سلام.
Dell Inspiron 1520 دارم.
میخواستم ببینم چه کیبوردی براش بگیرم مناسبتره ؟
ممنون.
Printable View
سلام.
Dell Inspiron 1520 دارم.
میخواستم ببینم چه کیبوردی براش بگیرم مناسبتره ؟
ممنون.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
دوستان من یه لپ تاپ dell studio 1557 دارم.امروز ویندوزش را عوض کردم.ولی یه مشکلی هست اینکه دکمه اجکت سی دی روی کیبورد که قرمزه کار نمی کنه . تو دفترچه اش خوندم گفته بود که توی bios تنظیماتش هست ولی اونجا هم فقط دو حالت داشت که با fn کار کنه که بازم کار نکرد.ممنون میشم راهنمایی کنید.
مشاوره خرید لوازم جانبی فقط در این تاپیک :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
من صدایی که واسه فن ایجاد شده و مداوم هست و تا دیروز نبود را چه کنم ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط dany_3p4u [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دیروز فن لپ تاپ منم صدا می کنه مدلش dell 1520
البته چند وقته زیاد روشن می مونه حدود 8 ساعت تو روز
ولی فکر نکنم از اون باشه
تقریبا زیاد هم جابجا می کنمش ولی می دونم ضربه نخورده
صداش الآن رو اعصابه شاید چون تا حالا هیچ صدایی نمی کرد ! (صدا نسبتا کم هست و کم و زیاد نمی شه ولی همیشه صدا میکنه)
گارانتی ببرمش یا خودم می تونم کاری کنم ؟؟؟
ممنون
اگه مدت طولانی روشنه روی پروفایل نرمال و یا پاور سیور بذارین
فن خراب نیست
به دلیل عایق بودن بدنه نوت بوك حرارت خوب دفع نمیشه مدام كار می كنه
احتمالا کثیف شده توش رو باد بگیر
اما لطفا اگر میشه راجع به صداش بیشتر توضیح بده چون اگر VOSTRO 1520 داشته باشی اون همینطوی داغ می کنه و فنش همیشه رو دور بالا کار می کنه
نقل قول:
دوست عزیز منم به این مشکل برخوردم
چه کار کردیدن منم انجام بدم
لپ تاپ من 1390 هستش و درایور رو هم پیدا نکردم
نرم افزار خاصی داره ؟
من نمیتونم رو لپتاپم xp نصب کنم.
بعد اینکه اون صفحه آبی اول نصب ویندوز میاد این error رو میده:
asus k52 jkکد:http://pictures.persiangig.com/error.jpg
استفاده از ویندوز سفارشی مشکل شما حل خواهد کرد
این ارور بخاطر پشتیبانی هارد شما از چیپ RAID هست
درود.
اسپیکر چپ لپتاپم (xps 1530) دیروز هنگام تماشای کنسرت Roger Waters مرحوم شد. البته اول با فشار دادن جای اسپیکر وصل میشد ولی بعدش کلا مرد. به نظرتون سوخته؟! امکان تعویض هس؟ حدودا چن تومن؟
مرسی
این ویندوز سفارشی اصلا چی هست؟نقل قول:
از کجا میتونم بگیرم؟
ویندوز سفارشی رو خودت باید بسازی که کاملا ساده هست اول باید ببینی چیپ لپ تاپ چیه ؟ بعد درایورشو دانلود کنی و بعد به کمک نرم افزار N-lite ویندور سفارشی بسازی
اگر الان ویندوز داری از DEVICE MANAGER از گرینه SYSTEM DEVICE و IDE/ATA عکس بگیر تا درایورشو بهت بدم
نقل قول:اونوقت از کجا میتونم آموش انجام این کارو پیدا کنم؟کد:http://pictures.persiangig.com/device.jpg
به سی پی یو که ربط نداره core i5 هست؟
آخه یجایی خوندم رو سی پی یو core i نمیشه ویندوز نصب کرد ???
از اینجا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
لپ تاپ من hp dv5-1135
گاها صفحه میخواد پر پر بشه .خطوط نسبتا افقی رنگی با طول کوتاه حدود یک سانتیمتر یا گاها بیشتر رو صفحه میاد حدود3-5 ثانیه بعد مبرن و...
و دوتا ویندوز سون و ویستا دار م تو هر دو اونجوری میشه
ایراد از چیه؟
با سلام و عرض خسته نباشی من یک لپ تاب سونی با cpu core i7خریدم با os :win 7 64bit وقتی ریکاوری کردم یک سون32بیتی ریختم کارت گرافیک را هم ازnvidia با همان خصوصیت های گرافیک گرفتم .ولی در انتها errorمیدهد . نمی دونم اگر آن dvdهای ریکاوری را بریزم دوباره باید پارتیشن بندی کنم ویا روی همین پارتیشن ویندوز 64بیتی قرار میگرد 2) وآیا راه حلی برای درایور های 32بیتی هست؟ممنون و متشکر
روش ساده تری نداره؟نقل قول:
این خیلی ساخته و طولانی هستش
سلام دوستان
من چند روز پیش لپتاپ گرفتم ولی دادام خود فروشنده ریکاوری رو انجام داد
یعنی خود فروشنده اولین بار روشنش کرد و من پیغام "اولین استفاده" که ویندوز میده رو ندیدم
میخوام ببینم میشه متوجه شد که کی اولین بار لپتاپ روشن شده؟
که طرف استفاده شده نداده باشه بهم
ممنون میشم پاسخ بدید :46:
سلام
من 2-3 روزه لپ تاپ Vaio f111fx گرفتم، برای اینکه تو مصرف باتری صرفه جویی بشه Aero رو غیر فعال کردمو رو حالت Basic گذاشتم اما نه دیگه aero فعال میشه و نه رو حالت basic قرار داره ، هیچ برنامه ای هم اجرا نمیشه مثل security center و vaio care پس نمیشه backup ها رو restore کرد!:41:
میشه راهنمایی کنید؟
------------------------------------------
نه چون شما هرباری ریکاوری انجام بدید دقیقا مثل باری ایولی که روشن شدهنقل قول:
پس یعنی هیچ جوری نمیشه فهمید که ریکاوری شده یا نه، نه؟نقل قول:
با سلام خدمت اساتید .... لپ تاپ f116 سونی رو بتازگی گرفتم .....2 تا سئوال از دوستان داشتم. که ممنون میشم راهنماییم کنید...
1-آیا طبیعیه که باطری این مدل بیشتر از یک ساعت کار نمیده...؟
2- من نیاز دارم که پارتیشن هام رو بیشتر کنم چون الان فقط یه درایو c داره و باید بدم به یکی که برام 4 تاش کنه(چون خودم بلد نیستم!) ..... اگه الان بکاپ بگیرم و روزی خواستم بکاپم رو ریستور کنم آیا پارتیشن هام هم به هم میخوره وبه حالت یکی برمیگرده یا نه....؟ ممنون
پس یعنی هیچ مدلی نمیشه فهمید که ریکاوری شده یا نه؟
در مورد سئوال اول باید بگم بسته به نوع باطری و میزان کار شما دارهنقل قول:
اگر 6 سلولی باشه نه اما اگر 4 باشه و کار شماسنگیم باشه نسبتا طبیعه
نه مشکلی نیست اما شما اگر در هنگام ریکاوری گزینه رستور C بزنید فقط درایو فرمت و نصب ویندوز مجدد میشه اما اگر فول فاکتوری بزنید عین روز اول میشه یعنی همین الان
نقل قول:
نه متاسفانه
من الان 2 تا درایو دارمنقل قول:
از اول که گرفتم 2تا درایو روش بود
غیر طبیعی نیست؟
من یک لپ تاپ فوجیتسو زیمنس دارم امروز روشن کردم ویندوز بالا امد و در هنگام لود ناد هنگ کرد من هم با نگه داشتن کلید power به مدت 3 ثانیه سیستم رو خاموش کردم اما بعد از اینکه روشن کردم دیگه هیچی روی صفحه نداریم یعنی حتی لحظه بایاس شدن که مشخصات سیستم نمایش داده می شود هم ندارم و صفحه کاملا مشکی همانند زمان خاموش بودن است.
بعضی وقتها 3 تا buzzer پشت سر هم میزنه .
نقل قول:
باطرسو دربیار 5 دقیقه بعد بزن
ببین حل میشه ؟
باطری رو دراوردم با اداپتور روشن کردم فرقی نکرد.
نقل قول:
نه نه یه مدت باطری در بیار هیچ کاری نکن
باطریش رو بعد از 10 دقیقه گذاشتم الان روی صفحه بایاس گیر کرده
من الان 2تا درایو دارم
غیر عادی نیست؟
نقل قول:
ببین توی تنظیمات بایوس میره ؟
باطریش رو این دفه برای 40دقیقه بداشتم اما دیگه خبری از همون صفحه بایاس نبود رر ضمن هنگام روشن کردن 3 تا بوق زد.
سلام
یکی از دوستام لپ تابش که Dell هست را داده به من تا واسش ویندوز xp نصب کنم .
حالا من اصلا روی لپ تاپ تا حالا ویندوز نریختم .
چطوری می تونم ویندوز ویستایی که روی لپتاب نصب هست را فرمت و ویندوز xp را بر روی اون نصب کنم ؟؟
ممنون میشم دوستان توضیح بدن
مرسی
ویندوز بالا میاد اما تصویر ندارم اگر گرافیک سوخته باشه هنگام بالا امدن با بوق خطا میده؟ چه جوری میشه فهمیه که lcd سالمه؟
با کابل crt مانیتور یا lcd وصل کن ببین اگر اوکی شد و تصویر داد ایراد از LCD اما اگر تصویر نداد ایراد از گرافیک که من این حدسو می زنم
من از ست اپ AHCI رو به IDE تغیر دادم و تونستم XP نصب کنم ولی وقتی با acronis true image میخام ریکاور کنم ارور میده?
من از حضور دوستان یه سوالی داشتم:
گرافیک من 256 مدل 7200 هست ((hp dv6000))
می خوام بدونم با رم 3 چقدر میتونه sherde کنه؟
ممنون
نقل قول:
عزیز گرافیک شما در اصل 64 مگ داره الانم دیگه آخرشه که شده 256
دیگه بیشتر از این نمیشه :46: