اگه واسم بزارین خیلی ممنون میشمنقل قول:
Printable View
اگه واسم بزارین خیلی ممنون میشمنقل قول:
خرگوش و روباه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خرگوش - روباه - و موش وحشی هم تو آب میان.
من منظورم از وحشی اونایی بود که به ما حمله می کنن.
بی چاره این خرگوش و روباه همیشه تو بازی مورد ظلم و ستم هستن.:31:
حیوانایی که تو آب می یان گوزن و آهو هم هستن.
خرگوش و روباه رو آفریدن برای پر کردن soul gem:31:
این پچ 1.7 هوش مصنوعی رو خیلی خوب کرده. وقتی با یه غول بیابونی در گیر شدم یادمه بعد از اینکه میرفتم بالای یه صخره که نمیتونست بهم ضربه بزنه سریع از تیررس من خارج میشد ولی بعد که میومدم پایین دوباره برمیگشت. یه ماموت هم با خودش داشت که کشتن ماموته از خودش سخت تر بود.:44:
این هم خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
کسی نیست لینک پچ 1.7 رو بذاره؟؟؟
همه ازش خوب تعریف میکنن...خب بگید از کجا گرفتین؟منم میخوام:45:
(لطفا فقط پچ خالی...دانگارد رو دارم)
مرسی
شما اگه داونگارد رو داری پس حتما پچ 1.7 هم باهاش هست. چون داونگارد بدون پچ 1.7 اجرا نمیشهنقل قول:
اتفاقا دانگارد با پچ 1.6.89 که من دارم اجرا شد و دارم بازی هم میکنم!!!!:12:
من که فقط دانگارد رو دانلود کردم دو تا فایل esm و bsa بود.
نسخه ای که پچ همراش هست بیش از 600 مگ هست.
حالا کسی نمیتونه این پچ 1.7 رو واسم آپلود کنه.خیلی لطف کرده
اگه پچ 1.7 رو نریزین با ومپایرها مشکل پیدا میکنین (اون حالت بالا اومدن از سطح زمینشون)نقل قول:
اگه خواستین پچ+DLC رو با هم دانلود کنین میتونین از این استفاده کنین(اون فاصله رو بردارین) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/2012/08/the-elder-scrolls-v-skyrim-DAWNGUARD.php
ممنون که اینقد مارو ادم حساب کردید :) هرکی تازه اکانت بسازه اینطوری جوابش رو میدید ؟ ! :D
prince عزیز اگه چیز شکن داری برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح داده کامل که چیکار کنی ! پچی هم که می خوای 5 mb هستش :)) همونجا همه لینک هارو جدا داده
دقت کن واسه مطمئن شدن می گم که ویدیو رو دان نکن ! همون توضیحات که گفترو بخون
مرسی دوست عزیز ولی تا اونجایی که من میدونم پچ بازی باید حجمی بین 100 تا 200 مگ داشته باشه.
در ضمن لینکی که دادی نمیاد!
این عکس اسب arvak:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از ویژگی های این اسب اینه که هیچوقت نمیمیره.
من هنوز بدستش نیاوردم (زیاد هم تو فکرش نیستم چون دنبال چیزهای دیگه هستم) ولی بلافاصله بعد از اینکه گرفتمش روش بدست آوردنشو میگم.
---------
به جان اژدها زاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا ما هم وقتی این DLC رو گرفتیم پچ 1.7 هم باهاش بود. قابل تفکیک هم نیست. یعنی 30/40 تا فایلو پوشه تو همه و نمیشه جدا کرد و فرستاد.
دوستان با کلی زحمت(زحمت چیه شما رحمتی:31:) تونستم تورنتش رو پیدا کنم که 130 مگ هست ولی خب تورنته.
کسی میدونه چجوری میشه مستقیمش کرد؟
من از اون لینکی که خودم چن صفحه پیش دادم گرفتم که همراهش نبود.
ولی عجب اسبیه ها.
به نظرم با shadowmhre یه دوئل کنه....frost هم بیاریم داور:39:
هه هه من گرفتم اسب رو :P تو soul cair هستش اگه درست نوشته باشم ! هالا تورو خدا یکی بگه از کجا crossbow و bolt گیر بیارم ؟ راستی یه مد 125mb دان کردم توپول ! واسه همین بازی رو از اول با hunter شروع کردم ! dragon اول که کشتم بهم غیر از dragon bone و scale اینا رو هم داد dragon brain ! dragon eye ! dragon heart ! dragon blooood !! :D کلی ایتم جدید به بازی اضافه می شه که هم می تونی بسازی بعضی هارو هم dp کنی ! mount جدید هم هست ! تیر اتشی هم هست !
یه آکانت تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخر. ارزون هست. بعد مستقیمش کن.نقل قول:
کسی میدونه چجوری میشه مستقیمش کرد؟
وقتی عضو downguard شدی و پرک dwarven items در smithing رو گرفتی میتونی بری به forge و اونارو بسازی.نقل قول:
هالا تورو خدا یکی بگه از کجا crossbow و bolt گیر بیارم
سلام.
چجوری میشه عضو دارک برادرهود شد ؟؟؟
تیر کجا میشه ساخت (تیر ، تیرکمون) ؟؟؟
یه معموریت دارم که گفته Elder Scrol پیدا کن (یه همچین چیزی) ، علامت روی مپ نداره ، چجوری ردش کنم ؟؟؟
در مورد دی ال سی ها:
من تا حالا دی ال سی برا این بازی نریختم ، اگه این دی ال سی جدیده رو بریزی رو بازی چجوری باید مثلاً معموریت هاش رو پیدا کنی بری ؟؟؟ (از کجا بفهمی معموریت دی ال سی هست ؟)
روی مپ علامتی چیزی میاره ؟؟؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب بعضی سوالات:
به طور معمولی تیر نمیشه ساخت ولی تیر کمان تو آهنگری میشه ساخت.
دی ال سی رو که گرفتی باید محتویاتش رو بریزی تو جایی که بازی رو نصبیدی.
برای فعال کردنش هم تو لانچر بازی تو datafile تیکش رو بزن.
برای ماموریتش هم باید با یکی از گارد ها صحبت کنی.
بعد میره تو لیست ماموریت ها.
بعد از نصب دی ال سی چند نوع سلاح جدید (از نوع Dragon ) به بازی اضافه میشه. تیر هم میشه ساخت بعد از نصب دی ال سی
فکر کنم bolt میشه ساخت که مخصوص crossbow هست نه arrow!
یا من اشتب میکنم؟
بعد از رفتن کوئست Innocence Lost میتونی عضو این گروه بشی یا اینکه از بین ببریشون.نقل قول:
چجوری میشه عضو دارک برادرهود شد ؟؟؟
این کوئست با صحبت کردن با یک یتیم در پرورش گاه honorhall در riften در باره ی Aventus Aretino آغاز میشه.
من عضو این گروه نیستم اما عضویت در این گروه امتیازات خوبی داره مثل بدس آوردن اسب Shadowmere و ...
برای ساخت هر نوع تصلیحات باید بری به forge که یه جایی شبیه آهنگری هست و لوازم مختلفی داره و اینکه تو اکثر شهر ها هم هست.نقل قول:
تیر کجا میشه ساخت (تیر ، تیرکمون) ؟؟؟
باید اسم دقیق ماموریت رو در نت سرچ کنی بعد از روی راهنما بری جلو.نقل قول:
یه معموریت دارم که گفته Elder Scrol پیدا کن (یه همچین چیزی) ، علامت روی مپ نداره ، چجوری ردش کنم ؟؟؟
اقا تورو خدا بگید چطوری این عکس گرفتن رو درست کنم ؟! فرمتش bmp هست و نمیشه بازش کرد که عکس هامو ببینم و اپلود نمی شن و با برنامه نیمشه فرمتش رو عوض کرد ! بابا کلی چیز میز باهال دیدم ولی هیف ! مثلا کسی تاحالا midia's beacon رو گرفته ؟ (اگه درست نوشته باشم ) ماله یه daedric هست و quest اش خیلی جالبه !
فک کنم فرمتش رو بشه با paint باز کرد!
ولی خوب با فوتوشاپ فرمتش رو عوض کن!!!
من اونی که گفتی گرفتم یه چیزی شبیه توپ سنگیه حفر حفره داره سفیده:31:
نقل قول:
دستت درد نکنه ...
اسمیتینگم 100 هست ولی تیر نمیتونم بسازم ...نقل قول:
برای ساخت هر نوع تصلیحات باید بری به forge که یه جایی شبیه آهنگری هست و لوازم مختلفی داره و اینکه تو اکثر شهر ها هم هست.
مگه بازی کراسبو هم داره ؟؟؟نقل قول:
فکر کنم bolt میشه ساخت که مخصوص crossbow هست نه arrow!
ست dragonbone هست که از نظر damage بالاترین هستن در نوع خودشون.نقل قول:
بعد از نصب دی ال سی چند نوع سلاح جدید (از نوع Dragon ) به بازی اضافه میشه
اینم یک تصویر از ست کامل تصلیحات. البته ست زره هم داره.
این اسب رو توی یه کوئست در Soul Cairn میشه بدست اورد.یه Spell بدست میاری که باهاش میتونی این اسب رو احضار کنی برای 60 ثانیه.برای وقتی خوبه وزن وسایل از Carry weight بالاتر شده.یا توی Soul Cairn که بزرگه و همش پیاده هستی.یه اسب لازم میشه اونجا.نقل قول:
کوئستش هم با یکی از Soul های توی Soul Cairn شروع میشه.که میگه جمجمه اسب (Arvak) رو پیدا کن.البته اگه خودت همینجوری به جمجمه این اسب هم برسی باز کوئست شروع میشه.
اینم پچ 1.7.7.0.6 (آپدیت 10) انگلیسی! از خود سایت skidrow که مستقیم شده.
لینک دانلود:
پسورد: www.skidrowcrack.com
اقا من می تونم crossbow و یا bolt بسازم ! فقط می تونم arrow بسازم ! ولی عجیبه چون مثلا از iron arrow می تونم 3 نوع بسازم که شاید ماله مد باشه ! تیر اتشی :D
کمک
خب چه کمکی همرو که میگی میتونی بسازی:31:
تیر آتشی هم شنیدم مال ماد هست(البته نه دانگارد)
فکر کنم منظورت نمی تونم بود. اگر منظورت این بود باید اول عضو dawnguard بشی و قبل از اون هیچوقت نمیتونی crossbow یا bolt بسازی.نقل قول:
قا من می تونم crossbow و یا bolt بسازم
این پسر بچه ه اعصاب برا ما نزاشته.:9: توی witheron هر موقع میرم این میاد از جلوی من در حال دویدن رد میشه. حیف که نمیشه بکشیش یعنی اصلا قابل کشتن نیست (دمیج نمیخوره)
این ترولا بعد از نصب DLC با خودشون زره دارن. همینجوری نمیشد بکشیشون حالا زره دار هم شدن.:42:
اره نمی تونم بود منطورم ! اشتباه چاپی بود ! بابا من عضو dawnguard هستم ! crossbow رو هم بهم دادن ! ولی نمی تونم بسازم هیچکدوم رو ! من الان bolt ندارم و crossbow ام داره خاک می خوره !
می گم weapon daedric دیدید تاهالا که damage که داره هم قده dragonbone باشه ؟! خب من می تونم بسازم به لطفه این mod که دان کردم ! اسمشم اینه purified daedric golden bow ! ها ها ! ستشم می تونم بسازم ! در کل الان 3 نوع ست daedric می تونم بسازم !
جالبه. ولی خودم زیاد از مود ها خوشم نمیاد یعنی دوست دارم یه چیز استاندارد باشه بازی. مثلا اگر صلاحیو میتونم درست کنم دقیقا صلاحی باشه که تمام دنیا هرکس که Skyrim رو نصب کرده میتونه درست کنه بدون هیچ چیز اضافه ایی. وگرنه میشه با creation kit یک صلاحی طراحی کرد که با یک ضرب حتی اژدها رو هم از پا دربیاره:18: و قیافش هم شبیه جاروبرقی:31: باشه ولی این صلاح فقط مخصوص بازی خودم میشه یعنی هیچ ارزشی نداره.نقل قول:
می گم weapon daedric دیدید تاهالا که damage که داره هم قده dragonbone باشه ؟! خب من می تونم بسازم به لطفه این mod که دان کردم ! اسمشم اینه purified daedric golden bow ! ها ها ! ستشم می تونم بسازم ! در کل الان 3 نوع ست daedric می تونم بسازم !
حتی میشه با یه چیت ساده تمام ست هارو آورد. ولی باز هم هیچ ارزشی نداره. وقتی که مثلا برای یک Ebiony Ingot مجبور بشید چند تا غول بیابونی رو بکشید اون موقع صلاحی که میسازی با Ebony Ingot ارزشمند میشه.
شما بلدی با creaton kit مادی چیزی بسازی؟؟به ما هم یاد بده:31:نقل قول:
جالبه. ولی خودم زیاد از مود ها خوشم نمیاد یعنی دوست دارم یه چیز استاندارد باشه بازی. مثلا اگر صلاحیو میتونم درست کنم دقیقا صلاحی باشه که تمام دنیا هرکس که Skyrim رو نصب کرده میتونه درست کنه بدون هیچ چیز اضافه ایی. وگرنه میشه با creation kit یک صلاحی طراحی کرد که با یک ضرب حتی اژدها رو هم از پا دربیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قیافش هم شبیه جاروبرقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه ولی این صلاح فقط مخصوص بازی خودم میشه یعنی هیچ ارزشی نداره.
برنامش رو دارم.ولی نمیدونم چی به چیه:31:
کافی یه سرچ بکنی تو نت. پر از فیلمها و تاپیک های آموزشی هست.نقل قول:
شما بلدی با creaton kit مادی چیزی بسازی؟؟به ما هم یاد بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز دنبالش نرفتم چون همونطور که گفتم زیاد اهل mod ساختن یا استفاده کردن نیستم.
اون چیزایی که لازم داره رو داری؟نقل قول:
اره نمی تونم بود منطورم ! اشتباه چاپی بود ! بابا من عضو dawnguard هستم ! crossbow رو هم بهم دادن ! ولی نمی تونم بسازم هیچکدوم رو ! من الان bolt ندارم و crossbow ام داره خاک می خوره !
همیشه وقتی میخوای یه سلاحی بسازی یه چیزایی به عنوان مواد اولیه لازم داری که زیر صفحه مینویسه. اول باید تمامشونو به تعداد لازم داشته باشی.
سلام. کسی می دونه کلید خونه honeyside تو ریفتن رو کجا پیدا کنم؟
لطفا جواب بدید.
این خونه باید بعد از اینکه thane ریفتن شدی، بخری.
برای thane شدن هم با یارل و اطرافینش صحبت کن.
این خونه رو شما باید بخری تا کلیدشو بهت بدن.نقل قول:
سلام. کسی می دونه کلید خونه honeyside تو ریفتن رو کجا پیدا کنم؟
در حال حاضر هیچی توش نیست و اصلا قرار هم نیست چیزی توش باشه فقط درش به این خاطر قفله که یک خانه فروشی هست یعنی باید بخریش به عنوان خونه خودت.
قیمتش از 5,000 تا 8,000 متغییره.
خرید این خونه در طی یک کوئست برای jarl شهر riften امکان پذیر میشه.
این کوئست در نزدیکی یک Fishery یا همون شیلات در خارج از شهر riften آغاز میشه. در اونجا باید به دنبال یک زن از نژاد Argonian باشید.
توجه داشته باشید که باید کوئست های مرتبط به نام های Helping Hand, The Raid and Supply و Demand رو هم انجام بدید + اینکه باید یک کوئست اصلی برای شهروندان Riften هم انجام بدید به نام I Done Got Thaned! که از نامش معلومه باید خان Riften هم بشید!
بعد از شخصی به نام Anuriel که نقش یک مباشر رو در riften داره باید اقدام به خرید خونه کنید.
البته یک راه دیگری هم برای خرید این خونه هست که من وارد جزئیاتش نشدم ولی راه اصولیش همینه.
خونه خوبی هست و امکانات زیادی داره مثلا هر دو میز alchemy و Enchanter رو داره + خیلی موارد دیگه.