سلامنقل قول:
گارنتی سازگار و ویستا.که سازگار معتبرترینه.
بله با بیمه باشه قیمتش میره بالاتر
Printable View
سلامنقل قول:
گارنتی سازگار و ویستا.که سازگار معتبرترینه.
بله با بیمه باشه قیمتش میره بالاتر
بله . من در صورتی گفتم که لپ تاب خیال کردم نداریدنقل قول:
میخاید قابلیت مکالمه هم داشته باشه یا خیر ؟
میتونید هم صبر کنید یا خیر ؟
نقل قول:
من باشم ASUS Memo Pad FHD10 ME302KL رو انتخاب میکنم. نکسوس 7 خوب هست ولی کوچیکه.
نه ولی بشه مسیج زد در اولویت هست حالا نشد هم مهم نیستنقل قول:
چقدر صبر کنم یعنی؟ باید بدونم برای چی دارم صبر میکنم برای چه مدلی و کی میاد و حدود قیمتیش چقدر میشه...در این صورت شاید صبر کردم
اره خب 10 اینچی برای وب گردی مناسب تره!نقل قول:
علاوه بر مواردی که دوستمان گفتند، ASUS Fonepad را با گارانتی آواژنگ و همینطور ویستا هم میتوانی تهیه کنی.نقل قول:
بنظرم که سازگار و آواژنگ در اولویت هستند و بعد بقیه گارانتی ها.
توی بازار فقط وستا هست و دیگری نیست / برای خرید می شود به فروشگاه فروش آنلاین اعتماد کرد/ برای خرید اینو در نظر دارم ولی 32 توی بازار نیست و مجبورم 8 را بخرم...
آواژنگ تازه وارد کرده ! امروز سه تا برام رسید .
دوستان نظرات برای این تبلت چیه ؟ Samsung Galaxy Tab 3 8.0 SM-T3110
نقل قول:
Sony xperia z Ultra
به نظر میاد همون نکسوس 7 باشه نیم اینچ کوچیکتر و ضد آب و دوربین بهتر
اشغاله و با توجه به قیمتش اصلا نمی ارزهنقل قول:
تبلت A3000 لنوو چطوره ؟
نسبت به بقیه ی تبلت ها، کیفیت صفحه نمایش و رابط کاربری خوبی نداره.نقل قول:
اما نسبت به قیمتش بد نیست.
تبلت 8 اینچیه Acer رو بگیر از این بهترهنقل قول:
فون پد 7 ایسوس هم می گویند خوبه ولی هزار مشکل داره ...
صفحه و بدنه خش بر می داره
صدای ضعیف
سی پی یو اینتل که با نرم افزار ها هم خوانی نداره گاهی
با آپدیت مشکل ساز میشه و کندی ووو
رم کم
فقط پول اسمشو می خوره
برخی نرم افزار ها را بخاطر رعایت کپی رایت دانلود و بلوتوث نمی کنه
ووووووووووووووو
سلام
من میخوام یه تبلت بگیرم بین این 3 مدل موندم
ASUS Fonepad 7 ME372CG یا Lenovo a3000 یا Farasoo Fast 717 - 16 GB
تو مشاوره ی قبلی دوستان بهم ایسوس رو پیشنهاد دادن
ولی چون الان حدود 1.5 سال هست که تبلت 7 ایچی دارم ، دیگه از 7 اینچی خسته شدم و میخوام یکم بزرگتر باشه که تبلت فراسو 8 اینچه و الان انتخابم شده
هر 3 مدل کامله
فقط الان تنها چیزی که مهمه برام برای خرید فراسو اینه که صفحه نمایش خوبی داره؟؟؟
صفحه نمایش برام مهمه
ممنون :n16:
اون مدل های 7 اینچی رو خط بزن و به جاش acer a1 810 و مدل سیم کارت خورش a1 811 رو بذار تو لیستتنقل قول:
اونم تبلت خوبیه ولی قابیلت مکالمه نداره مثله اینکه ، بخاطر همین تو لیست نیستنقل قول:
این فراسو خوب نیست ؟؟؟؟
( صفحه نمایشش )
چندین انجمن سایت و نظرات در سایت ها را مطالعه کرده و با فروشندگان زیادی صحبت کردم ...
به نظر من برای خرید دیگه نباید نظر گرفت ... چون هر کسی بر اساس دید خودش و نه نیازهای شما نظر می ده و حتی با تعصب به برند خاصی نظر می دهند ...
به این نتیجه رسیدم فقط خود آدم می دونه چه انتظاراتی از یک تبلت یا هر وسیله دیگری می خواهد داشته باشه .
من خودم نظرم lenovo A3000 بود و دوستم خریده بود 2 ماه پیش 720 هزار تومان و عالی بود هم صدای بلند و هم بازی سنگین و هم صفحه نمایش خوبی داشت و فقط مانند اکثر برند ها اثر انگشت رو جذب میکرد .
خواستم بروم بگیرم ... یک سر اومدم نت دیدم بهبه ایسوس Fone pad 7 رو داده بازار رفتم بگیرم 680 هزار تومان بود رفتم بگیرم فروشنده گفت تمام شده و گفت هفته بعد میاد با خوشحالی 700 هزار تومان بردم بگیرم و گفتم تست کنید بخرم و گفت فروشنده بدون گارانتی داریم و قیمت 700 هزار تومانه و نخریدم بدون گارانتی
دوستم رو دیدم که توی کار فروش بود و گفت خودم داشتم 640 و تمام شده و نزدیک عید وارد میشه و با این قیمت 700 بدون گارانتی و 750 با گارانتی پیشنهاد نمی کنم
اگه عجله داری لنوو 3000 بگیر و اگه هر دو یک قیمت باشند یا 650 باشه پیشنهاد می کنم وگرنه برو لنوو بگیر
فروشنده های دیگری رفتم و همه هر دو مدل رو داشتند و همه می گفتم خودمون برداشتیم ولی مشکل داره با آپدیت افت سرعت و هنگی داره و جالب در نیامده و فقط مارک پدر و مادر داریه
وتوی این یک ماه خیلی بررسی کردم و صحبت و نظرات دوستان دارنده خیلی ها از افت سرعت در بدو آپدیت می نالند و بعضی بخاطر خراش بر داشتن بدنه ناراحتند و بعضی برای صدای ضعیف اسپیکرها ناراحتند .
برخی نرم افزار ها را بخاطر رعایت کپی رایت دانلود و بلوتوث نمی کنه
ووو اگه بخری باید رم هم بگیری براش وووووووو چون رمش 8 هست .
.................................................. ...............................................
من 700 تومان پول خرید تبلت رو که خرج کردم هیچ باز 650 کنار گذاشتم ...300 تومان دیگه رفت ... فقط بخاطر ایسوس و نظر دوستان 1 میلیون از دست دادم.
.................................................. ...............................................
من فقط از تبلت می خواهم که صدای خوب و بلند .. متوسط داشته باشه برای دیدن ویدیو کلیپ و مطالعه کتاب و رفتن به اینترنت
و شاید بازی شطرنج ...... چون اهل بازی نیستم ...
چون شده اینترنت جزیی از نیاز روزانه می خواهم وقتی خسته ام ... نشسته به اینترنت وصل شوم و نه پشت کامپیوتر و صندلی ...
بنرتون باز لنوو بد هست ... بمونم ایسوس ارزان بشه ؟ اگه ایسوس صداش ضعیفه و بدنه اش خش بر می داره واقعیت داره بگید که برم فردا لنوو بگیرم ... معذرت زیاد صحبت کردم .. دوستون دارم ... :n12:
منم با نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم. این تبلت acer iconia گرفتم از همه نظر عالیه فقط وسایل جانبیش در ایران کمه. ای کاش تحریم نبودیم و میتونستیم از سایتهایی مثل امازون وسایل جانبیش رو بخریم
مشکلش نداشتن قابلیت مکالمه هست متاسفانه واگرنه تبلت خوبیهنقل قول:
سلام
میخوام تبلت مخصوص بازی بگیرم، شما کدامیک رو پیشنهاد می کنید ؟
Sony Xperia Tablet Z
Samsung Galaxy Note 10.1 2014
با اینکه اصلا از سامسونگ و محصولات دیجیتالش خوشم نمیاد ولی بین این دوتایی که گفتین گلکسی نوت مطمئن تره
کیفیت تصویر لنوو A3000 در محیط بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری نوت واسه بازی نیست. آیپد ایر بهتره واسه بازینقل قول:
تبلت با پایین ترین قیمت میخوام که بتونم بازی کنم و صفحه نمایششم خوب باشه
هر چی ارزون تر بهتر
فقط هم واسه بازی و اینترنت میخام
با سلام میخوام تبلت بخرم در حد 100000 تومان لطف کنید راهنمایی کنید
سرعت برام مهمه
کارم باهاش میخوام بازی کنم و نرم افزار کار کنم
تبلت های Acer Iconia A1- 810 (این 8 اینچیه) و Asus Memo Pad ME173X HD قیمتشون طرفای 450 ـه تبلت های خوبی هستننقل قول:
از برند متفرقه هم SmartTouch Trend TB7820116 بد نیست 8 اینچیه :دي قیمتش هم 400 ولی دوتای اولی مطمئن ترن.
تبلت های ارزون تری هم هستن مثلا با قیمت 200 یا 150 ولی کیفیتشون خیلی پایینه و تو منوش گشتنش هم کنده اصن یه وضعی :n02:
داداش 100 هزار تومن؟نقل قول:
:n14:
منضورشون یه تمنه حتماً :n02:نقل قول:
من پیشنهاد می کنم، دویست تومان بذارید روش، Sony Xperia Tablet S - 32GB رو با قیمت تغریبی 1.200.000، تهیه کنید.نقل قول:
تو این رنج، سامسونگ اصلاً خوب نیست.
دوستان اطلاعاتو ببینید زده 8 گیگ هم داره و cpu فرق داره ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MTK8389, Quad Core, 1.2GHz
8GB/16GB
دوستان تبلت ها معمولا چه مدت بعد از اکران میرسن ایران؟ مثلا من الان منتظر galaxy tab pro 8.4 هستم به نظر خیلی تبلت خوب و کاملی میاد ارزش داره واستم واسش؟ کی میاد ایران؟ (تو همین هفته آمریکا قابل فروش میشه)
قیمتش هم 400 دلار هست یعنی فقط 50 دلار بیشتر از G pad
کلا نظرتون چیه؟
مثلا Xperia. Z1، یکی دو هفته بعد اومد ایران.نقل قول:
اینم حتما مثل همونه.
50 دلار میشه 150 هزار تومن البته سامسونگ دیدی دامپینگ کرد.نقل قول:
بستگی به خود سامسونگ داره. سامسونگ محصولاتش رو معمولا زود وارد ایران میکنه.
نه عزیزم یکی از 0 جا موند :n02:نقل قول:
دوستان صحبت یک دوست راجب فون پد 7 ایسوس .............
دوستان یه مشکل بزرگ برام تو fonepad7 بوجود اومده.
وقتی سیم کارت رایتل با سرعت اینترنت ۱mb/s رو روی فون پد استفاده می کنم سرعت دانلودم خیلی پایینه و بین ۱۵ kb/s الی ۳۰ kb/s هستش.
در صورتیکه با همون سیم کارت و در همون اتاقی که با فون پد تست سرعت گرفتم وقتی سیم کارتو روی تبلت قبلیم ( samsung p1000) استفاده میکنم سرعت دانلودم بیم ۱۰۰kb/s الی ۱۲۰kb/s هستش.
یعنی فون پد در مقایسه با سامسونگ سرعت اینترنتو یک سوم میکنه.
گارانتی فون پد رو شرکت ویستا انجام داده. به پشتیبانی شرکت ویستا هم مراجعه کردم و گفتن که مودم تبلت به اندازه سامسونگ سرعت نداره و کاریش نمیشه کرد.
تشکرنقل قول:
توی نت سرچ کردم مثل اینکه سیم کارت نمیخوره بعدش میگن سونی خوب نیست لطفا راهنمایی کنید
هرکی گفته سونی خوب نیست، بده من دهن رو مورد عنایت قرار بدم :n02:نقل قول:
سامسونگ تو این رنج، تبلت خوب نداره. اما خب تو رنج های بالاتر حرف اول رو میزنه.
Fujitsu Stylistic M532 هم هست، که مثل همین سونیه هست.
الان من سونیه رو دارم، هیچ مشکلی نداره. یکی از دوستام Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5200- 16GB گرفته،
میگه آسفالت و ... روش لگ داره و از این حرفا. پردازندش زیاد خوب نیست.
اما این یکی تگرا 3 هستش. همه چی رو راحت اجرا میکنه.
درکل به نظرم، تو این رنج، اصلاً سامسونگ نگیر!
تو این رنج Asus Google Nexus 7 2 4G - 32GB هم هست. اما ایراد زیاد داره. ( دوربین پایین، جذب اثر انگشت
و چون Nexus هست، از رابط کاربری ساده ی اندروید استفاده می کنه)
بنابراین، شما که از سونی خوشت نمیاد، Fujitsu Stylistic M532 انتخاب خوبیه. الان بـابام داره و ازش
راضـیـه اما کیفیت صفحه نمایش، خیلی جذاب نیست و از رابط کاربری ساده ی اندروید استفاده می کنه البته نا
گفته نمونه که استاندارد نظامی STD-810G هم داره.
( اگـه من جای شـمـا بــودم، Sony Xperia Tablet S - 32GB مـی گرفـتـم. شک نکن تو این رنج خیلی خوبه)
دوستان عزیز یه مشاوره ی نهایی میخوام
برند برام مهم نیست
تو رنج 500 تا 600 میخوام یدونه تبلت بگیرم ، حالا یکم بالاتر مشکلی نیست ولی نمیخوام زیاد هزینه کنم ، دم عید :n02:
خیلی خیلی کم اهل بازیم ، صفحه نمایش خوب مهم برام ( خیلی مهمه ) + اسپیکر راضی کننده باشه ( البته بیشتر اوقات هدست میزنم )
( بیشترین کارم نگاه کردن فیلمو سریال هست ، میخوام طاقت چندین ساعت پشت هم فیلم نگاه کردنو داشته باشه )
انتظارات :
علاوه بر صفحه نمایش خوب
رم بخوره
سیمکارت بخوره = قابلیت مکالمه داشته باشه + SMS
بلوتوس + GPS + GPRS داشته باشه
دوربین هم داشته باشه
انتظارام زیاد شد :n02:
از 7 اینچ خسته شدم ، اگه از 7 اینچ بیشتر باشه ( 8 ) که چه عالی ، نبود هم زیاد مهم نیست
حالا تبلت های مد نظرم :
همونطور که تو چندین پست قبلیم گفتم
Lenovo A3000
Farasoo Fast = که 8 اینچ هست و همه ی اون چیز هایی که میخوامو داره ولی فقط نمیدونم صفحه نمایشش چطوریاس ، خوبه ؟
Asus Fonepad ME371MG New - 8GB = البته نمیدونم چرا حسه خوبی به این مدل ندارم :n02:
Ainol Numy 3G AX1 = :n13:
یه مدل دیگه هم بود که خوشم اومد = Acer Iconia A1- 811 = که متاسفانه قابلیت مکالمه نداره
فقط دوستان ، من میخوام تبلت خودمو بفروشم و یکی دیگه بگیرم
فقط میخوام مشکلات تخیلی نداشته باشه ، مثل موقع مکالمه حتما باید هدست باشه و ....
اگه موارد دیگه ای هم بود با قیمت معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون :n16:
پیشنهاد من اینه که تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیریدنقل قول:
اگه با محصولات خانواده اپل مشکلی ندارید ipad بهترین گزینس، سخت افزار مناسب در کنار سیستم عامل بهینه iOS
سلامنقل قول:
درمورد تبلت A3000 بگم که کیفیت صفحه نمایشش خیلی کمه...
ولی برعکس Asus Fonepad ME371MG New، کیفیت صفحه نمایشش بـالاسـت. البـته
نقطه ضعف صفحه نمایشش اینه که نورش خیلی زیاد نیست. که به نظر من اصلاً ایراد
محسوب نمیشه.
به نظر بهترین انتخاب شما Asus Fonepad ME371MG New هست.
خب پس گزینه ی لنوو از رو میز برداشته شد :n02:نقل قول:
اون قراسو چطوری هست ؟؟؟ چون 8 اینچه بیشتر تمرکزم رو اونه
اگه اونم خوب نباشه باید همین ایسوس رو بگیرم