[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی نرم افزار و بازی دانلود کنینقل قول:
برو تو تنظیمات مودم - 192.168.1.1نقل قول:
بعد تنظیمات وایرلس
کشور رو کانادا انتخاب کن - اوکی کن
مشکلت حل میشه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی نرم افزار و بازی دانلود کنینقل قول:
برو تو تنظیمات مودم - 192.168.1.1نقل قول:
بعد تنظیمات وایرلس
مشکلت حل میشه
[
برو تو تنظیمات مودم - 192.168.1.1
بعد تنظیمات وایرلس
دوست عزیز بنده این سوال رو یه جای دیگه تو همین انجمن مطرح کردم یه جواب دیگه شنیدم انشالله جواب بده روش شما
مشکلت حل میشه[/QUOTE]
دوستان دو تا سوال داشتم ؛
1- فیلم های سه بعدی رو که از یه سایتی دانلود کردم رو فقط باید توی فلش یا هارد بریزم و به تلویزیول وصل کنم و خودش میخونه ؟ یا کار خاص دیگه ای هم باید انجام بدم ؟
2- آیا میتونم همین فیلم سه بعدی رو بوسیله ی کنسول ها (خودم xbox 360 و PS4 دارم) پخش کنم ؟ چون خود tv یکم توی پخش فیلم های با رزلوشن بالا مکث داره همون اولش
تلویزیون LG 47LB69000 smart TV گرفتم . . . انتظار داشتم یکم سرعت بالاتری داشته باشه تلویزیونش با توجه به قیمتش . . .
ویرایش : فیلم های سه بعدی فرمت خاصی دارن ؟ چون با سایز های خیلی متفاوت پیداشون میکنم . . .
یه فیلم سه بعدی گذاشتم با عینک و همه ی دم و دستگاه با خانواده نشستیم ببینیم ، مشخص شد که من توانایی دیدن تصاویر سه بعدی رو ندارم ! :n28: هر صحنه ای که میومد بقیه جاخالی میدادن و جیغ میزدن من عین مجسمه مونده بودم جریان چیه ؟!؟! بعد 5 دقیقه هم سرم شدیدا درد گرفت !
اینجور که معلومه 8 درصد مردم توانایی دیدن تصاویر 3D رو ندارن و منم جزئشون هستم :n28: باید برم چشم پزشکم ببینم چی میشه . . .
نه عزیز شاید فاصله رو رعایت نکردی
راهی داره که ویدیویی که در حافظه داخلی تلویزیون ذخیره شده رو روی فلش مموری کپی کنیم؟
و اینکه من هر چی فلش به hdd in زدم به عنوان رسانه ذخیره سازی ضبط برنامه قبولش نمیکنه
ایا قلق خاصی داره؟
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت مطلب را دنبال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مساله اینجاست که برای من این گزینه میاد اما دیزیبل هست. فلش 2 گیگ زدم. 16 گیگ هم زدم اما دکمه مربوطه فعال نمیشه و نمیتونم یو اس بی رو مقدار دهی اولیه بکنم.نقل قول:
اینم خیلی عجیبه
بلاخره یه 47lb7200 از بانه 2300 تومان سفارش دادم
خدا کنه تلویزیون خوبی باشه
هنوز نرسیده دستم
سلام
من یه تلویزیون la7400 دارم . یه مدته که هنگام پخش بعضی از برنامه ها تصویر مات میشه ( فیلمهای قدیمی و تصاویر سریع ). میشه این مشکل رو بر طرف کرد؟
من تو تلویزیون اسمارت ال جی فیلم میبینم به نظر فیلم سرعت پخشش بیشتر از حالتی هست که در کامپیوتر میبینم.
کسی میدونه چرا اینطوریه؟
دوستان بین این دو مدل کدوم خریدش منطقی تره؟ 49UB850T و 49LB8700 ضمن اینکه اختلاف قیمت کمی هم دارن(خرید از بانه)
نقل قول:
دوست عزیز به نظرم مدل ub850v رو بگیر چون هم ----- داره هم اینکه قیمتش از اون مدل LB8700 کمتره. در ضمن این مدل 4K هستش. همچنین امکاناتش خیلی زیادن. سه بعدی هم هست. من از نزدیک تصویرش رو دیدم و واقعا زیباست.
سلام به همگی لطفا بگین بین این مدلها تفاوتی هست یانه
55ub950
55ub9500
55ub95000
حدود قیمت بدونه گارانتیم اگه بم بدین ممنون میشم و آیا کلا تلوزیون خوبی هستن از لحاظ کیفیت تصویر و صدا
دوست عزیز این ها که نوشتی همشون یه مدل تلوزیون هستش فقط صفر های اون اضافیه اونم الجی ایران کارو میکنهنقل قول:
سلام
دوستان نظرتون در مورد 55LB6700 چیه؟ میخوام از بانه بخرم . قیمت 3.330.000 اومان
با سلام
اساتید گرامی من یه تلویزیون LG 66100 دارم
دیروز بچه مقداری آب پاچید روی صفحه
بعد از چند دقیقه تصویر پر پر میشه یا یک قصمت کامل سفید میشه
چیکار باید بکنم؟
حدود یک روز برقش رو کامل قطع کننقل قول:
اگر دمنده هوا دارید که برای کامپیوتر استفاده میشه . هوا رو جریان بدین اون قسمت که اب ریخته و همچنین اطراف درز های پنل همون دور قابش .
. به صورت خوابیده تلویزیون رو روی زمین بگذار . احتمالا هنوز نم یا کمی رطوبت وجود داره .
احتمالا حل بشه .
یک سوال داشتم احساس کردم باید اینجا مطرح کنم--اگر محبت کنید پاسخ دهید--
من ال ای دی ال جی دارم وزیر نویس مشکلی ندارد فیلم با زیرنویس هم نگاه می کردم اما جدیدا-چند تا فیلم را دانلود کردم زیر نویسهای متناسب با انها هم دانلود کردم نام زیر نویس هم هم نام فیلم کردم وفرمت زیر نوس هم utf8 کردم فیلم را با نرم افزار mkv merg ادغام کردم - فایل خروجی را با پلیر رایانه مشکلی ندارد و زیر نویس پخش می شود اما در ال ای دی زیر نویس پخش نمی شود---علت کجاست؟؟؟
اگر منظور شما این است که شما می خواهید از چند زیر نویس در یک فیلم استفاده کنید و در هنگام پخش هر کدام را که دلتان خواست استفاده کنید . در تلویزیون شما نمی توانید به مانند کامپیوتر اینگونه عمل کنید چون مدیا پلیر تلویزیون محدودیت دارد. و شما فقط می توانید از یک زیرنویس در یک فیلم استفاده کنید.
نه--فقط یک زیر نویس---اشتباه املایی کردم -من برای هر فیلم زیرنویس متناسب به ریپ خودش دانلود کردم نه برای یک فیلم چند زیر نویس---وبعد بقیه ماجرا که بالا گفتم----
دوست عزیزنقل قول:
از این مطلب استفاده کنید و مخصوصاً از نرم افزار گفته شده در آن
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنیدی را[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی من است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستمو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، برنامه کمحجم و کاربردیSh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
http://shaahin.us/
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
- - - Updated - - -
دوست عزیزنقل قول:
از این مطلب استفاده کنید و مخصوصاً از نرم افزار گفته شده در آن
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنیدی را[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی من است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستمو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، برنامه کمحجم و کاربردیSh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
http://shaahin.us/
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
سلام--- این کا را کردم نشد اولا ال ای دی من tools ندارد--اما وقتی فیلم را با زیر نویس خودش داخل پوشه می گذارم زیر نویس پخش می شود اما وقتی زیر نویس را می چسبانم به فیلم زیر نویس پخش نمی شودunicode هم می کنم وهم همچنین همنام کردن فیلم--
سلام دوست عزیز من خودم اهل چابهار هستم و در این زمینه منظورم شناخت تلویزیون های این منطقه هست اطلاعات خوبی دارم.باید بگم ub850tبهتر هست.چون هم صفحه اش حاشیه نداره و مهمتر اینکه تصویرش 4k هست و کفیت بالاتری رو م از نظر تصویر و هم از نظر نرم افزاری داره.ضمناً باید بگم که تلویزیون های سری LB ال جی هیچکدوم 4k نیستن...نقل قول:
سلام دوست عزیز این مدل تلویزیون بسیار خوبی هست فقط باید بگم تنها کمبودی که داره اینه که 4k نیست.البته سرعت انطباق تصویرش 700 هرتز هست که بسیار عالی هست و فول اچ دی هم هست.ضمناً قابلیت سه بعدی ، اسمارت، وای فای داخلی،کنترل جادویی و البته دانلود و ذخیره انواع فایل هل حتی فیلم البته روی هارد رو هم داره.قیمتی هم که داری میخری عالیه من خودم چابهار هستم و باید بگم تو خریدش شک نکن خیلی کیفیت خوبی هم نسبت به قیمتش ارائه میکنه.حتماً راضی خواهی بود از خریدش...نقل قول:
سلام دوست عزیز این تلویزیون قابلیت پخش تصویر با چند سرعت رو داره .نقل قول:
سعی حالت های پخش رو عوض کنی و سرعت مناسب رو انتخاب کنی!
اگه نشد دقیق تر توضیح بده تا بگم چیکار کنی
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز این تلویزیون قابلیت پخش تصویر با چند سرعت رو داره .نقل قول:
سعی حالت های پخش رو عوض کنی و سرعت مناسب رو انتخاب کنی!
اگه نشد دقیق تر توضیح بده تا بگم چیکار کنی
سلام دوست عزیز فیلم رو که میتونی تبدیل کنی و نیازی به ویرایش نیست.در مورد ضبط هم که باید اول فلش رو فرمت کنی حتما ذخیره میکنه چون من خودم 42 اینچش رو داشتم.الانم 50 رو دارم و مشکلی از این بابت ندارهنقل قول:
سلام بر مهندس متین پور عزیز.خواستم بگم آیا شما راهی برای فعال سازی تلویزیون های سری lb ال جی سراغ ندارید.(البته راهی بغیر از کنترل سرویس).من خودم از طریق کنترل دست ساز و کد های مربوطه امتحان کردم اما این روش برای این مدل ها جواب نمیده.از طریق کنترل سرویس باز میشه ولی از طریق کنترل دست ساز نمیشه.
البته کنترل دست سازم کاملاً سالم هست و خیالتون از این بابت راحت باشه
توی این مدل با کنترل دست ساز منوی مخفی باز میشه ولی گزینه ای که برای تغییر منطقه هست باز نمیشه و امکان تغییر دادنش نیست و فقط نمایش داده میشه..!!!
سلام--من که 42lm58000دارم از کجا بفهمم که فریمور ledام چند است
سلام چرا ای پی جی من درست نمیشه EPG راهی معرفی کنید
دقیق در نمیاد
LG uf850 چیطوره یکی می خوام بگیرم
برای گیم و فیلم 4kرو pc می خوام کیفیت اینپوت لگ دربازی چطوره لطفا نظرتون رو بگین کسی تجربه دارن.
سلام و خسته نباشید.
یه چند تا سوال داشتم دوستان. اینکه تفاوت دقیق بین مدلهای lg /65200,67000,69000 رو میخواستم و اینکه تو این تفاوت قیمتها مدل بالاترش رو ارزش داره که بگیرم ؟گه حدودی هم از قیمتها اطلاع دارید ممنون میشم بگید.
در مورد cpu تلویزیون و اینکه چند هسته ای میشه و قدرتش چطوره ؟
بعد اینکه این مدلها --- t2 رو هم پشتیبانی میکنن ؟ ا
یه چیز دیگه اینکه من منبعی برای فرکانس رفرش تصویر این سری پیدا نکردم .البته یه جا به mci ۷۰۰ اشاره شده که فکر نکنم این باشه و یه جا دیگه هم گفته بود ۲۴۰.اگه این مورد رو هم اطلاع دارید ممنون میشم توضیح بدید.
سلام
دوستان من یک 42lb7200 دارم میخوام اپدیتش کنم با خودتی وی دانلود کنم یا جدا؟ کدوم روش بهتره؟
سلام دوست عزیز با خود تی وی بهترین روشهنقل قول:
چه روزهای خوبی رو توی این تاپیک داشتیم یادش بخیر سال 2011
یادش بخیر چه روزهای خوبی داشتیم اینجا
تشکر از پی سی ورد برای همه خاطرات خوبی که برامون ساخت