سلام ، آیا روشی هست که جلوی نشت آب از محل پیچ اهرم باز و بسته کردن شیر 3/4 رو گرفت؟ در اون محل زنگ زده است.
Printable View
سلام ، آیا روشی هست که جلوی نشت آب از محل پیچ اهرم باز و بسته کردن شیر 3/4 رو گرفت؟ در اون محل زنگ زده است.
سلام دوست عزیزنقل قول:
بعضی از شیرها مهره دارند و میشه سفت کرد تا آب بند بشه ولی معمولا برا پکیج شیر های سماوری معروف به شیر پروانه ای یا نیم دور یا تک ضرب بسته میشوند که در اینصورن ممکنه با زدن ضربه به پیچ به سمت شیر نشتی برطرف بشه در غیر اینصورت باید تعویض بشه
باسلام
ممنون میشم از دوستان اگه راهنماییم کنند
برای یه خونه در مشهد 100 متر زیر بنا دوبلکس میخوام پکیج بوش که نمایندگی بوتان در حال عرضه هست بگیرم (مدل : WBN6000-24C RN
به نظرشما کیفیت این پکیچ و حجمش کافیه ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
1 اگر شما 100 متر زیر بنا دارید و با دوبلکس میشه تقریبا 200 متر فضا گرمایش نیاز دارید که 24 کیلووات کم هست براش و در صورتی که 100 متر هست 24 جوابگو هست اما به دلیل دوبلکس بودن هد پمپ 24 کم هست و بهتره 28 کیلو وات ببندید و اگر 200 متر فضا میشه باید پکیج 32 کیلو وات ببندید .
و اینکه پکیج بوش برند خوبی هست اما این مدل که بوتان داره مونتاژ میکنه را بنده کار نکردم و از قطعاتش و کیفیتش اطلاعی ندارم
نقل قول:
ممنون از پاسختون
منزل کلا 100 متره
اگه بخوام بوتان بگیرم کدوم مدل و پیشنهاد میکنید ؟
با بودجه 2500 مارک دیگه چی پیشنهاد می کنید ؟
سلامنقل قول:
شما باتوجه به دوبلکس بودن پکیج 28 بخرید بدلیل اینکه هد پمپ پکیج 28 قویتر هست و 1 متر هد (ارتفاع بیشتری ) آب را پمپ میکنه
و مشهد شما کارخانه گرم ایران را دارید که پکیج های خوبی داره پکیج با برند گرم ایران ( باکسی ایتالیا ) بخرید خدماتش هم تو مشهد باید خوب باشه
نقل قول:
سپاس از پاسخ گوی سریع
سلام دوستان.من میخوام پکیج ۲۴کیلو وات بگیرم زیربنا هم ۹۰ متر هست به نظرتون بوتان بهتره یا ایران رادیاتور؟!!
کسی نیست جواب مارو بده!!!!؟نقل قول:
داداش من اصلا تخصصی در این زمینه ندارم ولی تقریبا تمام پست های این تاپیک و خوندم
چیزی که تا حالا دتگیر من شده این بوده که پکیچ خارجی مارک ایتالیای و المانی خیلی از پکیج های داخلی بهترن
از بین پکیج های داخلی، بوتان از ایران رادیاتور بهتره
استاتید اگه اشتباه میکنم اصلاح کنید
قربون معرفتت داداشنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببخشید بنده هفته گذشته مسافرت بودم اینترنت نداشتم
شما باید ببینید بودجه شما به چه پکیجی میخوره روی بودجه میشه بیشتر نظر داد
و طبق گفته دوستمون آقای bahmankh بوتان بهتر هست البته هرچند که بوتان 24 با قیمت 1300000 تا حدود 2000000 تومان داره و معمولا قیمت بالا تر دلیل بر کیفیت قطعات بهتر هست
تو بازار رقابتی و رکود فعلی تقریبا میشه رو قیمت کلیه برند ها را از نظر کیفیت سنجید
هرچند شما احتمالا تا حالا خریدتون را انجام دادید ولی وظیفه دونستم توضیح بدم و اعلام حضور کنم اگر سوالی دارید در خدمت هستم
با سلام
اساتید در مورد کیفیت پکیج ارونیکس اطلاعاتی میدید ؟
- - - Updated - - -
با سلام
اساتید در مورد کیفیت پکیج ارونیکس اطلاعاتی میدید ؟
سلامنقل قول:
بنده با آرونیکس کار نکردم و اطلاعی ندارم اما احتمالا خوب باشه
دوستان دیگه شاید بهتر بدونند
سلام داداش.نه هنوز نخریدم ولی قراره فردا بخرم راستش خودم قصد خرید بوتان ۲۴ رو داشتم حالا یا مدل ورونا با ۱۶۶۵۰۰۰ تومن یا مدل پرلا با ۱۷۷۵۰۰۰تومن از خود نمایندگی بوتان.به گفته خودشون قطعات مال اروپاست تو ایران مونتاژ میشه.نقل قول:
سلام دوستان
کسی اطلاعی از کیفیت پکیج مارک شوفاژکار داره؟ تعمیرکار میگه خیلی کم صدا هست و سابقه دار هم هست. واقعا همینطوره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده با پکیج شوفاژ کار کار نکردم فقط میدونم خیلی تو بازار رواج نداره و اسمی از پکیجش نیست
شوفاژ کار سابقه زیادی داره اما توی پکیج نه ولی توی ساخت دیگ چدنی و... سیستم های حرارت مرکزی بله سابقه زیادی داره پ
از صدا و کیفیت قطعاتش اطلاعی ندارم
سلام.خانه ویلایی در یکی از مناطق سردسیر با زیر بنای 130 متر داریم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه پکیجی (خارجی) برای گرمایش مناسبه.
4 سال است از پکیج مگاترم مدل mercury ...36000 استفاده میکنیم گرمایشش خیلی خوبه اما دایما نشتی داره و الان خیلی تو خرج افتاده لطفا یه پکیج بسیار خوب معرفی کنید
ایا پکیج سونیه دو آل خوبه؟
سلامنقل قول:
شما چرا برای 130 متر پکیج 36000 خریدید ؟ خیلی زیاد هست و دیگه اینکه خیلی زود هست برا نشتی و خرابی تو 4 سال بنظرم باید خدماتی تون را عوض کنید یه خدماتی بیاد نشتی ها را بگیره البته اگر از اتصالات باشه اگر از مبدل باشه قضیه فرق میکنه و مشگل شما این هست که یا سختی گیر نبستید یا آب منطقه شما خورنده هست . با شماره من تماس بگیرید 09132223581 که بیشتر راهنماییتون کنم یا اینکه دقیق بنویسید کجا نشتی دارید که اگر میشه نشتی گیری کنید .
در صورت نیاز به تعویض پکیج بیاسی ایتالیا و ویسمن آلمان و سونیه دوال فرانسه اصلی هستند و خوب و وایلانت مونتاژ ترکیه و والترو مونتاژ ایران و .... کیفیتشون خوب هست البته برند پکیج زیاد هست ببینید تو شهرتون چه برند هایی هست تا بگم کدوم بهتر هستند البته هرچند نظر من این هست که پکیج تو 4 سال نباید نیاز به تعویض داشته باشه
سلام ممنون از راهنماییتون
این پکیج از روز اول که نصب کردیم نشتی داشت تا به امروز که 4 سال گذشته سالی دو بار سرویس کار میاریم هیچکدوم نتونستن درستش کنن .کلا دیگه بی خیال این پکیج شدیم .اینجا چون سردسیره 36 هم جواب نمیده رو اخرین درجه که 80 باشه تنظیم میکنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنین و بگین
از بین این پکیج های خارجی که نام بردین کدومش بهترینه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
پیرو صحبتی که تلفنی انجام شد در جواب متن فوق اون قسمتش که نوشتید 36000 هم جواب نمیده باید بررسی کنید رادیاتورتون کم نباشه و اینکه رادیاتور ها با توجه به اینکه آلومینیومی هستند هوا نگرفته باشه و چند وقت یکبار هواگیری کنید
پکیج هم که مثل اینکه گفتید بیاسی میخرید ایشالا مبارکتون باشه
در صورتی که سوالی داشتید بنده در خدمتتون هستم
اساتید محترم خسته نباشید
ممنون میشم راهنماییم کنید
کیفیت پکیج یونیکال چطوره ؟
هفته دیگه نمایشگاه بین الملی صنایع ساختمان در مشهد برگزار میشه به نظرتون اگه بخوام از نمایشگاه خرید کنم تخفیف هم میدن یا همین قیمت نمایندگی هاست
با تشکر
سلامنقل قول:
بنده با یونیکال کار نکردم ولی بد هم ازش نشنیدم شما نمایشگه میری برند های دیگه هم ببین مثل گرم ایران که کارخانه اون تو مشهد هست و اگر ایتالیا اصل بخوای بیاسی که میدونم نمایشگاه مشهد شرکت میکنه و یا ویسمن آلمان و.....
تو نمایشگاه معمولا اگر نماینده مشهد بیاد تخفیف میده بهتون مگر اینکه خود شرکت بیاد و معرفیتون کنه به نماینده که بازم تخفیف نمایشگاهی شامل حال شما میشه
سلام
دوستان فنی و سرویسکار پکیج خسته نباشین ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، واحدی 150متری طبقه اول خریداری کردم تو تهران ، سه 4 یا 5جا تو پذیرایی جای رادیاتور داره و تو هر خواب هم یکی ، حوله خشک کن هم داره ، با توجه به اینکه همکف پارکینگه چی پیشنهاد میشه ببندم هم پکیج هم رادیاتور ها
بهترین جا برای تهیه ش کجاس ؟
ضمنا به خاطر هزینه بالایی که توخرید خونه متحمل شدم دنبال یه گزینه معقول و منطقی میگردم ، به صرفه و کارآمد
پیشاپیش ممنون :n18:
سلام و خوش آمد به شمانقل قول:
بنده سرویسکار و فنی نیستم اما تا حدی تجربه دارم در آبگرمکن و پکیج
فقط خواستم به شما و دیگران پیشنهاد بدم که اگر مشکل بودجه ندارید , سیستم شوفاژ رو از سیستم آبِ گرم مصرفی جدا کنید
یعنی یک پکیج نصب کنین برای گرمایش و یک آبگرمکن فوری مثل بوتان نصب کنین برای تامین آب گرم مصرفی
در اینصورت مشکلات سرد و گرم شدنِ آب در زمستان رو نخواهید داشت چون پکیج فقط برای رادباتورها هست و آبِ گرم هم از آبگرمکن تامین میشه
فرقش حدود 600 تومن هست و کمی لوله کشی که اگر بتونین هر دو رو کنار هم نصب کنین فقط یکی دو متر لوله میخواد
===================================
این تاپیکها رو هم اگر دوست داشتین تدریجاً بخونین چون هم کلی پول توشه هم آسایش و امنیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
پیرو صحبت شما دوست عزیز
دوستانی که در حال ساخت منزل هستند
یه پیشنهاد نده دارم که برای آبگرم مصرفی پیش بینی آبگرمکن خورشیدی کنید و لوله آبگرم از روی پشت بام به زیر پکیج بیاد
مزایای استفاده همزمان آبگرمکن خورشیدی و پکیج
1. بهینه سازی مصرف سوخت و ذخیره انرژی برای آیندگان
2. جلوگیری از آلوده شدن محیط زیست
3. همانطور که دوست عزیز مون گفتند دریافت آبگرم یکنواخت نسبت به پکیج و در صورتی که با کیت مخصوص به پکیج وصل شود در صورت پایین بودن دمای آبگرم خورشیدی وارد پکیج شده و حالت پیش گرم میشود برای آب پکیج و به دلیل بالاتر بودن دمای آب خورشیدی نسبت به آب سرد ورودی زمستان دلتا تی (اختلاف دمای ) ورودی و خروجی کمتر میشود و پکیج قادر به گرم کردن دبی بیشتر آب میباشد .
توجه : پکیج ها بستگی به سایزشون میتوانند دبی یا حجم مشخصی از آب را 30 درجه افزایش دما داشته باشند مثلا اگر در پکیج 24 کیلو وات بخواهیم 11 لیتر آب در دقیقه مصرف کنیم در فصل زمستان با دمای آب سرد ورودی 5 درجه پکیج قادر به گرم کردن 11 لیتر آب در دقیقه با دمای 35 درجه میباشد در صورتی گه اگر آبگرمکن خورشیدی نصب شود دیگر دمای آب سرد ورودی به پکیج میشود دمای آب گرم خورشیدی که در روزهای ابری زمستان حداقل دمایی برابر 20 یا 30 درجه را در بدترین حالت دارند که این آبگرم 20 درجه اگر وارد پکیج شود و پکیج هم 30 درجه گرم کند یعنی ما دبی برابر 11 لیتر با دمای 50 درجه داریم در نتیجه پکیج قادر خواهد بود همزمان به دو شیر مصرف آب گرم با دمایی یکنواخت و بدون نوسان دما برساند
4. خرابی پکیج بیشتر در قسمت آب مصرفی میباشد بدلیل رسوب بالای آب در نتیجه استفاده از خورشیدی آب مصرفی پکیج کم شده درنتیجه رسوب کمتر و خرابی کمتر در پی دارد
5. خاموش بودن پکیج در فصل گرم سال عمر پکیج را افزایش میدهد و مواقعی که گرمایش نیاز ندارید پکیج خواموش میکنید و از آبگرم خورشیدی استفاده میکنید درنتیجه صرفه جویی در مصرف برق و گاز و قطعات پکیج
6. در مواقعی که برق قطع باشد پکیج آبگرم ندادرد و میتوانید از آبگرم خورشیدی استفاده کنید .
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر جهت نصب آبگرمکن خورشیدی و پکیج قبل از ساخت و ساز و یا قبل از خرید پکیج و لوازم با شماره اینجانب تماس بگیرید 09132223581 درخدمتتان هستم
نکته مهم در هنگام لوله کشی ساختمان باید پیشبینی آبگرمکن خورشیدی شود تا نیاز به لوله کشی روکار نباشد
سلام دوستان
از نمایشگاه بین المللی مشهد یه پکیج فرولی 24 خریدم
مدل f24d
قیمت : 2610000
به نظرتون خوب خریدم ؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
از نمایشگاه بین المللی مشهد یه پکیج فرولی 24 خریدم
مدل f24d
قیمت : 2610000
به نظرتون خوب خریدم ؟
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه بله خوبه
ممنون:n12::n12:
با عرض سلام و وقت بخیر
برای متراژ 130 متر تو تبریز تصمیم به گرفتن پکیج بوتان دیواری مدل Perla 24i رو دارم . تایید میفرمایید . لطفا راهنماییم کنین . ممنونم .
با عرض سلام و وقت بخیر
برای متراژ 130 متر تو تبریز تصمیم به گرفتن پکیج بوتان دیواری مدل Perla 24i رو دارم . تایید میفرمایید . لطفا راهنماییم کنین . ممنونم .
سلامنقل قول:
درصورتی که ساختمان شما یک طبقه (ویلایی ) هست یا پنجره درزبند ندارید و یا اتاقی بالاتر از اتاق های دیگه دارید بهتره 28 بخرید ولی اگر آپارتمانی و طبقه وسط با پنجره درزبند باشه 24 هم جواب میده ولی دقت کنید رادیاتور به اندازه مورد نیاز یا حتی بیشتر ببندید در غیر اینصورت قبض گاز خیلی سنگین میاد براتون
برند پکیج هم بستگی به مبلغ پویلی که میخواهید هزنه کنید کیفیتشون متفاوت هست برند های بهتر از بوتان هست ولی با قیمت بالاتر
ممنون از راهنماییتون . یک نفر از دوستان پکیج با مارک بوش رو بهم توصیه کرده . شما چی پیشنهاد میکنین ؟ ممنونم .
در ضمن طبقه دوم ساختمان و منزل شمالی هست .و پنجره ها هم دو جداره هستش. upvc
سلام پکیج بوش دو مدل داریم یک سری مونتاژ ترکیه هستندو کیفیت خوبی دارند ولی یه مدل مونتاژ ایران شرکت بوتان هستند جدیدا شروع به مونتاژ کرده و هنوز درست تست نشده مشخص باشه کیفیت لوازم چطور هست که قطعا وقتی بوتان مونتاژ کرده برای اینکه قیمت بیاد پایین از کیفیت قطعات کم کردهنقل قول:
سلام به دوستان
پیرو سوالی که کرده بودم راجع به پکیج نظراتی که فروشنده ها میدادن بسیار متفاوت بود
اما چیزی که از مجموع نظرات بهش رسیدم، چند نفر از سازنده منزل گرفته تا فروشنده ها از بوتان و ایران رادیاتور نهی میکردن و میگفتن یک سالی هست که کیفیت محصولات هردوشون افت کرده و به جای قطعات برنجیشون دارن قطعات پلاستیکی کار میکنن و در مقابل تاچی رو پیشنهاد میکردن و میگفتن تازگی اومده توی بازار و برای اینکه جای خودش رو باز کنه هم جنسش خوبه و هم قیمتش و هم خدماتش. خصوصا که یکی از فروشنده ها میگفت با این حجم تبلیغات بوتان و ایران رادیاتور باز هم فروش تاچی مون بیشتره چون مشتریهایی که میبرن راضی هستن و به هم معرفی میکنن و نیازی به تبلیغات نداره.
دیگه اینکه از صداش نگران بودم که بنده توی تراس نصب کردم و صدایی اذیتم نیمکنه، برای داخل منزل نمیدونم صداش اذیت کننده باشه یا نه.
مصرف آب رو هم به راحتی پاسخگو هست و در این یک ماهی که نصب کردن هنوز مشکل کم آوردن آب گرم پیش نیومده.
با سلام دوستان
یه چند مدل خارجی شناخته شده هم معرفی کنید البته با تصاویر و مدلهای دیجیتالی باشه بهتره؟ و برای متراژ 150 متر چی شمال کشور چی پیشنهاد میشه؟ و برای آیا با نصب سختی گیر و هم نوع مغناطیسی باز هم جرم
داخل سیستم پکیج میشینه؟ بعد این سختی گیرها که در آب حل میشه تا رسوب آب پیش نیاد آیا زیر دوش آب برای بدن خطرناک نیست؟ کمی بیشتر در مورد سوالها پاسخ بدهید ممنون میشم با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد مدل های خارجی باز هم ذکر شده ولی مجدد براتون نام میبرم
ویسمن آلمان بیاسی ایتالیا و سونیه دوال فرانسه
وایلانت آلمان مونتاژ ترکیه آریستون آلمان مونتاژ ترکیه فرولی آلمان مونتاژ ترکیه و والترو ایتالیا مونتاژ ایران و ایساتیس مونتاژ ایران گرم ایران مونتاژ ایران و ویسمن مونتاژ ایران
ایران رادیاتور مونتاژ ایران و بوتان مونتاژ ایران و تاچی مونتاژ ایران که در رده پکیج های با قیمت پایین میباشند و یه نکته که به اشتباه مردم فکر میکنند ایران و بوتان ایرانی هستند بهتون بگم فقط در ایران مونتاژ میشوند و بیشتر قطعات چینی هستند و فکر کنم ایران یه قطعه از پکیج را خودش میزنه اونم منبع انبساط میباشد که کیفیت خوبی ندارد
نکته اینکه یک برند در ایران حدود 2 سال هست شروع به ساخت چند قطعه از پکیج کرده و پکیجی با برند آلتای تولید میکنه حدود 10 تا 20 قطعه تولید داخلی داره و واقعا تولید ایران هست البته هنوز مشکلاتی دارند و خرابی پکیج هاشون زیاد هست
در مورد عکس پکیج ها میتوانید در اینترنت سرچ کنید
تعداد برند های پکیج زیاد هست بنده چند مدل که خاطرم بود براتون نوشتم
شاپه و دوو و رادیانت و ال جی و ایمرگاس و بوش وارداتی و مونتاژ بوتان ، ناوین کره و .....
بله با داشتن سختی گیر باز هم سختی به مبدل میشینه ولی مدت زمان خیلی خیلی طولانی میشود و توسیه میشود حتما از سختی گیر استفاده کنید
با بررسی های که انجام دادم مشخصات و تصاویر نظرم را وایلانت آلمان گرفته....از روی تصاویر اینترنتی اینطور بر می آید که کیفیت خوبی داشته باشد...آیا وایلانت برای منطقه شمال و گلستان سازگاری داره؟
از کیفیت شان راضی هستند افرادی که خریداری نمودند؟ گفتید این مدل مونتاژ ترکیه هست آیا قطعات آلمانیه یا تولید ترکیه؟ در کل خدمات پس از فروش خوبی داره؟ برای متراژ 150 چه مدلشو بگیرم؟
با عرض پوزش که سوالات زیادی انجام دادم... باتشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
وایلانت کیفتش عالی هست فقط عیبی که داره به دلیل قیمت بالا کمتر ازش استقبال شده و به همین دلیل خدماتش یه مقدار ضعیف هس شما ببینید تو شهرتون اگر نماینده فروش و خدمات وایلانت دارید وایلانت بخرید در صورتی که نبود احتمالا بیاسی باشه چون فعالیت بیاسی در زمینه فروش و خدمات بهتر از برند وایلانت یا ویسمن هست درضمن اگر ویسمن هم بود عالی هست این سه برند هرکدوم تو شهرتون خدمات داشته باشند خوبه
برا متراژ شما در صورتی که آپارتمانی طبقه وسط باشید اتاق ها هم اختلاف ارتفاع نداشته باشند 24 تقریبا جواب میده ولی در کل بهتره 28 بخرید نکته مهم انتخاب درست رادیاتور هست
شماره موبایلم تو پست های قبلی هست در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید
سلام
من هم می خوام برای خاانه تازه سازمون پکیج بخرم که حسابی گیج شدمپ
بودجه زیر 2500 و برای خرید خیلی نظرات مختلف شنیدم
خونه دو طبقه و فعلا برای طبق دومش می خوام بگیرم
بین ایرانی ها بوتان را پیشنهاد دادن و لی در مورد صداش چیزی نمی گن (پکیج داخل آشپزخونه و مساحت خونه هم حدود 100 متر هستش
در مورد خارجی ها هم مونم کسی از این پکیج اطلاعاتی داره
kiturami
و دمراد
ممنون