دوستان الان افت سرعت هم دارید؟سرعتم افت کرده
Printable View
دوستان الان افت سرعت هم دارید؟سرعتم افت کرده
اتفاقا امروز ثبات سرعت من عالیه ! سرعت ثابت ثابت ثابت روی 117 کیلوبایت :n02::n12:نقل قول:
گوگل چی زود میاد برات تو فایرفاکس یا دیر میاد؟
دوستانی که مشکل قطعی دارن میشه بگن از کدوم شهرهای استان هستن؟ کسی هست از ماهشهر همچین مشکلی داشته باشه؟
گوگل بدون س ا ک س آره خیلی دیر میاد ولی با س ا ک س سریع باز میشه !نقل قول:
برای گوگل از این آدرس استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والله چی بگم خودم کردم که لعنت بر خودم باد:n02:نقل قول:
در اون مورد من دقیق نمیدونم دوستانی که اطلاع دارن آقا عرفانو راهنمایی کنن
خیلی ممنون دوست عزیز ولی اگه گوگل کلا زود نیاد همین گوگل عادی نه این ایپی ادرس سی سی کم کانکت نمیشه بخاطر مشکلات مخابراتی خدا را شاکرم که به فکر مردمن امشبم بازی رئالهنقل قول:
:n25::n25::n25::n30::n30::n30:
پوریا جان اگه 256 بگیری،بعداً دیگه نمیتونی آنلاین سرویست رو ارتقا بدی.
=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها اوضاع پایدار شد؟تمدید کنم؟
اینم وضعیت 1مگ نامحدود :
یعنی کسیکه قبلا مدارک داده و 512 گرفته اگر بره 256 بگیره دیگه نمیتونه 512 برداره؟اگه اینجوریه که مسخرس
نه اینطوری نیس ولی اگه 512 تموم شد و256 بگیری اگه چند ماه پشت سرهم3/4ماه تو 256 بمونی بعد بخوای 512 بگیری باید یا مدارک فاکس کنی یا پیش نمایندگی بری که کارت عابربانکو ببری که راهتون رو زود راه میندازن دومی بهتره خودشون تمدید میکنننقل قول:
دوستان من الان دارم از نت مخابرات استفاده میکنم . اما چیزی که جالبه اینه که خیلی از سایت ها رو باز نمیکنه! و انگار اصلا نت من قطع هست! سایت هایی مثل سافت گذر، نارنجی و گل! تنها سایتی هایی که باز شدن یکی ورزش 3 بوده و دیگری هم اینجا. دیشب با شاتل هیچ مشکلی نداشتم. چرا الان اینجوری شده؟
حالا ورزش 3 سرورش داخلي باشه p30world كه آلمانه!نقل قول:
شما كش و كوكي هاي مرورگرت رو پاك كن ببين درست ميشه يا نه. قبلش هم مي توني پينگ بگيري از سايتهايي كه باز نميشه ببيني پينگ داره يا نه. يه بار هم كارت گرافيك كامپيوترت رو در بيار بذار سر جاش(به نقل از بخش پشتيباني adsl :n02: )
کش و کوکی رو پاک کردم. کارت گرافیک؟؟؟؟ چه ربطی داره آخه !!! الان اینو قطع کردم و به شاتل وصل شدم بدون هیچ مشکلی همه سایت ها رو باز کرد!نقل قول:
ما خواستيم همراه با كمي طنز سطح علمي پشتيباني adsl رو براي شما تشريح كنيم:n02:نقل قول:
البته اینی که گفتم به همون پشتیبانی بود وگره بنده جسارت نکردم :) مشکل حل شد. زنگ زدم پشتیبانی dns بهم داد درست شد. سرعتش فوق العاده بوده تا الان. 256 نامحدود داره 100 میگیره. البته میدونم هیچ تضمینی نیست که این روند ادامه داشته باشه :n02:نقل قول:
من هم یه بار میگیره یه بار قطع میشه نتم dns چی بهت داد/؟نقل قول:
اقا منم دقیقا همین مشکل دارم ! اینجا و سایت mobile.ir باز میشن ولی بقیه باز نمیشن !! حتی ورزش 3 هم باز نمیشه ! dns که بهت مال کجا ؟! گوگل ؟ :n01:نقل قول:
خوشحالم كه مشكلتون حل شد. البته dns به سرعت دانلود ارتباطي نداره.نقل قول:
مخابرات خیلی بده برو شاتل یا اسیاتک من هرجا فکرشو کنی بودم
Using tapatalk
من 256 نامحدودم رو دیشب تمدید کردم.پرقدرت داره با سرعت 130 تا 160 از دیشب تا حالا دانلود میکنه :دی
کلاً این مخابرات منو دوس داره انگار(چشمم نزنین ها :دی)
شما هم دلتون خوشه
به مخابرات خوزستان هیچ اعتباری نیست
حتی تلفن رو نمی تونن سرویس بدن چه برسه به adsl
خداییش کدومتون واور می کنه خونه جدید که اجاره کردم
از تیر تا مهر طول کشید تا خط تلفن رو وصل کنن
باز بهمن قطع شد تا همین حالا
نه اینکه پیگیری نکردم
روز دو بار با 117 تماس می گیرم
چند بار رفتم مرکز مخابرات با آخر دیگه هرچی از دهنم در وامد بهشون گفتم (غیرت که نداشتن )
تا دلتون هم بخواد فرم شکایت سامانه مخابرات رو پر کردم
حالا هم اگر روزی خدا خواست و اومدن تلفن رو وصل کردن و عمر ما به دنیا بود شرقیا و غربیا هم فکری به حال ما نکرده بودن و هیچ شرکت سرویس دهنده دیگه ای وجود نداشت وایمکس ایرانسل هم نبود
باز هم می گم مگه پولم زیادی کرده برم بریزم تو حلقوم این حرم خورای نامرد
قید اینتر نت رو می زنم ولی از مخابرات نمی گیرم
:n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24: :n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24:
من که دستم به جایی بند نیست فقط لعن و نفرین می کنم
مخابرات اینترنتش شانسی شده، برا یکی خوبه برا یکی بدنقل قول:
درودنقل قول:
من باور میکنم... چون الان دقیقا 14 ماه گذشته و قرار بود خط تلفنم که تخلیه شده بود رو وصل کنن ولی هنوز انجام نشده...
اوه اوه/این صفحه دعوا شده.من برم بعداً بیام :دی
خطاب به همه دوستان dns که به من دادن :
217.218.127.127
8.8.8.8
واسه من امروز سرعت عالي و پايدار بوده Oo
واسه منم از روزی که تمدید کردم سرعت پایداره،قطعی نداشتم.
تایید میشهنقل قول:
کاملا درستهنقل قول:
من دیروز سرعتم رفته بود روی 600 !!! خلاصه 6 گیگ گرفتم :n05: شب دوباره اومد روی 80
شما هم سرعتتون پایینه مثل تمام استان ها؟
امروز بعدازظهر یه مقدار افت سرعت احساس میشه.
تا میای ازش تعریف کنی جو گیر میشه :دی
وضعیت الان من: 1مگ نامحدود:
فکر کنم آرامش قبل از طوفان بود..... از الان شروع شد افت سرعت ...فقط خدا کنه زود گذر باشه.
لطفا یک تست از سرورهای خارج بگیریدنقل قول: