند:Sennheiser HD280 Proقیمت هایی که مقابل مدل نوشته شدند به هزار تومان است و تقریبی. از دو مدل دیگر هم خبر ندارم.
Sennheiser HD380 Pro: 588
Audio-Technica M50: 850
Sony MDR-Z1000
منظور هم از سورس دستگاه هایی بود که هدفون را با آنها استفاده می کنید. مثلا" Amplifier فلان و یا DAC فلان و ... هدفون ها در صورتی که مشخصات ساختاری خاصی داشته باشند برای درایو (راه اندازی) شدن نیاز به Amplifier مخصوص هدفون دارند که در ایران بسیار کم یاب است. در بین مدلهای بالا M50 قطعا" نیاز به آمپ دارد.
موفق باشید.
کاوه جان تا حالا صدای m50 رو شنیدی ؟؟نقل قول:
میتونی در مورد صداش نظری بدی؟
akg k99 رو چطور؟؟
این چیزایی که شما میگی به صدای سرد بیشتر میخوره تا صدای گرم برای مثالPX200-II تقریبا بیس طبیعی داره
یا مثلا خود s4 صدای v شکل با تریبل نسبتا زیادی داره
سلام.نقل قول:
درست است که PX200 بیس طبیعی دارد اما برای من زیاد است.
M50 را دارم. بیس بسیار قوی. مید هم خوب و گرم ولی در مقایسهبا بیس و های کمی عقب تر قرار می گیرد و مقدارش کم است باید کمی فوروارد تر باشد.. Treble هم از نظر مقدار خوب است اما کمی من کمی بیشتر می پسندم .
مهم ترین دلیلی که من صدای گرم دوستدارم مید بالاتر از فلت است نه بیس قوی. و همینطور سبک هایی که گوش می کنم.
موفق باشید.
نقل قول:با این حساب ها، باید بری سمت هدفون هایی که تو ردۀ طبیعی ها جا می گیرن.نقل قول:
ReZero, Re0, Re400, re272, ex600, fischer audio dba-02, fischer audio dba-02 mkII, gr07, gr07 bass edition, vsonic gr01, vsonic vc1000, Rock-it sound r50, er4pt
میبینی گزینه ها زیاده
من نظرم اینه که طرف اونایی که خیلی طبیعی هستن نری
یعنی گزینه هات این ها باشه:
Re400 و ex600 و gr07 و gr07 bass edition گزینه های دیگه ایی هم هستن که بیسشون بیشتره، مثل fxt 90 (ولی هنوز با اون مفهوم بیس زیاد که توی ie8 می بینین تفاوت زیادی داره)
در مورد تفاوت بین ex600 و gr07، براساس ریویوی جوکر:
Ex600 با بیس مقداری بیشتر از gr07 و مید کمتر از gr07 و تریبل بیشتر از gr07
ولی 1 مسئله ایی که هست اینه که توجه داشته باش خیلی از رکورد های راک و متال (مخصوصاً قدیمی ها) مقداری ضعیف هستند، برای همین ممکنه تو تریبل سوت بکشن
نظرم بیشتر با این حساب ها کلاً روی gr07 bass edition هستش و بعدش gr07
البته در تکمیل فرمایشات rave عزیز پیشنهاد میکنم بخاطر سبک مورد نظر بالاخص سبک گوتیک حتما از هدفونهای بالانس ارمیچر استفاده کنی به خاطر سرعت پاسخ فرکانسی .این یک مورد رو بشخصه تجربه کردم.نقل قول:
سلام.نقل قول:
دقیقا" همین چیزی که شما گفتید مرا نسبت به خرید GR07 مردد کرده است. چون سبک های Thrash و Gothic شلوغ و پر سر و صدا هستند. در حالی که GR07 و EX600 هر دو داینامیک هستند. سرعت پاسخگویی همان چیزی است که مرا ترغیب به خرید Balanced Armature می کند. فعلا" منتظر می مانیم.
موفق باشید.
^^^
صد در صد، سریعترین ها بالانس آرماتور ها هستن
ولی توجه داشته باش، تو سریعترین ها رو می خوایی؟ جوکر توی ریویو ck10 می گه که "اینقدر این هدفون سریع هست، من بعضی وقت ها فکر می کنم همزمان می تونه چند تا آهنگ رو پخش کنه." اون هدفون ها اکثراً کاملاً بیس فلت دارن و کلاً فلت هستن. و توی تریبل مستعد سوت کشیدن با رکورد های ضعیف (هرچند همین gr07 و مخصوصاً ex600 هم همینطور هستن). سوند استیج ضعیفی دارن.
حالا سوال اینه که سرعت gr07 کمه؟ جوکر که همیشه از سرعتش تعریف کرده و من فکر نکنم توی سرعت کم بیاره
به هرحال گزینۀ سریعتر، gr01 , vc1000, dba02 mkII هستن. و صد البته ck10, er4s , r50 که باز هم بیس فلت تری از گزینه های قبلی دارن.
اگر خیلی اصرار داری، می شه این 1 مورد رو از خود جوکر پرسید خب
جوکر تریبل r50 رو کمتر از gr07 تیز می دونه و سوند استیجش رو در حد gr07 می دونه. ولی بیسش جزء فلت ترین ها هستش
سلام.
یک سوال دیگر: ایا این هدفون (GR07) به آمپ نیاز دارد؟ چونمن علاقه ی زیادی به گوش دادن به موسیقی با ولوم بالا دارم به همین دلیل می خواهم حجم صدای آن زیاد باشد.
موفق باشید.
دوستان کسی نبود مارو کمک کنه برای خرید هدفون گوشی؟
خوب دوستان با سوادتر که حسابی کمک کردندنقل قول:
ولی من اگر جای تو بودم و میخواستم انتخاب کنم
تقریبا ex600 رو بیخیال میشدم چون هم تمایل به صوت کشیدن داره هم سبک صدای رمانتیکی داره که بیشتر به درد سبک جاز کلاسیک میخوره تا سبکهای مد نظرت که صدای تهاجمی بیشتر به دردشون میخوره
gr07 رو الویت بده چون هدفونیه با صدای طبیعی و همچنین سرعت خوبی داره که توی سبکت هم کمکت میکنه
هدفونیه که جواب خودشو داده و خیلیها هم تاییدش کردند و افراد معتبر زیادی از جمله خود joker اون رو برتر از ie8 دونستند.
تنها نگرانی که دارم اون بحث ولومی هست که میگی البته خروجی ipod touch 5th (چون خودم هم دارم) نسبتا قویه ولی خوب نمیدونم دقیقا مثلا چه ولومی مد نظرته مثلا با همون m50 ولوم رو یاخر باشه راضی کمیشی یا کمه؟؟
بعد از اون gr07 bass edition چون میگی بیس px200 برات زیاده در صورتی که بیس اون رو joker طبیعی دونسته پس این گزینه هم بیسش برات یه کمی زیاد خواهد بود.
بعد از اونer4ptاین رو نظرم رو سومی هست چون صداش کاملا ممکنه که به دلت نشینه و بیشتر به درد کسی میخوره که هدفونهای زیادی داشته و سبک صداش رو میخواد با اطمینان انتخاب کنه.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
با M50 ولوم اخر iTouch حجم صدای مورد نظر من را تأمین نمی کند و هدفون بعدی من باید حجم صدایی بیشتر از این داشته باشد.
موفق باشید.
نقل قول:
میتونی فردا بیای تهران این دستگاه پاناسونیک رو بدم ببری یه صدا بگیری؟
سلام دوستان من قصد دارم یک هدفون قوی بگیرم که مخصوص رانینگ هم باشه. هزینه هم ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومن اوکی هست (قبلا کیلیپش اس۵ آی داشتم) واسم میخوام بیس بالا + کیفیت عالی داشته باشه .
لطفا دوستان اهل فن پیشنهاد بدن مرسی :)
Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD
دوستان عزیز ماشاا... این همه پست میزارین خوب یه کمکی هم به ما بکنین دیگه!!!برای گوشیم(5800)میخوام یه هدفون بگیرم ترجیحا توگوشی باشه.کیفیتش میخوام بدرد موسیقی بخوره چون فقط برای گوش دادن به موزیک میخوام.از لحاظ ظاهر هم مهم نیست میخوام فنی ش قوی باشه.بیشتر پاپ روز ایران رو گوش میدم و از همه بیشتر دنبال کارای پاپ-راک و الکترونیک و راک سیروان خسروی هستم.چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟بودجم هم تقریبا 30تومن.ممنون
سلام دوست عزیز.نقل قول:
بودجه تون با وضعیت فعلی بازار یه مقدار کمه ولی از مدل های Creative مدل 630 رو شاید بتونید گیر بیارید .قبلا توی ارزونی حدود 15 تومن بود.ولی با افزایش بودجه پیشنهاد میکنم 830 رو تهیه کنید.البته از موجودی بازار بی اطلاعم.قبلا حدود 40-45 بود(الان احتمالا ضربدر3) ازمدل های فیلیپس هم شاید بتونید گیر بیارید که البته من شخصا تجربه ای نداشتم.
شما از اونجایی که به کیفیت جنسی که میخواید بخرید اهمیت میدید پیشنهاد میکنم بودجه تون رو برای داشتن هدفونی که بتونه بیشتر راضی تون کنه افزایش بدید.
خوب متاسفانه این موضوعیه که خیلی در موردش توی بررسی ها صحبت نمیشهنقل قول:
بستگی زیادی به رکورد ها هم داره البته ولی خوب اگر بخوایم توی از لهاذ تئوری بحث کنیم gr07 حدود 6 دسیبل از m50 حساستره
که خودش تفاوت زیادی محسوب میشه. در کل برای من خروجی خود ایپاد m50 رو به ولوم کافی میرسونه ولی خوب همونطور که میدونی برای مید از e11 استفاده میکنم.
حالا اینها رو گفتم که بگم میتونی تو فکر خرید یک امپ هم باشی که هم اگر صدای gr07 به نظرت کم بود کمکت کنه هم یه حالی به صدای m50 بده.
سطح صدای s4 برات چجوریاست؟؟
سلام.نقل قول:
حجم صدای S4 کافی است هنگامی ولوم iTouch را حتما" تا آخر (90 درصد) زیاد کنم.
قصد خرید آمپ هم فعلا" به هیچ وجه من الوجوه ندارم!
موفق باشید.
پس به احتمال زیاد اگر صدا رو روی 100% ببری اون اختلاف حساسیت بین s4 و gr07 رو از بین خواهد بردنقل قول:
و به سطح صدای دلخواهت خوهی رسید و بازم میتونی از جوکر بپرسی خودت
چون دیگه بشتر از این دست ما بر نمیاد:n02:
موفق باشید.
سلام.
از جوکر پرسیدم و نتیجه ی نهایی VSonic GR07 Bass Edition شد. از کمک همه دوستان ممنونم. البته زمان دقیق تهیه هدفون فعلا" معلوم نیست!
موفق باشید.
سلامنقل قول:
میتونید از خارج از کشور هم تهیه کنید؟؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز.قیمت 830 الان حدود 137تومن هست.برای این مدل گوشی واقعا این قیمت هدفون نمیخوام هزینه کنم.دور و بر همین قیمت 30تومن از چه مارکی میتونم تهیه کنم؟تو بازار تو این رنج قیمت چه مارکی بهتره؟بیتس خوبه؟؟
سلام .نقل قول:
اگه خواستی VSonic GR07 Bass Edition بگیری یه ندا بده با هم بگیریم به صرفه تره .کابل ue رو هم نتونستم کاریش کنم باید اونم یه طوری گیر بیارم.البته اصلا عجله ندارم .
سلام.نقل قول:
با کمی افزایش بودجه Creative EP-630 با گارانتی شاب. گزینه ی دیگری پیشنهاد نمی شود.
Beats با 30 هزار تومان که هیچ با 300 هزار تومان هم نمی توانید پیدا کنید.
دلیل محدودیت انتخاب شما هم بالا رفتن شدید قیمت ها به دلیل افزایش نرخ ارز است.
موفق باشید.
:n04: دوست عزیز چرا عصبانی میشی، خوب بگو نیست :n09:نقل قول:
سلام الان ایران هستم و متاسفانه خیر (تهران مدنظرم هست)نقل قول:
اگر قبلا از s5 راضی بودید میتونید توی فکر خرید کلیپش x10 باشیدنقل قول:
شاید البته بیسش نسبت به s5 ضعیفتر باشه ولی قطعا کیفیت بیس بالاتری داره
ایزولیشن قوی و راحتی هم باعث میشه برای منظور شما بد نباشه
البته در نظر داشته باشید که اگر در صورتی هست که بخواد ایرفونتون خیس بشه باید از مدلهای مخصوص ورزش استفاده کنید
که البته کیفیت صدای به مراتب پایینتری دارند.
موفق باشید.
بله صدای خوبی داشت اما نظرم روی برند های دیگه هست مثل bose ! پیشنهادی دارین ؟ قیمت x10 الان چند هست ؟نقل قول:
سلام دوستان
چند صفحه از این فروم رو که خوندم متوجه شدم که خرید هدفون یکم کار سختیه و بستگی به سلیقه افراد داره و با توجه به نوع کاربری هر کس می تونه متفاوت باشه...منم لیست مشخصات و درخواست هام رو از یه هدفون ایده آل لیست کردم که اگه دوستان لطف کنن تو خرید راهنمایی کنن ممنون می شم:n01:
1-من تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم و مبتدی هستم و قبلا هم از هدفون های ساده استفاده می کردم
2-قیمت حدود 200 الی 250
3-سورس پلیر بیشتر موبایل هست(گلکسی اس 2) ولی لبتاپ(asus n53: audio bang &olufsen icepower) و کامپیوتر هم هست
4-نوع موسیقی که گوش می دم رو زیاد نمی دونم ولی همه سبکی گوش می دم
5-بیشتر اوقات از هدفون تو خونه استفاده می کنم و خیلی کم پیش میاد بخوام بیرون از خونه استفاده داشته باشم
6-بیس مهم هست اما نه به اندازه ای که از شفافیت صدای خواننده بکاهه و غلبه کنه،بیس قوی در کنار صدای شفاف خیلی عالیه
7-در مورد هدفون های "تو گوشی" و "رو گوشی" اولویت کیفیت هدفون هست و فرقی نمی کنه
8-چند مدل از سنهایزر رو از سرچ تو نت دیدم که به نظرم بد نبودن
sennheiser HD 202
sennheiser HD 205
sennheiser cx 300 2
در ضمن دوستان امروز رفتم پایتخت که از نزدیک چند تا رو تست کنم که فقط تونستم 202 رو تست کنم که به نظرم خوب بود اما از یه ولوم به بعد دیگه صداش زیادتر نمی شد(به نظرتون باید از آمپ استفاده بشه)،در مورد 205 که از فروشنده پرسیدم گفت که مثل 202 هست فقط یکم بیسش قوی تره خواستم بدونم نظر شما چیه؟
با توجه به نظر اساتید تو چند صفحه قبل نظرم یه مقدار به 202 و cx 300 جلب شد البته از 205 هم اطلاعی ندارم
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم:n01:
توضيحات خيلي كاملي بود.در كل با توجه به نياز و خواستتون از بين هدفونهاي انتخابيتون hd202 پيشنهاد ميشه كه فعلا كفايت ميكنه ولي اگه قصد دارين موسيقي رو بطور حرفه اي دنبال كنين ارزش داره كمي بودجتونرو افزايش بدين و هدفون akg k99 رو تهيه كنين.نقل قول:
خیلی ممنون دوستم از توجهت:n01:نقل قول:
برای تست 202 ولوم رو که از نصف بیشتر کردم دیگه صدا زیادتر نشد، ممکنه از ضعف گوشی بوده باشه و نیاز به آمپ هست؟ برای k99 چطور؟چون من تقریبا اکثر اوقات باگوشی موزیک گوش می دم
در ضمن قیمت k99 در چه حده الان و یه سوال دیگه میشه نظرت رو در مورد cx 300 2 با توجه به نکاتی که بالا گفتم بگی چون اگه یه مرتبه خواستم inear بگیرم یکی از گزینه هامه
خیلی ممنون که کمک می کنی:n01:
سلام. ببخشید من پاسخ می دهم.نقل قول:
اگر از حجم صدایی که از HD202 دریافت کردید راضی نبودید بدانید که حجم صدایی که از AKG K99 می شنوید از HD202 هم کمتر خواهد بود. با فرض اورجینال بودن هدفونی که شما تست کردید تلفن همراه شما توان لازم برای برای راه اندازی هدفون مورد نظر شما را برای تولید حجم صدای مطلوبتان ندارد. در این حالت یا باید از آمپ استفاده کنید یا اینکه فول سایز نخرید. پیشنهاد من این است که CX300-II را هم تست کنید. بیس آن از K99 قوی تر است اما خیلی اغراق شده نیست. نسبت به قیمتش مدل خوبی است.
پیشنهاد من با توجه به سورس شما که تلفن همراه است تست یک مدل Portable می باشد: V-Jays. در صورتی که صدای آن را پسندیدید در خرید آن شک نکنید.
موفق باشید.
سلام.مرسی کاوه جان :n01:نقل قول:
راستش من تو اون فروشگاه که تست کردم خواستم cx300 2 رو هم تست کنم ولی فروشنده گفت که از این مدل برا تست نداره و یه هدفون (تو گوشی) دیگه که مدلش رو هم نمی دونستم بهم داد و گفت که این مثل همونه فقط یکم cx بیسش قوی تره...موزیک رو که پلی کردم صدای خود خواننده خیلی کم بود و همش بیس بود...گفتم که اگه cx هم این طور باشه خیلی گوش رو اذیت می کنه و ارزش خرید نداره!
الان بین این دو مدل از سنهایزر گیر کردم(cx300 2 و hd202) البته به نظرم k99 هم مناسبه ولی با توجه به سورس من احتیاج به آمپ پیدا می کنه! حالا اگه بخوام آمپ رو هم بگیرم حدود قیمتش در چه رنجی هست که کار ما رو راه بندازه؟
سلام.نقل قول:
فکر خرید آمپ را در ایران از سرتان بیرون کنید. در صورتی که توانایی خرید از خارج از کشور را دارید ذکر کنید.
مدلهای CX بیس قوی دارند اما CX300-II کمی متعادل تر است. به هر حال بهترین In-Ear قابل تهیه همین CX300-II است. T-Jays One را هم تست کنید.
اگر از حجم صدای HD202 راضی نیستید به نظر من به V-Jays فکر کنید. نسبت به قیمتش ارزش خرید فوق العاده ای دارد. تنها ایراد آن Isolation متوسط آن می باشد که چون شما در خانه استفاده می کنید خیلی اهمیت ندارد.
موفق باشید.