بسته پایه سرور خارجی دربند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6
Printable View
بسته پایه سرور خارجی دربند:
Sent from my iPhone 6
بی زحمت یه تست میگرید سرور داخلی بسته پایهنقل قول:
اینم سرور داخلی با ۴ خط انتن:
Sent from my iPhone 6
سلام
من مدتیه ایران نیستم
ظاهرا رایتل سرعت هاشو افزایش داده درسته؟
سلام بله بسته به پهنای باند در اختیار در شهرهای مختلف محدودیت سرعتی را افزایش داده که در هر شهری متفاوته
Sent from my iPhone 6
سرعتشو 100هم بکنه با این قیمتهاش به درد عمش میخوره...
رایتل بسته پایه 3ماهه 9گیگ: 61هزارتومن
ایرانسل بدون محدودیت سرعت 3ماهه 12گیگ 37500تومن
دوست عزیز هر کسی بسته به نیازش تصمیم میگیرهنقل قول:
از نظر من ایرانسل مفت هم بکنه من باز بسته رایتل میخرم چون پوشش ایرانسل ناقصه سرعت هم اصلا پایدار نیست
محدود رایتل سرعت متوسط ۸ برابر سریعتر از نا محدود ایرانسله
یه زمانی ایرانسل شخصا ۲۲ مگابیت میگرفتم الان زور بزنه یکی دو مگابیت میشه اونم وقتی میخوام باهاش پیج باز کنم انقدر کنده که بیخیال میشم
Sent from my iPhone 6
نقل قول:
دقیقا اگه ایرانسل تمام خدماتشم مفت کنه ازش استفاده نخواهم کرد به هیچ وجه اصلا از این اپراتور افریقایی خوشم نمیاد
اینا فکر میکنن ایرانسل نوشته نامحدود حالا قراره سرعتش مثلا به 40 مگابیت برسه! در صورتی که فقط اسما نامحدوده از محدود رایتل هم کمتره
اپراتور فقط رایتل و همراه اول که همراه اول از لحاظ پوشش برای مکالمه بهتره
سلام مجددنقل قول:
از کی این اتفاق افتاده؟
باز رایتل ی خوبی که داره تو هر شهری که پوشش داره،پوشش کامل است و برای داخل ساختمان راحت جواب میده،اما ایرانسل فقط پوشش خارجی داره و میشه تو میادین اصلی تریجی استفاده کرد، پوشش جاده ای رایتل کمه اما هرچی باشه تریجی هست و چون ترافیک شبکه در جاده ها کمتره سرعتشم خوبه اما ایرانسل در جاده ها پوشش نسل دو داره که اینترنت بسیار بسیار ضعیفی ارائه میده.نقل قول:
سلامنقل قول:
از ابتدای امسال ارام ارام محدودیت رابسته به مقدار پهنای باند در اختیار برده بالا
Sent from my iPhone 6
رایتل سرعت پایه یعنی ده مگابیت میده پس حرفه ای تا چقدر میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت پایه نباید اینقدر بوده باشه
ظاهرا طی این ۱۰ روز تغییراتی رو دادند
من سیم کارتم بسته ی حرفه ای داره .
به مجرد اینکه ایران رسیدم چک میکنم
متاسفانه شرکتهای همراه اول خدماتشونو خوب نشون میدن اما به مرور خرابکاری میکنن
هزینه بالا , کیفیت پایین , حجم پایین و پشتیبانی ضعیف
اینا همیشه بوده و هست و باید حسرت خورد که کشورهای خارجی با خدمات و کیفیت بیشتر این اینترنت همراه رو رایگان گذاشتن تا مردم در امکانات باشن
پیج رسمی اینستگرام مدیر عامل رایتل:
در مورد بسته های اینترنت نظرتون رو به مدیر عامل رایتل منتقل کنید.
دوستان من بسته پایه روی سیمکارت رایتلم فعال کردم سرعتش 2 مگ بیشتر نمیره ! دقیقا 2 مگ میده..تهران هم هستم..همه جا تست کردم همینجوریه..ولی بسته حرفه ای تا 13 مگ میره..شما ها چجوری با پایه 10 مگ میگیرید ؟!
شما کجاها تست کردی؟نقل قول:
اعتباریه یا دائمی
من سعادت ایاد مطهری دربند این چند روزه تست کردم ۸-۱۰ مگابیت بود امروزم ولنجک تست کردم ۴-۵ هست.
سیمکارتم دائمیه البته نمیدونم فرقی میتونه داشته باشه یا نه.
Sent from my iPhone 6
منم دائمیم اطراف دریاچه چیتگر صادقیه ستار خان حتی سعادت آباد که میگید..به نظرم سیستم Shaping هم رایتل هم همراه اول مشکل داره..بعضی اوقات میشه که بسته حرفه ای دارید 1 روز مونده پایه میکنید سرعتش همون میمونه..الان من همراه اولم بسته 1 روزه آلفا فعال کردم سرعت شد 512... یک ساعت مونده بود به پایان بسته یه آلفا + 1 ماهه زدم ولی سرعتم بالاتر از 512 نمیره دیگه..بهشونم زنگ زدم و با لحن خیلی بدی گفتن امکان نداره همچین چیزی...گفتم پرونده تشکیل بدید رسیدگی شه..گفت مشکل از منطقه تون میتونه باشه! در حالی که سیمکارت دوستم با آلفا+ همینجا 8 مگ میداد اون لحظه.نقل قول:
الان اینجا ولنجک با چهار سیمکارت با صاحبین مختلف تست کردم
به یک نتیجه تقریبا قطعی رسیدم.
۲ تا سیمکارت که قبلا نامه درخواست ارتقا به بسته حرفه ای داده بودن و قبلا (چند ماه قبل) بسته حرفه ای خریدن یعنی مجوز سرعت بالا تو سیستم دارن سرعتشون راحت میره بالا و بین ۴-۶.۵ مگ جواب داد.
اما دو سیمکارت دیگه که نامه درخواست بسته حرفه ای نداده بودن روی ۲ مگ بسته شده.
به نظرم شما درخواست بده بعدم یک بسته حرفه ای بخر تا سیمکارتت تو سیستم کلاسش عوض بشه مشکلت حل میشه
Sent from my iPhone 6
من جرو اولین های رایتل بودم که ثبت نام شماره دلخواه داشت اوایل و الان تازه گذاشته دوباره...همون اول یه نامه فرستادم بسته حرفه ای 512 داشت..512 میکشیدم راحت..بعد یه مدت سیستمشون ریخت به هم همه نامه ها حذف شدن و دوباره گفتن نامه بفرستید..فرستادم و باز کردن سرعت رو.. الان هم تا قبل این بسته .. بسته حرفه ای داشتم. که این تموم شد پایه گرفتم ! الانم دوباره حرفه ای کنم میره بالا 100% ..خلاصه این محدودیت سرعتا چیز جالبی نیست مشکل ایجاد میکنن برای بعضی ها. باگ زیاد دارن..مخصوصا همراه اول..بهترین کارو همون ایرانسل کرده..ولی برای جلوگیری از مصرف زیاد و حل مشکل پهنای باند هم باید به نظرم بسته ها رو گرون کنن نه در حد گیگی 10 تومن !..همون 5-6 تومن خیلی بهتر بود.با 3G من 25 مگ هم باهاش میگرفتم ولی الان اومده شده در حد 256 :|نقل قول:
اره منم همون موقع سیمکارت گرفتم سیمکارتش از این شیشه ایهاست.
شما تونستی lte روی رایتل بگیری؟ من که هیچ جا نتونستم
Sent from my iPhone 6
نه والا..از دوستانی که تو منطقه ما بودن یکی تو سرچ شبکه ها دیده بود ولی من نمیبینم با مودم ! اگه بیکار بودم میرم بچرخم ببینم جایی میشه وصل شد یا نه :n41:نقل قول:
ولا من کلا گذاشتم روی lte اگر جایی میداد وصل میشد، مگر اینکه سیمکارتم ساپورت نکنه
Sent from my iPhone 6
تمام سیم کارت های رایتل USIM هستن و قابلیت اتصال به شبکه LTE رو دارن.
نکنه بستگی به منطقه و پهنا باندش داشته باشه.من اینجا بزور تا 1 مگابیت میره یعنی ته 0.99 مگابیت میده با اسپید تستنقل قول:
مهندس جان تعجب کردم واقعا کار رایتل رو ببینید بدون تعویض سیم کارت به نسل چهار متصل میشه.بعدشم رایتل از اول این کارو کرد رو سیم کارتاشنقل قول:
یادمه چند سال پیش رایتل داشتم سرعتش رو 32 کیلوبایت ثابت بود بعد گذشت چند ماه شد 64 بعدش 129 بعدش الان تا 217 میره تو منطقه ما
دوستان اینترنت پیشرفته سرعتش تا چقدر میاد بالا ؟
و اینکه حجم مصرفی چقدر است ؟
دوستان تا 13 مگابیت گرفتننقل قول:
محدودیت حجم مصرفی چقدر استنقل قول:
ببخشید متوجه نشدم میشه واضح تر بگیدنقل قول:
تا چند گیگ میشه دانلود کرد. 3 گیگ 5 گیگنقل قول:
الان بسته 1 ماه اش را میده 48 هزار تومان اما حجم دانلود مشخص نکرده
دوست عزیز،نقل قول:
هیج جای دنیا نمیگن به خاطر کیفیت اینترنت رو گرون کنید! بلکه میگن کیفیت شبکه رو ببرید بالا.
در ضمن رایتل در حال حاضر گرونترین اینترنت کشور رو داره ارائه میده. دیگه از این گرونتر؟!
هر گیگ اینترنت نسل 3 توسط رایتل فروخته میشه 10 هزار تومن یعنی بیش تز از 2 دلار... ب ههر کی بگی مسخره می کنه :n02:نقل قول:
قطعا باید کیفیت داشته باشه اینترنت در این شکی نیست ولی به چه قیمتی؟! فکر کردین شما از رایتل بسته نخرید باز هم به این قیمتهای فضایی ادامه میده؟! اینترنتی که برای اپراتور داره 700تا 800تا تک تومن تموم میشه به شما میده 10هزارتومن
قاچاق مواد مخدر انقدر سود داره؟!:n31:
البته خوب خلایق هر چه لایق
سلام.
چند روز است در جستجوی شبکه به جای 43220 ، rightel می نویسد؟(اندروید است)
ایا کاری کرده اند؟
نه اون مال شبکه هستش تو بعضی گوشی های چینی و یا هوآوی میزنه IRN20 یا همونی که شما میگیننقل قول:
برید تو سایت رایتل تو طرح ها مشخص هستنقل قول:
دوست عزیز شما این کامنت رو باید خطاب به دوستانی که در اینجا از رایتل دفاع میکنند میدادی نه بنده.نقل قول:
بنده چند روز پیش اومدم گفتم آقا نخرید از رایتل از این اوپراتور پررو. بعد یک سری دوستان اومدن گفتن آقا چرا رایتل رو تخریب میکنی میزنی تو سرش!
بهتره اول با دقت کامنتها رو بخونی بعد نفر درست رو خطاب قرار بدی!
اتفاقا بنده می دونم نظر شما رونقل قول:
به در میگم که دیوار بشنوه دوست من
منظور من با رایتل نبود..ایرانسلو گفتم..دقیق بخونید متوجه میشید..نقل قول:
بله هیچ جا اینجوری نیست .. هیج جا هم پهنای باند اینترنت کشور 500 گیگابیت نیست برای 30 میلیون کاربر ! کیفیت شبکه اپراتور ها مخصوصا مال ایرانسل الان مشکلی نداره ! ولی وقتی قیمت اینترنت همراه از اینترنت ثابت ارزونن تر باشه ازین بدتر هم میشه وضعیت شبکه..
هیچ جای دنیا اینترنت همراه نصف قیمت اینترنت ثابت نیست !
ظرفیت تجهیزات بیسیم همه جای دنیا محدوده ! ولی کابلی نه! بخاطر همین اینترنت همراهشون 2-3 برابر قیمت اینترنت ثابته.
دلیل اینکه اینترنت رایتل الان با ثباته بخاطر قیمت بالای اونه...منظور من هم این بود که ایرانسل همون گیگی 5-6 تومن قبلیش خیلی بهتر بود نه اینکه الان بسته هایی بده با گیگی 2 تومن که مردم ADSL 3600 تومنی رو ول کنن برن اینترنت همراه استفاده کنن.
الان شما میگید کیفیت شبکه های ADSL هم خرابه یا اینکه اونایی که یکسری جاها اصلا نمیتونن ADSL بگیرن چیکار کنن ؟.. اون دیگه مشکل مخابرات و زیرساخته که توسعه نتونستن بدن تا الان.
هیچ جای دنیا نمیگن تعرفه رو گرون کنید میگن کیفیت رو ببرید بالا..درسته ولی هیچ جای دنیا هم اینترنت همراه جایگزین اینترنت ثابت نشده که تو ایران شده !
شاتل 30 گیگابیت پهنای باند داشته باشه با 2 میلیون کاربر ... ایرانسل 40 گیگ پهنای باند داشته باشه واسه 22 میلیون کاربر ( طبق گفته مدیر عامل ایرانسل )...چیزی میمونه از پهنای باند ؟
ما ISP داریم تو تهران که به مشترکینمون تا 20 مگ هم سرویس ADSL میدیم تو مجتمع ها .. تعرفه ها هم همون گیگی 3600...مشترک هر موقع بزنه دانلود 20 مگ رو میده بهش..ولی از عید به اینور 250 تا از مشترکین ما تماس گرفتن و گفتن ایرانسل 100 گیگش 175 تومنه مال شما چرا 40 گیگش 100 تومنه ؟ و رفتن سراغ ایرانسل...این شد که کل کشور یوزر های ADSL رفتن سراغ ایرانسل و سرعت ها شده در حد 512 کیلوبیت.
سیستم تعرفه گذاری همه شرکت ها مشکل داره..از شرکت زیرساخت بگیرید تا ماها...تا زمانی هم زیرساخت ارزون نکنه وضعیت بی ثبات میمونه.
الان اپراتور T-mobile آمریکا هم بیاد نصف قیمت اینترنت کابلیشون بده تعرفه هارو سرعت 100 مگ LTE اون هم میشه 1 مگ ! پس این ربطی به کیفیت شبکه نداره..حتی بهترین اپراتور های دنیا هم با کاربر بیش از حد پهنای باند و ظرفیت شبکه نابود میشن.